Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 41
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 41 of 190 FirstFirst ... 3139404142435191141 ... LastLast
Results 601 to 615 of 2845
    Senior Member
    Πωλινάκι χαιρομαι που δεν ειναι κατι σοβαρο και μπορεις ταυτοχρονα να παρεις εστω και σιροπι ...........Παντως καλο θα ηταν να βάλεις ενα σκορδο επανω σου ! :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit: Γιατι κατι τα 11 κιλα κατι το μαλλι τα προσεξε πολυς κοσμος !!
    Δεν στεκεσαι και σε μια μερια !

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!!!! Αχ μαρουλάκι μου μακάρι να συνεχίσω να ακούω τέτια λόγια για το υπόλοιπο της ζωής μου!!!

Αλμα μου, λες να με ματιάσανε? Πάντος έχω προσέξει πως έχει πέσει πολλή ζήλια γενικός, και ακόμα είμαι στην αρχή!!!!!!

Πως να σταθώ σε μια μεριά καλή μου? Αφου και να θελω να κρυφτώ, δεν μπορώ!!!! Δεν παιρνάω απαρατήριτη με τίποτα....

Senior Member
    Εστειλα τον μεγάλο στην δουλιά, έστειλα τον μικρό σχολείο και τώρα..... Ώρα για βουτιά στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλούθκια!

Senior Member
    Καλημέρα! Είσαι ακόμη στην αρχή, έχεις να ακούσεις πολλά ακόμη, και από αυτά τα τρυφερά που σου είπε ο άντρας σου, αλλά και κακιούλες από άτομα που δεν περιμένεις. Το σημαντικό είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου, να ξεπεράσεις τα προβλήματα υγείας, και όσο για την εμφάνιση, θα βελτιωθεί σχεδόν από μόνη της!
    Χουχουλιάσου κάτω από τα σκεπάσματα και απόλαυσε τις μέρες της ξεκούρασης! Σύντομα θα είναι παρελθόν και θα τρέχεις με ταχύτητες που δεν είχες καν φανταστεί!

Senior Member
    Καλημέρα και πάλι!!!!!!

Τί μου κάνετε? Εγώ ετοίμασα λίστα για ψώνια, και περιμένω να γίνει 1 η ώρα για να πάω, για να επιστρέψω όταν θα είναι η μαμά μου σπίτι να ξεφορτώσει. Στο σουπερ μαρκετ έχει κάτι παιδιά που στα βγαζουν απτο καρότσι, στα βάζουν στις σακούλες και μετά στο αυτοκίνητο!!!!

Εχω στείλει και το βιογραφικό μου σε 2 εταιρείες, ελπιζω να με καλέσουνε για συνέντευξη πρωτού επιστρέψω στην δουλιά μου. Νιώθω μεγάλη ανάγκη να αλλάξω επαγκελματικό περιβάλλον. Τώρα θα δίξει.

Αυριο είναι και τα γενέθλια του καλού μου!!!!! Πρέπει να πάω για δώρο!

Senior Member
    Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βρεις αυτό που πραγματικά θα σε κάνει χαρούμενη!!! Καλή επιτυχία λοιπόν!!! :yes: :yes: :grin:
    Να τον χαίρεσαι Πωλινάκι! Καλά ψώνια!!!!!
    Τί λες να πάρεις?? uzzled:

Senior Member
    Σε ευχαριστώ αστερακι μου!

Ρολόι. Θέλει casio. Εχει καιρό που χάλασε το δικό του και με έχει τρελλένει με τα casio. να βρω τον αντιπρόσωπο, και να πάμε να δει κτλ κτλ. Και πάντα του έλεγα δεν ξέρω πιος είναι ο αντιπροσωπος:P:P:P

Ετσι θα πάω στον αντιπροσωπο σήμερα για να δω, αφού ξερω πιος είναι!!!!!

χαχαχαχα

Senior Member
    Μακάρι να έρθει και η επαγγελματική αλλαγή που θέλεις, για να χαρείς ακόμη περισσότερο τις αλλαγές πάνω σου! Να δω τα μούτρα της αφεντικίνας σου τότε...
    Με προσοχή στα ψώνια, μην ζοριστείς και σηκώσεις καμιά σακούλα - καλό που σου βάζουνε τις σακούλες μέχρι και στο αυτοκίνητο, θέλω κι εγώ αυτό το supermarket!
    Του αντρούλη σου να του πάρεις καλό δώρο, ειδικά για τα όμορφα λόγια που σου είπε! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!

Senior Member
    Έτσι έτσι!!!! Καλό το ότι έχει αποφασίσει τί ακριβώς θέλει!!! Ούτε ψάξιμο, ούτε κόπος!!
    Καλά ψώνια λοιπόν και ενημέρωσε για το τί παίζει στην αγορά!!!! Έχω να πάω για ψώνια απο την εποχή των δεινοσαύρων!!!!!! :crazy: :crazy:
    Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα :grin: :grin::tumble:

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Μακάρι να έρθει και η επαγγελματική αλλαγή που θέλεις, για να χαρείς ακόμη περισσότερο τις αλλαγές πάνω σου! Να δω τα μούτρα της αφεντικίνας σου τότε...
    Με προσοχή στα ψώνια, μην ζοριστείς και σηκώσεις καμιά σακούλα - καλό που σου βάζουνε τις σακούλες μέχρι και στο αυτοκίνητο, θέλω κι εγώ αυτό το supermarket!
    Του αντρούλη σου να του πάρεις καλό δώρο, ειδικά για τα όμορφα λόγια που σου είπε! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!
    Και να σκεφτείς πως αυτό το σούπερ μάρκετ είναι και το πιο φτηνό που έχουμε!!!!!!! Τα άλλα τα αριστοκρατικά δεν έχουν τέτια εξηπηρέτηση!!!!!!

Αχχ και εγώ θέλω να δω τα μούτρα της όταν υποβάλω παραίτηση!!!!! Εν το μεταξύ, αν και όταν έρθει εκείνη η ευλογημένη στιγμή, σκέφτομαι να μην δώσω σαυτής την παραίτησή μου, αλλά στον αδελφό της, που εκείνος είναι που με προσέλαβε στην δουλιά, και επειδή σίγουρα θα ρωτήσει γιατί, θα του πω ξεκάθαρα πως είναι για την συμπεριφορά της αδελφής του!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Εκείνος με λατρεύει, και ποτέ δεν με εκμεταλλέυτηκε όσο δούλευα μαζί του. Ακόμα κιαν χρειαζόταν να μου ζητήσει να μείνω μερικές ώρες πιο πολύ μου έλεγε μείνε σήμερα και αύριο και πάρε άδεια την τάδε μέρα χωρίς να γραφτεί σαν άδεια. Αυτή ποτέ δεν έχει κάνει κάτι τέτιο. Ούτε ποτέ μου ζήτησε να πάω δουλιά ενώ ήμουνα με άδεια ασθενείας. Η να μου πει ένα πιο νωρίς αφού είσαι καλά.

Τέλος πάντον, θα ερθει και αυτή η ώρα!!!!

Πάω να φτιάξω το μαλλί και να φύγω!

Ποια μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν βλέπεις στα μάτια του ανθρώπου που αγαπάς ότι σε αγαπάει και ότι σε νοιάζεται??

Polinaki με τέτοια άντρα δίπλα σου μη φοβάσαι τίποτα!!!
    συγκινήθηκα όταν το διάβασα...ίσως φταίει και περίοδος μου λιγάκι..χιχιχιχιχιιχι

:thumbup::thumbup::thumbup::tumble:

Senior Member
    Καλημέρες!!! χαίρομαι που είσαι καλυτερα και με ανεβασμένο ηθικό!!! αντε να κάνεις τα ψώνια σου να αλλάξεις και παραστασεις!!! αντε και με ένα τέλειο δωράκι για τον αντρούλη σου που μας συγκίνησε πρωινιάτικα!!!
    φιλια πολλά

Senior Member
    Πωλινακι μου ελπιζω να νιωθεις καλητερα!!!!! σορρυ που πολλες φορες δεν απανταω ψιλοτρεχω και γω μια με τη δουλεια μια με κατι πονακια και συχνοουρια τελευταια και δεν προλαβαινω ολα τα ποστ, μου εισαστε και πολλες τσουπρες!
    φιλακια!

Senior Member
    ΧΑ ΧΑ Προβλεπω ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΕΣ αλλαγες!!!!

Senior Member
    Επεστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!! Του πήρα 2 ρολόγια τελικά!!!! 1 για καθημερινό (φτηνό) και 1 για καλό (πιο ακριβό) χεχεχεχεχε

Εκανα και τα ψώνια μου! Θα του κάνω έκπληξη ένα μικρό παρτάκι αύριο βράδυ με καλεσμένους τους δικούς μου και την θεία με τον Θείο και την ξαδέλφη που μένουν από κάτω και αυτοί.

Παρίγγηλα μια τούρτα κρέμα και φρούτα για διαβητικούς (για να μπορέσω να φάω και εγώ μια κουταλίτσα), πήρα 2 μεγάλα κοτόπουλα να τα βάλω στον φούρνο να ψηθούν, και μια σακούλα πατάτες να κάνει η μαμά λίγες τηγανιτές και θα κάνω λίγο πουρέ για μένα. Αυτά!!!!! Συμασία έχει η σκέψη, σωστά?

Επίσεις επίσημα σήμερα 113.3 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα 2 κιλάκια να φίγουνε και Φεύγω από την νοσογόνο παχυσαρκία και μπαίνω στην σοβαρή παχυσαρκία!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!