Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 169
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 169 of 190 FirstFirst ... 69119159167168169170171179 ... LastLast
Results 2,521 to 2,535 of 2845
    Senior Member
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup : ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Originally posted by polinaki1983
    Ναι, γιαυτό πλέων και δεν ασχολούμε τόσο με την ζυγαριά. Αμμα βλέπω πως το σώμα μου μαζεύει, ότι θέλει ας λέει εκείνη, εγώ πλέων νιώθω υπέροχα, και το δείχνει και το ντύσιμό μου, και ο τρόπος που κινούμαι και όλα!!!
    :spin::spin::spin:
    Επιτέλους!
    Καιρός δεν ήταν Αννα μου? Βρίσκομαι σε κιλά που ήμουνα ξανά όταν ήμουνα μωρό!!! Επομένως πρέπει να απολαύσω κάθε γραμμάριο που χάνω και κάθε μου στιγμή χωρίς να σκεφτομαι για το αν φτάσω και πότε θα φτάσω τον στόχο μου. Αλλωστε το να μην χάνω κιλά, αλλά πόντους, σημαίνει λίπος, άρα Ακόμη πιο καλύτερα για μένα.

Senior Member
    Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε?

Να σας παρουσιάσω μία τούρτα που είχα παραγγελία για το Σάββατο που μας πέρασε. Το κοριτσάκι αλλά και οι φίλες της ξετρελλάθηκαν, και την Κυριακή που είχα επείδηξη στο σπίτι (θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και από εκείνες μου τις δημιουργίες) όλο για την τούρτα της έλεγε!!!!

Senior Member
    Την Κυριακή που μας πέρασε είχα επίδειξη σπίτι μου για να παρουσιάσω τις τούρτε μου, τα μπισκότα μου και γενικός τα διάφορα κεραστικά μου, ούτως ώστε να με γνωρίσει και ο κόσμος.

Επίσης είχα και αρκετές κατασκευές με κεριά, κρασιά, πάνες, πετσέτες κτλ.

Πιο κάτω θα ακολουθήσουν μερικές φωτογραφίες για να πάρετε και εσείς μια μικρή ιδέα για το τί παρουσίασα!!!

Εχουμε και λέμε:

Τα 3 από τα 5 diaper cakes που παρουσίασα

Senior Member
    Οι 2 τούρτες που ενθουσίαν μικρούς και μεγάλους. "Η πριγκίπισσα στον ανθησμένο βράχο" και "ο μπομπ ο σφουγγαράκης" καθυστός παρακαλώ!!! (όχι που θα τον έκανα όπως τον κάνουν όλοι ξαπλωτό!!!)

Senior Member
    Μερικά από τα δείγματα μπισκότων που έφτιαξα για να παρουσιάσω.

Αγαπημένο μου, το παιδικό καροτσάκι και το τρένο!!!

Senior Member
    Μερικά από τα cup cakes που παρουσίασα!!!

Senior Member
    Τα μπισκότα και τα cup cakes που έφτιαξα αποκλειστικά για τους καλεσμένους μου, για να μην τσακώνονται ποιος θα πάρει τί από τα δείγματα!!!

Senior Member
    Cake pops για τους μικρούς (και όχι μόνο) φίλους!!!!!!!

Για τους μικρούς τα έφτιαξα, οι μεγάλοι ξετρελλάθηκαν!!!

Senior Member
    Και τέλος, μερικές από τις 40+ δημιουργίες που είχα για παρουσίαση και προς πώληση. Εμειναν μόνο 4-5 κομμάτια!!!!!!!

Senior Member
    πωλινακι μπραβο! πολλα συγχαρητηρια! ειναι υπεροχα!!!
    ξετρελαθηκα με το cup cake που γραφει it's a boy και εχει τα δυο πατουσακια! απιστευτη λεπτομερεια!!!
    επισης και τα cake pops φαινονται τοοοοσοοοο λαχταριστα!
    αλλα τι να πω τωρα για ενα ενα?? ειναι ολα υπεροχα!!!!

να σου πω??? εχεις σκεφτει ποτε να ανοιξεις επιχειρηση?? νομιζω εχεις λαμπρο μελλον μπροσταα σου!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Είναι το όνειρό μου μια επιχείριση τέτιου είδους. Προς το παρόν όμως, μιας και δεν ύπάρχει το απαιτούμενο κεφάλαιο, δέχομαι παραγγελίες και το κάνω από σπίτι. Γιαυτό έκανα και την επίδειξη την Κυριακή. για να γνωρίσουν την δουλιά μου οι καλεσμένοι μου.

Αυτό με τα πατουσάκια μου αρέσει και εμένα πολύ!!! Μπορεί να γίνει και its a girl ! Πάντος όταν τα έφτιαχνα, έλεγα πως όταν είναι να κάνω το δεύτερο μου μωρό, θα τα φτιάξω εγώ τα κεράσματα της γέννας και της βάφτισης!

Senior Member
    Αριστούργημα οι δημιουργίες και έχω και μια πείνα τώρα....!!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Αριστούργημα οι δημιουργίες και έχω και μια πείνα τώρα....!!!!!
    Κατερινάκι μου, μπροστά στην πείνα οι δημιουργίες μου είναι οι καλύτερες, λυπάσαι να τις φας και έτσι γλιτώνεις θερμίδες!!!! χεχεχεχε

Θενκς κούκλα μου!

Senior Member
    συγχαρητηρια κοπελα μου ολα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υπεροχα!!!!! !!!!!!!1καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!μπραβοοοοοοοο:smilegrin::smilegri n::smilegrin: