Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 58
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 58 of 190 FirstFirst ... 848565758596068108158 ... LastLast
Results 856 to 870 of 2845
    Senior Member
    Εγώ, μπορεί να σας φανεί σαν ψέμα, αλλά μαγειρεύω από τα 8 μου. Η γιαγιά μου ήμουν η μόνη με την οποία μαγείρευε μαζί. Μαρέσει πολύ και το παραδοσιακό, αλλά και ο αυτοσχεδιασμός, και η αλλαγή του παραδοσιακού στα δικά μου μετρα κτλ.
    Και ηλικρινα, 20 χρόνια τώρα που μαγειρεύω, δεν απέτειχε ούτε μια φορά το φαγητό μου, και να πω αχ δεν το πέτειχα, ή οτιδήποτε. Πολλές φορές λέω, βρε μια φορά να μην το πετύχω. μια φορά να πω αχ δεν μου βγήκε καλό, μια φορά να ακούσω ξέρεις δεν το πέτυχες, ήθελε κιάλλο ψήμα/το βαρύψησες/ είναι άγευστο κτλ. Ποτέ δεν το άκουσα αυτό!!!!!!

Ούτε ποτέ κανεις παραπονέθηκε.

Α ρε μάνα μου στέρησες το μέλλον μου.....

Να σκεφτείς, πριν 2-3 χρόνια, είχαμε πάει οικογενιακός, 10 άτομα, σε ένα από τα καλύτερα μεξικάνικα εστιατόρια στην Κύπρο. Φάγαμε, είπιαμε, και σε κάπια φάση ήρθε ο σερβιτόρος και λέει είστε εντάξη, σας άρεσαν? Και λέει η αδελφή μου ωραία ήταν αλλά η αδελφή μου τα φτιάχνει πολύ καλύτερα. Εφυγε ο σερβιτόρος και ήρθε ο υπεύθυνος του καταστήματος. Μας λέει έχετε κάπιο παράπονο? ο σερβιτόρος μου είπε αυτό και αυτό, να σας φέρω να παραγγείλετε και γλυκό, και όλα όλος ο λογαριασμός πληρωμένος από το κατάστημα!

Senior Member
    XA XA κολωσε ο υπευθυνος!!!Πωλινακι νομιζω οτι ο επομενος στοχος σου ειναι για σεφ.Ασε που θα βγαζεις τρελλα λεφτα κ θα αποπληρωσεις κ το σπιτι!!!

Senior Member
    καλημερες!!! αντε σημερα αποτελεσματα!!!! να δουμε τι εχεις κάνει!!! μπραβο για τις συνταγες, μπράβο για την υπομονη και την δυναμη να φτιαχνεις πραγματα και να μην τα δοκιμάζεις!!!!

Senior Member
    Originally posted by lessing
    XA XA κολωσε ο υπευθυνος!!!Πωλινακι νομιζω οτι ο επομενος στοχος σου ειναι για σεφ.Ασε που θα βγαζεις τρελλα λεφτα κ θα αποπληρωσεις κ το σπιτι!!!
    Αχ λέσσινγκ μου, είναι το μεγαλύτερο μου όνειρο αυτό....

Αν η μαμά με άφηνε τώτε, στα 15 μου, να ακολουθίσω το όνειρό μου, τώρα θα είχα το δικό που εστιατόριο....

Senior Member
    Λοιπον καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!

πήγα σήμερα στην διατροφολόγο και στον γιατρό.

Πάω στην διατροφολόγο, μπαίνω μέσα, πώς πας? μου λέει. Καλά της λέω, αλλά εδώ και 2 βδομάδες έχω κολλήσει και δεν χάνω τίποτα... Γιατί μου λέει, κάτι κάνεις λάθος, τί τρως? αυτά που μου γράφεις στην λίστα, της λέω.

Ανέβα την ζυγαριά, μου λέει. Βγάζω παπούτσια, ανεβαίνω, 113,3 !!!!!!!!!!!!!!!

αρχισε να φωνάζει (με χαμόγελο όμως) βρε Πωλίνα, έχασες 12 κιλά!!!!! Πόσα ήθελες να χάσεις σε ένα μήνα? έτσι όπως μου είπες κόλλησες νόμιζα ότι έχασες μόνο 4-5 κιλά και φτάνει!!!!

Της λέω να έχω ακούσει και πιο μεγάλες απώλειες. Μου λέει ναι άτομο των 200 κιλών θα χάσει 20 κιλά, εσύ δεν ήσουνα όμως τόσα. Από 125 έπεσες 113, τί άλλο θες? θα προτημούσες να ήσουνα 160 κιλά και να έχανες 20 για να είσαι ευχαριστημένη? όχι της λέω. ωραία τότε, συνέχισε έτσι, τα πας περήφημα! Ξεκίνα να τρώς από όλες τις τροφές και όπια σε πειράξει, μην την ξαναφάς για ένα μήνα. Και θα σε δω σε ένα μήνα.

Χαρηκα πολύ που έμεινε ευχαριστημένη!

Πήγα στον χειρούργο μου, με φώναξε και πήγα μέσα, και μόλις με είδε μου λέει "έγινες μοντέλο εσύ!!!!!" του λέω όχι και μοντέλο γιατρέ, μου λέει έκοψες το μαλλί, αδυνάτισες, ομόρφυνες, μοντέλο έγινες!!!

Λέει πήγες στην διατροφολόγο ή να σε ζηγήσω? λέω πήγα και είμαι 113,3. 113 μου λέει δηλαδή, τα 300γρ είναι τα ρούχα!!!

Αρχισε να λέει μπράβο! 12 κιλά έχουν φύγει, είσαισε ΒΜΙ 40 τώρα, ήσουνα σε 46 ΒΜΙ πριν, ακόμα 2 κιλάκια να χάσεις και θα φύγεις μια για πάντα από την νοσογόνο παχυσαρκία, και γενικός με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα.

Μου είπε πως θα με δει ξανά σε Ιούνιο. Τον ρώτησα για γυμναστήριο και είπε όχι ακόμα γιατί δεν θέλει να κάνω βάρη, αλλά μπορώ να ξεκινήσω περπάτημα, πρώτα 15 λεπτά, μετά 20 και σιγά σιγά να το αυξάνω!!!!

Αχ είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Είδες βρε Πολινάκι,τσάμπα γκρίνιαζες και στεναχωριόσουν πως έχεις κολήσει και δεν χάνεις!Όλα μια χαρά είναι :bouncy:

Senior Member
    Μωρέ το ξέρω, αλλά ήθελα την διαβεβαίωση και του γιατρού μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που μου είπε ότι έχω γίνει μοντελάκι πήρα τα πάνω μου!!!

Senior Member
    ΜΠΡΑΑΑΒΟ :tumble:

Senior Member
    χιλια μπραβο κοριτσάκι μου, χίλια μπραβο!

Senior Member
    μπραβο πωλινακι μου μπραβο! εμ μπραβο μοντελακι μου ηθελα να πω!!!

Senior Member
    Αχ σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!

Senior Member
    Μπράβο κούκλα μου! Και εις κατώτερα!!! :thumbup:

Senior Member
    μπραααααααααααααααααβοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:bouncing: :bouncing:!!!!!!!!!!συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδες που στα λεγαμε??????????????χιχιιχιχιχιχ ιχιχιιχ.....εγω στο ειπα....το καλοκαιρακι μικρο μαγιουδακι :P
    :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

welldah μου σε ευχαριστώ και στα δικά σου σύντομα κούκλα μου!

Μαρία μου, θα το ήθελα πολύ το μικρό μαγιουδάκι αλλά νομίζω δεν θα γίνει για:

1) Σιγά μην με αφήσει το γαϊδουρι μου να βάλω μικροσκοπικό μαγιό (εδώ μουρμουρούσε για το τανκίνι που φορούσα πέρισυ. Τανκίνι = βρακάκι και μπλουζάκι από πάνω αντί για σουτιέν)

2) Με την χαλάρωση της κοιλιάς μου, μόνο μια κοιλιοπλαστική θα μου επέτρεπε το μικροσκοπικό μαγιουδάκι!!!!!

Αλλά δε πειράζει, έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας, θα το φορέσω κάπια στιγμή, πού θα πάει!

Senior Member
    Καλημερες!
    Ολα θα τα κανει κοριτσι μου, υπομονη & προσπαθεια και θα γίνουν όλα!!!
    φιλια πολλα