Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 190 FirstFirst ... 2868767778798088128178 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 2845
    Senior Member
    Είσαι μόλις 27 χρονών! Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου, ποιός σε σταματάει να συνεχίσεις τις σπουδές σου ως εργαζόμενη; Και μάλιστα τώρα που έχεις μισή ώρα λιγότερο ωράριο στη νέα σου θέση. Υπάρχουν τρόποι να πάρεις το πτυχίο που ονειρεύεσαι, όπως και να βρεις τη δουλειά που πραγματικά επιθυμείς. Το όνειρο της μαμάς σου το υλοποιήσες, τώρα που έγινες εσύ μαμά μπορείς να βάλεις μπρος για το δικό σου!

Senior Member
    καλημερα αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μην διαβαζω μαυρα πραγματακια γιατι θα σε κανω ντα.....
    τι πιο ουσιωδες κ σημαντικο απο το να φερεις στον κοσμο μια ψυχη κ να το μεγαλωσεις με αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love:
    ολα τα ονειρα σου μπορουν αν πραγματοποιηθουν αρκει να εχεις υπομονη κ επιμονη!!!!!!!!!!!!!!!! οι σπουδες δεν εχουν ηλικια.....τα ονειρα δεν εχουν ηλικια.......κ εγω περσι σπουδασα το ονειρο μου......στα 27 μου με 10 ωρες δουλεια την ημερα, μετακομισεις, ταξιδια, υποχρεωσεις κ ομως το εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μην μου στεναχωριεσαι.......εχεις κανει μια πανεμορφη οικογενεια και αυτο στις μερες μας ειναι το πιο δυσκολο......αφου εχεις καταφερει αυτο λοιπον......μπορεις να τα κανεις ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::lo ve::love::love::love::eureka::eureka::eureka::eure ka:

Senior Member
    Καλημέρα μαριγούλα μου!!! Παντα με πιανει το υπαρξιακό μου μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου, θα μου περάσει......

Η διαφορά είναι πως οι δικές μου οι σπουδές για να τελειώσουν δεν είναι 1-2 χρόνια, είναι τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια.....

Εσύ πως είσαι? ετοιμάζεσε για τον γαμο?

Ξέχασα να σε ρωτήσω, τον μουσακά για πότε τον θες? :P

Senior Member
    ειναι δυσκολο δεν λεω αλλα καντο δωρο στον εαυτο σου....το αξιζει αλλωστε ρε μαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin ::smilegrin::smilegrin:
    η αληθεια ειναι τοι πηγαμε για βερες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει....καλα σε ενα μαγαζι πηγαμε κ ετσι δεν απογοητευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    για φορεμα θα κοιταξω τελευταια στιγμη γιατι τα νουμερα αλλαζουν πολυ αυτο το καιρο!!!!!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin:
    την αλλη εβδομαδα θα παμε για προσκλητηρια κ μπομπονιερες ( λιγα πραγματα ετσι κ αλλιως πολιτικος ειναι και οι καλεσμενοι δεν θα ειναι πανω απο 50 συνολικα)
    αυτο που με προβληματιζει ειναι το μαγαζι που θα κλεισουμε για μαμ μετα!!!! τες πα....
    τον μουσακα τον χρειαζομαι για Κυριακηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιιχιχ� �χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι:kiss ::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    Αντε με το καλό καλή μου, όλα θα τα κανεις τέλεια!!! Είμαι σίγουρη!!! Και εννοείτε ότι θέλουμε ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

Αν τον χρειαζεσε για Κυρίακή θα πρέπει να κάνεις προετοιμασία από το Σάββατο!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αντε με το καλό καλή μου, όλα θα τα κανεις τέλεια!!! Είμαι σίγουρη!!! Και εννοείτε ότι θέλουμε ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!

Αν τον χρειαζεσε για Κυρίακή θα πρέπει να κάνεις προετοιμασία από το Σάββατο!!!!!!!
    που είσαι εσύ και σ εχασα?????????????

Senior Member
    Λουκουμάκι μου όμορφο, εδώ είμαι, δεν με βλέπεις? χεχεχεχε

Τί μου κάνεις?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by Maria Hope

η αληθεια ειναι τοι πηγαμε για βερες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει....καλα σε ενα μαγαζι πηγαμε κ ετσι δεν απογοητευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Maria μου όταν παντρευόμουν ήθελα να πάρω ιδιαίτερες βέρες και αρχικά ήθελα να είναι από λευκόχρυσο,σκεφτόμουν μπλιάχ το χρυσό χρώμα,πήρα λοιπόν σβάρνα τα κοσμηματοπωλεία της Πάτρας και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά μία βέρα-δαχτυλίδι με μπριγιάν επάνω σε δύο επίπεδα ένα κουκλί,ρωτάω πόσο 1500 μόνο η γυναικεία :tumble: πέφτω τα ανάσκελα χαχαχαχαχα μου λέει ο άνδρας μου αν την θέλεις να την πάρουμε.Και λέω σιγά μην δώσουμε τόσα λεφτά για μία βέρα που θα φοράω κάθε μέρα και θα γρατσουνιτσει και φθορά θα έχει! συνεχίσαμε το τουρνέ στα κοσμηματοπωλεία,και τελικά καταλήξαμε σε χρυσές (ο λευκόχρυσος επάνω μου φαινόταν βλακεία,σαν μία απλή βέργα) και στο κλασσικό σχέδιο απλά λίγο πιο χοντρή από όσο έβγαιναν παλιότερα,το μόνο σχέδιο που δεν περίμενα ποτέ να αγοράσω!!Για αυτό μην απελπίζεσαι,ψαξε-ψαξε και ξαφνικά θα σου κάνει κάτι κλικ όσο απλό και αν είναι :wink2:

Senior Member

Η φωτο ειναι αυτονοητη και η πρωτη που θα παρει μεσω Inbox εισαι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο μαγειρικος μεντορας μου......:starhit::starhit:
    απο το σαββατο εεεε??????
    για πεσ.......:tumble:

Senior Member
    Εγώ όταν έψαχνα για βέρες, ήθελα συνδιασμό λευκού και κίτρινου χρυσού. Οπου είχαμε πάει και ρωτήσαμε, και τα σχέδια ήταν πολύ απλά, μας έλεγα επείδή είναι χοντρά τα δάκτιλά μας, ήθελαν περίπου 700 ευρώ την δικιά μου, και 800 του άντρα μου. Και λέω δεν πάμε καλά. Πήγα μια μέρα στα κατεχόμενα με την μαμά μου, και της λέω, μιας και ήρθαμε, δεν πάμε να δούμε εδώ τί γίνετε με βέρες? Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα μαγαζί, και του λέω θέλω βέρες. Κορίτσια, μου έβγαλε ένα τεράστιον σταντ, με κάτι υπέροχες βέρες, παράξενα σχέδια, το ένα φώναζε στο άλλο εγώ είμαι οραιότερο από σένα.

Διαλέγω λοιπόν ένα σχέδιο, και του λέω, αυτό το σχέδιο, σε αυτά τα μεγέθη, πόσο κάνει? μου λέει σε 18 καρατίων χρυσάφι ή σε 14 καρατίων? σε 18 του λέω. 450 ευρώ και οι 2 μου λέει!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΚ του λέω, παράγγειλέ μου τες!!!! Οπιος έβλεπε τις βέρες μας ρωτούσε από που τις πήραμε (που φυσικά δεν λέω πως είναι από τα κατεχόμενα, γιατί έχουμε και τοίπους που λεν πήγες και έδωσες τα λεφτα σου του τούρκου? ναι ρε φίλε πήγα και τα έδωσα αφού ο δικός μας ήθελε να με κλέψει).

Οταν παντρέφτηκε η αδελφή μου, πάλι την πήγα στο ίδιο κοσμηματοπωλείο και πήρε και αυτή ένα υπέροχο σχέδιο. Ολοι όσοι βλέπουν, ρωτάνε από πού πήραμε αυτά τα παράξενα σχέδια!!!! Και πιστεύουν πως στοίχισαν και ακριβά!!!!

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

Maria μου όταν παντρευόμουν ήθελα να πάρω ιδιαίτερες βέρες και αρχικά ήθελα να είναι από λευκόχρυσο,σκεφτόμουν μπλιάχ το χρυσό χρώμα,πήρα λοιπόν σβάρνα τα κοσμηματοπωλεία της Πάτρας και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά μία βέρα-δαχτυλίδι με μπριγιάν επάνω σε δύο επίπεδα ένα κουκλί,ρωτάω πόσο 1500 μόνο η γυναικεία :tumble: πέφτω τα ανάσκελα χαχαχαχαχα μου λέει ο άνδρας μου αν την θέλεις να την πάρουμε.Και λέω σιγά μην δώσουμε τόσα λεφτά για μία βέρα που θα φοράω κάθε μέρα και θα γρατσουνιτσει και φθορά θα έχει! συνεχίσαμε το τουρνέ στα κοσμηματοπωλεία,και τελικά καταλήξαμε σε χρυσές (ο λευκόχρυσος επάνω μου φαινόταν βλακεία,σαν μία απλή βέργα) και στο κλασσικό σχέδιο απλά λίγο πιο χοντρή από όσο έβγαιναν παλιότερα,το μόνο σχέδιο που δεν περίμενα ποτέ να αγοράσω!!Για αυτό μην απελπίζεσαι,ψαξε-ψαξε και ξαφνικά θα σου κάνει κάτι κλικ όσο απλό και αν είναι :wink2:
    εμενα ειναι το μονοπετρο (παναθεμα με) χιχιχιιχ....απο λευκοχρυσο και εχει αρκετη φθορα :sniffle:
    το χρυσο δεν μπορω με τιποτα να το φανταστω πανω......αλλα σκεφτομαι για πλατινα........ειναι τσιμπημενες εεεεεε??????

Senior Member

Η φωτο ειναι αυτονοητη και η πρωτη που θα παρει μεσω Inbox εισαι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο μαγειρικος μεντορας μου......:starhit::starhit:
    απο το σαββατο εεεε??????
    για πεσ.......:tumble:
    Περιμενω με ανυπομονυσία!!!!

Λοιπόν, καταρχάς δώσε μου λεπτομέρεις, θα φτιάξεις ταψί ή σε ατομικά πυρέξ? εγώ θα πρότινα σε ατομικά πυρέξ, κιας μην φας εσύ όλο το δικό σου.
    Επίσεις, θα το κάνεις με κιμά βοδινό ή κοτόπουλο? Εγώ για πιο υγιηνό, θα πρότεινα κοτόπουλο, ή έστω μισό μισό.

Και τελος, πόση ποσότητα θες να φτιάξεις?

Senior Member
    ΚΑι μένα είναι το μονόπετρο λευκό χρυσό, και μια φορά τον χρόνο το πάω σε χρυσοχοίο και μου το γυαλίζουν με 5 ευρουλάκια γίνετε σαν καινούριο!

Senior Member
    θα φτιαξω ταψι......γιατι θελω να στειλω και στα πεθερικα μου
    για την ποσοτητα.......εγω, ο αντρας μου, τα πεθερικα μου....και να μεινει για την επομενη μερα να μην εχω παλι μαγειρεμα.......δεν θα με χαλασει.....χιχιιχιχιχιιχιχ� �χιχιιχ
    οσο για τον κιμα δεν εχω ιδεα....οτι πει ο μεντορας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΚΑι μένα είναι το μονόπετρο λευκό χρυσό, και μια φορά τον χρόνο το πάω σε χρυσοχοίο και μου το γυαλίζουν με 5 ευρουλάκια γίνετε σαν καινούριο!
    ναι εεεεε???????????????????????????αααααα� �......δεν το ηξερα οτι μπορει να γινει αυτο!!!!!!!!!!!!!
    καλα οκ εννοειται οτι εφυγα το απογευμα να το γυαλισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: