Results 1,441 to 1,455 of 2845
-
26-05-2011, 21:15 #1441
Originally posted by liana12345
Originally posted by polinaki1983
Πίστεψέ με δεν ζω σε κανένα παραμύθι. Η ζωή μου είναι πολύ αληθηνή.
Αρκετά ασχολίθηκα με τον κομπλεξικό ρατσισμό σου, γιατί στην ουσία εσύ η ίδια αποδυκνίεσε ρατσίστρια. Μην ξαναασχολιθείς λοιπόν με το δικό μου τόπικ.
Είναι ένας δημόσιος χώρος που ο καθένας μπορεί να καταθέσει με ευπρέπεια τη γνώμη του κάτι που δεν κάνεις τώρα εσύ γιατί με βρίζεις.
Τη γνώμη μου θα τη λέω είτε σου αρέσει είτε όχι και αν κρίνω από την αντίδραση σου έχω πέσει 100% μέσα.
Το παίζεις τριαλαλί τριαλαλό ακριβώς γιατί έχεις το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλες τις κοπέλες εδώ μέσα που έχουν το θάρρος να πουν πως δεν τους αρέσει ο εαυτός τους έτσι και βιώνουν το ρατσισμό.
- 26-05-2011, 21:44 #1442
Originally posted by MerryMaker_Misery
[Εγω παλι λεω οτι κανουν ερωτα με τη γυναικα που αγαπησανε. Ειτε αυτη ειναι χοντρη, αδυνατη, κοντη, ψηλη, ασχημη, ομορφη κ.ο.κ. Η πωλινα ειναι ανθρωπος που τη αγαπας πολυ ευκολα γιατι ειναι ανθρωπος με πολυ αγαπη να δωσει και θα λαβει ανοιχτοκαρδα.
26-05-2011, 21:46 #1443
Originally posted by anna65
Originally posted by liana12345
Μα άμα τα είχες καλά με τον εαυτό σου στα 150, δεν θα ανέβαζες φωτό παντού για το πως αδυνατίζεις, ούτε θα επέβαλλες στον εαυτό σου ένα τόσο βαρύ χειρουργείο.
Θα έμενες στα 150 που όπως έλεγες στο θέμα του ρατσισμού είχες όλα τα καλά του κόσμου και κανένα προβλημα με την αυτοπεποίθηση σου.
Εγώ (ευτυχώς) δεν είμαι 80 είμαι 75 και έχω μεγάλο θέμα με τα παραπανίσια κιλά μου. Και όχι, δε ζω στη μιζέρια, ζω στην πραγματικότητα και όχι στα παραμύθια που σκαρώνω για να νομίσω ότι νιώθω καλύτερα ενώ οι πράξεις μου δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.
Και όντως, αυτά τα άτομα θεωρούν ότι το πρόβλημα με τα κιλά είναι απλά και μόνο αισθητικό. Το ότι κάποιο άτομο με παραπάνω κιλά (5, 10, 100) μπορεί να έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σημαίνει απλά ότι το άλλο άτομο έχει σεξουαλικές προτιμήσεις σε φάλαινα. Δεν γίνεται να αλλάξουν άποψη, γιατί σε αυτό τον κόσμο ζουν - και υπάρχουν αρκετοί εκεί που συμφωνούν με αυτές τις απόψεις, άντρες και γυναίκες.
Τους χαρίζω αυτό τον κόσμο. Στον δικό μου, ακόμη και όταν τα κιλά μου γίνανε παραπάνω από ανεκτά, οι άντρες γύρω μου βλέπανε τη σπίθα για ζωή και όχι μια καρικατούρα. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζω, να ονειρεύομαι, να πετυχαίνω πράγματα στη ζωή μου. Αν δεν ήταν τα προβλήματα υγείας, θα συνέχιζα να απολαμβάνω τα κιλά μου - σίγουρα πρόσθεταν στην πληθωρικότητά μου. Και αν τα κιλά έχουνε φύγει πια, η πληθωρικότητα ευτυχώς παραμένει. Σε αυτό θα διαφέρουμε πάντα από τύπους σαν τη Liana, εγώ θα συνεχίζω πάντα να χαίρομαι τη ζωή και να παλεύω για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αυτή θα προβληματίζεται για τα επιπλέον γραμμάρια που έβαλε...
26-05-2011, 21:47 #1444
Ειναι κριμα να φαγωνομαστε παντως. Θα μ'αρεσε να λυθουν τα ζητηματα μας, οποια και να ειναι, ολων μας, χωρις κατακριση για να γυριζαμε οπως ηταν στη αρχη οταν πρωτομπηκα.
Ειλικρινα τις περισσοτερες φορες δεν καταλαβαινω τις προσβολες και τα δραματα απο που ερχονται.
26-05-2011, 21:57 #1445
Originally posted by anna65
Έχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται! Το ότι κάποιος/α με 75 κιλά επιλέγει να κάνει θέμα τα επιπλέον κιλά του και να τα βάλει με τους 150-κιλών γιατί κάνανε βαρύ χειρουργείο, δεν χρήζει απάντησης.
Ναι, έχεις χάσει επεισόδια και πας κατευθείαν στο 100ο
Δεν τα έβαλα με κανένα, ήμουν η πρώτη που βρίστηκα από το συγκεκριμένο μέλος, οπότε διάβασε καλύτερα το τι έχει προηγηθεί και μετά κάνε ο Λυκουρέζο στο θύτη και όχι στο θύμα.
Το αν άνοιξα το θέμα για μένα που είμαι 75 κιλά, ή για μια φίλη μου/αδελφή μου/μάνα μου που είναι 150 δεν σου πέρασε καν απ το μυαλό να υποθέσω.
Τον ρατσισμό τον ξέρουμε πολύ καλά.
Ναι, ακριβώς αυτό το θέμα άνοιξα αλλά αντί για διάλογο εισέπραξα επίθεση.
Και όντως, αυτά τα άτομα θεωρούν ότι το πρόβλημα με τα κιλά είναι απλά και μόνο αισθητικό.
Όχι, φυσικά και δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, αλλά δεν ήταν εκεί η διαφορά μου με την πωλίνα. Σου είπα, έχασες όντως πολλά επεισόδια, έπρεπε να διαβάσεις καλύτερα πριν εκτεθείς.
Το ότι κάποιο άτομο με παραπάνω κιλά (5, 10, 100) μπορεί να έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σημαίνει απλά ότι το άλλο άτομο έχει σεξουαλικές προτιμήσεις σε φάλαινα.
Το να μη πιστεύω πως ένας άνθρωπος 150 κιλά δυσκολεύεται στο σεξ και πολύ σπάνια κάποιος άντρας/γυναίκα ερεθιστεί από τόσο λίπος, φαντάζομαι πως με στέλνει αυτόματα στον Καιάδα να φανταστώ.
Αυτή είναι όμως η άποψη μου και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω επειδή πειράζει κάποιους.
Δεν γίνεται να αλλάξουν άποψη, γιατί σε αυτό τον κόσμο ζουν - και υπάρχουν αρκετοί εκεί που συμφωνούν με αυτές τις απόψεις, άντρες και γυναίκες.
Τους χαρίζω αυτό τον κόσμο. Στον δικό μου, ακόμη και όταν τα κιλά μου γίνανε παραπάνω από ανεκτά, οι άντρες γύρω μου βλέπανε τη σπίθα για ζωή και όχι μια καρικατούρα. Δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζω, να ονειρεύομαι, να πετυχαίνω πράγματα στη ζωή μου. Αν δεν ήταν τα προβλήματα υγείας, θα συνέχιζα να απολαμβάνω τα κιλά μου - σίγουρα πρόσθεταν στην πληθωρικότητά μου. Και αν τα κιλά έχουνε φύγει πια, η πληθωρικότητα ευτυχώς παραμένει. Σε αυτό θα διαφέρουμε πάντα από τύπους σαν τη Liana, εγώ θα συνεχίζω πάντα να χαίρομαι τη ζωή και να παλεύω για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αυτή θα προβληματίζεται για τα επιπλέον γραμμάρια που έβαλε...
Συνεχίζεις λοιπόν να με κατηγορείς για πράγματα που δεν είπα ποτέ. Εγώ μίλησα για τον ρατσιμό που βιώνουν οι παχύσαρκοι, όχι πως νιώθουν οι ίδιοι. Αν νιώθεις εσύ Ζιζέλ εγω δεν τραβάω κανένα ζόρι.
Μακάρι να είχα την πολυτέλεια και ένα κουκούτσι μυαλό για να ασχολούμαι με γραμμάρια, πολύ θα το ήθελα.
26-05-2011, 21:59 #1446
Originally posted by polinaki1983
Originally posted by MerryMaker_Misery
[Εγω παλι λεω οτι κανουν ερωτα με τη γυναικα που αγαπησανε. Ειτε αυτη ειναι χοντρη, αδυνατη, κοντη, ψηλη, ασχημη, ομορφη κ.ο.κ. Η πωλινα ειναι ανθρωπος που τη αγαπας πολυ ευκολα γιατι ειναι ανθρωπος με πολυ αγαπη να δωσει και θα λαβει ανοιχτοκαρδα.
Απόδειξη πως σε ότι και αν γράψω δεν απαντάς, παρά να κατεβάζεις ρολά.
Αυτό λέγεται μονόλογος αμηχανίας και δεν έχω συνηθίσει να λειτουργώ έτσι.
26-05-2011, 22:04 #1447
και εγω θα ελεγα πως εδω μπαινουν οσοι ειναι φιλοι της Πωλινας και θελουν να μαθαινουν την πορεια της και τα νεα της.Υπαρχει αλλο section για τα θεματα που θιγεις Λιανα και καλο θα ηταν να γραφεις εκει την αποψη σου.Συγνωμη αλλα δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για την Πωλινα.
26-05-2011, 22:06 #1448
Kαποιος μας ματιαξε το site δεν εξηγειτε τοση φαγομαρα
26-05-2011, 22:07 #1449
Αγαπητή Liana, κι άλλες φορές σε αυτό το φόρουμ έγινε οριζόντια αντιπαράθεση - και μάλιστα κάποιες φορές έγινε ακόμη και με συνέχεια της αντιπαράθεσης σε άλλα φόρουμ
. Στο θέμα μας τώρα:
Όντως έχασα επεισόδια, δεν είχα αντιληφθεί το άλλο thread. Διάβασα, και θα δώσω εκεί την απάντησή μου.
26-05-2011, 22:07 #1450
Originally posted by stellaki
και εγω θα ελεγα πως εδω μπαινουν οσοι ειναι φιλοι της Πωλινας και θελουν να μαθαινουν την πορεια της και τα νεα της.Υπαρχει αλλο section για τα θεματα που θιγεις Λιανα και καλο θα ηταν να γραφεις εκει την αποψη σου.Συγνωμη αλλα δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για την Πωλινα.
Όσο αναφέρεται το όνομα μου εδώ και μάλιστα προσβλητικά έχω το δικαίωμα να απαντώ και σόρι, αλλά δεν θα σε ρωτήσω...
26-05-2011, 22:10 #1451
Κανεις δεν σου λεει να φυγεις αλλα με κουραζεις.εχεις καποια ψυχωση με την Πωλινα;
26-05-2011, 22:12 #1452
αλλα μαλλον το καλυτερο ειναι να κανω κι εγω οτι εκαναν και οι αλλες...να αδιαφορησω....αντε...καλο βραδυ...
26-05-2011, 22:15 #1453
Originally posted by stellaki
Κανεις δεν σου λεει να φυγεις αλλα με κουραζεις.εχεις καποια ψυχωση με την Πωλινα;
Έλεος! Πριν κάνετε τους δικηγόρους διαβάζετε και κανένα θέμα. Πριν κάνεις λοιπόν την έξυπνη δες τι βρισιές έχω φάει από τη φίλη σου χωρίς να απαντήσω σε καμία, μόνο και μόνο επειδή διαφώνησα μαζί της κάνοντας υγιή διάλογο και όχι με υστερία και χαρακτηρισμούς.
26-05-2011, 22:16 #1454
liana12345 , δωσε μου σε παρακαλω κανα 10λεπτο να διαβασω και εγω, μηπως εχει γινει καποιο μπερδεμα γιατι πολυ φοβαμαι οτι ολοι μιλαμε και ειμαστε αναψοκοκκινισμενοι απο αλλα αντι αλλων.
Πεταγομαι και εγω χωρις να εχω καλοδιαβασει, και με το συγκεκριμενο θεμα σε τουτο το τοπικ, τα'χω κανει κουλουβαχατα. Αλλα ειλικρινα πιστευω οτι παιζει παρεξηγηση. Θα δεις, η πωλινα ειναι ενταξη ατομο.
26-05-2011, 22:19 #1455
Λιάνα σε παρακαλώ, πήγαινε σε οπιοδήποτε άλλο θέμα και κάνε τα παραπονά σου, μην μου γαμάς άλλο το θέμα μου. Αυτό το θέμα το έκανα για να γράφω την πορεία μου, και να το διαβάζουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται, απλά και μόνο για να μην γράφω σε διάφορα μέρη για τη καθυμερινή πορεία, και να "διαφημίζομαι" όπως είπες πιο πάνω.
Κανείς λοιπόν δεν σε υποχρεώνει να το διαβάζεις και να το σχολιάζεις.
Και δεν σε έβρισα, ρατσίστρια σε είπα. Και όσο το συνεχίζεις τόσο πιο πολύ το επιβεβαιώνεις ότι είσαι
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή