Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 190 FirstFirst ... 3240414243445292142 ... LastLast
Results 616 to 630 of 2845
    Senior Member
    Αχ ξέρετε τί έχω πεθυμίσει να φάω? μια φρουτοσαλάτα...................

Senior Member
    Αχ, τσαχπίνικο Πωλινάκι, θα τον τρελάνεις τον άντρα σου.... θα χάσει τα μυαλά του και θα παραληρεί !!!!!!!!

Μια τα κιλά, μια το μαλί μια η έκπληξη !!!!!!

Senior Member
    Δεν πειράζει αλαλουμάκι μου. Αστον να τρύξουν λίγο και τα κοκκαλάκια του, μην νομίζει πως με έχει δεμένει :P

Senior Member
    Που να σε δέσει τώρα, εσύ δεν πιάνεσαι έχεις ΦΥΓΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙ !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αν το καταλάβει Αλαλουμάκι μου θα τρέξει να με φτάσει!!! Αν όχι, τότε ξέρουμε πιος χάνει, σωστά? χαχα

Senior Member
    αχ! αυτα ειναι... και ειναι μονο η αρχη, δεν εχει δει τιποτα ακομα! τον βλεπω τον συζυγο μεχρι το καλοκαιρι να εχει μεταμορφωθει σε ποιητη και να προσπαθει να σε ξελογιασει περισσοτερο κι απο οταν πρωτογνωριστηκατε!

Senior Member
    Μακάρι Λόρα μου, κιας μην συνθέτει ποιήματα. Ας μείνει στα γλυκά λόγια δεν με ενοχλά!!!!!

Senior Member
    τα γλυκα λογια ειναι μονο ή αρχη. επονται οι γλυκες πραξεις. και οι γλυκοπικρες μην σου πω μολις δει κανεναν αλλο να σε ζαχαρωνει...

Senior Member
    δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι και ποση δυναμη δινεις σε εμενα για να μεινω σταθερη στο προγραμμα μου και να χασω οσα πρεπει να χασω!!!!
    σ'ευχαριστω που βρεθηκες στον δρομο μου!

Senior Member
    Λόρα μου είδη άρχισε τις ιστορίες με τα ρούχα μου και ότι προκαλώ (κιας φοράω εδώ και 2 χρόνια τα ίδια). Του είπα, οκ ετοίμασε ένα γερό πορτοφολι, γιατί μέχρι το καλοκαίρι θα χρειάζομαι καινούρια, ευκαιρία να τα διαλέξεις εσύ - και να τα πληρώσεις εσύ!!!! χαχαχαχα

Εϊντζελ μου, είσαι σε έναν πολύ όμορφο δρόμο. Στο δρόμο του να φτιάξεις τον εαυτό σου, να τον κάνεις τέλειο. Δεν ξέρω αν είδες το mood μου, αλλά αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για να επιτύχεις. Οπως μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ. Εγώ μπορεί να έχω σύμμαχό μου την επέμβαση, αλλά έχω πολλλλλάαααα κιλά να χάσω. Σε αντίθεση εσύ, δεν είσαι μακρυά από τον στόχο. Με σωστή προσπάθεια σε 5-6 μήνες θα τον έχεις πιάσει. Αν όμως τα παρατήσεις, θα δεις οτι θα περάσουν οι 6 μήνες και θα πεις, να τώρα, αν συνέχιζα θα είχα είδη φτάσει στο επιθυμιτό αποτέλεσμα.

Δεν αξίζει τίποτα και κανένας να χαλάς το πρόγραμμα σου.

Senior Member
    δεν νομιζω ο,τι σε συμφερει να τα διαλεξει εκεινος ακομα κι αν τα πληρωσει... ξανασκεψου το και παρε την κουβεντα σου πισω! κελεμπιες θα σου παρει!!!

Senior Member
    Δεν θα πάμε να ψωνίσουμε από εκεί που θέλει αυτός αλλά από εκεί που θέλω εγώ!!!! χαχαχαχα Επίσεις θα διαλέξει από ότι δοκιμάζω :P:P:P:P

Αρα και πάλι δικές μου επιλογές θα είναι!!! χαχα

Senior Member
    ενταξει τοτε! πασο!

Senior Member
    βρε κοριτσια σορρυ κιολλας αλλα μου φαινετε λιγο καπως να ξεκινανε ολα αυτα με την πτωση των κιλων

Senior Member
    σιγουρα δεν ξεκινανε ετσι. απλα αν ηδη υπαρχουν επιδεινωνονται δραματικα... τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση...