Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 148 of 190 FirstFirst ... 4898138146147148149150158 ... LastLast
Results 2,206 to 2,220 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by gilie-
    Originally posted by polinaki1983

Ελπίζω να μην σε ζάλισα!
    να με ζαλισες? κοπελια το εκτυπωνω κα μολις γυρισω σπιτι μου αρχησω την εξωρμιση!! ουαου!! ευχαριστω πολυ πολυ πολυ...οτι αλλο σου κατεβει please πες...

ευχαριστω και παλι πολυ
    Εννοείτε πως θα δεις και το ωράριο αν σε βολεύει. Τα πιο πολλά σχολεία είναι μέχρι το μεσημέρι, λίγα είναι μέχρι το απόγευμα.

Καλό ψάξιμο λοιπόν!!!

Α και όσο πιο μικρό πάει το μωρό σχολείο, τόσο πιο εύκολα προσαρμόζετε. Για φαντάσου να πάει 4 ετών σχολείο, πόσο πιο πίσω θα είναι ειδικά στις χειροτεχνίες από τα άλλα παιδάκια. Γιατί όσο χρόνο και να του αφιερώνεις, δεν νομίζω να του διδάξεις πατατογραφίες, νερομπογιές, κατασκευές κτλ!!!

Senior Member

Τί εννοείς ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά? Εννοείς κάτι που να μοιάζει με ομελέτα αλλά να μην έχει αυγά?
    Α,ρε Πωλινάκι!Μ'έκανες και χαμογέλασα!

Εννοώ πως αν θέλεις να φας ομελέτα ομελετένια αναπόφευκτα θα σπάσεις το τσόφλι του αυγού.
    Μου δίνεις την αίσθηση πως θα ήθελες με έναν ανεπαίσθητο,διακριτικό,ει δυνατόν μη αντιληπτό στον περίγυρο τρόπο
    ν'αλλάξουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου.Να μη διαταραχθούν στο ελάχιστο οι σχέσεις σου,να συνεχίσεις ν'ανταποκρίνεσαι
    στην τελειότητα των ρόλων,που καθημερινά καλείσαι(μητέρα,σύζυγος,κό� �η,γειτόνισσα,κλπ),να μη δώσεις κανένα δικαίωμα,να...,να...,να....

Γίνεται;

--->http://www.youtube.com/watch?v=xrHMClObYcs

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Τί εννοείς ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά? Εννοείς κάτι που να μοιάζει με ομελέτα αλλά να μην έχει αυγά?
    Α,ρε Πωλινάκι!Μ'έκανες και χαμογέλασα!

Εννοώ πως αν θέλεις να φας ομελέτα ομελετένια αναπόφευκτα θα σπάσεις το τσόφλι του αυγού.
    Μου δίνεις την αίσθηση πως θα ήθελες με έναν ανεπαίσθητο,διακριτικό,ει δυνατόν μη αντιληπτό στον περίγυρο τρόπο
    ν'αλλάξουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου.Να μη διαταραχθούν στο ελάχιστο οι σχέσεις σου,να συνεχίσεις ν'ανταποκρίνεσαι
    στην τελειότητα των ρόλων,που καθημερινά καλείσαι(μητέρα,σύζυγος,κό� �η,γειτόνισσα,κλπ),να μη δώσεις κανένα δικαίωμα,να...,να...,να....

Γίνεται;

--->http://www.youtube.com/watch?v=xrHMClObYcs
    Ε μα με μπέρδεψες πρωί πρωί!!!!!!! Ελα ντε, γίνετε?????????? Θαύματα γίνονται (επιμένω πως έχω ζήσει ένα), αυτό γιατί να μην γίνετε?

Senior Member
    Καλησπέρα σας!

Σήμερα έγινε η παράδοση των πεταλούδων μου και άρεσαν πολύ.

Senior Member
    πολυ όμορφα! εισαι πολυ ταλαντουχα Πωλίνα!!!

Senior Member
    Πωλίνα καλήμερα,

πως πάνε οι ζαλάδες??? σήμερα δεν είναι το ραντεβού σου?

Senior Member
    Redish μου σε ευχαριστώ.

Κατερινάκι μου καλημέρα. Τετάρτη είναι το ραντεβού μου. η ώρα 8 στην διατροφολόγο και 9 στον χειρούργο. Φυσικά το 9 μπορεί να γίνει 10-11 και πάει!! Πάντος έφτασε η μέρα που 1) επιτέλους θα πάρω τις αναλύσεις μου και 2) θα φορέσω το παντελόνι που λέγαμε!!!

Οι ζαλάδες καλά κρατούν. Εχω προσέξει πως μέρες που τρώω αλμυρά δεν είναι τόσο έντονες, αλλά και πάλι δεν γίνετε να τρώω όλη μέρα αλμυρά!

Senior Member
    αντε να δούμε τι θα γίνει . ναι ποοοοσα αλμυρά να φας πια?? πιστεύω πως τώρα που θα χειμωνιάσει θα είναι καλύτερα πάντως .
    Παρεπιπτώντος οι πεταλούδες είναι πολυ λαχταριστές!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    αντε να δούμε τι θα γίνει . ναι ποοοοσα αλμυρά να φας πια?? πιστεύω πως τώρα που θα χειμωνιάσει θα είναι καλύτερα πάντως .
    Παρεπιπτώντος οι πεταλούδες είναι πολυ λαχταριστές!!
    Ασε που μου προκαλουν κατακράτηση!!!! Και μετά με πιάνει συχνοουρία! χαχαχαχαχα

Θενκς κουκλίτσα μου!!!! Κρίμα που είσαι μακριά, αλιώς θα σου έφτιαχνα μια ωραία τουρτα για την μικρή κουκλίτσα σου!

Senior Member
    θα μου έφτιαχνες και για τα γενέθλια μου τον άλλο μήνα και για γιορτές και και και... ας όψετε η απόσταση...

Senior Member
    Αχ ξέρεις πόση πελατία χάνω ΄για χάρη της απόστασης????????

Εν το μεταξύ, κάτι με ήθελες προχτές στο fb? Αν ναι, μπορείς να μου στείλεις πμ εδώ αν θες.

Senior Member
    Καλησπέρα σας!

Απλά να τις βλέπεις!!!!!!!!!!!!

Δεν θα μπορούσα να τις αγγίξω!!!!!!

Senior Member
    αχ γιατι δεν βγήκαν οι πεταλουδίτσες?

Senior Member
    Originally posted by break
    Καλησπέρα σας!

Απλά να τις βλέπεις!!!!!!!!!!!!

Δεν θα μπορούσα να τις αγγίξω!!!!!!
    Είδες, το καλό με τα γλυκά που φτιάχνω είναι ότι θες μόνο να τα βλέπεις, λυπάσαι να τα κόψεις να τα φας, άρα δεν παχαίνεις κι όλας!!! χεχεχεχε

Πιες πεταλούδες δεν βγήκαν?

Senior Member
    Έκανα quote στο μνμ με τη φώτο, με τις πεταλούδες, για να απαντήσω αλλά βγήκαν μόνο τα σχόλια κ όχι η φώτο!!