Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 190 FirstFirst ... 3038394041425090140 ... LastLast
Results 586 to 600 of 2845
    Senior Member
    εχουμε κανενα νέο από το πωλινάκι??? ας μας πειτε αυτοι που εχετε προσωπική επαφη.... την εχω στο μυαλοι μου από το πρωι!

Senior Member
    αφου ειναι ον λαην η τρελεγκω!!!! να μας πει αυτηηηηηηηηηη!!!!! αντε Πολινακι!!!

Senior Member
    αχου πωλινακι μου, τωρα ανησυχω πραγματικα. γιατι δεν εχεις ξαναγραψει απο το πρωι?????
    φφφφφφφφφφ τι να πω, ελπιζω να πηγες στο νοσοκομειο να εισαι σε ασφαλη χερια, δεν πιστευω να ναι κανας πνευμοθωρακας

Senior Member
    Κάτι τέτοιο μου μοιάζει, και πραγματικά ελπίζω να μπήκε στο νοσοκομείο και να το αντιμετωπίσουν. Είναι λίγο επώδυνο, αλλά αντιμετωπίσιμο. Το ότι δείχνει ον-λαιν, μπορεί να έχει μείνει από το πρωί που μπήκε για να πει πως πονάει. Έχει καμία το τηλέφωνό της να επικοινωνήσει μαζί της;

Senior Member
    ok ισως ειναι απο το πρωι. τι ειναι πνευμονοθωρακας ακριβως ; πως αντιμετωπιζεται;

Senior Member
    Είναι παρακινδυνευμένο να κάνουμε διαγνώσεις,καλά δε λέω;

Εντούτοις για να έχεις μια εικόνα: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%...AC%CF%83%CE%B7

Senior Member
    Δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση, και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μας. Όμως πρέπει να διαχωρίζουμε τις περιπτώσεις που κάποιος μετεγχειρητικός ασθενής χρειάζεται απλώς λίγη ξεκούραση, και τις άλλες που μπορεί να κρύβουν επικίνδυνες καταστάσεις. Καλύτερα κάποιος να είναι "φοβιτσιάρης" και να ενοχλεί το γιατρό λίγο παραπάνω από όσο χρειάζεται, παρά να έχει κάτι σοβαρό που έπρεπε να αντιμετωπιστεί άμεσα και να περιμένει σπίτι να περάσει. Ακόμη κι αν είναι υγρό ή αέρας στους πνεύμονες, μόνο στο νοσοκομείο μπορούν να κρίνουν αν χρήζει παρακέντησης ή αν θα φύγει από μόνο του.

Senior Member
    Εδώ είμαι και εγώ!!!Σόα και αβλαβές!!!!

Λοιπόν. Πήγα στο νοσοκομείο. Πριν λίγο ήρθαμε σπίτι. Μου έκαναν ξανά ακτυνογραφία θώρακα, μου είπαν καλύτερη από την χθεσινή. (την βρήκαν στον υπολογιστή). Επίσεις κάναμε ξανά την ανάλυση D-dimeri inodous που δείχνει αν υπάρχει επιπλοκή/ίδυμα στον πνεύμονα. Χτες ήταν 1300 και σήμερα ήταν 900 που σημαίνει μειώθηκε αρκετά. Το όριο είναι 550. Και μου είπαν πως το ίδυμα είναι 2500 και πάνω. Μίλησαν με τον γιατρό μου, του είπαν πως χθες έβαλα ένεση, και είπε να μην βάλω άλλη γιατί επιρεάζει το συκώτη. Το ρώτησαν αν δικαιούμαι να πιω οτιδήποτε παυσίπονα. Και είπε μόνο calpol και nurofen παιδικά 15ml ανά 8 ώρες.

Ετσι ξεκίνησα τα παιδικά συροπάκια. Πήρα ήδη nurofen, οκ ο πόνος δεν πέρασε αλλά ηρέμισε. Κάτι είναι και αυτό.

Είπαν θα πάρει περίπου καμιά βδομάδα.

Τώρα ετοιμάζομαι να πάω για μπάνιο και μετά να φτιάξω λίγο γάλα να πιω. Απο προχτες που μπορώ να πιω γάλα, δεν πίνω πια τσάι και μαρέσει πολύ!!!!!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη καθώς και την αγωνια σας για μένα. Ευχαριστώ και την Γιάννα που με πήρε τηλέφωνο να μάθει τί κάνω!!!!! Φιλάκια κούκλα μου

Senior Member
    Θα υποφέρεις για μια βδομάδα ακόμη! Πάντως, πρέπει να κατάλαβες πια ότι δεν είσαι η βιονική γυναίκα, και πως χρειάζεσαι και συ κάποιες φορές προσοχή και υποστήριξη! Ευτυχώς που το οίδημα μικραίνει, μάλλον σημαίνει πως ο αέρας που εγκλωβίστηκε μέσα και σου προκαλεί πόνους βρίσκει διεξόδους να φύγει και έτσι δεν θα χρειαστείς παρακέντηση - που είναι πολύ επώδυνη, όπως λένε όσοι τη χρειάστηκαν. Παυσίπονα γενικά θα πρέπει να πάρεις οδηγίες τι θα επιτρέπεται πια - για παράδειγμα, σε μένα επιτρέπεται μόνο postan αναβράζον.
    Πιες τα παιδικά σιροπάκια σου και το γαλατάκι σου και ξεκουράσου. Μακάρι η επόμενη βδομάδα να μπει χωρίς άλλους πόνους και ζαλάδες!

Senior Member
    αντε βρε πωλινακι, ευτυχως !
    ανησυχησα δε στο κρυβω...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, φιλακια

polinaki μου μόλις διάβασα το τόπικ σου... με τη θέληση και την υπομονή όλα τα καταφέρνουμε... και είσαι το παράδειγμα..

καλή ανάρρωση και όοοοολα θα πάνε καλά!!!!!!!:thumbup:
    keep going!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

αννα μου είδη έχω κάνει μια λίστα με ερωτήσεις που θα κάνω στον γιατρό όταν πάω στον μήνα. Την τελευταία φορά που είχα πάει για τα ράμματα μου είχε πει πως δεν μπορώ να πιω τίποτα σε παυσίπονο. αλλά μάλλον τώρα επειδή είναι άμεση ανάγκη, είπε για τα πεδικά σιροπάκια. Κάτι είναι κιαυτά.

Λοιπόν να σας κάνω και λίγο να γελάσετε.

Την Παρασκευή που με είδε ο άντρας μου κουρεμένη μου λέει γιατί τα έκοψες έτσι? και ξίνησε λίγο αλλά είπε πως είναι καλά. Μετά τον άκουσα που είπε της μαμάς μου πως είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι αυτό που περίμενε να δει. Και σήμερα στο νοσοκομείο που ήμασταν έγινε η εξείς συζήτηση.

Με κοιτούσε σύνεχώς και του λέω:
    - Γιατί με κοιτάς έτσι μωρό μου?
    - είσαι πολύ όμορφη, μου λέει.
    - Ευχαριστώ το ξέρω, του λέω, αλλά τώρα πως σου ήρθε αυτό?
    - Μαρέσουν πολύ τα μαλιά σου, λέει\
    - Προχτες είπες ότι δεν σαρέσαν, του λέω
    - Μαρέσαν μου λέει, αλλά δεν ήξερα τί να πω. μου ήρθε απότομο, δεν περίμενα αυτό
    - Τι εννοείς? του λέω
    - Να μου λέει. Ησουνα σε ένα σκαλί. Εκανες την ενχείριση, έχασες κιόλας πολλά κιλά, πήγες πάνω καπια σκαλιά, έβαψες τα μαλιά σου, πήγες ακόμα ένα σκαλί πάνω, και μετά ξαφνηκά με το κούρεμα ανέβηκες 15 σκαλιά και δέν ήξερα πως να σε φτάσω!!!!! Πάντα έτσι να τα κάνεις μου λέει, σου πανε πολύ.
    - θυμάσε που δεν ήθελες να τα κόψω?
    - Ναι, λέει, αλλά δεν ήξερα πόσο όμορφη θα ήσουνα έτσι!!!!!

Και με αγκάλιασε!!!!

Senior Member
    Την Παρασκευή που με είδε ο άντρας μου κουρεμένη μου λέει γιατί τα έκοψες έτσι? και ξίνησε λίγο αλλά είπε πως είναι καλά. Μετά τον άκουσα που είπε της μαμάς μου πως είναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι αυτό που περίμενε να δει. Και σήμερα στο νοσοκομείο που ήμασταν έγινε η εξείς συζήτηση.

Με κοιτούσε σύνεχώς και του λέω:
    - Γιατί με κοιτάς έτσι μωρό μου?
    - είσαι πολύ όμορφη, μου λέει.
    - Ευχαριστώ το ξέρω, του λέω, αλλά τώρα πως σου ήρθε αυτό?
    - Μαρέσουν πολύ τα μαλιά σου, λέει\
    - Προχτες είπες ότι δεν σαρέσαν, του λέω
    - Μαρέσαν μου λέει, αλλά δεν ήξερα τί να πω. μου ήρθε απότομο, δεν περίμενα αυτό
    - Τι εννοείς? του λέω
    - Να μου λέει. Ησουνα σε ένα σκαλί. Εκανες την ενχείριση, έχασες κιόλας πολλά κιλά, πήγες πάνω καπια σκαλιά, έβαψες τα μαλιά σου, πήγες ακόμα ένα σκαλί πάνω, και μετά ξαφνηκά με το κούρεμα ανέβηκες 15 σκαλιά και δέν ήξερα πως να σε φτάσω!!!!! Πάντα έτσι να τα κάνεις μου λέει, σου πανε πολύ.
    - θυμάσε που δεν ήθελες να τα κόψω?
    - Ναι, λέει, αλλά δεν ήξερα πόσο όμορφη θα ήσουνα έτσι!!!!!

αχ ειναι τοσο πολυ συγκινητικο

Senior Member
    τι ομορφοοοοοοοοοοοοο!!!! αχ Πολινακι μου απο ολα ολα εγω αυτο θα το χαιρομουνα τοοοοοοοοσο πολυ! οι σχεσεις μας ειναι το παν!!!! σου ευχομαι αλλα τοσα γλυκα λογια να ακους και να μη χορταινεις....