Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 190 FirstFirst ... 1725262728293777127 ... LastLast
Results 391 to 405 of 2845
    Senior Member
    Θα το συνιθήσω. που θα πάει. Σήμερα ήπια ένα φλυτζάνι τσάι, 1/3 κουτάκι χυμό μύλου και μερικές γουλιές νερό..........

Δεν έχω όρεξη για φαγητό (ζωμό δηλαδή). Νιώθω ότι δεν έχω τίποτα να κάνω και με κρατάει μια απίστευτη βαρεμάρα.....

Senior Member
    για κατσε δηλαδη ετσι παει? ποσο και τι θα φας δηλαδη μεχρι το βραδυ????? για πες Πολινακι

Senior Member
    Πωλινάκι, θα έρθει ο καιρός που θα ξαναπίνεις το νεράκι σου με μεγαλύτερη άνεση και όχι γουλιά γουλιά. Το κομμένο στομαχάκι είναι ακόμη ερεθισμένο και δεν αντέχει ποσότητες και ταχύτητα, πού θα πάει, θα αναρρώσει και τότε ποιός σε πιάνει!
    Μέχρι πριν την επέμβαση υπήρχαν αρκετά εκατοστά λίπους που μας κρατούσαν σε μια ανεχτή θερμοκρασία. Τα πρώτα κιλά που φεύγουνε είναι τα υγρά (και πήραμε έξτρα με τους ορούς τόσες μέρες στο νοσοκομείο), και τα επόμενα είναι σκέτο λίπος. Το σώμα δυσκολεύεται μέχρι να βρει τις νέες ισορροπίες, και όπως έχει συνηθίσει στη μόνωση του λίπους αντιδρά με το να δίνει σήματα ότι κρυώνει. Και αυτό είναι θέμα συνήθειας, και πλησιάζει και καλοκαίρι που το λίπος θα δημιουργούσε έξτρα ιδρώτα, οπότε μέχρι το φθινόπωρο θα έχει προσαρμοστεί ο οργανισμός στα νέα δεδομένα. Ίσως χρειαστούν πιο χοντρές μπλούζες από του χρόνου, αλλά έτσι κι αλλιώς θα αλλάξεις γκαρνταρόμπα μέχρι τότε!

Senior Member
    καλησπέρα..... Σε ευχαριστώ Αννα μου που με διαφωτίζεις. Μου είσαι πολύτιμη!!!

Μαρουλάκι, ακόμα στην υγρή διατροφή, επομένος εκτός από τσάι και νερό, μπορώ να πιω μερικές κουταλιές ζωμό και λίγο ζελέ.

Σήμερα ξάπλωσα στις 3 το απόγευμα γιατί δεν ένιωθα καθόλου καλά. Ξύπνησα με το ζόρι στις 7. Ηπια ελάχιστο νερό αλλα ένιωθα πολύ χάλια. Γύρω στις 7μιση πήγα στην μαμά και ήπια 3 κουταλιές ζωμό και με είχε πιάσει αναγούλα. Ηρθα πάνω με τον μικρό και γύρω στις 8 μπήκαμε για μπάνιο. Ο άντρας μου είχε ξαπλώσει γιατί είχε φοβερό πονοκέφαλο.

Μέσα στο μπάνιο λοιπόν, που έκανα μαζί με τον μικρό, όλα γύρω μου μαύρισαν και έπεσα κάτω...... Κρατούσε ευτυχώς ο μικρός το τηλέφωνο του μπάνιου και έλεγε "τί έχει μάμα, τί επάθε μάμα" και μου έβαζε νερό πάνω μου. Μετά δυσκολίας κατάφερα να κτυπίσω το κουδούνι που έχω στο μπάνιο (κάτι ήξερα και επέμενα να βάλουμε κουδούνια στα μπάνια μας) και ο μικρός φώναξε "παπακι έλα, μάμα κάτω". Ετρεξε ο άντρας μου και με βρήκε κάτω. μου έβαλε νερό στο πρόσωπο και έβγαλε τον μικρό από το μπάνιο και φώναξε την μαμά μου να με βοηθήσει......

Δεν μπορούσα ούτε τα μάτια μου να ανοίξω. Με σκούπησε και με έντυσε η μαμά, και μου έφτιαξε ένα τσάι με μπόλικη ζάχαρη να πιώ. της ειπα ότι δεν κάνει, και μου λέει δεν με νοιαζει θα το πιεις. Πήρα την Γιάννα τηλέφωνο και μου είπε πως εκείνη παίρνει ένα κουταλάκι ζάχαρι την μέρα.

Εκανα και λίγο εμετό.....

Τώρα ξαπλώνω στον καναπέ και νιωθω πολύ ανακατεμένη...... και πολύ αδύναμη...... Ο μικρός κοιμήθηκε ευτυχώς και ο άντρας μου δεν το κουνάει από δω μέχρι να πάω και εγώ να ξαπλώσω.....

Senior Member
    πωλινακι δεν τραβαει αυτη η κατασταση. μηπως ναρθει η μαμα σου σπιτι να μεινει λιγες μερες?

Senior Member
    Η μαμά μου μένει από κάτω κλικ μου. επομένως και πάλι κοντά είναι!

Senior Member
    ναι βρε το ξερω οτι ειναι κοντα αλλα καποια πραγματα δεν μπορεις να τα κανεις τωρα. δε γινεται. σου χει δωσει 800 προειδοποιησεις το σωμα σου. τι θα γινει την επομενη φορα αμα πεσεις? το ξερεις οτι ειναι επικινδυνο δε χρειαζεται να στο πω εγω.
    ουτε καν οι βιταμινες και τα συμπληρωματα δεν επιτρεπονται ακομα αν καταλαβα καλα.
    παρε τη μαμα σπιτι να αναλαβει καποια πραγματα μερικες μερες.

μη ρισκαρεις

Senior Member
    Originally posted by click
    ναι βρε το ξερω οτι ειναι κοντα αλλα καποια πραγματα δεν μπορεις να τα κανεις τωρα. δε γινεται. σου χει δωσει 800 προειδοποιησεις το σωμα σου. τι θα γινει την επομενη φορα αμα πεσεις? το ξερεις οτι ειναι επικινδυνο δε χρειαζεται να στο πω εγω.
    ουτε καν οι βιταμινες και τα συμπληρωματα δεν επιτρεπονται ακομα αν καταλαβα καλα.
    παρε τη μαμα σπιτι να αναλαβει καποια πραγματα μερικες μερες.

μη ρισκαρεις
    Εχει αναλάβει είδη καλή μου. Μου είπε να μην ανισηχώ και θα μαγειρεύει αυτή, είδη ετοίμασε την τσάντα του άντρα μου για άυριο, και μου είπε πως θα έρχετε να με βοηθάει στο μπάνιο μήπως και πάθω πάλι κάτι. Ο άντρας μου ανέλαβε τον μικρό και είπε θα τον βάζει μαζι του για μπάνιο. Συνήθως δηλαδή τον βάζει απλά σήμερα δεν έτοιχε.....

Επομένως εγώ έχω μόνο να περιποιούμαι τον εαυτό μου.

Senior Member
    πωλινάκι μου....να προσέχεις μωρεεεε.....μην πιέζεσαι και μην φτάνεις το κορμί σου στα όρια του....:barfy:....ελαααααααααααα� �αααααααα.......υπομονούλα λίγες μέρες...θα βαρεθείς αλλα δεν θα κάνεις κακό στο κορμάκι σου ( που γίνεται καθημερινά πιο όμορφο για χατήρι σου :wink1 χιχιχιχιχιιχ:P

Senior Member
    Οι γύρω σου σε θεωρούν βιονική γυναίκα, έχουν φοβερό πονοκέφαλο και ξαπλώνουν νωρίς, και αυτό το θεωρείς φυσιολογικό. Αντίθετα, απορείς με τη ζαλάδα και την ατονία σου...
    Πάρε τηλέφωνο τη διατροφολόγο ΧΘΕΣ! Η διατροφή τον πρώτο μήνα που υπάρχει ο μεγαλύτερος περιορισμός της ποσότητας είναι πολύ σημαντική. Εμείς παίρναμε για συμπλήρωμα στα πολτοποιημένα ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα. Μου έκανε εντύπωση που την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν στον Ευαγγελισμό, οι διατροφολόγοι λέγανε στους σληβάτους να τρέφονται μόνο με τρία μπουκαλάκια από το ίδιο ρόφημα τις πρώτες μέρες. Το ότι μπορείς και πίνεις μόνο 2 κουταλιές κάθε δυο ώρες, σημαίνει πως πρέπει αυτές οι κουταλιές να περιέχουν όσο πιο πολλές θρεπτικές ουσίες γίνεται. Μίλα με τη διατροφολόγο, και ΞΑΠΛΩΣΕ! Βλέπεις, πως και ο άντρας σου που δεν έκανε επέμβαση, δικαιούται να ξαπλώνει όταν έχει πονοκέφαλο!

Senior Member
    Καλημέρα!!! Μόλις ξύπνησα για δεύτερη φορά σήμερα και πίνω ένα πολύ ωραίο ζωμό που έφτιαξε χτες το βράδυ η μαμά. Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι φυσικά στον καναπέ και βλέπω τηλεώραση. Αχ και αυτή η τηλεώραση μόνο βλακίες έχει.......

Πήρα την διατροφολόγο και μου είπε είναι επιδή έχασα πολύ απότομα τα πρώτα κιλά. Συνήθως μου λέει φεύγουν 4-5 κιλά την πρώτη βδομάδα, ενώ εμένα έφυγαν 10. Είπε να αυξίσω τους ζωμούς και τον χυμό για τις επόμενες μέρες και να αφήσω το τσάι μόνο για το βράδυ. Και Σάββατο μπαίνω στα αλεσμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    παντως δεν κανω πλακα τοσα χρονια δεν αδυνατιζω ... οποτε θα κανω την διαιτα του σληβ

νερο πρωτη εβδομαδα ζωμους τη δευτερη πολτοποιημενα για καμια δυο τρεις μετα και σε ποσοτητες σληβ..... τα εχω χασει τα κιλα μου κι αν ολα αυτα συνδυαστουν με φυσικες βιταμινες του στυλ σπιρουλινα.... τα εχω τσακισει τα κιλα μου..... ειλικρινα το λεω κατοπιν οριμου σκεψεως..... τι εχεις να πεις ; καλο ;

Senior Member
    με το καλο να φας !!! πως νιωθεις? η τιβι οντως χαζομαρες αν κ τα βραδυα τελευταια βαζει εργακια!

Senior Member
    Μαρουλάκι τρελλάθηκες? Τι βλακίες λες τώρα? Εμένα τόσα χωράει το στομάχι μου όσο και να θέλω να πιω ή να φάω κάτι άλλο.

Μπαντ μου ούτε πρωί ούτε βράδυ έχει κάτι το ιδιαίτερο.... Ευτυχώς που έχω την δορυφορική και κάτι γίνετε.

Senior Member
    Βασικα το μονο που με κρατα και δεν το κανω ειναι πως μετα ισως να θελω να φαω τα διπλασια απο ο,τι τρωω τωρα

ενω εσυ οχι. και να θες δε θα μπορεις. γι αυτο γινεται η σληβ. εχει διαφορα. οκ μη σε αγχωνω και γω τωρα....