Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 190 FirstFirst ... 1151596061626371111161 ... LastLast
Results 901 to 915 of 2845
    Senior Member
    Αχαχαχαχαχαχαχα!!! Ας μην πούμε καλύτερα ονόματα!!!!!

Γενικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα πολύ λαδερά φαγητά, και ήταν ο καυγάς με την μάνα μου συνεχώς. Ισως γιαυτό μαγειρεύω από μικρούλα, για να φτιάχνω τα δικά μου όπως τα θέλω εγώ!!!!!

Μακάρι να γίνω κορμάρα κούκλα μου, αλλά με την χαλάρωση που άρχισε να επικρατεί με βλέπω με ακόμα 4 χειρουργεία!!!! (μπράτσα, στήθος (ξανά), κοιλιά και περιφέρεια-μπούτια!!!!)

Στην φάση που είμαι, και να θέλω να ορμίξω σε απαγορευμένα, αντε να φάω 1? να φάω 2 κουταλιές? ε δεν χωράει άλλο!!!!

αχαχαχαχαχ

Senior Member
    Εγώ προχθές έφαγα δύο σοκολάτες και καλύτερα να μην αναφέρω και τι άλλο! Το καλό που βλέπω είναι ότι διατηρούμαι στα κιλά μου παρόλες τις γουρουνιές. Μάλιστα έχασα και ένα κιλό! 77 η κυρία! Ας είναι καλά ο δακτύλιος. Αλλά πρέπει να εκπαιδευτώ να τρώω σαν να μην τον έχω, γιατί αν τον βγάλω αυτή τη στιγμή, με τα μυαλά που έχω και χωρίς την ασφάλεια που μου παρέχει αυτή τη στιγμή, θα επανέλθω στο ελεεινό αρχικό μου νούμερο! Για σένα και για τη Ναταλία μας ξέρω πως δε λειτούργησε καθόλου, αλλά για μένα αποδείχθηκε σωτηρία!
    Στο μαγείρεμα τώρα: Κι εμένα μου αρέσει να μαγειρεύω, πολύ! Με κάνει να νιώθω ασφαλής, με κάνει να αισθάνομαι θαλπωρή και ότι όλα γύρω μου είναι σε τάξη. Αλλά διαλέγω να κάνω απλά πράγματα, για να μην μπαίνω στον πειρασμό να τα τρώω μετά. Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλοί μάγειροι είναι ευτραφείς. Προτιμώ να αρκούμαι στα λίγα πλέον, στα πλαίσια της νέας μου εκπαίδευσης. Βέβαια με οικογένεια αυτό δεν είναι εύκολο, το ξέρω.
    Όσο για τη χαλάρωση: Αναγκαίο κακό. Κι εμένα η κοιλιά μου άρχισε να κρεμάει, για το στήθος μου δεν το συζητώ, που ήταν και το καμάρι μου!Αλλά τι να κάνουμε? Οι επεμβάσεις δεν είναι το φόρτε μου, είμαι πολύ φοβητσιάρα. Το πολύ πολύ να κάνω στο μέλλον μια λιποαναρρόφηση, τίποτε άλλο. Θα δούμε. Αλλά καλύτερα κομψές και χαλαρές, παρά με όλα τα κιλά μας στο μεγαλείο τους και σφιχτές!
    Υ.Γ. Λατρεύω τα λιπαρά και παχυντικά φαγητά. Κάνε μου ένα παστίτσιο περιποιημένο τώρα και έφτασα!!

Senior Member
    Κούκλα μου, αν ο δακτύλιος σου έχει "κάτσει" που από ότι φένεται, έτσι είναι, τότε γιατί να τον αφερέσεις?

Αφερούν δακτύλιους μόνο άμμα έχει δημιουργήσει πρόβλημα. από την στιγμή που είσαι καλά γιατί να το κάνεις?

Εγώ που είχα και προβλήματα από την αρχή, αν δεν έφτανα να χάσω την ζωή μου, δεν θα τον αφερούσα γιατί είχα την ασφάλεια ότι με κρατούσε σταθερή στα 110-112 κιλά αντί για 140 που τον είχα βάλει.

Φυσικά τώρα είμαι σαυτά τα κιλά χωρίς αυτόν!!!! χαχαχα Αχ λατρέυω το μικρό μου στομαχάκι!!!! Η πλάκα είναι ότι η αδελφή μου με κοροιδεύει ότι τρώω πιο λίγο από τον γιο της που είναι 9μιση μηνών!!!! Μην σου πω πως όσο τρώει ο γιος μου τώρα μου φένεται πελώρια ποσότητα!!!!!

Εχω κάνει 4 χειρουργία, ακόμα 4 δεν θα πειράξουν κανένα!!!! χαχαχα Βασικά οκ, κοιλιά θα κάνω στα σίγουρα γιατί ήδη ήταν που ήταν σακούλα, έγινε τώρα άστα να πάνε!!!!!

Τα παχυντικά φαγητά μου αρέσουν και μένα, αλλά όχι τα λιπαρα. Ομως προσπαθώ να προσέχω λίγο το πως τα φτιάχνω για να φτάνω τις πιο χαμηλα εφυκτές θερμίδες.

εγώ θα σου φτιάξω παστίτσιο, και πίστεψέ με θα είναι το πιο ελαφρύ και ταυτόχρονα πεντανόστημο παστίτσιο που θα έχεις φάει ποτέ σου!!!!!!

Senior Member
    Με στενοχωρεί ότι κάποτε ήμουν ωραία γυναίκα, "φυσούσα" που λένε! Τώρα, άντε ένα κιλό, άντε ακόμη ένα και όλα αυτά με στόχο κυρίως την υγεία. Η εμφάνιση τώρα άρχισε να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, για μένα τουλάχιστον, που φορούσα φορέματα στρετς και μίνι και τα υποστήριζα απόλυτα. Και τώρα άρχισα να συζητώ τις λιποαναρροφήσεις, αφού βέβαια επιτυχθεί ο στόχος.
    Ναι, μάλλον μου έκατσε ο δακτύλιος, αφού συνεχίζω το χαβά μου και παρόλα αυτά αδυνατίζω. Κάποια στιγμή όμως στο μέλλον θα βγει και ως τότε θέλω να είμα ο πειθαρχημένος άνθρωπος που δεν θα άγεται και θα φέρεται από το φαγητό. Αργεί αυτή η στιγμή, αργεί...
    Ως τότε, δεν κάνεις αυτό το παστίτσιο? Αμετανόητη προς το παρόν..

Senior Member
    χαχαχαχα!!!!!

Ξέρεις πια είναι η διαφορά μας Αβα μου? Το οτι εγώ πάντα ήμουνα παχουλη. Πάντα μάλλον ήμουνα υπέρβαρη, μετά παχύσαρκη, έφτασα στην κακοήθης παχυσαρκία όντας 150 κιλά, και τέλος κατέληξα στην νοσογόνο παχυσαρκία από την οποία θα φύγω μόλις κατέβω τα 110!!!!!!!
    Δεν ξέρω πως είναι να είσαι αδύνατη, δεν ξέρω πως είναι να φοράς τα μίνι κτλ.

Εμαθα να "φυσάω" και να είμαι μαγνήτης αντρών στα κιλά που ήμουνα κάθε φορά, που ποτέ δεν ήταν φυσιολογικα.

Οσο για τον δακτύλιο, μπορεί να μείνει μόνιμα εκεί, μην σκέφτεσε επόμενο χειρουργείο, το οποίο πίστεψέ με είναι πιο δύσκολο απο το πρώτο!

Εσύ στείλε ειδοποιήση ότι έρχεσε και το παστίτσιο θα είναι έτοιμο ζεστό ζεστό να σε περιμένει. Εκτός που αν είσαι απο τους ανθρώπους που το προτημάν κρύο. Εγώ το θέλω ή τελείως ζεστό μόλις βγεί απο τον φούρνο, έτσι που το κόβεις και ανακατεύετε με την κρέμα, ή κρύο από το ψυγείο!!!!

Αχ τι μου θύμησες τώρα! 'θα το φτιάξω στα γενέθλιά μου και θα φάω 2 ολόκληρες κουταλιές!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

Senior Member
    Δύο ολόκληρες κουταλιές? Δύο? Τι τόλμησες να ξεστομίσεις? Χαχαχαχα!!
    Το να είσαι αδύνατη θα το αντιμετωπίσεις στον επόμενο καιρό, θα δεις πώς είναι, δεν έχεις ιδέα. Σου μιλάω εκ πείρας, άλλο το καμάκι κάποιων "ξεχασμένων" ανδρών, και άλλο όπου μπαίνεις να γυρίζουν όλα τα κεφάλια, χωρίς να κάνεις τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά. Όταν ήμουν αδύνατη (και όμορφη) έβλεπα διαφορά και στον εργασιακό τομέα. Με εξυπηρετούσαν αμέσως. Τι, έλεγαν, θα πούμε όχι σε αυτά τα μάτια? Όχι βέβαια! Και εγώ χαμογελούσα, φορώντας το στενό μου παντελόνι και το πουκαμισάκι, ανοιχτό μπροστά.
    Όσο για το παστίτσιο το προτιμώ ζεστό, οπότε θα σε ενημερώσω για να το απολαύσω μεγαλειώδες, όπως το φαντάζομαι!!

Senior Member
    Αναμένω λοιπόν για να δώ!!!!!!

Επίσεις αναμένω την ειδοποίησή σου για το παστίτσιο!!!! Εγώ θα σε περιμένω!

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!!

Σήμερα πρώτη μέρα πίσω στην δουλιά!!!!!!

Αντιδράσεις? Τα άτομα που μου έλεγαν πριν ότι είχα παχύνει κτλ, δεν είπαν απολύτως τίποτα!!!!! Μόνο καλημέρα και με έβλεπαν από πάνω μέχρι κάτω. Η καθαρήστρια το μόνο που τόσο καιρό με έτρωγε γιατι τρως αυτο και εκείνο κτλ, είπε μόνο με γεια το μαλλι!!!!!!!!

Τα παιδιά που κάνουμε παρέα ενθουσιάστηκαν!!!! Αρχισαν να λεν ότι ομόρφινα, ότι μου φάνηκε πολύ, ότι μάζεψε ο κόλος μου αλλά πιο πολύ μου φάνηκε από το στήθος και πάνω και τέτια!!!!!!!!!!!!!

Η αφεντικίνα? Καλώς όρισες, δες τα e-mail σου και έλα να δούμε τί εκρεμότητες έχουμε.

Ούτε ένα αλλαξες, ούτε ένα πως είσαι, ούτε έστω με γεια το μαλλι. ΤΙΠΟΤΑ! Οταν έρθει η ώρα να δώσω παρέτηση όμως θα δούμε αν θα μείνει και πάλι μουγκή!!!!!

Τώρα σχετικά με την δουλιά, βρήκα 105 e-mails από τους πελάτες μου. στα οποία δεν απάντησε ούτε σε ένα η ηλίθια. Και το χειρότερο? Εχω αύριο τελευταία μέρα παράδοσης μια εταιρεία που θέλει μια βδομάδα να γίνει!!!!!!

Και δεν ενημέρωσε το μαλακισμένο, τον πελάτη μου ότι σήμερα επιστρέφω και να μας δώσει και άλλη παράταση ή να ξεκινήσει την δουλιά κάππιος άλλος και να την δω εγώ πρωτού σταλεί. Νομίζω προσπαθεί να βρει ευκαιρείες να με κακοχαρακτιρήσει στους ίδιους μου τους πελάτες, γιατί αυτός είναι ένας από αυτούς που δεν δέχετε να αλλάξει λογιστή και θέλει εμένα....

Τί να πεις....

Θα ξεκινήσω την δουλιά και θα τον ενημερώσω εγώ για το τί συμβαίνει.

Senior Member
    Αχ βρε Πωλίνα μου, αφου δυστυχως στις μερες μας οταν βλεπουμε εναν ανθρωπο να προοδευει σε οτιδηποτε ειναι αυτο δεν μας αρεσει και δεν τον εμψυχώνουμε ενω στην κατρακύλα τον παταμε και απο πανω να παει πιο κατω

Senior Member
    Καραμελλίτσα μου γλυκιά, το ξέρω. Αλλα δεν με ενοχλεί. Ξέρω πως έστω και τα 2-3 άτομα που θα χαρουν με την αλλαγή μου, θα χαρούν με την καρδιά τους. Γραμμένους (μην πω τίποτα χειροτερο) έχω τους υπόλοιπος 1000 που θα σκάσουμε από την ζήλια τους

Senior Member
    και ετσι πρεπει:yes:

Senior Member
    αντε κοριτσι μου καλη αρχη!!! καλως πηγες πισω στην δουλεια... και όλα θα γίνουν!!!

Senior Member
    Που το είδες το καλώς Αντζελ μου? Που ακόμα δεν ήρθα και μου ζυτάει να κάνω υπερωρίες η ηλίθια? Σιγά μην μείνω υπερωρίες. Μα πια νομίζει πως είναι.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τα άτομα που μου έλεγαν πριν ότι είχα παχύνει κτλ, δεν είπαν απολύτως τίποτα!!!!!
    Αυτή η σιωπή μετράει περισσότερο από όλα τα μπράβο που θα ακούσεις! Είναι ανεκτίμητη! Καιρός ήτανε να το βουλώσουνε, αφού το στοματάκι τους ήταν σκέτος οχετός! Όσο περνάει ο καιρός, θα αυξάνονται αυτές οι σιωπές... Να τις απολαμβάνεις!

Senior Member
    Τις απολαμβάλω Αννα μου!!!!!!! Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον άλλο να σε μετράει από πάνω μέχρι κάτω και να μην έχει τι να πει