Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 190 FirstFirst ... 3644454647485696146 ... LastLast
Results 676 to 690 of 2845
    Senior Member
    Λοιπόν σήμερα έχουμε, μισό φλυτζάνι γάλα, 2 κουταλιές φαρίν λακτέ (δεν είχα κάτι έτοιμο και έπρεπε να φάω μην χάσω το μεσημεριανό), 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα για απογευματινό και για βραδυνό ένα κομματάκι κολοκύθι βραστό με μισή κουταλίτσα λάδι και μπόλικο λεμόνι. Σε λίγο θα φάω ακόμα ένα μικρό κομματάκι, και απόψε μισό φλυτζάνι γάλα.

Νομίζω σήμερα τα πήγα καλά. Και μέχρι στιγμής ήπια μισό λίτρο νερό.

Senior Member
    μπραβο κοριτσάκι μου!!! ετσι σε θελω σε προγραμμα σιγά σιγα για να τα καταφέρει και ο οργανισμός σου να επανέλθει!!!
    δεν αυτά τα sites για ιδέες για την τούρτα σου:
    http://www.mariaxerikou.gr/main.html (πας δημιουργίες και βλεπεις το photo gallery)

http://www.google.gr/search?q=birthd...w=1259&bih=594 (απειρες επιλογες)

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά άκυρο το δεύτερο κομματάκι κολοκύθι. Ενιωθα πολύ φουσκομένη και δεν έφαγα.

Μέχρι 4 μαίου που είναι τα γενέθλιά μου σίγουρα κάτι θα βρω!!!!

Senior Member
    ΚΑλησπέρα παιδιά! Δύσκολη μέρα σήμερα!!!! Ολοι σπίτι και καταλαβαίνετε!!!

Εχουμε και λέμε, σήμερα μισό φλ γάλα, λίγο ψάρι, 1/4 σεφταλιά, μισή κουταλίτσα γιαούρτι, μπόλικο νερό!!!!

Απόψε έχω και πάλι ψάρι!

Φιλιά, τρέχω με τον μικρό!!!!

Senior Member
    γεια σου κουκλα, φιλια! καλα ειναι τα τρεχαματα αυτα, ελπιζω να νιωθεις καλα τωρα που τρως:wink2:

Senior Member
    ΚΑλημέρα..... Είμαι πολύ απογοητευμένη...... η ζυγαριά όχι μόνο δεν πάει προς τα κάτω αλλά πήγε προς τα πάνω 1 κιλό.......

Senior Member
    ελα βρε πωλινακι μου ασε τη ρημαδοζυγαρια και να περασει ο καιρος να συνελθει το σωμα σου...:love::love:

Senior Member
    Πωλινάκι, θα έρθουν κι άλλες φορές που θα το βλέπεις και αυτό! Μάλλον περιμένεις περίοδο, και το σώμα σου κάνει περισσότερη κατακράτηση υγρών. Σε λίγες μέρες θα είσαι πάλι στον αγώνα. Και όσο νωρίτερα κόψεις τη συνήθεια να ζυγίζεσαι καθημερινά, τόσο λιγότερο άγχος θα έχεις!

Senior Member
    Μόλις τελείωσα από την περίοδό μου.... Δεν ζυγίζομαι καθημερινά.... Ζυγίστηκα την Τρίτη και ήμουν 113. Και σήμερα 114......
    Αρχισα να θυμάμαι το τί πέρασα με τον δακτύλιο.... Που είχα χάσει 7 κιλά αμέσως και μετά τίποτα......

Senior Member
    καποιες φορες δεν οφελει να αναπολουμε τα παλια, οταν εχουμε κανει την ενδοσκοπηση και τον απολογισμο βοηθα το να κοιταμε μπροστα,
    αλλωστε γιαυτο ψαχνομαστε εσωτερικα, να μαθουμε απτα λαθη μας κ να συνεχισουμε.
    Εχεις χαραξει ηδη τη συνεχεια σου με σωστες κινησεις, ασε ομως να δεις κ το αποτελεσμα μακροπροθεσμα, εν τελει αυτο δε μετρα?
    Μην αποκαρδιωνεσαι καλο μου, η ψυχολογια ειναι το παν, εσυ στα δυσκολα ησουν σκυλι και τωρα που ολα ειναι υπερ σου πεφτεις? (τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...)

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    καποιες φορες δεν οφελει να αναπολουμε τα παλια, οταν εχουμε κανει την ενδοσκοπηση και τον απολογισμο βοηθα το να κοιταμε μπροστα,
    αλλωστε γιαυτο ψαχνομαστε εσωτερικα, να μαθουμε απτα λαθη μας κ να συνεχισουμε.
    Εχεις χαραξει ηδη τη συνεχεια σου με σωστες κινησεις, ασε ομως να δεις κ το αποτελεσμα μακροπροθεσμα, εν τελει αυτο δε μετρα?
    Μην αποκαρδιωνεσαι καλο μου, η ψυχολογια ειναι το παν, εσυ στα δυσκολα ησουν σκυλι και τωρα που ολα ειναι υπερ σου πεφτεις? (τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...)

θα συμφωνήσω με την μπαντ, μην σε παιρνει απο κατω, για καποιο λογο ο οργανισμός σου εκανε κατακρατηση, μην πτοείσαι

Senior Member
    Ελπίζω να είναι μια απλή κατακράτηση...... Θα δείξει από βδομάδα τί θα γίνει...

Λοιπόν σήμερα έχουμε
    μισό φλυτζάνι γάλα
    1 κουταλιά γιαούρτι με μια τσιμπιά ψητό κοτόπουλο. (Από χτες μπήκαμε στην βδομάδα με τα καλά μασημένα φαγητά)

Απόγευμα θα έρθει μια φίλη μου και έτσι πάλι θα έχω ακόμα μισό φλυτζάνι γάλα και απόψε μάλλον γιαούρτι κε λίγο κοτόπουλο (αν δεν το φαν όλο)

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    και απόψε μάλλον γιαούρτι κε λίγο κοτόπουλο (αν δεν το φαν όλο)
    :shocked2:
    ε οχι δε θα το φανε ολο!!!!!!
    θα βγαλεις τη μεριδα σου κανονικοτατα!!!
    τι εισαι? χαλι να ζητας να σε πατανε?

ξεκολλα σε παρακαλω!

Senior Member
    Η μερίδα μου είναι μου τσιμπιά καλή μου!!!! Πού να την βγάλω και να μην το δουν και να μην το φαν (ή να το πετάξουν γιατί θα είναι ελάχιστο) !!!!!!

Εφτιαξα μόλις τώρα μια κρέμα custart χωρίς ζάχαρη και τελικα μου βγήκε καλή (έστο κιαν την δοκιμασα κρύα)!!!!!

Senior Member
    τρως για να χανεις . βασικος κανονας σληβ.
    οσο δεν τρως στην αρχη ο δεικτης ΔΕΝ θα κουνιετε.
    τρως πολυ λιγο