Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 190 FirstFirst ... 2028293031324080130 ... LastLast
Results 436 to 450 of 2845
    Senior Member
    ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::spin::spin:
    ΤΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΜΩΡΕ?????ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......:thumbup::bisou::spin::bigsmile::th umbup:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΕΕΕΕ?????? ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ?????????
    ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ:flaming::crazy::flaming:
    ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Οσο για το μπλουζοφόρεμα, δεν νομίζω να μου κάνει τόσο σύντομα σαν φόρεμα. Σαν μπλουζάκι μαζεμένο πάνω μου κάνει και τώρα. Από κάτω είναι αυτό που έρχετε εφαρμοστώ και φιλάει την περιφέρεια. τώρα δεν κατεβαίνει κάτω από την κοιλιά. Αμμα γίνω 100 κιλά θα μου κάνει πιστεύω. Θυμάμαι όταν ήμουνα 100 όταν γέννησα ήχα τέλειο κώλο (sorry guys) !!!!

Senior Member
    Πωλινάκι, τι ωραία που μας τα είπες.... τι καλά, είσαι όλο ζωντάνια και μας τη μεταφέρεις, το μπλουζοφόρεμα μάλλον δεν θα το πετάξεις σύντομα......

Senior Member
    λάθος, το μπλουζοφόρεμα μάλλον ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ......

Senior Member
    Δεν θα το πετάξω αλαλουμακι!!!!!! Θα το φορέσω πολλές φορές, το ξέρω!!!! Το σώμα μου είναι τέτιο που πάνω δεν έχω και τίποτα το ιδιαίτερο να χάσω. Μόνο το στομάχι που ήταν φουσκομένο και ξεφούσκωσε. ολα μου τα κιλά κάτω είναι.

Senior Member
    Ετσι και αλιώς, τώρα σοβαρά, τίποτα από τα ρούχα μου δεν πετάω. Τα δείνω. Η κουμπάρα μου είναι παχουλή, ότι της κάνει της το δίνω, και τα δίνω και σε 2-3 άλλες κοπέλλες που ξέρω που είναι παχύσαρκες. Είδη τότε που είχα κάνει αφαίρεση στήθους, είχα δόσει πολλά που μου ήταν μεγάλα. είναι πολύ καλές ποιότητες, και τα προσέχω, είναι κρίμα να τα πετάξω.

Senior Member
    εννοειται δεν θα γυρισεις στη δουλεια νωριτερα! ουτε μια μερα πιο πριν! ασε τους να δουν καλα την αξια σου! αντε να μην πω για τους παρτακιδες που το μονο που τους νοιαζει ειναι να κανουν την δουλεια τους! ετσι κι ο δικος μου ηθελε να γυρισω στην δουλεια αμεσως οταν γεννησα. κι εγω ημουν τοσο ηλιθια που θα πηγαινα αν δεν μου ασκουσε βετο η μαμα μου. και στο τελος οταν αποχωρησα οικιοθελως μου εφαγε και την αδεια. αντε γιατι τα πηρα τωρα...
    οσο για το μπλουζοφορεμα σιγουρα θα σου κανει το καλοκαιρακι που ειναι κοντα. στην αρχη τουλαχιστον. για το τελος του καλοκαιριου θα χρειαστει σιγουρα στενεμα.
    παρε και τις βιταμινουλες σου και ακολουθα σαν ευαγγελιο τις οδηγιες του γιατρου σου. και φροντιζε και αγαπα τον εαυτο σου οσο περισσοτερο μπορεις. σε λιγο θα τον λατρεψεις!!!

Senior Member
    Κοίταξε, όσο ήμουνα κάτω από τον αδελφό της, που είχα ότι ήθελα, και άδειες, και πληρωμή τις υπερορίες κτλ, του έκανα και εγώ της βοήθειά μου όσο μπορούσα.

Ομως αυτή με προσβάλλει, μου μιλάει πολλές φορές άσχημα, με πρόσβαλε μπροστά στον μπαμπά της μια μέρα (το μεγάλο αφεντικό) ότι δεν κάνω δήθεν καλά την δουλιά μου, ε συγνώμη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση.

Οσο για τον εαυτό μου, μα είδη με αγαπάω και με λατρέυω καλή μου, πάντα με αγαπούσα και με λάτρευα όσα κιλάκια και να ήμουνα!!!

Senior Member
    Να το το φορεματακι μου!!!!

Senior Member
    Να'μαι και μένα στις 20/2 στα 125 κιλάκια!!!

Senior Member
    Ουα ου τελειο το φορεμα ........... Κοριτσια θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωω!:starhit::starh it::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Αξιζε, δεν άξιζε να το πάρω?

Senior Member
    Eιναι τελειο Πωλινα μου ! Ακομα και εγω που δεν βγαζω μπρατσα εξω θα το αγοραζα και θα εβαζα μανικια ! Πολυ καλη επιλογη ! Μπραβο και παλι μπραβο!

Senior Member
    Δεν βγάζεις μπράτσα έξω? Α εγώ δεν κολλάω σε τίποτα!!!!! Αυτό που φοράω στην φωτογραφία, το φορούσα και το καλοκαίρι χωρίς από μέσα μπλουζάκι.

Senior Member
    Θεϊκό! Αν και είναι νωρίς για να δίνεις 55 ευρώ σε κομμάτια, που τελικά δεν θα τα φορέσεις παρά λίγες μέρες! Ήρθαν βδομάδες, που κάθε Κυριακή έψαχνα όλο και πιο βαθιά στη ντουλάπα να βρω κάποιο πιο μικρό κομμάτι, γιατί τα εφαρμοστά της προηγούμενης βδομάδας ήδη πλέανε! Θα πεις, γιατί δεν τα φορούσα ριχτά. Μα γιατί ήθελα να απολαμβάνω την αίσθηση του εφαρμοστού!
    Εσύ επένδυσες σε ριχτό. Με την έλλειψη μανίκιων θα έχεις ένα θεματάκι όπου να'ναι, αλλά ειλικρινά δεν θα δίνεις σημασία μόλις κατέβεις λίγα νουμεράκια ακόμη!