Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 190 FirstFirst ... 2161697071727381121171 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 2845
    Kαι σε λιγους μήνες θα γίνεις σαν τη Barbie!Στυλάκι!:thumbup:

Senior Member
    Καλημέρα!!!! Χριστός Ανέστη!!!!

Αγγελική μου, σαν Barbie δεν θέλω να γίνω, δεν μου αρέσουν οι αναλογίες της, και αν την μετρίσεις θα δείς ότι δεν είναι σωστές!!!!!!!!

Αλλα στυλάκι πάντα ήμουν, είμαι θα είμαι :P:P:P:P:P ( Ψωνάρα σε όλο το μεγαλείο λέει ε? !!!)

Senior Member
    Λοιπόν!!!! Ηρθε η ώρα να σας δείξω τις φλαούνες μου!!!!

Εδώ είναι έτοιμες να μπούνε στον φούρνο!!! (αυτό ήταν ένα από τα ταψάκια που έφτιαξα)

Senior Member
    Εδώ είναι οι πρώτες που είχαν ψυθεί. Αυτές είναι οι κανονικές με το τυρί και το χαλούμι.

Senior Member
    Ολες μαζί (αυτές είναι με το τυρί και το χαλούμι)

Senior Member
    χρονια πολλα! με υγεια! αν και εχω φαει τον αμπακα μου ξανανοιξες την ορεξη!!!

Senior Member
    πωπω... τελεια φαινοντε...!!
    εχει μεσα σταφιδες? κ κατι πρασινο?
    κριμα εμεις δεν εχουμε χαλουμι, κ δεν εχω δοκιμασει κ ποτε..

Senior Member
    Και εδώ είναι αυτές με την φρέσκια αναρί (μυζήθρα). Αυτές δεν φουσκώνουν ούτε κοκκινήζουν τόσο όσο οι κανωνικές με το τυρί. Αυτές συνήθως τις κάνουν για κάπιους που κάνουν δίαιτα, ή έχουν πρόβλημα χοληστερόλης, γιατί είναι πολύ πιο ελαφριες.

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    χρονια πολλα! με υγεια! αν και εχω φαει τον αμπακα μου ξανανοιξες την ορεξη!!!
    Χρονια πολλά Λόρα μου!!!!

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    πωπω... τελεια φαινοντε...!!
    εχει μεσα σταφιδες? κ κατι πρασινο?
    κριμα εμεις δεν εχουμε χαλουμι, κ δεν εχω δοκιμασει κ ποτε..
    Και χαλούμι να είχες Σισι μου, το τυρί που μπαίνει είναι ειδικό για φλαούνες, δεν θα το έβρισκες στην Ελλαδα.

Εχει μέσα το ειδικό τυρί για τις φλαούνες, λίγο χαλούμι, σταφύδες, φρέσκο δυόσμο, προζύμι, μέχλεπι, μαστίχα, αυγά και ελάχιστη ζάχαρι.

Η διαδικασία να γίνουν επίσεις είναι πολύ διαφορετική από απλή τυρόπιττα.

Την γέμιση την φτιάχνεις από ώρες πριν, ίσως και προηγούμενο βράδυ για καλύτερο αποτέλεσμα.

Senior Member
    θα μου κανεις το τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;; =(((( πλιζζζζζζζ!!!!!!

Xριστός Ανέστη!

Γιατί μας τυραννάς βρε Πωλίνα μας, μου τρέχουν τα σάλια έτσι που τις βλέπω λαχταριστές φρεσκοψημένες σε μεγάααλη φωτογραφία! Και δεν μπορώ να δοκιμάσω ούτε μία!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
    Αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά....όταν έρθω στην Κύπρο μια μέρα των ημερών...θα μου χρωστάς κέρασμα με φλαούνες, ως αποζημίωση για τη σημερινή σαδιστική σου στάση ''βλέπετε αλλά δεν τρώτε!''χαχαχαχα...Αλλά αν έχω κάνει μέχρι τότε σλιβ, με βλέπω να καταπίνω μόνο δυο μπουκίτσες...και μετά από ώρα άλλες δυο...και τέλος!
    Είσαι πάντως πρώτη στην κουζίνα, μεγαλουργείς!Μπράβο σου! και είσαι τόσο νέα ακόμη!Πολλές δεν ξέρουν ούτε μια ομελέτα να κάνουν στα 27 τους.
    Τελικά έφαγε σήμερα το μωρό που είναι 10 μηνών περισσότερο από σένα;:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    θα μου κανεις το τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;; =(((( πλιζζζζζζζ!!!!!!
    Κόπιασε όποτε θες, αλλά πίστεψέ με, δεν θα θες να φύγεις!!!!!! Α και κάτι άλλο, αν έρθεις, ξέχνα θερμιδομετρητές, δίαιτες κτλ!!!!

Senior Member
    Originally posted by angela-miss piggy
    Xριστός Ανέστη!

Γιατί μας τυραννάς βρε Πωλίνα μας, μου τρέχουν τα σάλια έτσι που τις βλέπω λαχταριστές φρεσκοψημένες σε μεγάααλη φωτογραφία! Και δεν μπορώ να δοκιμάσω ούτε μία!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
    Αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά....όταν έρθω στην Κύπρο μια μέρα των ημερών...θα μου χρωστάς κέρασμα με φλαούνες, ως αποζημίωση για τη σημερινή σαδιστική σου στάση ''βλέπετε αλλά δεν τρώτε!''χαχαχαχα...Αλλά αν έχω κάνει μέχρι τότε σλιβ, με βλέπω να καταπίνω μόνο δυο μπουκίτσες...και μετά από ώρα άλλες δυο...και τέλος!
    Είσαι πάντως πρώτη στην κουζίνα, μεγαλουργείς!Μπράβο σου! και είσαι τόσο νέα ακόμη!Πολλές δεν ξέρουν ούτε μια ομελέτα να κάνουν στα 27 τους.
    Τελικά έφαγε σήμερα το μωρό που είναι 10 μηνών περισσότερο από σένα;:smilegrin:
    Αληθώς ανέστη ο κύριος αγγελική μου!!!!!!

Εσύ κόπιασε, και ακόμα και σληβάτη να είσαι, πίστεψέ με θα βρούμε τρόπο να απολάυσουμε το φαγητό μας!!! Οσο για φλαούνες δεν στο εγκυόμαι ότι θα βρεις, αλλά θα σου φτιάξω άλλα υπέροχα καλούδια που δεν θα θυμάσε καν τις φλαούνες!!!!!

Ναι έφαγε 10-12 πατάτες και γιαούρτι το μπεμπε!!! χαχαχα

Θα φτιάξω για πρώτη φορά την τούρτα μου με ζαχαρόπαστα για τα γενέθλιά μου, και προσπαθώ να φτιάξω την διακόσμηση από τώρα. Να σας ανεβάσω μια φώτο να μου πείτε πως σας φαίνετε για πρώτη προσπάθεια που κάνω?

Senior Member
    Λοιπόν, έχω φτιάξει αυτή την κοπέλλα από ζαχαρόπαστα (πρώτη φορά ασχολούμε με ζαχαρόπαστα) και την έφτιαξα χωρίς να έχω τα κατάλληλα εργαλεία. Μόνο οδοντογλυφίδα και ξυλάκι για σουβλάκια.

Πώς σας φαίνετε για πρώτη προσπάθεια?
    Θέλω ηληκρινά σχόλια, έτσι?