Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 65
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 65 of 190 FirstFirst ... 1555636465666775115165 ... LastLast
Results 961 to 975 of 2845
    Senior Member
    δεν σας βλεπω διαβασμενες σε σχεση με την σληβ και θα σας μαλωσω.
    εμενα ο δικος μου ο γιατρος πως δεν με μαστιγωσε οταν εφευγα απο την κλινικη και μου φωναξε¨
    ''ΜΟΛΙΣ ΠΑς ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ!!!''

δειτε γιατι :

Διαταραχές από την έλλειψη γκρελίνης. Η ελάττωση της γκρελίνης δεν επηρεάζει μόνο την επιθυμία για τροφή.

Επειδή ελαττώνεται η παραγωγή γκρελινης που προάγει τη σύνθεση αυξητικής ορμόνης αυξάνεται η απώλεια

οστικής μάζας με αποτέλεσμα σε μακροχρόνια βάση να παρατηρείται οστεοπόρωση. Επιπλέον η γκρελίνη αμύνεται

έναντι των συμπτωμάτων κατάθλιψης που προκαλεί το χρόνιο στρες. ʼτομα με χαμηλά επίπεδα γκρελίνης

παρουσιάζουν πιο συχνά κατάθλιψη. Χαμηλά επίπεδα γκρελίνης σε χρόνια βάση προάγουν την αθηροσκλήρωση

και την ανάπτυξη υπέρτασης

και για αυτο γουσταρω το γιατρο μου γιατι με ενημερωσε για ολα τα κατα αλλα και τα υπερ φυσικα.

οτι και αν αποφασισετε Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Θ Ε Ι Τ Ε !

Senior Member
    Καλημέρα!!!

Σάββατο σήμερα, και ενώ τόσες μέρες ο καιρός ήταν ζεστός, σήμερα δείχνει συννεφιασμένος. Ελπίζω να καλυτερέψει γιατί υποσχέθηκα στον μικρό πως σήμερα αντί για σουπερ μάρκετ να πάρουμε τα λαχανικά μας, θα πάμε στο παζάρι, και από τά χθες με έχει τρελλάνει πότε θα πάμε και πότε θα πάμε!!!!!

Κατά τα άλλα δεν είμαι και πολύ στις καλές μου. Το παλεύω, προσπαθώ να βρω να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, να γεμίζω τις ώρες μου για να μην το σκέφτομαι. Ελπίζω σύντομα να γίνω καλά.

Σε 2 βδομάδες είναι τα γενέθλιά μου, και άλλες χρονιές τέτιες μέρες ετοίμαζα λίστες ολόκληρες με το τί θέλω να μου πάρουν σαν δώρα. Φέτος, δεν έχω κάνει τίποτα!!!! Το μόνο που έχω κάνει είναι να αποφασίσω τί σχέδιο θα κάνω την τούρτα μου, μιας και πρώτη φορά θα την κάνω μόνη μου!

Λοιπόν αυτά για την ώρα... πάω να βάλω κανά πλυντήριο μέχρι να έρθει η κοπέλα να μου καθαρίσει.

Φιλακια

Senior Member
    Καλημέρα!!!! Κυριακή της ελιάς σήμερα όπως την λέμε εμείς!!!! Μέρα που τρων ψάρι όσοι νηστεύουν!!!!!!

Εμείς είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι του νονού του άντρα μου για ψάρι! Αχ θέλω τόσο πολύ να πάω, όχι για το πάρτυ που θα κάνουν, αλλά για την θέα που έχει το σπίτι τους!!! Είναι ένα τεράστιο σπίτι πάνω στην κορφή ενός βουνού σε ένα χωριό που λέγετε Καλαβασός. Το σαλόνι τους, η μια μεριά που βλέπει κάτω ΄την πεδιάδα είναι όλη τζαμαρία!!!! Καταλαμβένετε θέα!!!! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!!

Εσείς πως θα περάσετε την μέρα σας?

Φιλούθκια!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ AliceSante μου. Υπομονή κούκλα μου, κάπια στιγμή θα τελειώσουν! Ετσι δεν είναι?

Senior Member
    έχω μια απορία, όπιος μπορεί ας μου την λύσει. Πως γίνετε σήμερα η ζυγαριά μου να έπεζε μεταξύ 111.4 και 110.8 και να μην αποφάσιζε που να σταματήσει? αλλαζε συνεχώς μεταξύ αυτών των αριθμών!!!!

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ή ότι τρελλάθηκε, ή ότι ενώ έπεσε κάτω από 111 αρνείτε πεισματικά να μου το δείξει!!!! Πάντος τον μικρό τον έδειξε 14.9. ακριβώς όσα είναι δηλαδή.

Member
    μαλλον πρεπει να παρεις καινουργια ζυγαρια Πωλινα μου!χιχιχι
    ειμαι σιγουρη οτι εχεις ''πεσει'' κατω απο τα 110 αλλα ισως πραγματατικα να εχει προβλημα η ζυγαρια και να μην σταθεροποιειται!

Καλο Πασχα να εχεις!Φιλια απο Θεσσαλονικη!

Senior Member
    Καλησπέρα φαλαινίτσα μου!!!!! Δεν ξέρω αν έχω πέσει κάτω από 110 πάντος σήμερα φόρεσα ένα παντελόνι που το φορούσα όταν ήμουνα στα 105 κιλά και μετά δεν μου έκανε!!!!!!!

Ασε που σήμερα η νονά του άντρα μου, η οποία είναι θεία μου, μόλις με είδε ενθουσιάστηκε!!!! Μου έλεγε πως έγινα μια κούκλα, πως μου φάνηκε πολύ, και πετούσε από την χαρά της.

Καλό Πάσχα και σε σένα!!!!

Member
    Χαιρομαι που διαβαζω τετοιες ευχαριστες ειδησεις!Παντα τετοια απο εδω και περα!:bouncing:

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    έχω μια απορία, όπιος μπορεί ας μου την λύσει. Πως γίνετε σήμερα η ζυγαριά μου να έπεζε μεταξύ 111.4 και 110.8 και να μην αποφάσιζε που να σταματήσει? αλλαζε συνεχώς μεταξύ αυτών των αριθμών!!!!

Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ή ότι τρελλάθηκε, ή ότι ενώ έπεσε κάτω από 111 αρνείτε πεισματικά να μου το δείξει!!!! Πάντος τον μικρό τον έδειξε 14.9. ακριβώς όσα είναι δηλαδή.
    σιγουρα αρχιζει και χαλαει η ζυγαρια σου,ειναι με ελλατηριο?εμενα η παλια μου ετσι ειχε αρχισει να χαλαει,στα μικρα βαρη τα εδιχνε καλα και τα μεγαλυτερα επαιζε κιλα πανω κατω

αφου εβαλες το παντελονι που δεν σου χωρουσε ασε τη ζυγαρια να λεει οτι θελει!!:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλη βδομάδα ξεκινάει, μεγάλη Δευτέρα σήμερα, και έγινε και για μένα η μεγάλη αλλαγή!!!!!

111.1 η ζυγαριά, και.......... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!! Επιτέλους έχω φύγει από την νοσογόνο παχυσαρκία και έχω μπει στην σοβαρή παχυσαρκία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 κιλάκια ακόμη να χάσω και μπαίνω στην απλή παχυσαρκία!!!! Και ξεκιναμε την κατυφόρα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ AliceSante μου!

Senior Member
    καλημερα καλη μεγαλοβδομαδα να εχουμε!!!!
    μπραβο κοριτσακι μου!!! τα καλυτερα νέα μας φέρνεις!!!

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!:tumble::tumble:

Senior Member
    Μπράβο Πωλινάκι!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλη βδομάδα ξεκινάει, μεγάλη Δευτέρα σήμερα, και έγινε και για μένα η μεγάλη αλλαγή!!!!!

111.1 η ζυγαριά, και.......... ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!! Επιτέλους έχω φύγει από την νοσογόνο παχυσαρκία και έχω μπει στην σοβαρή παχυσαρκία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 κιλάκια ακόμη να χάσω και μπαίνω στην απλή παχυσαρκία!!!! Και ξεκιναμε την κατυφόρα!!!!!!!!!!!!!!!
    και ειναι κ πολυ πολυ τυχερο νουμερο!!! δωστου πωλινακι! :starhit: