Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 161
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 161 of 190 FirstFirst ... 61111151159160161162163171 ... LastLast
Results 2,401 to 2,415 of 2845
    Senior Member
    Έχω μία διατροφολόγο από παλιά που ειδικεύεται σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας αλλά προς το παρόν μου είναι αδύνατο να πάω διότι δεν έχω χρήματα. Γι'αυτό και το sleeve & διατροφή με έχει βοηθήσει πολύ. Για μένα δεν είναι απλά ότι έκανες μία ερώτηση, είναι το ενδιαφέρον σου που μετ

Senior Member
    Που "μετράει στη φάση που βρίσκομαι τώρα" ήθελα να γράψω αλλά δεν πρόλαβα...

Senior Member
    Νομίζω το ξέρεις από την πρώτη στιγμή που μπήκες σε αυτό το φόρουμ ότι όσο μπορώ βοηθάω τον κάθε έναν εδώ μέσα.

Και για να σε κάνω να γελάσεις και λίγο, με το που μπήκα σήμερα στο γραφείο της, λέμε καλημέρα, και μου λέει πως είσαι? πως πας? και της λέω άσε με μένα, πρώτα θα σου κάνω μια ερώτηση που μου είπε μια φίλη και μετά θα πούμε για μένα!!!! Και αμεσως της διάβασα την ερώτηση! χχεχεχεχε

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Eν συντομία η μεγάλη μου ιστορία
    Παιδί παχυσαρκο, υπερβαρο...ολα μαζί...
    Στην εφηβια φευγουμε για Κυπρο, 2 χρονια -Λεμεσό- και εκει ξεκιναω διαιτα στην Μαρτιν, μια Αγγλίδα διαιτολόγο που ερχουαν μια φορά στις 15 μερες και εβλεπε τα ραντεβου της απο Αγγλία.
    Θεαματικά αποτελέσματα.
    Επιστρέφουμε Ελλάδα 2 χρονια μετά και εκει που ειχα φυγει κοριτσάκι ζουμπουρλουδικο γυρναω γυναικα με κοντοκουρεμενο μαλλι και ολα τα κιλά χαμενα.Φορουσα θυμαμαι ολοσωμη εφαρμοστη φορμα.
    Με βλεπει η γιαγια μου και-εν απουσια των γονιων μου που εμειναν πισω για να μετακομισουν το σπιτι- και με κανει παλι διπλή γιατι με βρηκε-λεει- με τα μαγουλα μεσα!!!!!

To make long story short...κοπελα πλεον , με σπουδες και καλή δουλειά αρχιζω φουσκωνω και να ξεφουσκωνω διαρκώς και ακαταπαύστως...Διαιτολογοι, γυμναστές...και ξανα διαιτολογοι και ξανα γυμναστές...Πανω κατω!!!!!!
    Στα 34 κανω το 1ο μου παιδάκι. Ουσα δημοσιογράφος ψαχνω εκ των εσω το θεμα δακτυλιος!!!!
    Το ψαχνω πααααααρα πολύ και καταλήγω πως πρεπει να το επιχειρήσω...
    Χανω πολλά κιλά και παθαίνουν ολοι πλάκα.Αρχιζω να κολλάω και απλώς παω 2-3 κατω...2-3 πάνω...
    Ικανοποιημενη αλλά ο στοχος μου ακομη μακριά.
    Πονοι αρχιζουν να εμφανιζονται σχεδον κατω απο το αριστερο μου πλευρο.
    Εξετασεις κοντρα εξετάσεις.Τιποτα.Κανω το 2ο μου παιδάκια και μια μερα πανω στη δουλειά αρχιζουν ακατάπαυστοι εμετοί...
    Νοσοκομειο και χειρουργειο για διάτρηση στομαχου. Ενας σαπιος δακτυλιος πανω απο 2 χρονια ειχε προκελεσει δοατρυση στομαχου.
    Εξαγωγη δακτυλίου και αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο ειναι που πανω στο χειρουργικο τραπεζι προσπαθουσαν να με πισουν μετά απο 6 μηνες να κανω σλίβ.Να ποναω, να σφαδαζω και ο αναισθησιολογος τον χαβατου.Ντροπή.ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ για το χρημα .Αστε με να παρω ανασα και βλέπουμε.
    Επιπλοκές μετεγχειρητικές και να μπαινοβγαινω νοσοκομειο γιατι ανεβαζα πυρετο.

Αποτελεσμα.Οχι σλιβ, οχι παρακαμψη.ΤΕΛΟΣ οι εγχειρησεις .ΜΟΝΗ ΜΟΥ και οτι κανω...
    Βγηκα απο το νοσοκομειο 90 κιλάκαι εφτασα 1 χρονο μετά στα 117.ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ κιλά και αδικαιολογητα αλλά ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!

Αυτη ειναι η ιστορια μου. Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα.
    Εδω στην προσπαθεια τωρα και ο Θεος βοηθος!!!!!!
    Μαρι, δεν ειναι αναγκη να τα κανεις μονη σου. Ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε =)

Αλλοι τα'χουν περασει, αλλοι τα περνανε τωρα, αλλα μαζι τα περναμε ολοι. Ο,τι ερωτησεις εχεις, ολοι κανουμε κατι εδω και μπορουμε να δωσουμε προσωπικες εμπειριες/συμβουλες.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Νομίζω το ξέρεις από την πρώτη στιγμή που μπήκες σε αυτό το φόρουμ ότι όσο μπορώ βοηθάω τον κάθε έναν εδώ μέσα.

Και για να σε κάνω να γελάσεις και λίγο, με το που μπήκα σήμερα στο γραφείο της, λέμε καλημέρα, και μου λέει πως είσαι? πως πας? και της λέω άσε με μένα, πρώτα θα σου κάνω μια ερώτηση που μου είπε μια φίλη και μετά θα πούμε για μένα!!!! Και αμεσως της διάβασα την ερώτηση! χχεχεχεχε
    Καλά που δε σου πήρε διπλή επίσκεψη, μία δική σου και μία δική μου!!!!

Senior Member
    Τζίνα μου δεν πληρώνω!!!! Είναι στο κρατικό νοσοκομείο, άλλωστε γι αυτό πάω και πρωί!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Polinaki μπράβο και για την απώλεια και για τον καινούριο στόχο!Δεν ανησυχείς μήπως σου φανεί λίγο μακρυνό σαν νούμερο?Ας πούμε μέχρι τα 85 σκεφτόσουν άντε "7.5 κιλάκια μου έμειναν και φτάσαμε" χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ήταν ο οριστικός σου στόχος!Απλά φοβάμαι επειδή χάνεις αργά μεν ,σταθερά δε μην απογοητευτείς και σε ξαναπιάσουν οι μαύρες σου!Αλήθεια ξεκίνησες τις συνεδρίες με την ψυχολόγο?

Τζίνα σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι τι έχεις γράψει στο παρελθόν,γιατί δεν έχεις καμία σχέση με τον γιατρό σου (δεν θυμάμαι καν ποιος είναι ο γιατρός σου) ?Και αν σου τύχει κάτι κοπέλα μου τι θα κάνεις???δεν έχουν όλοι οι χειρούργοι ή γενικά γιατροί τις γνώσεις να μας αντιμετωπίσουν ακόμα και αν μας τύχει το πιο απλό πρόβλημα υγείας

Senior Member
    Αγγελουδάκι μου σε ευχαριστώ. Οχι δεν ανησυχώ για το ότι ίσως μου φανεί λίγο μακρυνός και να σου εξυγίσω αμέσως το γιατί. μόλις έπεσα κάτω από τα 95, μεστο μυαλό μου υπήρχε υποσυνήδητα η σκέψη "μόνο 10 κιλάκια μείνανε, δεν θα πάθω και τίποτα αν φάω κάτι παράνομο μια φορά, δεν είμαι μακρυά από τον στόχο". φυσικά εννοείτε πως δεν ενέδωσα σε αυτή την σκέψη, ούτε και πρόκειτε ποτέ να αφεθώ ξανά, αλλά ήθελα να φύγει αυτή η σκέψη από το πίσω μέρος του μυαλού. Επείσης βλέποντάς με τόσο κοντά στο 85 πια, έβλεπα πως δεν θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω σαν εμφάνιση, αφού από τα 92 στα 85 δεν θα είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά. Ενώ στα 78 θα είναι. Επήσεις, με το που βρει ο άντρας μου δουλιά, ή με το που μαζέψω κάπια χρήματα από τις κατασκευές μου, ξεκινάω γυμναστήριο, επομένος θα με βοηθήσω ακόμα πιο πολύ στην απώλεια. Και είναι και το άλλο, το 78 είναι πολύ πιο κοντά στο 71 που είναι ΒΜΙ25 για μένα, παρά το 85. Γενικώς νιώθω πολύ καλά με τον αριθμό 78, και νιώθω πολύ αισιόδοξη. Ο στόχος μου είναι 2μιση-3 κιλά τον μήνα, που πιστεύω είναι αφυκτό. Αποφάσισα πως κάπιο μήνα και πιο λίγο να χάσω, δεν θα στεναχωρεθώ, γιατί αργά ή γρήγορα θα πιάσω τον στόχο μου. ΚΑι είναι και μια πρόκληση για μένα για να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ, και να πισμώσω ακόμα πιο πολύ για να κερδίσω.

Σχετικά με τον ψυχολόγο, τελικά το ακύρωσα γιατί το πρώτο του ραντεβού ήταν 100 ευρώ, και δεν έχω τέτοια λεφτά.....Έκανα όμως αίτηση στην συντεχνία, και αν με εγκρινουν (που θα ξέρω μεχρι αύριο) θα μπορώ να πάω για 3 μήνες σε ψυχολόγο με 20 ευρώ την επίσκεψη και τα υπόλοιπα να τα πληρώνουν αυτοί. Επομένως, υπομονή μέχρι αύριο.

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Polinaki μπράβο και για την απώλεια και για τον καινούριο στόχο!Δεν ανησυχείς μήπως σου φανεί λίγο μακρυνό σαν νούμερο?Ας πούμε μέχρι τα 85 σκεφτόσουν άντε "7.5 κιλάκια μου έμειναν και φτάσαμε" χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα ήταν ο οριστικός σου στόχος!Απλά φοβάμαι επειδή χάνεις αργά μεν ,σταθερά δε μην απογοητευτείς και σε ξαναπιάσουν οι μαύρες σου!Αλήθεια ξεκίνησες τις συνεδρίες με την ψυχολόγο?

Τζίνα σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι τι έχεις γράψει στο παρελθόν,γιατί δεν έχεις καμία σχέση με τον γιατρό σου (δεν θυμάμαι καν ποιος είναι ο γιατρός σου) ?Και αν σου τύχει κάτι κοπέλα μου τι θα κάνεις???δεν έχουν όλοι οι χειρούργοι ή γενικά γιατροί τις γνώσεις να μας αντιμετωπίσουν ακόμα και αν μας τύχει το πιο απλό πρόβλημα υγείας
    Γειά σου αγγελουδάκι. Δεν έχω επαφή με το γιατρό μου διότι έχασα τη δουλειά μου πριν το χειρουργείο και δεν μπόρεσα να του δώσω αυτά που είχαμε συμφωνήσει.............παρότι χειρουργήθηκα σε κρατικό νοσοκομείο με το ΙΚΑ. Στις 4 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο τον είδα δύο φορές από 1 λεπτό στα όρθια. Το καλό είναι ότι μου έδωσαν οδηγίες οι ειδικευόμενοι χειρούργοι στο νοσοκομείο και πέρνω αυτούς τηλέφωνο αν θέλω να ρωτήσω κάτι. Ευτυχώς που παρόλο που είμαι διαβητική έχουν πάει όλα καλά, χωρίς επιπλοκές. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν μπορώ να πάρω τηλ. το γιατρό μου, θα μπορούσα ίσως να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του αλλά είναι 80 ? και αυτή τη στιγμή δεν έχω να τα δώσω. Είμαι ευγνώμων που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί με έχει βοηθήσει πολύ και μου έχει λύσει πολλές απορίες.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά!θεωρώ ανεπίτρεπτη την συμπεριφορά του γιατρού σου,τόσο πριν που ζήτησε φακελάκι,όσο και αφού χειρουργήθηκες!Και ειλικρινά και να είχες τα χρήματα θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον άλλον γιατρό

Senior Member
    Δυστυχώς πολλοί γιατροί λειτουργούν έτσι. Εγώ όμως έχω μάθει από τα πάντα στη ζωή μου να κρατάω την ουσία. Με πείραξε βέβαια που με ξεπέταξε αλλά αυτό αφορά μόνο στη συμπεριφορά του. Από την άλλη όμως είμαι ευγνώμων διότι είναι πολύ καλός χειρούργος και μου έκανε πολύ καλή δουλειά στο χειρουργείο. Και αυτό είναι που μετράει. :starhit:

Senior Member
    Καλησπέρα σας!!! Τί μου κάνετε?

Απόψε ήμασταν καλεσμένοι σε έναν φίλο του άντρα μου που λογοδόστηκε, και μας ήθελε σαν δικά του άτομα αφού δεν έχει συγκενείς στην Κύπρο. Ετσι λοιπόν φτάχτηκα, στολίστηκα, και πήγαμε!!!! Ολοι όσοι με ήξεραν έμειναν με το στόμα ανοικτό (συμπεριλαβανομένου και του άντρα μου!!!!).

Να'ναι λοιπόν απόψε πως ήμουνα (προς επιβεβαίωση και της φίλης μου της Γιώτας για μια διαπίστωση που έκανε χτες, η μπλούζα είναι λεοπάρ μαύρο-γκρι-λευκό!!!)

Senior Member
    Συγχαρητήρια Πωλινάκι. Keep up the good work.:blush::blush::blush:

Senior Member
    πολινα!!! εχω δει ακρετες φωτο σου!!! σε αυτην ομως εισαι πιο ωραια απο ολες!!!! σου πανε πολυ αυτα τα ρουχα!!!
    πολυ σωστη επιλογη της φουστας!!!!!
    καλη συνεχεια στην κατηφορα!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!