Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 190 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 2845
    Senior Member
    Αν ο αντρας σου δειχνει κατανοηση δεν θα τον πειράξει αν λίγες μέρες δεν ξεσκονίσεις! Ενα συμμάζεμα μπορείς να το κάνεις αλλά με αργούς ρυθμούς και απέφυγε τα βαρη το ξαναλέω. Ενα συμμαζεμένο σπίτι δεν δείχνει βρώμικο. Εμένα η μαμά μου μένει στην άλλη ακρη της αθήνας και δεν την είχα δει παρα μόνο 2 εβδομάδες μετά το χειρουργείο( μεσολάβησαν και κάτι αρρωστιες).
    Τώρα προεχει η αναρρωσή σου. Κλείσε τα αυτιά σου στις γκρίνιες και κάνε αυτό που πρέπει για τον οργανισμό σου. Το ότι δεν πονάς δε σημαίνει ότι είσαι και καλά ! Στο θύμισε το σώμα σου εχτές.
    Δεν είπα να μην κάνεις και τίποτα( καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς γιατι μία απο τα ιδια και εγώ) απλά σιγά σιγα μην πιέζεις τον οργανισμό σου.

Senior Member
    Οσο μπορώ να αποφεύγω καπια πραγματα το κάνω, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο......

Senior Member
    Τα προβλήματα Πολύμνια δεν τελειώνουν ποτέ. Εκεί θα είναι και σε ένα μήνα. Έχεις απόλυτο δίκιο, κάποιοι είναι πιο δυνατοί από τους άλλους και αυτοί σηκώνουν το φορτίο, αλλά για τις επόμενες βδομάδες απλά θα αναρρώνεις. Χειρουργείο έκανες, δεν έκανες σπα (ατάκα Νο 76 του δικού μας χειρούργου). Τις μέρες που ήσουν στο νοσοκομείο, ποιός έκανε τις δουλειές;
    Όταν μπήκα για την δεύτερη καισαρική, με φωνάζανε για το χειρουργείο και ζήτησα 5' για να κανονίσω μια πληρωμή για τη δουλειά. Σε καταλαβαίνω. Ακόμη και στο κρεβάτι του νοσοκομείου προσπαθούσα με το λάπτοπ να συντονίσω όσα προλάβαινα, και τα κατάφερνα αρκετά καλά. Αλλά άλλο η καισαρική, άλλο η βαριατρική. Η βαριατρική επέμβαση, ακόμη κι αν έγινε με λαπαροσκόπηση, άφησε μεγάλη πληγή στον οργανισμό. Θέλει το χρόνο της για να επουλωθεί. Μπορείς να προσπαθήσεις να γίνεις η βιονική γυναίκα, αν όμως χρειαστεί να μπεις στο νοσοκομείο με υπερκόπωση θα λείψεις περισσότερο από την οικογένεια σου.
    Ήρθαν λέει φίλοι του άντρα σου στο σπίτι. Καλώς ήρθανε. Πήγαινε ξάπλωσε, και την ώρα που πρέπει να φας φώναξε τον αντρούλη σου να σου φέρει από το ψυγείο τις μπουκίτσες σου. Η μαμά σου όπως λες τρέχει ήδη σε πολλά, μπορεί να τρέξει και για σένα αυτό το μήνα. Η αδελφή σου έχει τη δική της ζωή, δεν είσαι υποχρεωμένη να σκέφτεσαι για αυτήν, άσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μόνη της. Και όσο για τον μικρό, κάποιος πρέπει να τον αναλάβει τις επόμενες βδομάδες. Αν μπορει ο αντρούλης σου να τον κρατήσει στη δουλειά (ακόμη κι αν αυτή πάει λίγο παραπίσω!) τότε εντάξει, διαφορετικά μάλλον θα πρέπει να αναλάβει η μητέρα σου, η αδελφή σου, όποιος άλλος υπάρχει. Η δουλειά σου τώρα είναι να αναρρώσεις, για να επανέλθεις πιο δυναμική από τη βιονική γυναίκα που ήσουνα! Καλή κατηφόρα - και ξάπλα!

Senior Member
    αχ βρε πωλινακι σε καταλαβαινω! καλα εμας μας κανανε κατι περικοπες (του ανδρα μου δηλαδη γιατι εγω παω κατα διαολου ετσι κι αλλιως) τι να σας πω.
    δημοσιος υπαλληλος απλα δε λεει πια...
    ευτυχως εχει κατι ενοικια κ πιανουμε τα 1700 γι ατα τρεχοντα εξοδα + τα εξοδα τα προσωπικα μου απο μενα. που να εχουμε και μωρο...
    απλα καποιοι ειναι αγυριστα μυαλα, ασε τους γονεις σου να το αναλαβουν, εκεινοι θα κρινουν τι πρεπει να γινει, εσυ κοιτα την οικογενεια σου γιατι μεχρι ενα σημειο παρεμβαινει κανεις σε αλλη οικογενεια, κ ας ειναι της αδελφης...

Senior Member
    Αχ Αννα μου τί ωραία που τα λές. Τις μέρες που ήμουνα νοσοκομείο είχα κανονίσει και ήρθε μια κοπέλλα και καθάρησε 2 φορές το σπίτι, αλλά τα λευτά τελειώνουν και εγώ έχω ακόμα 2 μήνες για να πληρωθώ.

Η αδελφή μου, όσο είναι κατσικομένη σπίτι μας (εστο στης μαμάς μου, αφού μένουμε πάνω κάτω) πρέπει να την προσγειώσουμε να καταλάβει πως ούτε μπορεί να μείνει εκεί για μια ζωή, το μωρό μεγαλώνει και χόρος δεν είπάρχει, αλλά ούτε να κάνει τρελλά όνειρα. Και επίσεις κάπιος πρέπει να την ξυπνησει να αναλάβει κάπια πράγματα στο σπίτι της μαμάς όσο μένει εκεί. Η μαμά μου έχει γίνει 1000 κομμάτια, δεν προλαβένει τίποτα. Εκανε μια επέμβαση στα πόδια της πριν 3 βδομάδες και δεν ξεκουράστηκε καθόλου. και τώρα πονάει ακόμα πιο πολύ. Δεν μπορώ να την επιβαρύνω με τα δικά μου.

Ο άντρας μου η δουλιά του είναι πολύ βαριά και δύσκολη. Και μέστα γράσα, τις ηλεκτροκολλίσεις, κτλ. Δεν μπορεί να πηγαίνει ο μικρός μαζί του. Απλά σήμερα τον πηγε γιατί δεν θα έκανε τίποτα με κόλληση και τίποτα επικύνδυνο προς τον μικρό. Απλά κάτι σε ένα μηχάνημα θα φτιάξει.

Και κάτι άλλο. Σιγά μην μου φέρει ο αντρας μου φαγητό στο κρεβάτι!!!!! Αυτό κιαν θα ήταν θαύμα!!!!

Θα προσπαθήσω να περάσω οσο πιο ύρεμα μπορώ την ανάρρωσή μου. Σήμερα δεν έχει καθάρισμα το σπίτι είναι μια χαρά, δεν έχει μαγείρεμα, εγώ έχω της σουπίτσα μου και η μαμά θα βαλει 2 κομματάκια κοτόπουλο πιο πολύ στον φούρνο για τον άντρα μου. αυτό το κανόνισα από χτες.

Τώρα θα δείξει πως θα πάει παρακάτω η μέρα.

Senior Member
    Δεν παρεμβαίνω μπαντ μου, να την καθοδυγίσω προσπαθώ γιατί ο μ@λ@κ@ς ο άντρας της προσπαθεί να την ρίξει σε μεγάλου βούρκο.

"Εχει ο θεός" λέει αυτός και νομίζει πως ο θεός θα ανοίξει ουρανούς και θα αρχίσει να βρέχει 500ευρα και μάννα για να φάνε.

Senior Member
    Μια κοπέλα φέρνει σπίτι το φίλο της να τον γνωρίσει στους γονείς της , μια που αποφάσισαν να παντρευτούν .
    - Ποια είναι λοιπόν τα σχέδιά σου ; ρώτησε ο πατέρας της κοπέλας .
    - Έχω πάρει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο , απάντησε ο νεαρός .
    - Υποτροφία .... μμμμμ ....
    Αξιοθαύμαστο , αλλά πως θα μπορέσεις να παράσχεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει όπως έχει συνηθίσει ;
    - Θα μελετήσω σκληρά κι έχει ο Θεός .
    - Και τι θα κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι αρραβώνων που της αξίζει ;
    - Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου κι έχει ο Θεός .
    - Και παιδιά ; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις παιδιά ;
    - Μην ανησυχείτε κύριε , έχει ο Θεός .
    Η όλη συζήτηση συνεχίστηκε έτσι και κάθε φορά που ο πατέρας της κοπέλας ρωτούσε κάτι , ο ιδεαλιστής γαμπρός επέμενε ότι έχει ο Θεός .
    Αργότερα η μητέρα της κοπέλας ρώτησε τον άντρα της :
    - Πως πήγε η κουβέντα σας ;
    - Δεν έχει δουλειά , δεν έχει σχέδια για το μέλλον αλλά τουλάχιστον πιστεύει ότι είμαι Θεός .

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχα Κάπως έτσι Αννα μου!!!!! Το μόνο που εμας ούτε πανεπηστήμιο πάει ούτε τίποτα!!!! Και ο δικός μας "Θεός - μπαμπάς" δεν έχει τίποτα παρά μόνο τα δυο του χέρια. Αυτά μου πρόσφερε και μένα στην προσπάθειά μου για το σπίτι, αυτά μπορεί να προσφέρει και στους άλλους. τίποτα άλλο δεν έχει!!!!!

Senior Member
    αστα να πανε τοτε πωλινακι, αμα ειναι κ πανω κατω...ασε, η μαμα σου θα τρεχει κ δε θα φτανει μιαζωη. κ μας παρομοια φαση αλλα με οικονομικα ανεξαρτητη την καθε οικογενεινα.
    Παλια ελεγα μακρυα απτους γονεις, τωρα ευχομαι ναμουν πανω κατω...
    α ρε μανα ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ
    kai ας υπεραγαπω την μανουλα νο2 που αργοπεθαινει

Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxa
    so real
    Originally posted by anna65
    Μια κοπέλα φέρνει σπίτι το φίλο της να τον γνωρίσει στους γονείς της , μια που αποφάσισαν να παντρευτούν .
    - Ποια είναι λοιπόν τα σχέδιά σου ; ρώτησε ο πατέρας της κοπέλας .
    - Έχω πάρει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο , απάντησε ο νεαρός .
    - Υποτροφία .... μμμμμ ....
    Αξιοθαύμαστο , αλλά πως θα μπορέσεις να παράσχεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει όπως έχει συνηθίσει ;
    - Θα μελετήσω σκληρά κι έχει ο Θεός .
    - Και τι θα κάνεις για να προσφέρεις στην κόρη μου το δαχτυλίδι αρραβώνων που της αξίζει ;
    - Θα αφοσιωθώ στις σπουδές μου κι έχει ο Θεός .
    - Και παιδιά ; Πως θα μπορέσεις να συντηρήσεις παιδιά ;
    - Μην ανησυχείτε κύριε , έχει ο Θεός .
    Η όλη συζήτηση συνεχίστηκε έτσι και κάθε φορά που ο πατέρας της κοπέλας ρωτούσε κάτι , ο ιδεαλιστής γαμπρός επέμενε ότι έχει ο Θεός .
    Αργότερα η μητέρα της κοπέλας ρώτησε τον άντρα της :
    - Πως πήγε η κουβέντα σας ;
    - Δεν έχει δουλειά , δεν έχει σχέδια για το μέλλον αλλά τουλάχιστον πιστεύει ότι είμαι Θεός .

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    αστα να πανε τοτε πωλινακι, αμα ειναι κ πανω κατω...ασε, η μαμα σου θα τρεχει κ δε θα φτανει μιαζωη. κ μας παρομοια φαση αλλα με οικονομικα ανεξαρτητη την καθε οικογενεινα.
    Παλια ελεγα μακρυα απτους γονεις, τωρα ευχομαι ναμουν πανω κατω...
    α ρε μανα ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ
    kai ας υπεραγαπω την μανουλα νο2 που αργοπεθαινει
    Συμφωνώ έστω να σου κρατήσει το παιδί ή μια μπουκιά να φας είναι μεγάλη βοήθεια! Αν ζούσε η πεθερά μου είμαι σίγουρη πως θα είχα μεγάλη βοήθεια αλλά δυστυχώς έφυγε πριν από 16 χρόνια και ο πεθερός μου δεν είναι για πολλά πολλά αν και θέλει ο αμοιρος! Παρόλαυτα βοηθάει όπου μπορεί!
    Εμείς από την άλλη παραείμαστε ανεξάρτητοι, λες και θα μας πέσει η μύτη αν ζητήσουμε οποιαδήποτε βοήθεια! Να φανταστείτε τις ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο ο άντρας μου ηταν μόνος με το παιδί και η μόνη βοήθεια που ζήτησε ήταν να παιρνει ο πεθερός μου το παιδι από το σχολείο και ένα φαγητο απο τη μητριά του και ένα από τη μαμα μου!

Senior Member
    Πολινακι καλησπερα και καλη σου δυναμη

αμα η ανι γιαννικου σου απαντησει πες το εδω

θα χαρω πολυ

δεν τη γνωριζω βεβαια τη γυναικα

αλλα θα χαρω που θα τη γνωρισεις εσυ

καλη σου συνεχεια κοπελια!!!

ανεβηκες ζυγαρια???

Senior Member
    Θα σου πω καλή μου. Και εγώ θα χαρώ να γνωρίσω ένα άτομο από τα μέρη μου......

Ανέβηκα παρασκευή και ήμουνα 116 και σήμερα 114,8 αλλά δεν αλλάζω το τικεράκι μου. Κάθε Παρασκευή θα το αλλάζω

Senior Member
    καλησπερα κι απο μενα πωλινα! ειμαι νεα στο φορουμ αλλα νιωθω οτι σε γνωριζω. χαρηκα πολυ που ολλα πηγαν καλα!
    σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη συνεχεια και να γινουν συντομα πραγματικοτητα τα ονειρα σου! το αξιζεις σιγουρα αφου το κυνηγισες τοσο δυναμικα και θα το καταφερεις!! να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη!

Senior Member
    Αχ σε ευχαριστώ πολύ Λόρα μου. Και αφού με γνωρίζεις εσύ εμένα, δεν είναι καιρός να γνωρίσω και εγώ εσένα? Λέμε τώρα :P:P:P:P