Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 190 FirstFirst ... 488896979899100108148 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 2845
    Senior Member
    μου κανει καποιος λινκ το τοπικ που εγινε η ολη φαση;

Senior Member
    ουτε που την ξερω την Πωλινα καλη μου Λιανα!Απλως αναμεσα στις δυο σας,εσυ φαινεσαι να εχεις το προβλημα.ποιο ειναι αυτο το φορουμ που λες; μπορεις να μου δωσειες το λινκ; και..ναι...κανω την εξυπνη,γιατι μπαινουμε ρε παιδια στο φορουμ να χαλαρωσει ο εγκεφαλος και να πουμε κανενα ευχαριστο...οχι να ασχολουμαστε με τους καβγαδες σας!

Originally posted by stellaki
    ουτε που την ξερω την Πωλινα καλη μου Λιανα!Απλως αναμεσα στις δυο σας,εσυ φαινεσαι να εχεις το προβλημα.ποιο ειναι αυτο το φορουμ που λες; μπορεις να μου δωσειες το λινκ; και..ναι...κανω την εξυπνη,γιατι μπαινουμε ρε παιδια στο φορουμ να χαλαρωσει ο εγκεφαλος και να πουμε κανενα ευχαριστο...οχι να ασχολουμαστε με τους καβγαδες σας!
    Και πως ακριβώς το κατάλαβες αυτό αν δεν έχεις διαβάσει τι έχει προηγηθεί?
    Μύρισες τα νύχια σου?

Το θέμα είναι αυτό

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3384

Senior Member
    Λοιπον... νομιζω πως ξερω τι γινε και που μπερδευτικανε τα πραγματα. Να κανω μια αναλυση εδω η στο αλλο τοπικ;

Originally posted by MerryMaker_Misery
    Λοιπον... νομιζω πως ξερω τι γινε και που μπερδευτικανε τα πραγματα. Να κανω μια αναλυση εδω η στο αλλο τοπικ;
    μίζερι δεν μπερδεύτηκε τίποτα.
    Είπα τη γνώμη μου και επειδή δεν άρεσε έφαγα επίθεση..αυτό έγινε.
    Γράψε όπου σου βγαίνει...

Senior Member
    κ όσο για τον "καβγά" σας κοριτσια νομίζω ότι η καθεμια αναφέρεται σε άλλο πράγμα....

εσυ λιανα12345 εστιαζεις στο πως μας βλέπουν οι άλλοι
    εμω εσύ πωλινα στο πως επηρεάζεσαι εσύ από τους άλλους....

απ'ολο αυτο τον...χαμο των αποψεων(θολωσε το ματι μου!) αυτο μονο θα κρατησω εγω!νομιζω το εγραψε η konina;

Καλο σας βραδυ...μου κανατε ενα κεφαλι καζανι...λες και δεν μας εφταναν τα κιλα μας...χαχα....

Senior Member
    Λοιπον, για το θεμα που μιλησε η λιανα, ξερω ακριβως τι εννοει. Και παχυα που ημουν αλλα ακομα και τωρα, εχω τη εντυπωση οτι με κρινουν απο τη εμφανιση μου/μεγεθος μου.

Σε συζητησεις με φιλους/στο ιντερνετ, εχω καταληξει οτι υπαρχει ναι μεν ρατσισμος, αλλα στο μυαλο μας. Θεωρουμε οτι ολος ο κοσμος σκεφτεται αυτο που θα σκεφτομασταν στη θεση του και μας δινεται η εντυπωση οτι αληθευουν αυτα που γινονται.

Να φερω ενα προσωπικο παραδειγμα, ειχα μια ελληνοσουιδεζα φιλη, καρακουκλαρα (πλεον παντρεμενη με 2 παιδακια στη σουιδια), οσο ειμασταν σχολειο, ετσι και γουσταρε αυτη κανεναν και τυχαινε να μας αρεσε το ιδιο αγορι, εκανα παντα πισω. Ελεγα παντα "στη κουκλα θα πανε φυσικα". Και οντως πηγαινανε και κανανε καμακι σε εκεινη, χαζολογιματα, η τα "φτιαχνανε" κτλ. Ενα απο τα πρωην αγορια της μου εκμυστηρευτικε οτι με προτιμουσε αλλα απλα ημουν πολυ κλειστη και απομακρη, και ο μονος λογος που ημουν κλειστη και απομακρη ηταν επειδη ελεγα στο κεφαλι μου μεσα, οτι σκεφτοταν αυτος "τι θελει μωρε τωρα αυτη;". Οποτε ανοιγε φαυλος κυκλος, δεν ημουν κοινωνικη και προσχαρη με αγορια οσο ηταν αυτη μαζι μου, γιατι θεωρουσα οτι δε θα θελαν να ασχοληθουν, και αυτοι δεν ασχολιοντουσταν γιατι δεν ημουν κοινωνικη και προσχαρη.

Ετσι και με το βαρος μου. Η συμπεριφορα μου αλλαζε γιατι ενιωθα ασχημα και μου συμπεριφεροντουσταν ολοι, ακριβως οπως θεωρουσα οτι μου "αρμοζε".

Εμεις ειμαστε οι ρατσιστες με τους εαυτους μας, οχι οι υπολοιποι.

Η πωλινα δεν ειχε τετοιο σκεπτικο ποτε προφανως και δε μπορουσε να κατανοησει αυτο που καταλαβα εγω. Ποτε δεν περιμενε να τη κρινουν για το μεγεθος της, εσυ και εγω ομως παντα το ειχαμε στα χαρτια. "αυτος με κοιταξε ετσι γιατι ειμαι χοντρη".

Μπορει και να εγινε οντως αυτο μερικες φορες, μπορει και να μας σχολιασανε και η παρανοια μας να ηταν σωστη. Η πωλινα δε θα το χαμπαριαζε ομως, θα το σκουπιζε απο τον ωμο της το σχολιο και θα συνεχιζε να περπαταει χαρωπη. Εγω και εσυ ομως θα το περναμε κατακαρδα.

Εβγαλε νοημα αυτο που προσπαθω να εξηγησω;

Senior Member
    Ενταξει πολλες φορες απο τον γραπτο λογο γινονται πολλες παρεξηγησεις Θελαμε να πουμε κατι αλλιως το πηρε ο αλλος κ παει λεγοντας :question:

Senior Member
    Ναι βγαίνει νόημα Μύζερη μου.

Λοιπόν πάω να βάλω το μωρό στο κρεβάτι του γιατί κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και μετά να κάνω μπανιο την κορμάρα μου και βουρ στον κρεβάτι μου!!!!!!

Καληνύχτα και φιλούθκια!

Senior Member
    Καλη ξεκουραση αστερατη!

Senior Member
    Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ πιστεύω πως είμαι φεγγαράτη μύζερυ μου και όχι αστεράτη!!! Αστέρια υπάρχουν πολλά, φεγγάρια όμως μόνο ένα!! Καλη ξεκούραση και σε σένα

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Σε συζητησεις με φιλους/στο ιντερνετ, εχω καταληξει οτι υπαρχει ναι μεν ρατσισμος, αλλα στο μυαλο μας. Θεωρουμε οτι ολος ο κοσμος σκεφτεται αυτο που θα σκεφτομασταν στη θεση του και μας δινεται η εντυπωση οτι αληθευουν αυτα που γινονται...Εμεις ειμαστε οι ρατσιστες με τους εαυτους μας, οχι οι υπολοιποι...Μπορει και να εγινε οντως αυτο μερικες φορες, μπορει και να μας σχολιασανε και η παρανοια μας να ηταν σωστη. Η πωλινα δε θα το χαμπαριαζε ομως, θα το σκουπιζε απο τον ωμο της το σχολιο και θα συνεχιζε να περπαταει χαρωπη. Εγω και εσυ ομως θα το περναμε κατακαρδα.
    Ναι, συμφωνώ. Πολλές φορές πιστεύουμε ότι μαντεύουμε τι σκέφτονται οι άλλοι και ντρεπόμαστε, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
    Βρίσκομαι μια μέρα σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση με την κορούλα μου, και αισθάνομαι ντροπή που φέρεται έτσι σε ξένο μέρος, στο ιατρείο. Ο γιατρός έχει σκάσει στα γέλια. Αν και ντρέπομαι, ρωτώ γιατί γελάει. Και μου απαντάει μέσα στα γέλια, ότι δεν είναι το δικό του το παιδί πια που κάνει έτσι! Ενώ εγώ θεωρούσα ότι η κόρη μου φερόταν παράξενα, ο άλλος τη θεωρούσε μια φυσιολογική κατάσταση και χαιρόταν που πλέον τα παιδιά του την είχανε περάσει αυτή τη φάση!
    Από τότε, έμαθα πια να μην δίνω αυθαίρετες ερμηνείες στα βλέμματα των άλλων και να συνεχίζω χαρωπή το δρόμο μου, ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα με τα οποία ασχολείται και δεν χαλαλίζει σάλιο για τα δικά μας!

Senior Member
    α μπραβο! θα σε προσλαβω για να εξηγεις τι προσπαθω να εξηγω!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Από τότε, έμαθα πια να μην δίνω αυθαίρετες ερμηνείες στα βλέμματα των άλλων και να συνεχίζω χαρωπή το δρόμο μου, ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα με τα οποία ασχολείται και δεν χαλαλίζει σάλιο για τα δικά μας!

τι ειπες τωρα....ετσι ακριβως ειναι...καποτε δεν ετρωγα ποτε δημοσιως, αντιθετα κριβομουν στο αμαξι και χλαπακιαζα οτι ηταν μπροστα μου...μαλιστα πολλες φορες αν επεφτα σε κινηση κατεβαζα το χερι μου για να μη φανει το φαγητο,
    λες και δεν εχει αλλη δουλεια ο αλλος παρα να ασχοληθει με μενα και το αν τρωω...που στο κατω κατω και να ασχολουταν δλδ δε θα πρεπε να με νοιαζει αφου δεν θα το ηξερα το ατομο αυτο ετσι κ αλλιως...ολα μεσα στο κεφαλι μας ειναι

Senior Member
    πωλινα αλλαζω λιγο θέμα.... ειδα οτι εχεις κανει καταπληκτικες τουρτες...επειδη φτιαχνω κ εγω θα ήθελα να ανταλλασουμε αποψεις και να μου δινεις καμια συμβουλη καθώς ακόμα δεν εχω φτασει στο επιπεδο σου... χρησιμοποιω κ εγω το "συνταγες παρεας" κ εχει πραγματικα εξαιρετικες ιδέες και συμβουλες....τωρα δεν ειμαι σπίτι, με την πρωτη ευκαιρία ομως θα ανεβάσω φώτο να τις δεις...