Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 190 FirstFirst ... 1624252627283676126 ... LastLast
Results 376 to 390 of 2845
    Senior Member
    Πιστευω πως μπορεις να ζητησεις απο τον αντρα σου να σου φερει κατι κ συ να εισαι στο κρεβατι.Αν δεν το κανεις τωρα,ποτε θα το κανεις;

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Πιστευω πως μπορεις να ζητησεις απο τον αντρα σου να σου φερει κατι κ συ να εισαι στο κρεβατι.Αν δεν το κανεις τωρα,ποτε θα το κανεις;
    ΠΟΤΕ!!!!!! (ο τόνος στο Ε)

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αχ σε ευχαριστώ πολύ Λόρα μου. Και αφού με γνωρίζεις εσύ εμένα, δεν είναι καιρός να γνωρίσω και εγώ εσένα? Λέμε τώρα :P:P:P:P
    εννοειται! το τοπικ μου 'ηρθα για να μεινω' τα λεει ολα σχεδον και οπως λεει και ο τιτλος του θα με φορτωθειτε καλα... κι εγω στην προσπαθεια ειμαι (μια απο τις πολλες) αλλα αυτη τη φορα φαινεται να το εχω παρει πιο σοβαρα αφου ειμαι πιστη στο προγραμμα μου 2 μηνες, χρονος ρεκορ για μενα... και το χρωσταω κατα ενα μερος σε ολους εσας εδω!

Senior Member
    Μπράβο Λόρα μου!!!!! Σου εύχομαι να φτάσεις τον στόχο σου αλλά και να τον διατηρήσεις!!!!!! Αυριο που θα είμαι μόνη μου σπίτι θα διαβάσω με την υσιχία μου το τόπικ σου!!!! Τώρα εδώ γίνεται χαμός!

Senior Member
    Μαρουλάκι μου, επειδή στο υποσχέθηκα, δέκτηκε απόψε η αννυ το κάλεσμά μου, και αντάλλάξαμε και κινητά. Μέστην βδομάδα θα μιλήσουμε.

Σας καληνυχτίζω παιδιά!!!!! Ονειρα γλυκά και πάντα πονειρά!!!!!!!!

Φιλούθκιααααααααααααααααα ααααααααααααααααααα απο το τρελλο βιονικό σας Πωλινάκι

Senior Member
    Mια χαρα! σε ευχαριστω Πολινακι! ωραια που ανταλλαξατε κινητα! Φαινεται καλη γυναικα και ανοιχτος τυπος!!! φιλια!

Senior Member
    πωλινακι, καλη αναρρωση κ καλες απωλειες
    καλα σου λενε τα κοριτσια, μην ξεχνας οτι εχεις κανει μαι επεμβαση , δεν εκανες πεντικιουρ... ειμαι σιγουρη οτι δε θα παθει τπτ το σπιτι αν το παραμελησεις λιγακι.... εσυ να σαι καλα ... ολα τ αλλα θα γινουν στην ωρα τους

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!!!!!! Τί μου κάνετε?

Εγώ προσπαθώ να πιω μια κούπα τσάι από τις 10 που ξύπνησα...... Είμαι στην μισή ακόμα.... !!!!

Senior Member
    Αχ, βρε Πωλινάκι, το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα, και απ' ότι φαίνεται πας πολύ καλά !!!!!!!!

Μπράβο κοριτσάκι.... σε ζηλεύω που χάνεις ..... καλή συνέχεια!

Senior Member
    Μην με ζηλεύεις αλαλουμάκι μου, ο καθένας τραβάει τον δικό του γολγοθά. Εγώ σε ζηλεύω που μπορείς να πιεις νερό....... Δεν με νοιάζει το φαγητό, δεν με νοιάζει τίποτα.... αυτό το νερό.....πόσο το έχω πεθημίσει....

Senior Member
    Κάνε υπομονή, είναι κάτι που το ήθελες πολύ, και σε λίγο καιρό που θα συνέλθεις εντελώς δεν θα θυμάσαι τίποτα...

Καλή συνέχεια κουκλίτσα !!!!!!!

Senior Member
    Πωλινάκι καλημέρα .................Δεστο απο την αντιστροφή μερια ................. Εγω προσπαθω σήμερα να πιω νερο με το ζορι γιατι εχω κολήσει ............. Ξέρεις τι άσχημο ειναι και αυτο ...........Να μην διψας και να προσπαθεις να πινεις νερο..........

Senior Member
    Το νερό σε ξεκολλάει? δεν το ήξερα

Senior Member
    Αλμα μου προτημαω να μην δειψώ και να πρεπει να πιω νερο με το ζόρι παρά να δυψαω και να μην μπορώ να πιω πάνω από 3 γουλιες....

Senior Member
    Πωλινάκι μου μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .......αχ....