Results 2,641 to 2,655 of 2845
-
06-03-2012, 10:47 #2641
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλημέρα σας!!! Εχει καιρό που θάφτηκε το θεματάκι αυτό, αλλά είπα να το επαναφέρω μιας και έχω κλείσει 1 χρόνο πια μετά το χειρουργείο.
Ενα χρόνο λοιπόν μετά, βρίσκομαι σήμερα στα 89 κιλά, (ονειρικό νούμερο για μένα), και στην 16 βδομάδα κύησης. Μετράμε δηλαδή 36 κιλά απώλειας μέσα σε ένα χρόνο.
Μπορεί να μου πείτε πως δεν είναι πολλά, πως άλλοι σε έναν χρόνο χάνουν πολύ πιο πολλά, και ίσως έχετε δίκαιο. Ομως χτες σκεφτόμενη όλα αυτά, κατάλαβα πως ακόμη και το γεγονός ότι κατάφερα να πέσω κάτω από τα συνηθησμένα για το σώμα και τον οργανισμό μου κιλά, αυτό από μόνο του είναι πολύ πιο μεγάλο επίτευγμα για μένα, κιας μην είναι στο σύνολο τόσο εκθαμβωτικός αριθμός.
Ημουνα ενήμερη ότι θα μου ήταν πολύ δύσκολο κάτω από τα 100, ήμουνα ενήμερη ότι θα κολλίσω πολλές φορές, ίσως περισσότερες από το κανονικό γιατί ο οργανισμός μου θα νομίζει πως γίνετε ανορεξικός, και, αν και πολλές φορές γκρίνιαζα, παραπονιόμουνα, μουρμουρούσα, ποτέ δεν το έβαλα πραγματικά κάτω. Και ούτε πρόκειτε. Οσο περνάει από το χέρι μου θα φτάσω στον στόχο μου, και θα τον διατηρίσω. Είναι στόχοι ζωής, και θα τους πετύχω. Λόγω εγκυμοσύνης ξέρω πως θα καθηστερίσω λίγο να το πετύχω, αλλά και τί με αυτό? Σημασία έχει να κάνω όλο το ταξίδι, όσο καιρό και να πάρει αυτό.
Ξέρω πως αυτή την στιγμή έχω ένα πολύ πιο υγιές σώμα, για να μπορέσω να φιλοξενήσω αυτό το πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου, και αυτό με κάνει πολύ ευτυχισμένη.
Βλέπω τους γύρω μου να έχουν αλλάξει προς εμένα. Αλλοι προς το θετικό, άλλοι προς το αρνητικό. Κάπιοι άρχισαν να με βλέπουν σαν "εχθρό" που πια δεν μπορούν να τον βάλουν στο περιθώριο λόγω κιλών.
To αρνητικό της όλης απώλειας είναι μόνο η πολύ μεγάλη χαλάρωση που έχω σε όλο το σώμα. Τώρα τον χειμώνα κρίβετε μία χαρά, το καλοκαίρι όμως το φοβάμαι πολύ... Θα δείξει μέχρι τότε βέβαια!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας όλο αυτό τον καιρό που είμαι εδώ, και θα ήθελα να ξέρετε πως ήσασταν ένα πολύ συμαντικό μέρος της ζωής μου και της πορείας μου.
(Τα λέω λίγο μπερδεμένα αλλά είμαι δουλιά και δεν τα γράφω συνεχόμενα :P:P)
- 06-03-2012, 12:23 #2642
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 816
πωλινα μου να χαιρεσαι το καινουργιο σωματακι εστω κ αν εχει λιγο χαλαρωση σου προσφερει μια πιο υγιης ζωη κ ενα καλο σπιτακι για το μιρκο σπορακι σου
ο αγωνας δε τελειωσε κ δε θα τελειωσει ποτε. ομως τωρα εισαι πιο δυνατη να παλεψεις. :love::love::love::love:
07-03-2012, 11:33 #2643
- Join Date
- Jun 2009
- Location
- Επιστροφή στην Αθήνα - Δράμα τέλος(;)
- Posts
- 531
Πωλίνα μου, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το γεγονός πως κατάφερες και έπιασες τόσο "άπιαστο" στόχο. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι θα έχεις άλλες προτεραιότητες για να σε πειράξει η χαλάρωση του δέρματος, που είναι αναμενόμενη και θα την αντιμετωπίσεις στην ώρα της. Τώρα μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς να σε απασχολούν τα κιλά, που αντί να ανεβαίνουν θα κατεβαίνουν και θα τρελλαίνεις τους διαιτολόγους!
Έχεις πια μάθει να εκτιμάς αυτούς που είναι δίπλα σου. Έγινε ξεσκαρτάρισμα από τους αρνητικούς ανθρώπους - αν και δεν το προσέχαμε, υπήρχαν πάντα δίπλα μας και θεωρούσαμε ότι ήταν με το μέρος μας, ενώ στην πραγματικότητα μας βάζανε τρικλοποδιές για να έχουν το πάνω χέρι!
Τελικά είναι αγοράκι ή κοριτσάκι το μωρό που απολαμβάνει το νέο σου σωματάκι; Με το καλό να το δεχτείς!
07-03-2012, 11:45 #2644
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Αννα μου καλημέρα!!!!! Οντως φέτος το καλοκαίρι δεν πρόκειτε να ασχολιθώ με την χαλάρωση, μιας και ούτε παλαρία θα πάω με μαγιώ αφού θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα (αν βέβαια κάνω κοιλιά) αλλά και θα έχω άλλα πράγματα να ασχολιθώ όπως τον ερχομό του νέου μωρού, η αντιμετώπιση του γιού μου για το μωρό, τις ετοιμασίες του γάμου της αδελφής μου και τόσα πολλά άλλα!!!
Οι γιατροί λένε 80% κοριτσάκι, εγώ λέω 1000% κοριτσάκι, ε και πιος ξέρει καλύτερα από την μαμά? χαχαχαχαχα
Ασε και με την απώλεια των 2μιση κιλών (που έγινε 3μιση) άκουσα φωνές από τον γυναικολόγο. Αλλά αφού μεγαλώνει σωστά το μικρούλι μου, άστους να λένε!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου!
07-03-2012, 12:53 #2645
- Join Date
- Nov 2010
- Posts
- 467
Πωλίνα μου χαίρομα πραγματικά για σένα και για όλα όσα έχεις πετύχει! Χαίρομαι για το μπεμπουδάκι σου, για το 8αράκι, μα πάνω απ'όλα που σε βλέπω πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ! Τι κι αν έχουμε χαλάρωση? Τι κι αν χάνουμε πιο δύσκολα και αργά τα κιλά (που μεταξύ μας πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρόλο και ο δακτύλιος και το γεγονός πως έχουμε υπάρξει παχύσαρκες από τα γεννοφάσκια μας που λένε)? Κι εγώ χάνω πολύ πιο αργά από άλλους κι έχω κάνει και τη φερράρι! Ε και? Το θέμα είναι πως είμαστε υγιείς και μπορούμε και κάνουμε πράγματα που πριν ήταν απαγορευμένα. Φαντάσου μόνο να ήσουν έγκυος στα 125 κιλά σου και παράλληλα να δούλευες, να έκανες τις δουλειές του σπιτιού και να φρόντιζες το γιόκα σου. Πόσο εξαντλημένη θα ήσουν τότε? Καλή συνέχεια σου εύχομαι κούκλα μου μέσα από την καρδιά μου!!!
07-03-2012, 14:04 #2646
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
γεια σας κοριτσια!!! Πωλινα μου εισαι εγκυος???? τι λες τωρα???? συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη ευχομαι! πως εισαι??? φιλια!!
07-03-2012, 14:10 #2647
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Mαράκι μου ούτε καν θέλω να σκεφτώ πως θα ήταν αν ήμουνα 125-130 κιλά και έγκυος... Θυμάμαι στον γιο μου δεν μπορούσα να κουνηθώ.... και ήμουνα και όλη μέρα στο κρεβάτι..... Ασε!!!!
Πάντος χαίρομαι και για την δικιά σου πορεία κούκλα μου, και είναι ακριβώς αυτό που είπες, σημασία έχει πως είμαστε σε πολύ καλύτερη σωματική κατάσταση από ότι πριν.
Μιτσοκόλο μου!!!!!!!!!!!!! Τί κάνεις βρε κορίτσι μου? Το κοριτσάκι σου πως είναι? Ναι είμαι έγκυος, 16 βδομάδων και 2 ημερών!!! Θα αποκτήσω και εγώ ένα κοριτσάκι όμορφο και γλυκό ακριβώς σαν την μαμά του!!!
07-03-2012, 14:58 #2648
- Join Date
- Feb 2010
- Posts
- 1,811
πωπω τι λες τωρα χαρηκα παρα πολυ!!! με το καλο!!!!
πολυ καλα εινι η μικρη μου υσηχη και σε προγραμμα! ολα καλα! ομορφηνε η ζωη μας!
07-03-2012, 15:06 #2649
- Join Date
- Jan 2011
- Posts
- 74
Πολινάκι μου τα έχεις καταφέρει μια χαρά. Και πέρασες δύσκολα μέχρι εδώ..
Να χαρείς το μωράκι που έρχεται και να έχετε όλοι σας υγεία!
07-03-2012, 15:17 #2650
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by mitsokolo
πωπω τι λες τωρα χαρηκα παρα πολυ!!! με το καλο!!!!
πολυ καλα εινι η μικρη μου υσηχη και σε προγραμμα! ολα καλα! ομορφηνε η ζωη μας!
07-03-2012, 15:18 #2651
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by Luna84
Πολινάκι μου τα έχεις καταφέρει μια χαρά. Και πέρασες δύσκολα μέχρι εδώ..
Να χαρείς το μωράκι που έρχεται και να έχετε όλοι σας υγεία!
07-03-2012, 15:20 #2652
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 2,656
Πωλινάκι, ζεις το θαύμα διπλά, εγκυμονείς το δεύτερο παιδάκι σου, τη δεύτερη σου ολοκλήρωση στη ζωή δηλαδή και ταυτόχρονα κατακτάς μέρα με τη μέρα μια ζωή χωρίς περιττό βάρος, αργά και σταθερά εδραιώνεις ισορροπίες. Σου εύχομαι να συνεχίσεις την καλή σου πορεία και να είσαι δυνατή στις όποιες δυσκολίες, φιλιά.
13-03-2012, 09:18 #2653
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλημέρα σας!!!!! Τϊ μου κάνετε???
Γιώτα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!
Είπα να σας ανεβάσω μία νέα φώτο μου, μιας και άλλαξα το χρώμα στο μαλλί!!!!!
Αυτή είμαι εγώ σήμερα λοιπόν!!!
13-03-2012, 09:28 #2654
- Join Date
- Jul 2009
- Posts
- 80
Πωλίνα μου συγχαρητήρια και για το χάσιμο κιλών και για την εγκυμοσύνη. Είσαι μια κούκλα! Δεν σου φαίνεται καθόλου ότι είσαι 89 κιλά ειλικρινά :starhit:
13-03-2012, 09:29 #2655
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Και μία ολόσωμη σημερινή!!!!
Αν και είμαι στον 4 μήνα εγκυμοσύνης, εγώ τουλαχιστον νομίζω πως δεν μου φαίνετε καθόλου!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση