Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 190 FirstFirst ... 3171798081828391131181 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 2845
    Senior Member
    Οτι θες μπορείς να φτιάξεις. είτε με καλουπάκια, είτε να διακοσμίσεις την τούρτα με διάφορα φτιαγμένα στο χέρι πχ γραμμές. Οτι σου περνάει από το μυαλό μπορείς να το κάνεις.

Senior Member
    Ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε την ζαχαροπαστα στο ντουλαπι μας?

Senior Member
    νομιζω καμιά βδομαδα. Εγώ έφτιαξα καπια διακοσμητικά εδώ και μέρες, αλλά την ζαχαρόπαστα που θα βάλω πάνω στη τούρτα θα την φτιάξω σήμερα

Senior Member
    Διαβασε κατι αν θελεις εκει που γραφω για το cla αν ξερεις κατι απαντησε μου please

Senior Member
    το διαβασα καλή μου, αλλά δεν έχω καν ιδέα τί είναι το cla!!!!!

Πωλινακι μας γλυκο ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love:

Senior Member
    Χρονια πολλα!!!!! φιλεναδα! να σε χαιρομαστε! χιχι να εισαι παντα καλα! κ χαρουμενη!!!να τα εκατοστησεις!!!!

http://youtu.be/a7wVxGloHBg
    Για το Πωλινακι μας!

Senior Member
    Καλημέραααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να με χαίρεστε βρε, πάντα γερή και δυνατή!!!!!

Αχ Αδαμαντία μου, οι ευχές που περιέχονται στο τραγουδάκι σου είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω σήμερα!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Αγαπώ σας πολλά κορούες μου, μεν το ξεχάνετε ποττέ σας τούτο!!!!!!!!

Φιλουθκιααααααααααααααααα α

Senior Member
    Happy birthday to MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Δεν μου πήρα ακόμα δώρο, αλλά είδα ένα υπέροχο ρολόι 280 ευρουλάκια και σκέφτομαι να το πάρω με το που πληρωθώ την άλλη βδομάδα που σταματάω!!!!!!

Τί λέτε? Δεν μου αξίζει? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!

Senior Member
    Πωλινάκι μου Χρόνια σου Πολλά και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα..
    Υγεία και πολλές χαρές...:wink2:

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!

Senior Member
    Kαλημερα χρονια πολλα και καλα να εισαι παντα ευτυχισμενη polinaki κ να μην αφηνεις τιποτα κ κανεναν να χαλαει την διαθεση σου κ πανω απο ολα ευχομαι υγεια

Senior Member
    Εχω ενα προσωπικο μυνημα κ δεν ξερω πως να το διαβασω επισης δεν μπορω να στειλω προσωπικο μυνημα τι κανω λαθος????

Senior Member
    Καλημέρα Αννα μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

Σχετικά με το προσωπικό μύνημα, διάβασε εδώ τις οδηγείες καλη μου http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3151