Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 172
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 172 of 190 FirstFirst ... 72122162170171172173174182 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 2845
    Senior Member
    Θα έχω την τιμή να τους πάρω εγώ! Δεν υπάρχει περιθώριο επιλογης εχω πατησει πόδι! Πωλίνα το κινητό θα ισχυειι και στην Αθήνα?

Senior Member
    Κατερινάκι μου, εδώ δεν θυμάμαι πού είναι το σύνταγμα, θα ξέρω πού είναι η Αγία Παρασκευή? Η Γιάννα θα έρθει να μας πάρει!!!! Μόνο να μου πείτε σε πια στάση του μετρό θα πρέπει να κατεύουμε!!! Ναι Γιάννα μου θα ισχύυ και στην Αθήνα το κινητό!

Γιάννα μου, κάπου διάβασα πως έχεις πρόσκληση για το αττικό πάρκο? την θέλω!!! Φυσικά εμείς λέμε για να πάμε Κυριακή, θα μπορέσουμε να βρεθούμε Σάββατο να μου την δώσεις? Επίσεις θα προλάβουμε να πάμε στο πάρκο, και να επιστρέψουμε μέχρι την ώρα της συνάντησης?

Senior Member
    Λοιπόν την προσκληση την έδωσα στη Ναταλία γιατι το Σαββατο δουλεύω και δεν θα μπορέσω να έρθω σνιφ...
    Οσο για το αττικό παρκο καλό θα ήταν να πάτε κατά τις 11 για να το δειτε με την ησυχία σας. Αν γυρνόωτας από εκει σας αφ΄σουν στο αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε από εκεί το μετρό και να κατεβείτε στη στάση νομισματοκοπειο(υπολόγισε διαδρομη 20 λεπτών αλλά δεν ξερω τη συχνοτητα των δρομολογίων. Αλήθεια εκεί πως θα πάτε;

Senior Member
    Α κρίμα.... Αρα Κυριακή θα σε δώ εσένα... Ελεγα να πηγαίναμε στο πάρκο κατά τις 10 το πρωί, επομένως λογικά θα είμαστε οκ στις ώρες μας. Με ταξί μάλλον, μου είπαμε περίπου 35-40 ευρώ θέλει από κέντρο. Λες να θέλει περισσότερα?

Φυσικά το αν θα πάμε θα εξαρτηθεί πολύ και από τον καιρό πως θα είναι. Αλήθια τί θερμοκρασίες έχετε? Να προμηθευτώ καμία γούννα?

Senior Member
    Κοιτα εγώ κυώνω πολύ αλλά όταν περπατάω είμαι καλά με το παλτό μου. Δεν ξέρω πόσα παιρνουν για το ατιικό παρκο αλλά φαντάζομαι στο ξενοδοχείο θα ξέρουν. Και για την επιστροφή μπορεί να σας φέρει κατευθείαν αγια παρασκευή και πάλι να σας πάρω εγώ. Ειναι πιο κοντά από το να ξαναπάς Κέντρο και να ξαναγυρίσεις. Αλλά θα τα πούμε και στο τηλεφωνο.

Senior Member
    Θα συνεννοηθούμε μέχρι τότε καλή μου!!!!

Senior Member
    Πωλίνα να πάτε σίγουρα Αττικό, θα ενθουσιαστεί ο γιός σου! Εγώ έχω ετήσιο πάσο, πάω τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Φρόντισε να βολέψει με τις ώρες να δείτε και τη παράσταση με τα δελφίνια και τους θαλάσσιους λέοντες! Πρόγραμμα.

Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό το λεωφορείο κάνει στάση και στο Πάρκο και σε βολεύει και στην επιστροφή για Αγία Παρασκευή

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου!!! Θα έρθεις και εσύ στην συνάντηση? Θα Εχουμε την χαρά να σου ρίξουμε έστω ένα βλέφαρο?

Senior Member
    Πωλίνα άρχισες να ετοιμάζεις βαλίτσες? Θα έρθει τελικά ο σύζυγος ?

Senior Member
    Όχι κατερινάκι μου, ακόμη, προς το παρόν πλένω ρούχα, και αύριο λογικά θα χωρίσς πια θα πάρω μαζί, να σιδερώσω και να τα βάλω στην βαλίτσα. Έχω να φτιάξω και τα μπισκοτάκια σας, αλλά αυτά την Πέμπτη θα τα φτιάξω για να είναι ολόφρεσκα!!!

Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!

Senior Member
    90% θα είμαι εκτός Αθηνών Πωλίνα και δε θα μπορέσω να έρθω δυστυχώς, πολύ κρίμα γιατί ήθελα να γνωρίσω κι εσένα και όλο τον υπόλοιπο καλό κόσμο που θα μαζευτεί και από κοντά αλλά και να ξαναδώ κάποια άτομα όπως το Πάρη που είχα γνωρίσει σε παλιότερη συνάντηση και θα είναι εκεί.

Αν πάντως τα καταφέρω και σκάσω μύτη στο παιδότοπο unannounced δε θα με διώξετε ε;

Senior Member
    Οσο και να υπάρχει το 90% της απουσίας σου, εγώ θα ελπίζω στο 10% του να είσαι εκεί!!!! Εννοείτε ότι δεν θα σε διώξουμε, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσεις ταυτότητα, γιατί αλιώς δεν νομίζω να σε πιστέψουμε πως θα είσαι ο Φιλιππάρας!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!
    Του είπες και για την Τάνια το Σαββατόβραδο?

Senior Member
    Εχω κλεισει τραπεζι για 4.Αν ειναι κ αλλοι πεστε το σημερα γιατι δεν θα βρουμε.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας αλλά δυστυχώς έχω ήδη κανονίσει υποχρεώσεις λόγω γιορτογενέθλιων. Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβετε και να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!