Results 16 to 30 of 2845
-
04-12-2010, 17:41 #16
Καλή συνέχεια Πωλίνα! Τώρα που βρέθηκε ο γιατρός που θα σε αναλάβει, έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς! Τα πόδια σου που πρήζονται, οι σφυγμοί που ανεβαίνουν, η λιπώδης διήθηση - όλα αυτά είναι "φυσιολογικά" για τα κιλά που δείχνει τώρα η ζυγαριά. Τώρα για το πόσα θα φτάσεις μετά την επέμβαση, αν θα είναι 85-90 ή πιο κάτω, όπως λέει και ο δικός μας ντόκτορ "δεν έχει σημασία το πού σταματάει η κάθοδος, αλλά το ότι σε κείνο το σημείο υπάρχει ισορροπία και υγεία". Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί νέο χειρουργείο - και στην Ελλάδα δεν είναι πολλοί αυτοί που βάζουν τα χέρια τους να αφαιρέσουν δακτυλίους, πόσο μάλλον να συνεχίσουν καπάκι με άλλη επέμβαση. Πριν κάνεις την επέμβαση, βεβαιώσου ότι το μανίκι είναι το κατάλληλο για σένα, μην ξαναψάχνεσαι σε λίγα χρόνια για μπαι-πας. Καλή συνέχεια, η αναμονή σου πλησιάζει στο τέλος της!
- 04-12-2010, 18:06 #17
Σου εξηγησε για ποιον λογο ισως να μη καταφερει να βγαλει τον δακτυλιο;
04-12-2010, 18:23 #18
ʼννα μου όύτε για μένα έχει σημασία το που θα σταματήσει η κάθοδος, άλλοστε γιαυτό και ο στόχος μου είναι το 85 και όχι το 65 που είναι το κανονικό μου με βάση το ύψος μου. Για μένα έχει σημασία να έχω καλύτερη ποιοτικά ζωή και καλύτερη χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Τοχουμε συζητήσει με τον γιατρό και ξέροντας το ιστορικό μου, μου είπε πως το μανίκι είναι το καταλληλότερο για μένα. Φυσικά ανέφερε και το "θα δω και τα αποτελέσματα των προενχειρικών και θα σου πω σίγουρα μετά". Ίσως περιμένει να δει κάπια πράγματα προτού είναι 100% σίγουρος τί θα κάνει. Όλα θα τα δείξει ο χρονος βέβαια!
04-12-2010, 18:27 #19
Originally posted by marou_laki
04-12-2010, 18:33 #20
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by marou_laki
Οπως και να 'χει , ευχομαι ολα να πανε καλα τωρα που πηραν
τον δρομο τους.:thumbup:
04-12-2010, 18:41 #21
Σε ευχαριστώ πολύ marou_laki, νασε καλα
04-12-2010, 20:10 #22m&mGuestΠωλινακι, καλη τυχη και μπραβο σου.
06-12-2010, 09:48 #23
Καλημέρα!!!!!!
Σε ευχαριστώ m&m, και σε έσένα καλή συνέχεια!!!
Λοιπον! Σήμερα πήγα για τις αναλύσεις αίματος. Μου είπαν πως σε 1 μέρα βγαίνουν όλες εκτός από του θυροιδή και βγαίνει σε 2 μήνες!!!!!! Έμεινα με ανοικτό το στώμα.... Τελικά η κοπέλλα εκεί, αφού είδε πως είναι για χειρουργείο οι αναλύσεις, έγραψε πάνω επείγον, μπας και βγουν πιο νωρίς. Θα δείξει.
Πήγα και πήρα και την ακτινογραφία θώρακος. Η μάλλον για να το πιο σωστά, πήρα έναν άδιο φάκελο με μόνο ένα report μέσα που λέει διάγνωση πνευμώνων:φυσιολογική. Η ακτινογραφία λέει είναι μέσα στον υπολογιστή και θα την δει ο γιατρός μου από κεί. Για κοίτα εξέληξη το δημόσιο!!!!!!
Ολα καλα πανε. Μας έμεινε ο καρδιολογος, ο διαιτολογος και ο πνευμονολογος. και μετά βουρ για το γραφείο του γιατρού!!!!!
06-12-2010, 14:30 #24
Πωλινάκι, πολύ χαίρομαι που βρέθηκε άκρη αλλά:
Ο χειρουργός που είναι στο εξωτερικό, έχει μεγάλη πείρα στα συγκεκριμένα χειρουργεία.
Πρόσεξε ο νέος γιατρός να είναι αρκετά έμπειρος και όχι ένας απλός χειρουργός που τυχαίνει να ξέρει να χειρίζεται τα τροκάρ και τα νυστέρια.
Αυτό είναι σοβαρό χειρουργείο, μια επέμβαση ζωής και δεν πρέπει να εναποτίθεται στον κάθε τυχόντα.
Παρομοίως είχα βρει 3 γιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά μόνο ο 3ος έχει την εμπειρία και την λίγη παραπάνω γνώση. Εννοείται βέβαια ότι οι πρώτοι 2, ήταν οι ξερόλες και οι πολύπειροι έτσι?
Δε θέλω να σε απογοητεύσω απλά σου λέω να το κοιτάξεις καλά το θέμα, να σκίσεις τον ντόκτορα στις ερωτήσεις και να βεβαιωθείς ότι ο άνθρωπος αυτός θα κάνει τη δουλειά καλά και χωρίς επιπλοκές.
06-12-2010, 14:50 #25
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Πόσο χαίρομαι που βλέπω ένα ποστ απο σένα ΠΜ μου!!!!
Ο χειρούργος αυτός που ανάλαβε τώρα, επειδή τυχάνει να τον ξέρω στα 3 χρόνια που είναι στο δημόσιο, ξέρω πως έχει κάνει πολλές τέτιες επεμβάσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην κύπρο σε ιδιωτικό τομέα. Ξέρω πως έχει κανει και ένα διάστημα αμερική για ειδίκευσή βαριατρικών.
Επίσεις έχω ακούσει πως ο συγκεκριμένος πάει σε πολλά χειρουργεία ιδιωτικού τομέα για να χειρουργήσει με ιδιώτες ιατρούς που τον καλουν για να κάνουν βαριατρικές.
τώρα τι να σου πω, προχτες που πήγα γνώρισα και μια κοπέλλα που είχει κάνει ο άλλος χειρούργος που λείπει, και μου είπε πως 6 μήνες τώρα μπενοβγαίνει στο νοσοκομείο και πως έκανε και 2 μήνες εντατική γιατί δεν της είχε κλείσει καλά το μανίκι κάτι τέτια. Όλα λοιπόν εξαρτώνται από πολλά πράγματα.
Φυσικά εννοείτε πως με το που πάω ξανά για να δει τις προενχειρικές θα του κάνω ανάκρυση τρίτου βαθμού για να τον "κόψω". Αλλά δεν είναι από αυτούς τους τύπους που "εγώ είμαι γιατρός, και αυτό που λέω είναι, και εσύ μην μιλάς". Κάθετε και σου λέει ότι τον ρωτήσεις και στα εξηγά όλα με κάθε λεπτομέρεια.
όσο για τις επιπλοκές, μου έχει εξηγήσει αρκετά πράγματα, και είναι και ένας από τους λόγους που ίσως να μην γίνουν και τα 2 μαζί, αλλά να χρειαστώ δευτερο χειρουργείο. όμως αυτό δεν με ανυσυχεί.
Τον Γεννάρη ξανά λοιπόν που θα τον δώ, θα τα μάθω όλα. Αν και τώρα νιώθω σίγουρη πως όλα θα παν καλά.
06-12-2010, 15:00 #26
polinaki διαβαζω τα νέα σου
αντε, με το καλό να κάνεις και τις υπόλοιπες προεγχειρητικές εξατάσεις, και όλα να παίρνουν το δρόμο τους σιγά-σιγά !
υ.γ. 2 μηνες για τα αποτελ. θυρεοειδούς......... ελεος..... δεν το χω ξανακουσει τετοιο πραγμα
ευτυχως που ειπες ειναι επειγον και θα στα δωσουν νωρίτερα
06-12-2010, 15:03 #27
Στα δημόσια δυστυχώς έτσι είναι Ντορέτα μου. Τί να κάνουμε, θα περάσει και αυτό, αν μέχρι να πάω στον γιατρό δεν έχουν βγεί, θα ιδοποιήσει ο ιδιος και θα τα κάνουν!!! Δεν ανχόνομαι για θυροειδή, έκανα πριν 2 μήνες σε ιδιότη για κάτι άλλα προβλήματα που είχα και ήταν μια χαρά. απλά ο γιατρός θέλει και πιο πρόσφατη ανάλυση. Αφού δεν πληρώνω, ότι θελει ασ μου γράψει να κάνω, σωστά ?
06-12-2010, 15:09 #28
Παραφορμόνη μου είπαν από το ΙΚΑ ότι περιμένουν πάνω από 4 μήνες τα αποτελέσματα... Ναι, κάποιες φορές οι καθυστερήσεις είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα! Πωλινάκι, το νερό μπήκε στο αυλάκι, τώρα ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος!
06-12-2010, 15:18 #29
Πολινακι μακαρι να σου πανε ολα καλα και να παψεις να ταλαιπωρεισαι.Καλη τυχη!
06-12-2010, 15:21 #30
Originally posted by anna65
Παραφορμόνη μου είπαν από το ΙΚΑ ότι περιμένουν πάνω από 4 μήνες τα αποτελέσματα... Ναι, κάποιες φορές οι καθυστερήσεις είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα! Πωλινάκι, το νερό μπήκε στο αυλάκι, τώρα ο χρόνος είναι πλέον σύμμαχος!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία