Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 102
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 102 of 190 FirstFirst ... 25292100101102103104112152 ... LastLast
Results 1,516 to 1,530 of 2845
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Αυτό που εγώ έχω να πω σχετικά με τις τούρτες σου,Πωλίνα,
    (καθώς εκβίασες σχόλιο μου)είναι πως δείχνεις να το αγαπάς πάρα
    πάρα πολύ και θεωρώ πως οφείλεις στον εαυτό σου να του δώσεις
    το χώρο και το φως στη ζωή σου,που του πρέπει.Δεν έχω ιδέα
    από μαγειρική πόσο μάλλον από ζαχαροπλαστική αλλά φαντάζομαι
    τη δουλειά και τις λεπτές ισορροπίες,που πρέπει να τηρηθούν!
    Χαίρομαι που νιώθεις δημιουργική και δίνεις χαρά και στους δικούς σου!
    Εύχομαι από καρδιάς να το πάμε σύντομα ένα βήμα παραπέρα!
    Κι εσύ κι εγώ επιτέλους να διεκδικήσουμε αυτό για το οποίο
    είμαστε ταγμένες!Και για σένα είμαι πολύ αισιόδοξη!Αλήθεια!
    Είναι ευλογία η εργασία σου ν'αφορά ό,τι αγαπάς!Με το καλό μας!
    Όταν μου κάνεις τούρτα αγγελάκι ή Παρίσι ή Μικρό Πρίγκιππα
    ή Έναστρη Νύχτα για τα δικά μου γενέθλια θα εκφέρω άποψη
    και για τα υπόλοιπα!Να χαίρεσαι την ξαδέρφη σου!Φιλάκια πολλά!
    Σε ευχαριστώ πολύ Ναταλία μου. Πραγματικά δεν με νοιάζει πόσες ώρες θα κάνω να την φτιάξω, δεν με νοίαζει πόση ενέργεια θα καταναλώσω, ποτέ δεν σκέφτηκα πως τόσο κόπος θα πάει χαμένος με μια μαχαιριά από τον εορτάζοντα. Το μόνο που με νοιάζει είναι η απελευθέρωση της ψυχής μου που νιώθω εκείνη την ώρα, και αυτό είναι υπέροχο συνέσθημα!!!

Οσο για τα δικά σου γενέθλια, Εχω χρόνο μπροστά μου να σκεφτώ πως θα το κάνω, και να σου ετοιμάσω μια όμορφη έναστρη νύχτα, μαζί με τον μικρό σου πριγκιπα, με θέα τον πύργο του Αιφελ και κάπου ψηλά ένα αγγελουδάκι να σας προσέχει από κάθε τί το άσχημο!!! Πως θα σου φαινότανε?

Φιλάκια πολλά κούκλα μου!

Senior Member
    Originally posted by break
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μια τέλεια τούρτα!!!!!!!!!!

Πολύ ωραία την έκανες!
    Originally posted by monahoiot
    polinaki,χίλια μπράβο! Τι ωραία που είναι δημιουργείς!
    Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!

Senior Member
    Πωλινάκι, καλημέρα;;; Πώς είσαι;;;
    Τι τούρτα είναι αυτή!!!! Ενθουσιάστηκα!!!! Και φαντάσου ότι δεν τη λιγουρεύομαι καν, γιατί δεν είμαι του γλυκού!!! Είσαι τυχερή που πέρασαν τα γενέθλιά μου, αλλιώς....θα σε έβαζα σε αναγκαστικό κόπο!!!!

Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι τις τούρτες και τον καυγά στο άλλο τόπικ που συνεχίστηκε σ' αυτό!
    Ρε Πωλινάκι εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου! Όλοι έχουν χώρο σ' αυτόν τον κόσμο! Όλοι! Και πρώτοι πρέπει να το κάνουμε εμείς που "μειονεκτούμε" αυτό μέρος της καθημερινότητάς μας! Κι εσύ το καταφέρνεις και μπράβο σου χίλιες φορές!
    Εμένα μου άρεσε ο εαυτός μου στα 63 κάποτε και θέλω να τον ξαναδώ έτσι. Όμως στα ενδιάμεσα κιλά έχω δικαίωμα ύπαρξης! Τόσο πολύ θύμωσα με όσα διάβασα που παρ' όλο που είχα γράψει αλλού πως "άσπρη-άσπρη και παχιά δεν βγαίνω στην παραλία" τώρα αναθεωρώ: θα βγω! Ποιον ενοχλώ;;; Δεν κατάλαβα δηλαδή! Με κουβαλάει κανένας στην πλάτη του και τον κουράζω; Αν θέλει ας μη με φλερτάρει, ας μη με κάνει παρέα κι αν τον ενοχλώ τόσο ας αποστρέψει το βλέμμα του και στην τελική ας πάρει τα κουβαδάκια του και άντε στο σούπερ παραντάιζ!

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    Πωλινάκι, καλημέρα;;; Πώς είσαι;;;
    Τι τούρτα είναι αυτή!!!! Ενθουσιάστηκα!!!! Και φαντάσου ότι δεν τη λιγουρεύομαι καν, γιατί δεν είμαι του γλυκού!!! Είσαι τυχερή που πέρασαν τα γενέθλιά μου, αλλιώς....θα σε έβαζα σε αναγκαστικό κόπο!!!!
    Καθόλου αναγκαστικός κόπος!!! Ομως πως θα στην έστελνα? αυτό ειναι ένα προβληματάκι!!!!!

Senior Member
    Originally posted by puzzle
    Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι τις τούρτες και τον καυγά στο άλλο τόπικ που συνεχίστηκε σ' αυτό!
    Ρε Πωλινάκι εγώ να ξέρεις είμαι μαζί σου! Όλοι έχουν χώρο σ' αυτόν τον κόσμο! Όλοι! Και πρώτοι πρέπει να το κάνουμε εμείς που "μειονεκτούμε" αυτό μέρος της καθημερινότητάς μας! Κι εσύ το καταφέρνεις και μπράβο σου χίλιες φορές!
    Εμένα μου άρεσε ο εαυτός μου στα 63 κάποτε και θέλω να τον ξαναδώ έτσι. Όμως στα ενδιάμεσα κιλά έχω δικαίωμα ύπαρξης! Τόσο πολύ θύμωσα με όσα διάβασα που παρ' όλο που είχα γράψει αλλού πως "άσπρη-άσπρη και παχιά δεν βγαίνω στην παραλία" τώρα αναθεωρώ: θα βγω! Ποιον ενοχλώ;;; Δεν κατάλαβα δηλαδή! Με κουβαλάει κανένας στην πλάτη του και τον κουράζω; Αν θέλει ας μη με φλερτάρει, ας μη με κάνει παρέα κι αν τον ενοχλώ τόσο ας αποστρέψει το βλέμμα του και στην τελική ας πάρει τα κουβαδάκια του και άντε στο σούπερ παραντάιζ!
    Κοίταξε κούκλα μου, δεν θέλω να γίνω μελό, αλλά όταν έχεις φτάσει μια κλοστή πριν τον θάνατο, και σου εχει δοθει μια δευτερη ευκαιρια, δεν την χαραμιζεις μεστην μιζέρια, και στο τι θα πει ο κοσμος ή στο τι θα σκευτεί ο κόσμος κτλ. Αρπάζεις την ζωή από τα κέρατα και την κουμαντάρεις εσύ!!!! Παντα ένιωθα καλά, και πάντα με αγαπούσα, πόσο μάλλον μετά από κάπια περιστατικά που πέρασα!

χαχαχαχαχαχαχα Ασπρη άσπρη και παχιά ε? χεχεχε

Εγώ πάντος και στην παραλία μου πάω, και στην πισίνα, και δεν με νοιάζει τίποτα. ασε που φροντίζω να παραμένω και άσπρη άσπρη σαν το γάλα γιατί πιστεύω πως το μαύρισμα είναι απλά νεκρά κίτταρα του δέρματος μας, και άντε μετά το καλοκαιρι να τρεχουμε για απολέπιση κτλ. ΟΧΙ μια χαρα ειμαι και κατασπρη!!!! Να λαμπω και πιο πολυ, και να ξεχωρίζω και από τα εκατονταδες μαυρισμενα κορμιά!!!!!

Senior Member
    πωλινακι η τουρτα ειναι πανεμορφη, μπραβο σου, εχεις εξελιξει τις ικανοτητες σου κ σ ανωτερα!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ σμαρτ μου

Senior Member
    Πωλινάκι, και μόνο σε φωτογραφία να μου την έστελνες ικανοποιημένη θα ήμουν !!!

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    Πωλινάκι, και μόνο σε φωτογραφία να μου την έστελνες ικανοποιημένη θα ήμουν !!!
    Και πιος θα την έτρωγε κούκλα μου? οι τούρτες μου είναι μεγάλες, δεν είναι χραπ δυο μπουκιές και τελείωσε!!!!!! εκτος που αν σου εφτιαχνα cup cake!!! χΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Εντάξει τότε, θα αρκεστώ σε αυτό. Μην πάει και τσάμπα η τουρτα!!!!

Senior Member
    ¨

Senior Member
    Καλησπέρα!!!!! Αλλα 50 λεπτά σήμερα περπάτημα!!!! Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να πάω και αύριο!!!!

Senior Member
    μπραβο πωλινακι

Senior Member
    ww.........τωρα την ειδα..πολυ καλη!
    σε αυτην ομως δεν εβαλες στηθος :\
    τεσπα... ομορφη..................