Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 190 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 2845
    Senior Member
    φιλεναδα ο καιρος περναει γρηγορα! θα δεις ποτε θα περασει ο χρονος κ δε θα το πιστευεις! θα εισαι ακομα πιο κουκλα! κ θα νιωθεις ακομα πιο καλα στις δραστηριοτητες σου. το οτι εχασες τοσους ποντους! μαλλον ειναι οτι εφυγε κ πεισσοτερο λιπακι.αντε να το ξεφορτωθεις για παντα!κ μη σε περνει απο κατω... καποιες στιγμες ειναι λογικο! αλλα μετα ξανασηκονομαστε κ συνεχιζουμε... ααα ξεχασα νασου πω,στο σκαιπ εκτος απο ποιο αδυνατη μου φανηκες κ ποιο ψηλη. χιχι λες να χανεις ποντους απο περιφερεια κ να πηγαινουν σε υψος??? χιχι:P

Senior Member
    Καλημέρα!!!!

Εφυγε το λιπάκι και ξεκίνησε η μεγάλη χαλάρωση..... Αχ πώς θα το αντέξω αυτό.... Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα τόσο μεγάλη χαλάρωση όσα κιλά και να ήμουνα...

Δεν ξέρω καλή μου για το ύψος, πάντος στα 12 μέχρι 14 μου, όταν μας έκαναν μετρήσεις στο σχολειο οι γιατροί που μας επισκέπτονταν με έβρισκαν 1.70 ύψος. Μετά ξαφνηκά κόντηνα και έγινα 1.67. Ισως να παίρνω τους 3 πόντους πισω, τί να πω. Θα δείξει.

Σήμερα δεν έχω όρεξη να κάνω ΤΙΠΟΤΑ....... Ευτυχώς ο άλλος πήγε δουλιά και έτσι θα έχω μόνο τον μικρό....

Senior Member
    polinaki μου καλημερα! τι ακούω? "πως θα το αντέξω αυτό?"!!!!!!!!!! εσυ βρε έχεις αντέξει τέτοια ταλαιπωρία τόσα χρόνια με δακτυλιους κτλ, και δεν το εβαλες κάτω! Είσαι δυναμική, αποφασιστική και δεν αφηνεις στην τυχη τους τόσα πράγματα! Η χαλαρωσούλα θα σε πτοήσει?? ΌΧΙ! αν χρειαστει θα κανεις τη γυμναστικη σου, θα βαλεις τις κρεμουλες σου και ο,τι άλλο είναι απαραίτητο, τα σημαντικό είναι να θυμάσαι ότι δυστυχως χάνοντας βάρος δεν μπορουμε να έχουμε το τσίτα δέρμα που είχαμε κάποτε αλλά αυτό πρέπει να ενσωματωθεί στον καινούριο μας εαυτό, να κάνουμε ειρήνη με το λίγο πιο χαλαρό δέρμα και σε όποιον αρέσουμε! Να χαίρεσαι την απώλεια (wow, 17 κιλά μείον!!!!) και περηφανεύεσαι για αυτήν και να μην αφήνεις κανέναν, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό να σου χαλάει αυτή την χαρά! Το κεφάλι ψηλά! σε φιλώ καλή μου

Senior Member
    Αχ Γιώτα μου εσύ μια χαρά τα λές. Αλλά εγώ δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την χαλάρωση.... Ακόμα κιόταν είχα πέσει στα 100 κιλά δεν είχα τόοοοοοοοοση χαλάρωση..... Ξεκίνησα να μετράω τις επόμενες πλαστικές που θα χρειαστεί να κάνω...... Κοιλιά, μπράτσα, πόδια-γλουτους..... Αστα να πάνε....

Οσο για τις κρέμες, δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω τίποτα στο σώμα μου, λόγω ψωρίασης που έχω. Με το παραμικρό γεμίζω πληγές. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, θα την πούμε απο μικροφώνου!

φιλουθκια προς το παρόν....

Πωλίνα μήπως είναι καιρός να αρχίσεις την ενδυνάμωση των μυών σου με κατάλληλη άσκηση σε γυμναστήριο;
    Αυτό βοηθά και το δέρμα να σφίξει.Οι μύες παίρνοντας μεγαλύτερο όγκο με ειδική άσκηση, δεν αφήνουν να πάρει τόσο μεγάλη έκταση η χαλάρωση.
    Το κολύμπι είναι επίσης πολύ καλό.Υπάρχει το κολυμβητήριο για τους κρύους μήνες.Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται λόγω της ψωρίασης.
    Πάλι όμως, η απότομη απώλεια κιλών αναπόφευκτα φέρνει χαλάρωση, σακούλιασμα του δέρματος.
    Ίσως σε μερικά σημεία μόνο με πλαστική να αντιμετωπίζεται.Έχεις κουράγιο ξανά για χειρουργείο;;;

Senior Member
    Καλησπέρα Αγγελική μου. Για χειρουργείο έχω κουράγιο, δεν με πειράζει. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν το αντέχει η τζέπη μου. Τον άλλο μήνα που θα πάω στον χειρούργο μου θα το συζητήσω μαζί του, να μου πει και αυτός την γνώμη του.

Το γυμναστήριο το σκέφτηκα, αλλά οι ώρες μου δεν βολεύουν. απο αύριο ξεκινάω περπάτημα, και θα δω πως θα πάει το πράγμα. Η μεγαλύτερη χαλάρωση αυτή την στιγμή είναι στα πόδια, από το γόνατο και πάνω, που ελπίζω πως το περπάτημα θα βοηθήσει έστω λίγο....

Senior Member
    Ακουσε με, και εγω ημουν ετσι, αλλα κοιτα, ολοι μου λεγανε "περιμενε να παρει το σωμα σου τη τελικη του μορφη" και εχουν δικιο. Κανω μεν και γυμναστικη αλλα η χαλαρωση μου δεν ειναι το αισχος που ηταν πριν. Περιμενε κανα χρονο με γυμναστικη (πρεπει να δυναμωσεις τους μυς σου οπως να'χει, ακομα κι αν κανεις πλαστικη αλλιως θα ξαναχαλαρωσεις αν δε μπορει να αγκυροβολησει το δερμα) και μετα αν εχεις ακομα προβλημα, κανε. Και εγω αυτο κανω, παιζει να τη γλυτωσω παιζει και οχι, του χρονου στα γενεθλια μου θα δουμε.

Senior Member
    Καλημέρα σας!

Θενκς Μιζερυ μου, θα δείξει ο χρόνος τί θα γίνει!!!!

Senior Member
    Πωλίνα,μόλις έπεσε στην αντίληψη μου αυτός ο ζαχαροπλάστης και σε σκέφτηκα αμέσως!
    Μάλιστα αποκαλύπτει πολλά από τα μυστικά του σε βιβλία και DVD,που ενδεχομένως να σου φανούν
    χρήσιμα στο νέο σου χόμπυ ή γιατί όχι επάγγελμα!Με τα αγγλικά άλλωστε δεν έχεις θέμα.
    Μπορεί ήδη να έχεις υπόψιν σου τη σελίδα του.Αν όχι,ρίξε,αν θέλεις,μια ματιά:

http://tlc.howstuffworks.com/tv/cake-boss

Senior Member
    O Budy!!!!!!!!!!!!!!!! Ο αγαπημένος μου ζαχαροπλάστης!!!!!! Μιλάμε είναι θεός ο κύριος!!!! Εχει πρόγραμμα και στην τηλεώραση και δεν τον παρακολουθώ!!!!!! Είναι μισός Ιταλός, και στα 6 γενέθλια της κόρης του την πήγε στην Disney land στην Αμερική και της έφτιαξε μια τεράστια τούρτα κάστρο με όλες τις αγαπημένες την πριγκίπισσες (Αριελ, Μουλάν κτλ)!!!!!!

Senior Member
    Καλά!Εσύ ξέρεις και τι νούμερο παπούτσι φορά!Εγώ πριν λίγο τον πέτυχα στην Όπρα
    κι εντυπωσιάστηκα από τις τούρτες του,που έδειξε και δη μία που έφτιαξε για εκείνην.
    ʼντε!Και στα δικά σου,Πωλινάκι!Δημιουργικές εμπνεύσεις και άρτιες εκτελέσεις!Φιλιά!

Senior Member
    Είναι πράγματι εντυπωσιακός!!!!! Σε ευχαριστώ κούκλα μου!!!!! Φιλακια!

Senior Member
    Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε?

Εγώ περιμένω να έρθει η δευτέρα να πάω στην διατροφολόγο!!!! να δούμε τί λέει και εκείνη για την πορεία μου! προς το παρόν χτες και σήμερα ήμουνα στα 108,5 (από 108 στρογγυλό που ήμουνα περασμένη Παρασκευή) αλλά περιμένω να αδιαθετήσω και ετσι το βρίσκω λογικό το μισόκιλο πάνω.

Ελπίζω για κάτω απο 108 στο επίσημο ζύγισμα την Δευτέρας! Φιλουθκια!

Senior Member
    SE BRHKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA

Senior Member
    Γιατι είχα χαθεί κάπου? χαχαχαχα