Results 2,191 to 2,205 of 2845
-
16-09-2011, 00:20 #2191
Όταν μετακόμισα εδώ δεν ήξερα κανέναν. Όλοι οι δικοί μου άνθρωποι ήταν κάπου αλλού, μαζί, κι εγώ μόνη, καλούμενη να αντιμετωπίσω νέα ζωή, νέα δεδομένα, νέα εργασία, νέους ανθρώπους, που δεν ήταν και δεν είναι ακόμη καλοί, πίστεψέ με. Φτου κι απ' την αρχή σε έναν τόπο που σιχάθηκα από την πρώτη στιγμή που τον πρωτοαντίκρυσα. Η παλιά μου ζωή με χλεύαζε για την άστοχη επιλογή μου. Έπρεπε να κάνω κάτι για να εκτονωθώ. Τότε με ενδιέφερε ακόμη το να μη δίνω δικαιώματα στους κουτσομπόληδες. Είδα, που λες, ένα παρκάκι, τόσο δα, δεν ήξερα και τους δρόμους, αλλά δεν ήθελα πολύ. Πήγαινα κάθε βράδυ και το έφερνα γύρω γύρω δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές. ʼπειρες, μέχρι να κουραστώ. Βοήθησε να μη χάσω τα μυαλά μου, το πιστεύω ακράδαντα. Γύριζα σπίτι ιδρωμένη, λαχανιασμένη, έκανα μπάνιο και αισθανόμουν πιο ήρεμη. Παρκάκι? Παρκάκι. Κάνε όσα νομίζεις πως θα σε βοηθήσουν.
- 16-09-2011, 00:24 #2192
Molis irthe na kimithi mazi mou leei giati den theli na kimithi me ton mpampa. Sas afinw na kimitho aggalia me to aggeloudi mou. Ta leme avrio. Efxaristo gia ola....
16-09-2011, 08:45 #2193
Καλημέρα παιδιά.....΄
Κόνικα μου, την δυνατότητα να αφίσω τον μικρό για 3-4 ώρες κάπου την έχω. Την δύναμη να δίνω αναφορά όμως το που θα πάω, και τί θα κάνω, και γιατί έλειψα τόσες ώρες κτλ κτλ κτλ δεν έχω...
Σας ευχαριστώ πολύ πάντος για χτες..... Τώρα που νιώθω καλύτερα, θέλω να διευκρινίσω πως δεν τσακόθηκα με τον άντρα μου. Αντίθετα είμαστε αρκετά καλά τελευταία, απλά κάτι είπε μου με ενόχλησε, με έβαλε σε σκέψεις και δεν ξέρω πως πρέπει να το πάρω και πως να αντιδράσω. Το ότι κοιμήθηκε στο κρεβάτι του μικρού ήταν απλά τυχαίο γιατί ο μικρός ήθελε να κοιμηθούν μαζί, και αποκοιμήθηκε και ο ίδιος εκεί.
Αβα μου και εγω προσπαθω να βρω τρόπους να ξεφύγει το μυαλό....... Για να δούμε, θα τα καταφέρω?
16-09-2011, 08:57 #2194
μ'αρεσει η κουβεωτα σας, να πω μονο οτι ειναι σαν διαγωνησμος λογοτεχνειας (για καλο το λεω)
Πολινακι Καλημερα
καλητερα σημερα? οι αγγλοι λενε "sleep on it" του καθενος μας η ζωη εχει την δικη της δυσκολια, αλλη μεγαλη αλλη μικρη για αυτον που την βιωνει ομως συγουρα μεγαλη
Αισθανομα πολλες φορες οταν σε διαβαζω Πολινακι οτι εχεις την δικη μου ταση να θες να βαλεις την ζωη σου στη σωστη σειρα ΤΩΡΑ αν οχι χθες! Στο ειχα ξαναγραψει αλλα νομιζω το γραφω και για να το ακουω εγω...παρε τον χρονο σου...ολα τα προβληματα χρειαζονται χρονο...δεν ειμαι συγουρη οτι εχω καταλβει γιατι εισαι μονη σου αλλα δεν εχει σημασια.
Θελω να σου δωσω τη μαγικη συνταγη για να γινουν ολα οπως πριν αλλα θα πρεπει να σε σκοτωσω μετα...πλακα κανω...απλα δεν την εχω ουτε κ εγω....το μονο που εχω ειναι ενα καρο εκρεμοτητες για τα επομενα 4 χρονια, εκρεμοτητες συμαντικες και αποφασεις ζωης που δεν εχω παρει, και εναν σωρο κοσμο να με ρωταει και τι θα κανεις τοτε? Δεν ξερω, και εμαθα να ζω με αυτες τις εκρεμοτητες κα ας μην ειναι του χαρακτηρα μου, και ας θελω κατα βαθος να τα ρυθμισω ολα τωρα...take your time κοριτσακι!
btw θα βρεθεις καθολου Ελλαδα? μηπω να κανονιζαμε καμια συνταντηση???
16-09-2011, 09:01 #2195
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα παιδιά.....΄
Κόνικα μου, την δυνατότητα να αφίσω τον μικρό για 3-4 ώρες κάπου την έχω. Την δύναμη να δίνω αναφορά όμως το που θα πάω, και τί θα κάνω, και γιατί έλειψα τόσες ώρες κτλ κτλ κτλ δεν έχω...
Σας ευχαριστώ πολύ πάντος για χτες..... Τώρα που νιώθω καλύτερα, θέλω να διευκρινίσω πως δεν τσακόθηκα με τον άντρα μου. Αντίθετα είμαστε αρκετά καλά τελευταία, απλά κάτι είπε μου με ενόχλησε, με έβαλε σε σκέψεις και δεν ξέρω πως πρέπει να το πάρω και πως να αντιδράσω. Το ότι κοιμήθηκε στο κρεβάτι του μικρού ήταν απλά τυχαίο γιατί ο μικρός ήθελε να κοιμηθούν μαζί, και αποκοιμήθηκε και ο ίδιος εκεί.
Αβα μου και εγω προσπαθω να βρω τρόπους να ξεφύγει το μυαλό....... Για να δούμε, θα τα καταφέρω?
ποσ ειναι ο μικρος??
16-09-2011, 09:04 #2196
ΚΑλημέρα gilie μου. Οντως έτσι είναι, μακάρι να μπορούσα να έβαζα μια σωστή σειρά στην ζωή μου χθες αν ήταν δυνατόν! Αλλά όλο παραμένουν εκρεμότητες που με ταλαιπωρούν.
Δεν ξέρω αν θα βρεθώ καθόλου Ελλάδα, άλλωστε με μωρό και σύζυγο είναι μεγάλο κονδύλι (εισητήρια, ξενοδοχεία, φαγητά κτλ) αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Πάντος να είσαι σίγουρη πως θα βγάλω ανακοίνωση μόλις το αποφασίσω πως θα έρθω. Θέλω να συναντιθώ με πολλά άτομα απο σας!
16-09-2011, 09:07 #2197
Originally posted by gilie-
παντως και γω τα πρωινα τρεχω μακρια απο τα προβληματα...με βοηθα πολυ η ασκηση
ποσ ειναι ο μικρος??
16-09-2011, 09:26 #2198
πολυ χαιρομαι που αισθανεσαι καλυτερα ηδη, ποσο ειναι ο μικρος? ποτε τον πηγες "σχολειο" θελω και γω να παω το μικρο μου φετος αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις...
16-09-2011, 09:34 #2199
πολυ χαιρομαι που αισθανεσαι καλυτερα ηδη, ποσο ειναι ο μικρος? ποτε τον πηγες "σχολειο" θελω και γω να παω το μικρο μου φετος αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις...
16-09-2011, 10:16 #2200
16-09-2011, 10:16 #2201
Originally posted by konina
προσωπικα θα ενιωθα προσβεβλημενη αν ενας μου ελεγε ότι με θελει μονο για το κορμι μου, αλλα το ίδιο προσβεβλημενη θα ενιωθα αν δεν με κοιτουσε ποτε με θαυμασμο κ λαγνο βλεμμα.... οπως δεν εχω το μυαλο του αινσταιν ετσι δεν εχω κ εμφανιση μοντελου.....θελω ομως οπως με θαυμαζει ο αντρας μου οταν μιλαω για την δουλεια μου, τον ιδιο θαυμασμο να βλεπω στα ματια του οταν μπαινω στο μπαρ κ εχουμε ραντεβου.... κ δεν μιλαω για την χαρα του που με βλεπει μιλαει για αυτη τη σπιθα που φωναζει "αυτη ειναι η γυναικα μου"
16-09-2011, 10:41 #2202
και γω φετος τον ειχα με γυναικα, η οποια ειναι καλη βεβαια και του εχει μαθει τα απιστευτα αλλα πιστευω οτι οπως λες και συ για την κοινωνικοποιηση του θα ειναι καλυτερα. Τον Νοεμβρη θα ειναι σχεδον 2 χρονων (23 μηνων) και ειναι ηδη πολυ ανεξαρτητο παιδακι, νομιζω θα παει καλα...για πες ρε συ τι να κοιταξω στον παιδικο? σορρυ αν σε πριζω με ασχετα θεματα...
Αυτό που έκανα εγώ όταν έψαχνα για σχολείο και τις 2 χρονιές, ήταν να πηγαίνω με τον μικρό, σε ώρες λειτουργείας του σχολείου και να τον βλέπω πως αντιδρά μέσα στο περιβάλλον του σχολείου. Υπήρχαν σχολεία που ούτε ξεκολούσε από πάνω μου, και υπήρχαν και σχολεία που έτρεχε και έπεζε αμέσως, πήγαινε κοντά στην δασκάλα κτλ λες και τους ήξερε από πριν. Αυτό ήταν το πρώτο και το πιο σοβαρό που έβλεπα. Επείσης έβλεπα να είναι καθαρό και συγιρισμένο (και τα δύο που τον πήγα τα ανακαινίζουν κάθε μα κάθε καλοκαίρι), έβλεπα τα παιχνίδια εντός τάξης να είναι εκπεδευτικά και έβλεπα τα παιχνίδια στην αυλή να είναι πλαστικά, και στιβαρά. Επείσης εκείνο που έδεινα μεγάλη σημασία ήταν η αυλή να μην είναι με χώμα, αλλά είτε με ψεύτικο γρασίδι, είτε με ένα άλλο σαν αφρόδες πάτωμα.
Το άλλο που κειτούσα ήταν να υπάρχει κουζίνα που τρώνε τα μωρά. Πολλά από τα σχολεία που είδα δεν είχαν, και τα μωρά έτρωγαν στην τάξη. Αυτό είναι απαράδεκτο για μένα, πως θα μάθει το μωρό ότι τρώμε μόνο στην κουζίνα και όχι στα δωμάτια, αν στο σχολείο δεν του το δείχνουν.
Επίσεις ρωτούσα τις δασκάλες πόσα μωράκια έχουν σε κάθε τάξη. Για μωρά μέχρι 2 ετών πρέπει να είναι μόνο 5 μωρά ανά δασκάλα, ενώ τα πιο μεγάλα δικαιούνται 15 μωρά ανά δασκάλα. Επομένως αν άκουγα πχ 20 μωρά, αμέσως ρωτούσα αν η δασκάλα έχει βοηθό. Αν έχει, καλώς, αν δεν έχει, μακρυά!!!!
Εβλεπα τις τουαλέτες των μωρών. Να υπάρχουν τουλάχιστον 2 τουαλέτες (στο σχολείο που είναι τώρα έχει 2 τουαλέτες κάθε τάξη) για να ξέρεις πως σίγουρα όταν το μωρό σου θέλει να πάει, ε δεν θα είναι κρατημένες και οι 2!
και τέλος, μιλούσα με τα μωράκια της ηλικίας των 3-5 να δω αν τους αρέσει το σχολείο. Αυτοί είναι οι καλύτεροι κρητές!!!!
Α και σε περίπτωση που προσφέρουν φαγητό στα μωρά, όπως το σχολείο που πάει τώρα ο δικός μου, ρωτούσα πιος μαγειρεύει. Υπάρχουν σχολεία που παίρνουν από ψυσταριές φαγητά. Μακριά, καλύτερα να πηγαίνει από σπίτι το φαγητό. Εμάς τα μαγειρεύει η ίδια η διευθύντρια τα φαγητά, και έχει ιδικό διατροφολόγιο που ακολουθεί, το οποίο μας το έχει δώσει και μας, Σε περίπτωση αλλαγής φαγητού για κάπια μέρα, μας ειδοποιεί από την προηγούμενη.
Α και αυτό που για μένα είχε και πάλι μεγάλη σημασία ήταν να μπορούμε να κάνουμε πάρτυ γενεθλίων εκεί!!!!! Υπάρχουν σχολεία που δεν το δέχονται. Σε αυτό που πάμε δικαιούμαστε να κάνουμε το πάρτυ εκεί, αφού συνενοηθούμε με την δασκάλα της τάξης. Της πάμε προσκλήσεις τις οποίες συμπληρώνει και δείνει στο κάθε μωράκι, και την μέρα του πάρτυ παίρνουμε τούρτα και σαντουιτσάκια και κάπια δωράκια και κάνουν πάρτυ. Και έτσι το μωρό γιορτάζει με τους φίλους του, παίρνει τα δώρα του, και είναι πολύ πιο οικονομικά από οπιαδήποτε άλλη λύση για πάρτυ!
Ελπίζω να μην σε ζάλισα!
16-09-2011, 11:10 #2203
Καλημέρα Πωλίνα και Πωλινοφίλες φυσικά!
Χαίρομαι που ήδη νιώθεις καλύτερα,ως Σκάρλετ που είσαι κι εσύ!Ωστόσο μη βιαστείς να προσπεράσεις
ό,τι χθες σε προβλημάτισε...Ένα θα σε ρωτήσω,εσένα που είσαι και μάστερ σεφ:Γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά;
Όσο για τα των παιδικών σταθμών...Θα εντυπωσιαστώ πολύ αν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή στις δικές μας πόλεις.
Προχθές στη χημειοθεραπεία της μαμάς στο Διαβαλκανικό άκουγα τις τσιρίδες της "παιδαγωγού" σε διπλανό ιδιωτικό σταθμό.
Αν ήμουν μαμά νομίζω αυτό θα με ένοιαζε περισσότερο κι όχι αν τρώνε στην κουζίνα ή στην τάξη τους.
Για να μη θυμηθώ τηλεοπτικές εκπομπές με κρυφές κάμερες που μαρτυρούσαν άσκηση βίας στα παιδάκια...
16-09-2011, 11:12 #2204
Ελπίζω να μην σε ζάλισα!
ευχαριστω και παλι πολυ
16-09-2011, 11:13 #2205
Originally posted by NADINE
Καλημέρα Πωλίνα και Πωλινοφίλες φυσικά!
Χαίρομαι που ήδη νιώθεις καλύτερα,ως Σκάρλετ που είσαι κι εσύ!Ωστόσο μη βιαστείς να προσπεράσεις
ό,τι χθες σε προβλημάτισε...Ένα θα σε ρωτήσω,εσένα που είσαι και μάστερ σεφ:Γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά;
Όσο για τα των παιδικών σταθμών...Θα εντυπωσιαστώ πολύ αν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή στις δικές μας πόλεις.
Προχθές στη χημειοθεραπεία της μαμάς στο Διαβαλκανικό άκουγα τις τσιρίδες της "παιδαγωγού" σε διπλανό ιδιωτικό σταθμό.
Αν ήμουν μαμά νομίζω αυτό θα με ένοιαζε περισσότερο κι όχι αν τρώνε στην κουζίνα ή στην τάξη τους.
Για να μη θυμηθώ τηλεοπτικές εκπομπές με κρυφές κάμερες που μαρτυρούσαν άσκηση βίας στα παιδάκια...
Τί εννοείς ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά? Εννοείς κάτι που να μοιάζει με ομελέτα αλλά να μην έχει αυγά?
Και εννοείτε ότι δεν θα προσπεράσω αυτό που με προβλημάτισε χτες. Απλά το αφήνω λίγο για να καθαρίσει το μυαλό μου και να το σκεφτώ πιο σωστά (ίσως και με ένα τηλεφώνημα σε σένα!!!)
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία