Results 1,336 to 1,350 of 2845
-
13-05-2011, 09:22 #1336
Καλά έτσι και αλιώς υπερφαγικά με την έννοια της λέξης ούτος ή άλλως δεν μπορώ να κάνω!!!!! αλλά κολλάει πολύ συχνά η ζυγαριά μου και αυτό με απασχολεί πολύ... θα δίξει τί θα γίνει!!!!
- 13-05-2011, 09:32 #1337
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
polinaki μου καλημέρα.μην σε κολάει τόσο το νουμερο που δείχνει η ζυγαρια εφόσον κάνεις την σωστή διατροφή,εξάλλου χάνεις πολλούς πόντους.έχω δε παρατηρήσει πως σε πολλούς χειρ.τα κιλά που "λέει" η ζυγαριά δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα που βλέπουν οι άλλοι.και μάλιστα το είχα απορία πως γίνεται αυτό
13-05-2011, 09:42 #1338
Πως γίνετε αυτό αγγελουδάκι μου όμως? Οντος αν συγκρίνω φωτογραφίες μου με το 108 που ήμουνα πριν και το 108 τώρα, είναι καμία σχέση, αλλά πως γίνετε αυτό? Αρνείτε η ζυγαριά να δείξει πιο κάτω? Ή οφείλετε σε κάτι άλλο?
13-05-2011, 09:51 #1339
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
ειλικρινά δεν ξέρω!!! αλλά μέσα στην χρονιά που μας περασε που είδα αρκετούς χειρουργημένους όταν ρώταγα και μου έλεγαν τα κιλά τους,δεν το πίστευα!θα τους υπολόγιζα αρκετα λιγότερα! τι να πω...."ξεφουσκώνουν" οι λιποαποθήκες πιο άμεσα ?αν θυμηθείς ρώτα την διατροφολόγο την Δευτέρα
13-05-2011, 10:22 #1340
Θα την ρωτήσω, να δούμε τί θα πει !!!!
13-05-2011, 11:08 #1341
Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την "ποιότητα" της κατανομής των κιλών. Σε μια δίαιτα, τα πρώτα που φεύγουν είναι τα υγρά και έτσι κατεβαίνει η ζυγαριά πιο γρήγορα από τους πόντους. Σε μια επέμβαση, φεύγει κυρίως λιπώδης ιστός, και έτσι ξεφουσκώνει το σώμα πολύ πιο άμεσα, αλλά η αναλογία των υγρών παραμένει υψηλή (όπως πρέπει να παραμένει, εκεί χάναμε το παιχνίδι με τις δίαιτες). Τα πλατώ που τόσο σε φοβίζουν Πωλίνα, είναι η προσπάθεια του οργανισμού να ξαναβρεί τις ισορροπίες του, την νέα ισορροπία μεταξύ της κατανομής του βάρους σε νερό, μυική μάζα και λίπος, οπότε μην σε τρομάζουν αλλά να τα αναζητάς!
13-05-2011, 11:30 #1342
Αχ Αννα μου, πάντα έχεις μια εξίγηση για όλα!!!!!! Ελπίζω να είναι όντος έτσι, και το επόμενο πλατώ μου να είναι στα 98 κιλά πια!!!!
Εν το μεταξύ, άσχετο, χθες άνοιξα ντουλάπες και δεν έχω τίποτα καλοκαιρινό εκτός από κάτι φορεματάκια που μόνο για παραλία κάνουν. Και ο άντρας μου είπε να παω να αγοράσω ρούχα στο μέγεθός μου γιατί θέλει να είμαι όμορφα ντυμένη στην νέα μου δουλιά και δεν ξέρω τί να κάνω........ Το ότι πρέπει να πάρω νέα ρούχα καλοκαιρινά πρέπει, αλλά τί μεγεθος? ουφ....
13-05-2011, 11:47 #1343
Επειδή τα νούμερα θα αλλάζουν σχετικά γρήγορα, δοκίμασε κάτι σε κολάν ή σε φορεματάκια ριχτά. Απόφυγε τα εφαρμοστά και μην δώσεις πολλά χρήματα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα σου είναι άχρηστα πια!
13-05-2011, 11:50 #1344
Και εγώ κάτι σε κολάν σκέφτηκα και μπλουζοφορεματακια. Με ωραίες γόβες ή πέδιλα με τακούνι νομίζω θα δείχνουν κλασάτα. Δεν θα δώσω πολλά χρήματα, έχει ένα κατάστημα που ψωνίζω, το Essence το οποίο είναι καλές ποιότητες και έχει το παλιό στοκ του 10 - 15 ευρώ το κομμάτι. Ολο και κάτι έβρισκα πριν που φορούσα το μέγεθος που πουλιέτε πιο πολύ εκεί μέσα. τώρα που είμαι στο πιο μικρό λογικά θα βρω. Θα πάω Δευτέρα και θα δούμε!
13-05-2011, 22:04 #1345
Originally posted by polinaki1983
Πως γίνετε αυτό αγγελουδάκι μου όμως? Οντος αν συγκρίνω φωτογραφίες μου με το 108 που ήμουνα πριν και το 108 τώρα, είναι καμία σχέση, αλλά πως γίνετε αυτό? Αρνείτε η ζυγαριά να δείξει πιο κάτω? Ή οφείλετε σε κάτι άλλο?
13-05-2011, 22:39 #1346
πωλινακι, κουκλα, θεα, φτου φτου φτου μπραβο!!!
δε φαινεται στη ζυγαρια γιατι χανεις λιπος, αφου μαζευεις τι σε νοιαζει η ζυγαρια?
14-05-2011, 07:11 #1347
Originally posted by *Katie
Originally posted by polinaki1983
14-05-2011, 07:11 #1348
Originally posted by smart
πωλινακι, κουκλα, θεα, φτου φτου φτου μπραβο!!!
δε φαινεται στη ζυγαρια γιατι χανεις λιπος, αφου μαζευεις τι σε νοιαζει η ζυγαρια?
14-05-2011, 07:38 #1349
Και έτσι για να επιστρέψουμε και στο χθεσινό μας θέμα, χτες όταν αποχαιρέτησα την "αγαπημένη" μου αφεντικήνα, πέρασα από το αγαπημένο μου κατάστημα ρούχων από το οποίο ψωνίζω από τότε που ήμουνα 10 ετών. Μόλις με είδε ο ιδιοκτίτης έμεινε με το στόμα ανοικτό!!!! Μου λέει που εξαφανίστηκες εσύ! Εδώ είμαι του λέω δεν με βλέπεις? και γέλασα!
Του είπα΄ότι θέλω να δοκιμάσω μπλουζες μακριές για να φοράω με κολάν και φορεματα. βρίκαμε τουλάχιστον 20 κομμάτια που μου άρεσαν και ήταν στα χρώματα και στα γούστα μου και ξεκίνησα να δοκιμάζω.
Πρώτη έκπληξη: Από το XXL και XL που φορούσα στις μάρκες του (Mat, ossigeno, destiny και ακόμα 2 που δεν τις θυμάμαι που είναι νεανικά ρούχα) μπήκα στο Small!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ναι!!!! Οταν μου τα έδεινε του λέω γιατί μου δείνεις small? σιγά μην μπω εγώ εδώ μέσα του έλεγα. Αυτά μόνο στην αδελφή μου κάνουν του λέω. Εσύ φόρα τα μου λέει και τα ξαναλέμε.
Δεύτερη έκπληξη: Τα φόρεσα και ήταν όλα τέλεια!!!! Το ένα έλεγε στο άλλο εγώ είμαι καλύτερο από σένα!!! Ηταν απίστευτη αίσθηση!!!! Τώρα το δύσκολο ήταν να αποφασίσω τί θα έπερνα, γιατί λόγω τιμής, ήθελα να πάρω κάτι που θα με κάλυπτε και στα πιο κάτω κιλά. Ετσι επιλέξαμε κομμάτια τα οποία με την απώλεια κιλών απλά θα πέφτουν πιο ωραία πάνω στο σώμα μου. Πήρα 1 φόρεμα μακρύ (http://www.matfashion.gr/Stylebook/Spicy_Mood/ το τελευταίο εδώ σε μωβ όμως αποχρώσεις), πήρα ένα φόρεμα μέχρι 2 δάκτυλα κάτω από το γόνατο το οποίο πέφτει στο σχήμα του σώματος, ένα μπλουζοφορεματάκι κοντό το οποίο κόβει τέλεια μέχρι την μέση και μετά ανοίγει λίγο από κάτω, και 1 μπλουζάκι το οποίο πάνω είναι σαν πουκάμιστο με μανίκια μέχρι τους αγκώνες και κάτω από το στήθος είναι lycra ύφασμα.
Τρίτη έκπληξη: Αν και δεν έχει εκπτώσεις, και δεν κάνει εύκολα εκπτωση αυτός, (είχαν ψωνίσει κιάλλες κοπέλες όσο ήμουνα εκεί και άκουσα που μόνο 5-10 ευρώ τους χάριζε) μου τα έδωσε μισή τιμή!!!!!! Με είδε που ήμουνα σκεφτική για το ότι βγαίνουν πολλά τα λεφτά, και του είπα πως αλλάζω και γραφείο και χρειάζομαι όμορφα ρούχα και επειδή χάρικε πολύ που με είδε αδυνατισμένη, άλλωστε με ξέρει από μωρό, και έτσι μου λέει χαλάλι σου, θα σου κάνω 50% εκπτωση αλλά μην το πεις πουθενά!!! Τα πήρα λοιπόν όλα με 100 ευρώ!!!
Θα μου πείτε είναι πολλά και πάλι τα λεφτά δεδομένου ότι αδυνατίζω, δεν πειράζει, αν γίνω τόσο αδύνατη που θα μου είναι μεγάλα θα τα δώσω στην αδελφή μου. Την έβαλα χθες το βράδυ και τα φόρεσε, για να δω πως είναι πάνω σε ένα σώμα των 87 κιλών και ήταν απλά τέλεια!!!!!!
Τώρα μένει να πάω να πάρω ΄2-3 κολάν και παπούτσια!!!!! Θα πάω από ένα κατάστημα που είναι αγγλικά τα ρούχα του, αλλά πολύ φτηνά σε σχέση με άλλα καταστήματα. Από εκεί πάντα παίρνω τα κολάν μου 7-10 ευρώ ανάλογα.
Αχ είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!! Χθες ανακάλυψα πόοοοοοοοοοοοσο πολύ έχει αλλάξει το σώμα μου, και πάνω από όλα πόσο έχει μαζέψει ο πισινός μου!!!!!!!
χαχαχαχα
14-05-2011, 08:41 #1350
Με γεια σου και εις κατώτερα!
Υ.Γ. Τα ρούχα του ματ μ' αρέσουν κι εμένα πολύ (από τον κατάλογο)- πού έχει ματ να πάω να δοκιμάσω;
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια