Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 190 FirstFirst ... 343515253545563103153 ... LastLast
Results 781 to 795 of 2845
    Senior Member
    Όπως έχω πει αρκετές φορές στο φόρουμ, η απώλεια κιλών οδηγεί στην έκρηξη των ορμονών και φέρνει μια ψιλοκατάθλιψη. Από την άλλη, οι γύρω μας έχουν να αντιμετωπίσουν την αλλαγή των ισορροπιών, οπότε φυσικό είναι να αντιδρούν κι αυτοί λίγο απρόβλεπτα. Αν προσθέσεις πως συνήθως και πριν την επέμβαση δεν υπήρχε μια ομαλή κατάσταση, αλλά αρκετά ανεπίλυτα προβλήματα, τότε η αλλαγή ισορροπιών προκαλεί αλυσιδωτές καταστάσεις με άγνωστη κατάληξη.
    Πωλινάκι μου, αυτά που βιώνεις είναι αρκετά οδυνηρά, αλλά δεν είσαι η μόνη που τα περνάει σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Και δεν θα λυθούν ως δια μαγείας. Οι ορμόνες θα πάρουν λίγες βδομάδες μέχρι να ισορροπήσουν, οι σχέσεις είναι άλλο κεφάλαιο πολύ πιο πολύπλοκο. Κοίτα τον εαυτό σου για την ώρα, ασχολήσου με την Πολύμνια, τις συνεντεύξεις σου, τον Αντρίκο σου και τα άλλα θα μπούνε στη θέση τους με τον καιρό.

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! μια καινουργια μέρα αρχίζει και θέλω να πιστευω ότι είνα καλυτερη από την χθεσινη!!!!
    Δενν ξερω τι παιρνας με τον συζυγό σου (αν θες να μαθω το λες σε U2U η στείλε μου το Skype σου να σε κάνω add). στο τέλος της μέρας θα πρέπει εσυ να είσαι καλά και το παιδάκι σου και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Κοιτα να περάσεις καλά το ΣΚ και παρατα ότι σε στεναχωρει....
    Να ξέρεις ότι εδω μεσα έχεις φίλους και μπορείς να μοιραστεις μαζί τους ότι θες και όποτε θες!!!
    Προσεχε κοριτσακι μου εσενα και τον μικρούλη σου.
    σε φιλώ γλυκα!!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου!!! Σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου!!!! Σήμερα είμαι καλύτερα όχι γιατί έγινε κάτι, αλλά γιατί πήρα απόφαση πως όλες οι δουλιές μου θα τελειώσουν σήμερα και αύριο ή μεθαύριο (ή και τις 2 μέρες!!!!) θα πάω εκδρομή με τον γιόκκα μου!!!! Ηδη σήμερα που ήρθε η κοπέλλα θα την βάλω να βγάλουμε όλα τα ρούχα του μωρού από την ντουλάπα για να τα συγηρήσουμε και να του βρω ωραία χοντρα ρουχαλάκια να τον πάω στο βουνό!!! Δεν ξέρω αν έχει χιόνια, αλλά δεν με νοιάζει, εγώ θέλω να πάω ούτως ή άλλως!!!!

Ο κύριος είπε πως θα πάει και αύριο και μεθάυριο δουλιά. Πήγε και σήμερα αν και αργία!!!! πάντος είτε πάει είτε δεν πάει, για μένα δεν αλλάζει τίποτα από την απόφασή μου.

Αχ τί ωραία που είμαι μόνη με τον μικρό!!! Πρώτη φορά ο μικρός να ξυπνήσει στις 6 όπως πάντα, και να ξανακυμιθεί μέχρι τις 9!!!!!! Είναι επειδή δεν είχε τον μπαμπά του μάλλον!

Σας φιλώ γλυκά!!!!

Αντζελ θα σου στείλω το σκαϊπ μου μεσω γιου του γιου!

Senior Member
    Καλημερα . Aggeloudaki πιστευω οτι αν υπαρχει οικογενειακο ιστορικο θα πρεπει να γινετε νωριτερα ο υπερηχος στηθους

Senior Member
    Ξύπνησε η Σκάρλετ επιτέλους κι ετοιμάζεται!

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλύ μου!!!! Δεν θα το πιστέψεις αλλά χτες το βράδυ ξέρεις τί έψαχνα? Για μάντεψε.... Αλλά λόγω αργοπορίας ήταν ακριβά και δεν έλεγε για 3 μέρες να το κανονίσω....

Senior Member
    ?

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι, χαιρομαι που θα πας εκδρομουλα με τον μπεμπουλη σου, θα ανανεωθεις
    με τα κιλακια τι απώλειες ειχαμε να ανεβουμε κι αλλο?:tumble:

Senior Member
    Oh yeah Nathalie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για 3 μερούλες!!!! Αλλά μου εύγενε πολύ το εισητήριο!!!! Από ξενοδοχεία τί λένε οι τιμές εκεί?

Καραμελίτσα μου, η ζυγαριά επιμένει να δείχνει 114....... Ουτε καν 113 που ήμουνα την προηγούμενη βδομάδα. Θα δείξει από βδομάδα τί θα γίνει

Senior Member
    Eλα Πωλινάκι μου μην στεναχωριέσαι θα στα σκασει όλα μαζι, εχεις ρωτησει τον γιατρο σου μηπως πρεπει να αλλαξεις κατι στην διατροφη σου?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Oh yeah Nathalie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για 3 μερούλες!!!! Αλλά μου εύγενε πολύ το εισητήριο!!!! Από ξενοδοχεία τί λένε οι τιμές εκεί?
    Δε με αφορούν οι τιμές των ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη για να ξέρω.Ούτε εσένα σε αφορούν.

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Eλα Πωλινάκι μου μην στεναχωριέσαι θα στα σκασει όλα μαζι, εχεις ρωτησει τον γιατρο σου μηπως πρεπει να αλλαξεις κατι στην διατροφη σου?
    Την Τετάρτη έχω ράντεβού με την διατροφολόγο καλή μου και εκεί θα κάνουμε ένα πρόγραμμα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by polinaki1983

Δε με αφορούν οι τιμές των ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη για να ξέρω.Ούτε εσένα σε αφορούν.
    Είσαι σίγουρη για αυτό που λες? θα έρθω με το ζιζάνιο όταν με το καλό είναι να έρθω!!!!!! εκεί είναι που θα διερωτάσε πως μπορούμε εμείς οι εργαζόμενες μητέρες να τα βγάζουμε πέρα!!! χαχαχα

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!! Σήμερα ξυμέρωσε μια πολύ άσχημη μέρα. έξω βροχές..... καταιγίδες.... αστραπές και βροντές...... Ακυρος ο περίπατος για σήμερα.... Με τέτιο καιρό δεν το διακυνδυνεύω να πάω με το μωρό στο βουνό. αλλά και να πάω, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα, άρα χαμένα λευτά για βενζίνη..... Θα τον πάρω μια βόλτα στο mall μάλλον..... Αν φτιάξει λίγο ο καιρός, αλιώς κλεισμένοι σπίτι.....

Senior Member
    καλήμέρες!! δεν πειραζει κοριτσάκι μου, και αύριο μερα είναι, αμα φτιάξει ο καιρός πας.
    Σημερα κανε τις βόλτες σου να αλλάξεις παραστάσεις και εσυ και ο μικρός και βλεπεις για αργότερα!!!
    φιλια πολλά