Results 1,156 to 1,170 of 2845
-
03-05-2011, 08:54 #1156
Είσαι μόλις 27 χρονών! Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου, ποιός σε σταματάει να συνεχίσεις τις σπουδές σου ως εργαζόμενη; Και μάλιστα τώρα που έχεις μισή ώρα λιγότερο ωράριο στη νέα σου θέση. Υπάρχουν τρόποι να πάρεις το πτυχίο που ονειρεύεσαι, όπως και να βρεις τη δουλειά που πραγματικά επιθυμείς. Το όνειρο της μαμάς σου το υλοποιήσες, τώρα που έγινες εσύ μαμά μπορείς να βάλεις μπρος για το δικό σου!
- 03-05-2011, 08:56 #1157
καλημερα αγαπουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην διαβαζω μαυρα πραγματακια γιατι θα σε κανω ντα.....
τι πιο ουσιωδες κ σημαντικο απο το να φερεις στον κοσμο μια ψυχη κ να το μεγαλωσεις με αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love:
ολα τα ονειρα σου μπορουν αν πραγματοποιηθουν αρκει να εχεις υπομονη κ επιμονη!!!!!!!!!!!!!!!! οι σπουδες δεν εχουν ηλικια.....τα ονειρα δεν εχουν ηλικια.......κ εγω περσι σπουδασα το ονειρο μου......στα 27 μου με 10 ωρες δουλεια την ημερα, μετακομισεις, ταξιδια, υποχρεωσεις κ ομως το εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην μου στεναχωριεσαι.......εχεις κανει μια πανεμορφη οικογενεια και αυτο στις μερες μας ειναι το πιο δυσκολο......αφου εχεις καταφερει αυτο λοιπον......μπορεις να τα κανεις ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::lo ve::love::love::love::eureka::eureka::eureka::eure ka:
03-05-2011, 09:04 #1158
Καλημέρα μαριγούλα μου!!! Παντα με πιανει το υπαρξιακό μου μια μέρα πριν τα γενέθλιά μου, θα μου περάσει......
Η διαφορά είναι πως οι δικές μου οι σπουδές για να τελειώσουν δεν είναι 1-2 χρόνια, είναι τουλάχιστον άλλα 5 χρόνια.....
Εσύ πως είσαι? ετοιμάζεσε για τον γαμο?
Ξέχασα να σε ρωτήσω, τον μουσακά για πότε τον θες? :P
03-05-2011, 09:19 #1159
ειναι δυσκολο δεν λεω αλλα καντο δωρο στον εαυτο σου....το αξιζει αλλωστε ρε μαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin ::smilegrin::smilegrin:
η αληθεια ειναι τοι πηγαμε για βερες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει....καλα σε ενα μαγαζι πηγαμε κ ετσι δεν απογοητευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για φορεμα θα κοιταξω τελευταια στιγμη γιατι τα νουμερα αλλαζουν πολυ αυτο το καιρο!!!!!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin:
την αλλη εβδομαδα θα παμε για προσκλητηρια κ μπομπονιερες ( λιγα πραγματα ετσι κ αλλιως πολιτικος ειναι και οι καλεσμενοι δεν θα ειναι πανω απο 50 συνολικα)
αυτο που με προβληματιζει ειναι το μαγαζι που θα κλεισουμε για μαμ μετα!!!! τες πα....
τον μουσακα τον χρειαζομαι για Κυριακηηηηηηηηηηηηηηηηηηη η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιιχιχ� �χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι:kiss ::kiss::kiss::kiss::kiss:
03-05-2011, 10:00 #1160
Αντε με το καλό καλή μου, όλα θα τα κανεις τέλεια!!! Είμαι σίγουρη!!! Και εννοείτε ότι θέλουμε ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!
Αν τον χρειαζεσε για Κυρίακή θα πρέπει να κάνεις προετοιμασία από το Σάββατο!!!!!!!
03-05-2011, 10:03 #1161
Originally posted by polinaki1983
Αντε με το καλό καλή μου, όλα θα τα κανεις τέλεια!!! Είμαι σίγουρη!!! Και εννοείτε ότι θέλουμε ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!
Αν τον χρειαζεσε για Κυρίακή θα πρέπει να κάνεις προετοιμασία από το Σάββατο!!!!!!!
03-05-2011, 10:05 #1162
Λουκουμάκι μου όμορφο, εδώ είμαι, δεν με βλέπεις? χεχεχεχε
Τί μου κάνεις?
03-05-2011, 10:20 #1163
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by Maria Hope
η αληθεια ειναι τοι πηγαμε για βερες αλλα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσει....καλα σε ενα μαγαζι πηγαμε κ ετσι δεν απογοητευομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03-05-2011, 10:32 #1164
απο το σαββατο εεεε??????
για πεσ.......:tumble:
03-05-2011, 10:32 #1165
Εγώ όταν έψαχνα για βέρες, ήθελα συνδιασμό λευκού και κίτρινου χρυσού. Οπου είχαμε πάει και ρωτήσαμε, και τα σχέδια ήταν πολύ απλά, μας έλεγα επείδή είναι χοντρά τα δάκτιλά μας, ήθελαν περίπου 700 ευρώ την δικιά μου, και 800 του άντρα μου. Και λέω δεν πάμε καλά. Πήγα μια μέρα στα κατεχόμενα με την μαμά μου, και της λέω, μιας και ήρθαμε, δεν πάμε να δούμε εδώ τί γίνετε με βέρες? Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα μαγαζί, και του λέω θέλω βέρες. Κορίτσια, μου έβγαλε ένα τεράστιον σταντ, με κάτι υπέροχες βέρες, παράξενα σχέδια, το ένα φώναζε στο άλλο εγώ είμαι οραιότερο από σένα.
Διαλέγω λοιπόν ένα σχέδιο, και του λέω, αυτό το σχέδιο, σε αυτά τα μεγέθη, πόσο κάνει? μου λέει σε 18 καρατίων χρυσάφι ή σε 14 καρατίων? σε 18 του λέω. 450 ευρώ και οι 2 μου λέει!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΚ του λέω, παράγγειλέ μου τες!!!! Οπιος έβλεπε τις βέρες μας ρωτούσε από που τις πήραμε (που φυσικά δεν λέω πως είναι από τα κατεχόμενα, γιατί έχουμε και τοίπους που λεν πήγες και έδωσες τα λεφτα σου του τούρκου? ναι ρε φίλε πήγα και τα έδωσα αφού ο δικός μας ήθελε να με κλέψει).
Οταν παντρέφτηκε η αδελφή μου, πάλι την πήγα στο ίδιο κοσμηματοπωλείο και πήρε και αυτή ένα υπέροχο σχέδιο. Ολοι όσοι βλέπουν, ρωτάνε από πού πήραμε αυτά τα παράξενα σχέδια!!!! Και πιστεύουν πως στοίχισαν και ακριβά!!!!
03-05-2011, 10:35 #1166
Originally posted by aggeloydaki
το χρυσο δεν μπορω με τιποτα να το φανταστω πανω......αλλα σκεφτομαι για πλατινα........ειναι τσιμπημενες εεεεεε??????
03-05-2011, 10:38 #1167
απο το σαββατο εεεε??????
για πεσ.......:tumble:
Λοιπόν, καταρχάς δώσε μου λεπτομέρεις, θα φτιάξεις ταψί ή σε ατομικά πυρέξ? εγώ θα πρότινα σε ατομικά πυρέξ, κιας μην φας εσύ όλο το δικό σου.
Επίσεις, θα το κάνεις με κιμά βοδινό ή κοτόπουλο? Εγώ για πιο υγιηνό, θα πρότεινα κοτόπουλο, ή έστω μισό μισό.
Και τελος, πόση ποσότητα θες να φτιάξεις?
03-05-2011, 10:39 #1168
ΚΑι μένα είναι το μονόπετρο λευκό χρυσό, και μια φορά τον χρόνο το πάω σε χρυσοχοίο και μου το γυαλίζουν με 5 ευρουλάκια γίνετε σαν καινούριο!
03-05-2011, 10:41 #1169
θα φτιαξω ταψι......γιατι θελω να στειλω και στα πεθερικα μου
για την ποσοτητα.......εγω, ο αντρας μου, τα πεθερικα μου....και να μεινει για την επομενη μερα να μην εχω παλι μαγειρεμα.......δεν θα με χαλασει.....χιχιιχιχιχιιχιχ� �χιχιιχ
οσο για τον κιμα δεν εχω ιδεα....οτι πει ο μεντορας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
03-05-2011, 10:43 #1170
ΚΑι μένα είναι το μονόπετρο λευκό χρυσό, και μια φορά τον χρόνο το πάω σε χρυσοχοίο και μου το γυαλίζουν με 5 ευρουλάκια γίνετε σαν καινούριο!
καλα οκ εννοειται οτι εφυγα το απογευμα να το γυαλισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή