Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 170
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 170 of 190 FirstFirst ... 70120160168169170171172180 ... LastLast
Results 2,536 to 2,550 of 2845
    Senior Member
    Πωλινακι μου τη προοδο ειναι αυτη!!!! δε ξερω τι να πρωτο θαυμασω!!!! ολα ειναι υπεροχαααααααα...... μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!

Senior Member
    Αλινάκη μου σε ευχαριστώ, αλλά εσύ να πας να τα θαυμάσεις από το φατσοβιβλίο και να αφήσεις και κανένα σχόλιο!!!! Εφτιαξα και την ανάποδη τούρτα που μου έλεγες να μην το ρισκάρω, την είδες?

Senior Member
    Βλέποντας τις δημιουργίες σου, ζηλεύω λίγο, όχι να τις φάω τόσο(που σίγουρα θα τρελαινόμουν) όσο να τις φτιάξω! Είναι πολύ ωραία αίσθηση να δημιουργείς κάτι όμορφο που πρώτα να ευχαριστεί εσένα και μετά να το θαυμάζουν και όσοι θέλεις! Μπράβο Πωλίνα, είσαι ταλαντούχα!:thumbup:

Senior Member
    Ευχαριστώ Γιώτα μου, εγώ βλέποντας κάθε δημιουργία μου πρώτα την θαυμάζω, αλλά σιγά σιγά παρατηρώντας της λέω "Μπορούσα και καλύτερα" και πάντα στην επόμενη προσπαθώ το καλύτερο!!!!

Οσο για το να φας κάτι από τις δημιουργίες μου "τα μακρά κοντά εγίναν" όπως έλεγε η γιαγιά μου!!!!

Senior Member
    την ειδα στο νοσοκομειο απο το κινητο κ ξετρελαθηκααααααα μπραβοο βρε φιλεαδα εγραψες! θα μπω το απογευματακι απο το φαις να σχολιασω με ηρεμια γι;ατι τωρα με το μικρο ειναι δυσκολο,το εχω ανοιχτο αλλα δε μπορω να συγκεντροθω πουθενα! ασε ειναι κ αρρωστουλη παλι το μικρουλη μου

Senior Member
    Καλά το παράξενο θα ήταν να μην ήταν άρρωστο αυτο το μικρό. Εχει καταντήσει χειρότερα από τον δικό μου. Ελπίζω να του περάσει σύντομα, και εσύ να προσέχεις πολύ, είσαι πολύ ευάλωτη τώρα σε ασθένειες.

Senior Member
    καλημερα φιλεναδα ευτυχως ειναι καλτερα ο μικρος ,ευχομαι να μην κολλησω κ εγω μονο.7 μερες ειχε πυρετο ,βηχα εμετους... το καλο ειναι οτι με το που ηρθα συνηρθε!!! να ναι καλα το γλυκουλι μου,ολο αγκαλιες κ φιλακια ηταν! φιλισε ολες τις μελανιες απο τους ορους που ειχα στα χερια μου κ μου
    ελεγε περασε τωρα μαμα παει...

Senior Member
    Αχου το...... Τελικά ειναι γλύκιες ρε σύ...... Και εγώ έκαψα προχτές το χέρι μου στο πυρέξ, και καθημερινά θέλει να το βλέπει και να το φιλάει μέχρι να περάσει λέει!!!!

Τι λες, θα κατεύεις αθήνα 26-27 του μήνα ή οχι?

Senior Member
    οχι δυστυχως φιλεναδιτσα μου,ο γιατρος μου ειπε οτι παω καλα κ δε χρειαζεται να ανεβω.ουτε καν στο τριμηνο αν συνεχισω ετσι κ να ανεβω κατευθειαν στο 6 μηνο.απο τη μια ανακουφιστικα για το οικονομικο θεμα αλλα απο την αλλη σκεφτηκα κ οτι δε θα σε δω!

Senior Member
    Καλά θα σε αφήσει 6 μήνες έτσι?????????????????? uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:uzzled:

Ε τότε κατεύα για να με δεις αγάπη!!!!

Senior Member
    ναι με κρατησε 16 μερες πανω! κ πιστευει απο τις εξετασεις μου οτι θα ειμαι μια χαρα.αν κατι δε παει καλα θα του το πω βεβαια αλλα ελπιζω να μην εχω θεμα! καλα ηταν μαρτυριο να βλεπω ολους να κανουν το χειρουργειο μετα απο εμενα κ να φευγουν σε λιγες μερες κ εγω να ειμαι ακομα μεσα! κ να νιωθω κ καλα! δεν ειχε κ καν κανενα μπαλκονι να βγω να παρω λιγο αερα ειχα κουραστει υπερβολικα στο τελος.ιφιλεναδα μου αν μπορουσα οικονομικα θα ερχομουν στη στιγμη να σε δω,αλλα τωρα ειναι δυσκολη η κατασταση.αν κατι αλλαξει θα παρω ο μικρο κ θα ερθω εστω για μια μερα μονο.

Senior Member
    Αχ καλή μου, ελπίζω κάτι να αλλάξει και να έρθεις, να δω εγώ το Κατερινάκι μου και ο Αντρίκος μου να δει τον Γιάννη του!!!! Προχτές του αγόρασα ένα καινούριο αυτοκινητάκι, και θυμήθηκε τον Γιάννη και ήθελε να βάλουμε το κοπιουτε (κομπιούτερ) να του το δείξει!!!!

Senior Member
    ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι

Senior Member
    Originally posted by Alina
    ωωωωωω τι γλυκουλης!!!!! μου εχει λειψει πολυ κ ο μικρος κ εσυ! αντε να ξαναρχισουμε να βλεπομαστε εστω ετσι
    Θα περιμένω να μου πεις πως έχασε δυψίφιο αριθμό κιλών και μετά να σε δώ!

Senior Member
    χιχιχ ενοεις οταν χασω 10! η οτανν παω στα 99? γιατι 10 κιλακια τα εχασα!!! σχεδον 200 γραμμαρια εμειναν κ εφυγαν τα πρωτα 10!