Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 48
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 48 of 190 FirstFirst ... 3846474849505898148 ... LastLast
Results 706 to 720 of 2845
    Senior Member
    Εγω παντως πιστευω πως ειναι θεμα οργανισμο, εγω οταν ζοριστω παντως δεν χανω που να χτυπιεμαι κατω, αν ψυχολογικα δεν ειμαι οκ εχω και κατακρατηση

Senior Member
    Δηλαδή ʼννα μου είναι σαν να μου λες πως αν με αφήσω να πέσω σε κατάθληψη θα χάσω και τα κιλά μου πιο εύκολα!!!! Αμ δε! Οσες φορές ήμουνα απεσιόδοξη μόνο έπερνα και έπερνα και έπερνα!! Ενώ όσες φορές ήμουν μεστην τρελλή χαρά ήταν οι μόνες φορές που κατάφερνα να χάσω αρκετά κιλά.

Λοιπόν σήμερα το μενού άλλαξε δραματικά!

Εχουμε: μισό φλυτζάνι γάλα
    ένα καφέ μακιάττο με γάλα χωρίς ζάχαρι
    Μεσημεριανό: χορτόσουπα 3 κουταλιές(με κρέας βοδινό και μπόλικα λαχανικά και επέλεξα πιο πολύ κρέας παρά τα υπόλοιπα)
    Απογευματινό: Λίγη κρέμα κάρταρτ
    Βραδυνό: Μπιφτέκι κοτόπουλο ψημένο στον φούρνο (ανυπομονώ να το φτιάξω και να το φάω!!! (όσο φάω δηλαδή)
    Προ ύπνου: Μισό φλ γάλα

Νομίζω πως σήμερα τα πάω πολύ καλύτερα!

Senior Member
    μπραβο πωλινακι μου!!! μπραβο!!!!!:bouncing:

Πωλινα, μην απογοητευεσαι με την απωλεια.Κοιτα , εχασες 12 κιλα τοσο γρηγορα και το σωμα σου εχει αναγκη να προσαρμοστει
    στα νεα δεδομενα.Γιατι να πηρες 1 κιλο λιπους σε λιγοτερο απο μια βδομαδα χωρις φαγητο...ε πως να το κανουμε , δεν γινεται!!:P
    Να ζυγιζεσαι 1 φορα την αβδομαδα και θα σου προτεινα να αρχισεις να μετρας ποντους απο το να "κρεμεσαι"τοσο απο την ζυγαρια.
    Εκει θα δεις την πραγματικη αλλαγη.ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣΣΣΣΣ!!!

Senior Member
    Τους πόντους το σκέφτηκα και εγώ, αλλά βαριέμαι και όλο το αναβάλλω!!!! χαχαχαχαχαχα

Προσπαθώ από σήμερα να έχω ένα πιο σωστό πρόγραμμα΄με την διατροφή μου.

Member
    Καλησπερα σε ολους!

Ενδιαφερομαι να κανω μανικι και ειδα οτι καποιο απο σας εχουν υποστει τετοια επεμβαση.Εχει κανεις τον χρονο να με ενημερωσει σχετικα;Εχω και msn.

Ευχαριστω!

Senior Member
    Πωλινάκι μου, το άρθρο δεν μιλάει για κατάθλιψη! Λέει απλά, πως οι "έξω καρδιά" άνθρωποι δεν χολοσκάνε να τηρήσουνε κατά γράμμα τις οδηγίες κάποιου νερόβραστου διαιτολόγου, και για αυτό και είναι πιο δύσκολο για αυτούς να φτάσουν στα αποτελέσματα των "πειθαρχημένων". Προσωπικά, μιας και με αναγνωρίζω στην κατηγορία των απείθαρχων και "έξω καρδιά", μπορώ να επαληθεύσω τα πορίσματα της έρευνας. Και φυσικά θεωρώ ότι "όλα διορθώνονται".
    Για το κιλάκι που τσίμπησε στη ζυγαριά σου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, ακόμη καλά καλά δεν ξεκίνησες. Ωστόσο, μετά την πρώτη μεγάλη απώλεια, ο οργανισμός σου προφανώς θεώρησε ότι έχει ανάγκη από ένα πλατώ - θα περάσεις από αρκετά πλατύσκαλα στην κατηφόρα σου. Πώς τα ξεπερνάς; Με κινητοποίηση του μεταβολισμού εκ νέου. Ηρεμία, ψυχραιμία, νερό (όσο μπορείς με τις συνθήκες!), το φαγητο σου όπως προβλέπεται (και την τσιμπιά σου να την κρατάς στην άκρη στο ψυγείο με ένα σημείωμα ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ!), περπάτημα και υπομονή, γιατί ο οργανισμός σου χρειάζεται να βρει πρώτα τη νέα ισορροπία πριν πάει στο παρακάτω σκαλοπατάκι - όπου και θα ξανασταματήσει και ούτω καθεξής.
    Όσο για τους πόντους, θα τους βλέπεις στα ρούχα σου σύντομα!

Senior Member
    μπραβο πωλινακι!! πολυ ωραιο το σημερινο προγραμμα :thumbup:

Senior Member
    φαλαινίτσα καλώς όρισες. Μπορείς να βρεις πολλές λεπτομέρειες στο τόπικ του sleeve που πιστεύω θα σε βοηθήσουν στο να λύσεις πολλες απορίες σου.

Αυτό το πλατώ βρε ʼννα μου μου την δίνει πολύ!!!!!!!!!!! Οκ το κιλάκι στην ζυγαριά με ενόχλησε, αλλά δεν νομίζω να είναι πραγματικό. Μάλλον πλασματικό θα είναι, αφού δεν τρώω, πώς το πήρα!

Θα δείξει η πορία μου αν θα επαληθεύσω και εγώ την έρευνα ή αν θα είμαι η έξέρεση στον κανόνα!!!!!

Πάω να ζυμώσω το μπιφτεκάκι μου!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by click
    μπραβο πωλινακι!! πολυ ωραιο το σημερινο προγραμμα :thumbup:
    Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Καλέ πότε πήγες στα 68? Τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνχαριτήρια!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αποφάσισα τί τούρτα θα κάνω για τα γενέθλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν την φτιάξω με το καλό θα σας την δείξω!!!!!!!!!!

Senior Member
    ποια 68 καλε??? που τετοια τυχη... αλλά θα τα καταφέρω που θα παει...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πολινακι μου πολύ χαίρομαι που διαβάζω πως προσπαθείς να βάλεις μία σειρά στο φαγητό σου ώστε να παίρνεις περισσότερα θρεπτικά στοιχεία.Ότι αφορά το κιλάκι που είδες συν στην ζυγαριά μάλλον κατακράτηση θα είναι,εξάλου από κατάλαβα τις προηγούμενες μέρες πιο πολλά υγρά έπινες παρά φαγητό

Senior Member
    Originally posted by angel79
    ποια 68 καλε??? που τετοια τυχη... αλλά θα τα καταφέρω που θα παει...
    Στην κλικ το είπα κούκλα μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    πολινακι μου πολύ χαίρομαι που διαβάζω πως προσπαθείς να βάλεις μία σειρά στο φαγητό σου ώστε να παίρνεις περισσότερα θρεπτικά στοιχεία.Ότι αφορά το κιλάκι που είδες συν στην ζυγαριά μάλλον κατακράτηση θα είναι,εξάλου από κατάλαβα τις προηγούμενες μέρες πιο πολλά υγρά έπινες παρά φαγητό
    Μάλλον έτσι θα είναι καλή μου. Θα δείξει την Παρασκευή που θα ζυγιστώ ξανά τί θα δείξει!!!

Α! Αυριο πάω για υπέρηχο στήθους. Ευχηθείτε μου καλή τύχη, ελπίζω να μην βρούν τίποτα......