Results 1,546 to 1,560 of 2845
-
05-06-2011, 00:21 #1546
Πονεμένη ιστορία...πόσες χαρές και εμπειρίες χάνουμε λόγω των κιλών μας!
Με πειράζει πολύ αυτό.
Δεν μπορώ να χαρώ τη θάλασσα με τα παιδιά μου γιατί ντρέπομαι να εμφανιστώ με μαγιώ / δεν μπόρεσα σε μια εκδρομή να κάνω ράφτινκ, ιππασία και να περάσω πάνω από το ποτάμι κρεμασμένη σε σχοινί που γλυστρά γρήγορα, μαζί με το γιο μου/ δεν μπορώ να κάνω σκι μαζι με τα παιδιά μου/
δεν μπορώ να ανέβω στις νεροτσουλήθρες στη Waterland...
Υπομονή Πωλίνα, σε 3-4 μήνες θα μπορείς να μπεις και συ στο φουσκωτό του παιδότοπου!:tumble:
- 05-06-2011, 00:43 #1547
Originally posted by angela-miss piggy
...δεν μπορώ να κάνω σκι μαζι με τα παιδιά μου...
Αν είχα παιδιά κι ήταν κατηγορία baby πίστας,καλύτερα μόνη μου επάνω...ʼκαρδη μάνα ε;
ʼλλο λες εσύ βέβαια,αλλά ο νηστικός που καρβέλια ονειρεύεται διάβασε δύο απωθημένα του σε μία πρόταση και παραληρεί!
Εντός θέματος τώρα...έχετε δίκιο,κορίτσια,να νιώθετε όπως νιώθετε...Χάνετε πολλά
σημαντικά μοιράσματα και δυστυχώς δεν ξαναγυρνάνε...Τουλάχιστον μην αποτρέπετε
τον εαυτό σας να συμμετέχει στις χαρές που πρακτικά μπορεί.Τα παιδιά σας δε σας αλλάζουν
με καμιά μαμά κορμάρα του κόσμου!Δείτε την εικόνα μέσα απ'τα δικά τους μάτια όσο μπορείτε.
05-06-2011, 01:18 #1548
Πράγματι Ναταλία, ο γιος μου απορεί που δε μπαίνω στη θάλασσα, επειδή ντρέπομαι για το σώμα μου.
Όμως μου είπε κάποιες φορές διακριτικά και γλυκά ότι θέλει να αδυνατίσω και να γίνω όπως με βλέπει σε φωτογραφίες που βγήκα πριν 11 χρόνια.
Ενώ ο μικρός μου γιος (6 ετών θα γίνει σ'ένα μήνα) καθε μέρα μου λέει πόσο όμορφη και γλυκιά είμαι, πόσο ωραία μυρίζω και πόσο καλή μανούλα είμαι...ΕΥΤΥΧΙΑ!!!:starhit::starhit:
05-06-2011, 07:35 #1549
Originally posted by anna65
Μπορείς πια να μπεις ΚΑΙ στον παιδότοπο! :yes::yes::yes:
Originally posted by angela-miss piggy
....Δεν μπορώ να χαρώ τη θάλασσα με τα παιδιά μου γιατί ντρέπομαι να εμφανιστώ με μαγιώ......
Υπομονή Πωλίνα, σε 3-4 μήνες θα μπορείς να μπεις και συ στο φουσκωτό του παιδότοπου!:tumble:
Οσο για τον παιδότοπο, δεν θέλω να μπω στο φουσκωτό, σαυτό έμπαινα όταν ήμουνα μικρή, θέλω να μπω στο μεγάλο παιχνίδι, με τα πολλά επίπεδα, και τις πολλές τσουλίθρες, και τους πολλούς τροχούς που περνάς από μέσα, και τις πολλές μπάλες που παίφτουν πάνω σου, και τις πολλές κρυψώνες που περνάς από μέσα!!!!! (ναι σαν μωρό κάνω, το ξέρω!!!)
Ομως το βλέπω δυστυχώς σαν κάτι άπιαστο με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον........
Τέλος πάντον....
05-06-2011, 09:04 #1550
Καλημέρα κιόλας, μιας και πριν δεν είπα!!!
Ετοιμάζομαι να πάω στο Hamam σήμερα. να περάσω 2 ώρες ξεκούρασης, με τα μασαζ μου και τις σάουνες μου. Μας έκανς δώρο η αδελφή μου εμένα και της μαμάς από ένα κουπόνι 80 ευρώ για το Hamam Soultan, το οποίο είναι ένα πολύ παλιό τούρκικο λουτρό, και το έχουν διαμορφώσει και έχουν μασέρ με διάφορες ειδικότητες, και κάνουν διάφορες θεραπείες, και μας πήρε το πακέτο που έχει 50 λεπτά μασάζ σε όλο το σώμα, και σάουνα. Για να δούμε. Πρώτη φορά θα πάω. Πάντος ότι και να είναι πιστεύω πως σήμερα που το κανονίσαμε είναι η κατάληλη μέρα για μένα, με βάση και την ψυχολογία μου.
Σας φιλώ γλυκά, και θα σας ενημερώσω μετά για την "εμπειρία" μου!!!
05-06-2011, 09:09 #1551
Originally posted by polinaki1983
Οσο για τον παιδότοπο, δεν θέλω να μπω στο φουσκωτό, σαυτό έμπαινα όταν ήμουνα μικρή, θέλω να μπω στο μεγάλο παιχνίδι, με τα πολλά επίπεδα, και τις πολλές τσουλίθρες, και τους πολλούς τροχούς που περνάς από μέσα, και τις πολλές μπάλες που παίφτουν πάνω σου, και τις πολλές κρυψώνες που περνάς από μέσα!!!!!
Χαχαχαχαχαχα, τελικά η μητρότητα έχει χαρές που δεν φανταζόμουν! :tumble::tumble::tumble: Πλάκα κάνω, ωραίο ακούγεται!
Ααααχ, ʼντζελα, τι ωραίο αυτό που είπες με το πιτσιρικάκι σου! Χθες είδα τον ανιψιό μου. Του λέω: "Σωτήρη, πόσων χρονών είσαι;"- "Τεσσάρων" μου λέει. "Του χρόνου πόσο θα είσαι;"- "Πεντάρων!" :smilegrin: Τον είχα όλη την ώρα δίπλα μου και τον πείραζα- ήθελα να τον φάω! Είναι η αγαπημένη μου ηλικία!
Nadine, για σκι στα χιόνια μιλάμε ή για θαλάσσιο; Υποθέτω για το πρώτο! Έχει αυτό όριο βάρους; Αν όχι, εγώ προσφέρομαι να πάμε να μάθουμε μαζί! Αν και για τον εαυτό μου φαντάζομαι μερικές πολύ αστείες εικόνες (εγώ αγκαλιά με ένα δέντρο, εγώ με σπασμένο πόδι και άλλα χαρούμενα ενσταντανέ)...
05-06-2011, 09:11 #1552
Ετοιμάζομαι να πάω στο Hamam σήμερα. να περάσω 2 ώρες ξεκούρασης, με τα μασαζ μου και τις σάουνες μου. Μας έκανς δώρο η αδελφή μου εμένα και της μαμάς από ένα κουπόνι 80 ευρώ για το Hamam Soultan, το οποίο είναι ένα πολύ παλιό τούρκικο λουτρό, και το έχουν διαμορφώσει και έχουν μασέρ με διάφορες ειδικότητες, και κάνουν διάφορες θεραπείες, και μας πήρε το πακέτο που έχει 50 λεπτά μασάζ σε όλο το σώμα, και σάουνα. Για να δούμε. Πρώτη φορά θα πάω. Πάντος ότι και να είναι πιστεύω πως σήμερα που το κανονίσαμε είναι η κατάληλη μέρα για μένα, με βάση και την ψυχολογία μου.
Σας φιλώ γλυκά, και θα σας ενημερώσω μετά για την "εμπειρία" μου!!!Να περάσεις καλά!
05-06-2011, 10:06 #1553
Πωλίνα θα περάσεις σίγουρα καλάααα!!!
Στη σάουνα έχει θερμοκρασία ως 90 βαθμούς...για πρώτη φορά ίσως νιώσεις δυσφορία, η σάουνα σ'αντίθεση με το χαμάμ έχει ξηρή ζέστη.
Φυσικά το καλύτερο είναι το μασάζ...50 λεπτά χαλάρωσης!!!Τέλεια!:tumble:
Puzzle τέτοιες αστείες αλλά και επικίνδυνες εικόνες στο σκι περνούν και από το δικό μου μυαλό...Σκέφτομαι τι θα φορέσω σ'αυτά τα κιλά και ότι θα φαίνομαι σαν αρκούδα...δεν το τόλμησα ακόμη, αν και έχουμε χιονοδρομικό στην πόλη μου (Δράμα).
Ίσως τον ερχόμενο χειμώνα, αν χάσω αρκετά κιλά με τη σλιβ, να το τολμήσω! Ελπίζω να ανοίξει το χιονοδρομικό, γιατί φέτος ήταν κλειστό.
05-06-2011, 15:30 #1554
Σας φιλώ γλυκά, και θα σας ενημερώσω μετά για την "εμπειρία" μου!!!
05-06-2011, 15:45 #1555
πω ρε χλιδες! αν και ειμαι ΚΑΤΑ της σαουνας μονο κακο κανει στο σωμα μας... ενα μασαζακι το χτυπαγα ανετα
05-06-2011, 17:04 #1556
Καλησπέρα σας!!!!
Λοιπόν, πήγα και ήταν πραγματικά υπέροχα!!!! Η λεγόμενη σάουνα, μέσα στο Χαμάμ, είναι το παλιό τούρκικο λουτρό που είναι ένα τεράστιο δωμάτιο, φτιαγμένο με μάρμαρο και έχει μέσα μαρμάρινα κρεβάτια και καθήσματα. Κάτω από το πάτωμα, υπάρχει ειδικός μηχανισμός με πέτρες και νερό, από ότι μας εξήγησαν, που δημηουργούν ζεστασιά, και αυτή μεταδίδετε μέσω του πατώνατος και των τοίχων, μέσα στο δωμάτιο. Το δωμάτιο έχει ένα ειδικό σχήμα, στο οποίο όταν είσαι στους γύρω γύρω χώρους, η θερμοκρασία είμαι μέχρι 50 βαθμούς και προχωρώντας προς το κέντρο του δωματίου φτάνει τους 57. Εχει γύρω γύρω κάτι βρύσες οι οπίες έχουν ζεστό και κρύο νερό το οποίο μπορείς να βάζεις πάνω σου άμμα θες.
Κάναμε λοιπόν 30 λεπτά από το Χαμάμ, και μετά μια κοπέλλα μας οδήγησε σε ένα δωματιάκι μέσα στο οποίο ξαπλώσαμε πάνω σε κάτι πέτρινα κρεβάτια και μας έκαναν απολέπιση κάθε εκατοστό του σώματός μας πρώτα με ένα ειδικό γάντι, μετά με μια ελήφη σχετικά μαλακή και τέλος μας σαπούνισαν με πράσινο σαπούνι και σφογγάρι θάλασσας. Αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα και ήταν τέλειο!!!!
Οταν τελείωσε, μας είπαν να πάμε στο δωματιάκι μας, να βγάλουμε τα βρεγμένα εσώρουχα, να φορέσουμε καθαρά και καθαρή πετσέτα και να πιούμε κάτι μέχρι να έρθουν να πάμε για μασάζ. Μας κέρασαν λοιπόν τσάι κανέλα, λεβάντα και τριαντάφυλλο!!!!!!
Ηρθαν οι κοπέλλες για το μασάζ, και μας οδήγησαν την κάθε μια μέσα σε ξεχωριστό δωμάτιο και εκεί μας έκανα μασάζ και αιθέρια έλαια, και πάλι κάθε πόντο του σώματός μας. Αυτό κράτησε 50 λεπτά.
Πραγματικά τελειώνοντας ένοιωθα μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση. ΄Πάντος το βρήκα πολύ ωραίο μέρος για γυναικεία έξοδο σε κάτι το διαφορετικό!!!!!
05-06-2011, 17:07 #1557
πωπωωωωω τελειαααααααααααα!!!
εχω σκασει απο τη ζηλεια μου πωλινακι, μπραβο!!!!
05-06-2011, 17:09 #1558
Σμαρτάκι μου
05-06-2011, 21:10 #1559
πωλινα καλα εχω καταζηλεψει!! Να το κανεις πιο συχνα αυτο τωρα που το ανακαλυψες . Το μασαζ και ολο αυτο το σκηνικο, ενεργοποιει τον μεταβολισμο, συσφιγγει την επιδερμιδα και βοηθα να εκκρινεις ορμονες φιλικες προς το περιβαλλον χαχαχαχα! Και ολο αυτο μονο 80 ευρω???? ΤΕΛΕΙΑ.
Αχ κοριτσια και εγω λατρευω το σκι στο χιονι. Πηγαμε φετος στο Καιμακτσαλαν και εκανα καθε μερα. Ειμαι αρχαρια βεβαια και πηρα και δασκαλο, μετα απο 1,30ωρα σκι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου. Ελπιζω του χρονου που θα εχω χασει περισσοτερα να μπορεσω καλυτερα. Παντως για οσους θελουν να το δοκιμασουν παρετε δασκαλο και να ειστε σιγουρες οτι θα μαθετε και δεν θα πεσετε να χτυπησετε ( 20 ευρο το μαθημα μιας ωρας) , μονο απλα μικρα πεσιματακια ανωδυνα. Με 3-4 μαθηματα θα κατεβενετε την αρχαρια πιστα !!! Εγω εκανα σκι και πανω απο 100 κιλα , σκασιλα μου τι νομιζουν οι αλλοι. παντα παχυσαρκη ειμουν σιγα μην καθομουν, να μην εκανα τα πραγματα που μου αρεσαν. Απλα τωρα μπορω να τα κανω με περισσοτερη ανεση .
Καλη εβδομαδα σε ολους
06-06-2011, 05:11 #1560
Originally posted by *Katie
πωλινα καλα εχω καταζηλεψει!! Να το κανεις πιο συχνα αυτο τωρα που το ανακαλυψες . Το μασαζ και ολο αυτο το σκηνικο, ενεργοποιει τον μεταβολισμο, συσφιγγει την επιδερμιδα και βοηθα να εκκρινεις ορμονες φιλικες προς το περιβαλλον χαχαχαχα! Και ολο αυτο μονο 80 ευρω???? ΤΕΛΕΙΑ.
Αχ κοριτσια και εγω λατρευω το σκι στο χιονι. Πηγαμε φετος στο Καιμακτσαλαν και εκανα καθε μερα. Ειμαι αρχαρια βεβαια και πηρα και δασκαλο, μετα απο 1,30ωρα σκι δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου. Ελπιζω του χρονου που θα εχω χασει περισσοτερα να μπορεσω καλυτερα. Παντως για οσους θελουν να το δοκιμασουν παρετε δασκαλο και να ειστε σιγουρες οτι θα μαθετε και δεν θα πεσετε να χτυπησετε ( 20 ευρο το μαθημα μιας ωρας) , μονο απλα μικρα πεσιματακια ανωδυνα. Με 3-4 μαθηματα θα κατεβενετε την αρχαρια πιστα !!! Εγω εκανα σκι και πανω απο 100 κιλα , σκασιλα μου τι νομιζουν οι αλλοι. παντα παχυσαρκη ειμουν σιγα μην καθομουν, να μην εκανα τα πραγματα που μου αρεσαν. Απλα τωρα μπορω να τα κανω με περισσοτερη ανεση .
Καλη εβδομαδα σε ολους
Nadine, ακούς;;
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....