Results 2,581 to 2,595 of 2845
-
22-11-2011, 22:15 #2581
Originally posted by welldah
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας αλλά δυστυχώς έχω ήδη κανονίσει υποχρεώσεις λόγω γιορτογενέθλιων.Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβετε και να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!
- 23-11-2011, 08:22 #2582
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
24-11-2011, 08:09 #2583
Simera etoimazonte valitses! Maraki ise etimi gia tin proti sinantisi? Koritsia anipomono poliiiiiiiiiiii!
24-11-2011, 18:42 #2584
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Πολινάκι αν θυμάμαι καλά είχες ραντεβού να πας στην διατροφολόγο σου για απολογισμό του μήνα που πέρασε?πήγες?τι σου είπε?
24-11-2011, 20:20 #2585
Nai piga kali mou. (signomi gia ta greeklish all grafw apo to kinito). Exasa mono 1 kilo afto ton mina, 91.7 dld me vrike, alla ine poli efxaristimeni giati sinexizw na xanw esto ke ligo xoris gimnastiki. Tis eksigisa ti mou simvenei afto ton kero ke ipe pos katalavenei ke pos me tin proti efkeria pou tha mporesw na grafto gimnastirio gia na voithitho. Episis moy evale os diko tis stoxo kai pali to 72 alla arnieme na to dekto pros to paron.
25-11-2011, 09:08 #2586
Polinaki καλα να περασετε ευχομαι κ βγαλτε κ καμια φωτο.Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα φιλακια να εχετε μια ομορφη μερα
28-11-2011, 23:21 #2587
κατι ηξερα που σε ελεγα λαμπερη και χαρουμενη με το χαμογελο στα χειλη!!!!!! Χαρηκα παααααααααααρα πολυ που καταφερα να σε δω, εστω και για λιγο!
Κοριτσια, και ενα καλο συμβαν που μας εκανε και χαμογελασαμε!! Μπανισε η πωλινα ενα ωραιοτατο φορεματακι, σε καλη τιμη, και μπηκαμε μεσα να το δοκιμασει. Της δινει η κοπελα το νουμερο 4, .. φαρδυ... της δινει το 3.. καλουτσικο.. τις δινει το 2.. καλο, οχι τσιτα, και επρεπε να βγαλουν απο τη κουκλα το φορεμα γιατι δεν ειχαν στο νουμερο της!! και παλι ηταν απλα "καλο" ενω ψαχναμε για στενο για να της κρατησει περισσοτερο καιρο! Το εξηγησαμε στη πωλητρια γιατι επεμενε οτι το 2 της ειναι μια χαρα, και της ειπα οτι επειδη χανει ραγδαια μεγεθη, μην της κανει σημερα και σε 2 μηνες πιασει αραχνες στη ντουλαπα, και ρωταει η πωλητρια "ποσο ραγδαια?" και λεει η πωλινα "αρχισα 125 (νομιζω αυτον τον αρθιμο ειπε, εγω ημουν ζαβλακωμενη με το φορεμα και το χαζευα) και τωρα ειμαι 90" και της πεφτει το σαγονι της κοπελας!!! "μα... ΠΩΣ;;;;;" Μετα πηγε και ζητησε να βγαλουν το φορεμα απο τη κουκλα να το δοκιμασει η πωλινα, το οποιο ευτυχως το υφασμα ειναι παρα πολυ καλο και θα της κρατησει για αρκετους μηνες, αλλα οπως τη βλεπω τη πωλινα μας, δε θα βρισκει πουθενα νουμερα ετσι οπως εξαφανιζεται!!!!
ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!! Επιμονη και υπομονη θελει! Ευτυχως που βρεθηκε και το φορεμα της κουκλας! Μανεκεν η πωλινα μας, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! :love::love::love:
29-11-2011, 12:11 #2588
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.....
ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ............... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!!!!!!!
29-11-2011, 13:58 #2589
Καλησπέρα σας!!!!! Είπα να μπω λίγο γιατί δεν έχω πολύ χρόνο, αύριο γιορτάζει ο γιος μου και πρέπει να φτιάξω κεραστικά, και με κάνατε να κοκκινήσω!!!!!!!!!!!!
Καταρχάς να σας πω ότι πέρασα υπέροχα!!! οκ μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμουνα πως θα ήθελα να περάσω, αλλά και μόνο το γεγονός ότι σας γνώρισα, μου ήταν υπέρ αρκετό για να κάνει το ταξίδι μου απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!
Πραγματικά μου φαίνετε σαν όνειρο, βλέπω τις φώτο και λέω αποκλείετε, όνειρο ήτανε και τελείωσε.....
Αχ μακάρι να μπορέσω να το κανονήσω ξανά σύντομα!!!!!
Μίζερυ μου μην τα παραλές, δεν είμαι μανεκέν, όχι ακόμα τουλάχιστον!! Πάντος όντως κορίτσια, εκεί που στην αρχή η πωλήτρια μου είχε πει πως δεν είχε το συγκεκριμένο φόρεμα στο μέγεθος μου, τελικά το βγάλαμε από την κούκλα για να το φορέσω εγώ!!!!!!!! Μία χαρά που πήρα δεν φαντάζεστε!!!!!! Κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν το πίστευα!!! Και να φανταστείτε ότι το συγγεκριμένο φόρεμα το είχα βάλει στο μάτι από την πρώτη φορά που το είδα, και έλεγα μπα, σιγά μην μου κάνει αυτό!!!!!!!!!!!!!!!
Αλαλουμάκι μου σε ευχαριστώ!!!!! Βασικά είναι επειδή έχεις συνηθήσει με τα ετοιματζήδηκα που συνήθως έχουν μόνο εμφάνιση!!!! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτιο!! Αν δεν αρέσει πρώτα σε μένα γευστικά, δεν το προωθώ και πιο κάτω!!!!
Κορίτσια, θα αναφερθώ σε κάθε μία σας χώρια πιο μετά, γιατί τώρα πρέπει να ετοιμάσω μπισκοτάκια, και μετά να ετοιμαστώ για ένα ίντερβιου καθώς και να πάω από την δουλιά μου γιατί με ενημέρωσαν πως το αφεντικό θέλει να με δει και πως είπε πως μετάνιωσε που με έδιωξε. Τώρα το τί έχει υπόψην του δεν ξέρω, θα μάθουμε μετά και θα σας πω. Φιλάκια για την ώρα!!!!!!!!!!
29-11-2011, 20:52 #2590
Πωλινακι μου σημερα εφαγα ενα τελευταιο μπισκοτο που ειχε ξεμεινει στην τσαντα μου!μαλιστα η κοπελλα που εχω στο μαγαζι οταν δοκιμασε ειπε οτι θελει την συνταγη.Εχθες βραδυ κρεμασα κ το καρουζελ στο μπρελοκ μου.Μακαρι να σου πει το αφεντικο οτι σε θελει παλι στη δουλεια !Η μακαρι στο ιντερβιου να σου πουν οτι παιρνεις τη δουλεια!Κ μακαρι να μπορεσεις να ερθεις παλι γρηγορα κ να ξαναβρεθουμε!Να σου πηγαινουν ολα καλα,να χαιρεσαι τον Αντρικο σου να ειναι παντα γερος κ να τον δεις οπως επιθυμεις!Φιλια!
01-12-2011, 20:53 #2591
Να χαίρεσαι το γιόκα σου γλυκιά Πωλίνα!
01-12-2011, 21:40 #2592
Originally posted by monahoiot
Να χαίρεσαι το γιόκα σου γλυκιά Πωλίνα!
και απο μενα ολες τις ευχές για τον όμορφο!!!!
03-12-2011, 09:20 #2593
Καλημέρα... Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....
Αυτή είναι η τούρτα που έφτιαξα για τα γενέθλια του αδελφού μου που ήταν χτες, αλλά θα κάνουμε σήμερα ένα μικρό πάρτυ γιατί αύριο είναι και της αδελφής μου και έτσι πάντα τα κάνουν μαζί.
Το μικρό είναι το αυθεντικό και το μεγάλο είναι η τούρτα. Μόλις την είδε ο μικρός (15 ετων) ξετρελλάθηκε!!! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.
Τώρα ετοιμάζω της αδελφής μου την τούρτα.
Φιλάκια...
03-12-2011, 09:50 #2594
Καλημερα να τους χαιρεσαι πολινα ο μικρος δεν νομιζω να θελει να την χαλαση την τουρτα θα την κοιταει συωχαρητηρια εκανες πολυ καλη δουλεια.
03-12-2011, 10:03 #2595
πωλινακι εισαι καλλιτεχνιδα!!!
μπραβο
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση