Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 190 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 2845
    Senior Member
    Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!

Λοιπόν, επειδή σας είχα πρίξει τόσες μέρες με την τούρτα μου και τη τούρτα μου, θέλω να σας ανακοινώσω πως είμαι πάρα πολύ περίφανη για το πρώτο δημιούργημα μου!!! Είναι μια 3πατη turvy topsy τούρτα!!!!

Περιμένω σχόλια!!!

Senior Member
    Περίφανη δίπλα από το δημιούργημά μου!!!!!

Senior Member
    Και πάμε να δούμε μαζί τις γεύσεις!!! Εγώ έφαγα μια κουταλίτσα μικρή από την κάθε μία απλά για να την γευτώ. Δεν θα φάω άλλη, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου!!!!

Ο πάνω πάνω πατός λοιπον, ΔΟΥΚΙΣΣΑ!!! Υπέροχη με μυρωδιά τριανταφύλλου!!!!

Senior Member
    Ο μεσαίος πατός,

ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΚΑΝΑΣ!!!!!

Καλά μιλάμε σκέττη κόλαση!!!!!!

Καλά Πωλίνα, δεν παίζεσαι!!!!! Δεν έχω ξαναδει τόσο χαρούμενη , πρωτότυπη και τρελλιάρικη τούρτα!!!! :wow:Και μάλιστα με διαφορετική γεύση σε κάθε πάτο!:thumbup::thumbup::thumbup:

Εσύ κορίτσι μου χαραμίζεσαι στο γραφείο!Έχεις πολλή φαντασία και δημιουργικότητα! Μήπως θα'πρεπε να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά;

Να παρατηρήσω επίσης ότι ''μάζεψες'', αδυνάτισες και φαίνεται!!!Γιούπιιιιιιιιιι: smirk:

Senior Member
    Και ο κάτω πατός, ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!!!!!

Σου μένει στο στόμα η υπέροχη γλυκόξινη γεύση που δίνει η φράουλα σε συνδιασμό με την πατισερύ!!!

Senior Member
    Originally posted by angela-miss piggy
    Καλά Πωλίνα, δεν παίζεσαι!!!!! Δεν έχω ξαναδει τόσο χαρούμενη , πρωτότυπη και τρελλιάρικη τούρτα!!!! :wow:Και μάλιστα με διαφορετική γεύση σε κάθε πάτο!:thumbup::thumbup::thumbup:
    Να μας πεις τι λέει από γεύση!
    Εσύ κορίτσι μου χαραμίζεσαι στο γραφείο!Έχεις πολλή φαντασία και δημιουργικότητα! Μήπως θα'πρεπε να την αξιοποιήσεις επαγγελματικά;
    Σε ευχαριστώ πολύυυυυ!!!!!! Είδες λεπτομέρεια? κοκκινάδι, σκιές, πινέλο, μάσκαρα!!!!! χεχεχε

Από γεύση περιγράφω σε κάθε πόστ πως ήταν η κάθε μία!!!

Αχ το ξέρω αλλά δυστυχώς πληρώνω τα λάθη που έκανε η μάνα μου...... Ας μην μπω σε αυτή την συζήτηση τώρα, γιατί θα πέσω και δεν το θέλω!!!

Ας το απολαμβάνω τουλάχιστον με την οικογένειά μου αφού δεν μπορώ να το κάνω επαγγελματικά!! Είδη η αδελφή μου και η ξαδέλφη μου θέλουν να τους κάνω εγώ τις τούρτες τους! Αυτό προς το παρόν μου αρκεί, ότι αναγνωρίζουν το τί μπορώ να κάνω και θέλουν να με στηρίζουν παρά να πάρουν τις έτοιμες!!!

Senior Member
    Originally posted by angela-miss piggy

Να παρατηρήσω επίσης ότι ''μάζεψες'', αδυνάτισες και φαίνεται!!!Γιούπιιιιιιιιιι: smirk:
    Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωω!!!!!!!!!!!Και να φανταστείς ότι το φόρεμα αυτό με παχαίνει!!!!!!!

Senior Member
    Καλα εισαι φοβερη!!!!Τελεια η τουρτα.
    Χρονια σου πολλα και οτι οτι επιθυμεις.Παντα υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!!
    χχχ

Senior Member
    τελεια η τουρτα, πολυ χαρουμενη κ πρωτοτυπη, μπραβο πωλινακι, δεν την κανει οποιος κ οποιος...
    συμφωνω οτι φαινεσια αδυνατισμενη κ μ αρεσει κ το φορμενα στο μωβι με τα λαχουρια
    εγω τη βρισκω πολυ καλη ιδεα να κανεις τουρτες για τους γνωστους σου... ειναι μια αρχη (ριξ τους κ ιδεες για catering στις γιορτες τους )

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!

Σμαρτ μου είδη όταν έχουν τραπέζι και είμαστε καλεσμένοι πάντα μου ζητάνε να τους κάνω είτε κάπιο φαγητό είτε κάπιο γλυκό, είτε και τα δύο, από τα παράξενά μου όπως τα λένε!!! χαχαχα

Senior Member
    τελειαααααααααα!!!!!!!!!!! μπραβοοοοο φιλεναδα ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα! κ εχεις αδυνατησει πολυυυυυυυυυυ στη φωο εισαι κουκλα!!!

Senior Member
    Αλίνα μου σε ευχαριστώ!!!!!! Είδες, δεν πηγαν χαμενες τοσες ωρες προσπαθοντας να δημιουργίσω την τελια τουρτα!!! Ε όχι και πολύ, οκ!!! Απλά ξεφούσκωσα!

Senior Member
    Πωλινα επετρεψε μου να σχολιασω πρωτα εσενα και μετα την τουρτα! καταρχην εχω πολυ καιρο να σε δω γιατι εχω σβησει το φεισμπουκ καιρο οπως ξερεις. η διαφορα ειναι αρκετα αισθητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και φαινεσε πιο χαλαρη πιο κομψη πιο γλυκια πιο πιο κλπ! οσο για την τουρτα ειναι φανταστικη!!!!! και του χρονου κοριτσι μου ακομα πιο μιση εσυ και ακομα πιο διπλη η τουρτα!
    κοριτσια μην ξεχασουμε εχει και το κλικακι γεννεθλια στις 13

Καλα φιλεναδιτσα μου τι Τουρτα ειναι αυτη???????????????????????????????????
    ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Καλα λενε τα κοριτσια κοιτα να κανεις το χομπυ σου επαγγελμα,εισαι καταπληκικηοσο για κα κιλα,ξουτ ξουτ αντε στον καλο ναπανε και ναμην ξαναερθουνε.Φιλακια πολλααααααααααααα!!!
    Μπηκαμε κατα τις 10 το βραδυ με την μικρη μου στο skype μηπως σε πετυχουμε για νασου πουμε χρονιαπολλα ειχε παρει και κερακι να το αναψουμε.Φιλακια!!!