Οδεύοντας για το φώς στην άκρη του τούνελ! - Page 165
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 165 of 190 FirstFirst ... 65115155163164165166167175 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 2845
    Senior Member
    Καλημέρα παιδιά!!! Τϊ μου κάνετε???

Μπήκα να σας ανεβάσω φωτογραφίες από χτες, μην σας αφήσω να περιμένετε!!!!!

Λοιπόν, να μία από την Θεά φιλενάδα σας!!!! Νομίζω είναι κατά μακράν η καλύτερή μου μέχρι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντος έκανα μπαμ και ήμουνα το θέμα όλως των συζητήσεων στην βάφτιση χτες!!! Ο ένας λόγος ήταν η εμφάνισή μου...!!!!

Ορίστε λοιπόν!!

Senior Member
    Και μια με την αγαπημένη μου αδελφούλα!!!! Μόλις την είδε έπαθε σόκ!!! Το μόνο που ψέλισε είναι "είσαι πιο αδύνατη από...." και έμεινε εκεί!!

Senior Member
    Και ο δεύτερος λόγος μου ήμουνα το επίκεντρο των συζητήσεων φαντάζομαι θα ξέρετε πιος είναι έτσι? Μα φυσικά η τούρτα μου και τα κεραστικά μου!!!!!!!

Απολαύστε λοιπόν!!!!

Τα κεραστικά!

Senior Member
    Και η τούρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν άκουσα μόνο καλά σχόλια για την εμφάνιση αλλά για την γεύση!!!!!!

Ακόμη και ο φωτογράφος που βλέπει συνεχώς τούρτες γάμου, αρραβώνων κτλ είπε στην ξαδέλφη μου πως είναι από τις ωραιότερες που έχει τόσα χρόνια στη δουλιά, και όταν του είπε η ξαδέλφη μου πως είμαι ερασιτέχνης έμεινε!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι! Συγχαρητήρια εκτός απο κουκλάρα βλέπω μπροστά μου ενα λαμπρό μέλλον με τεράστια επιτυχια! Μπράβο σου !!! και πάλι Μπράβο σου!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα. Συγχαρητήρια Πωλίνα. Εκληκτική δουλειά. Η τούρτα είναι πολύ ωραία στολισμένη και είναι απίστευτο που κατάφερες να την κάνεις ανάποδη! Όσον αφορά στη φωτογραφία σου φαίνονται πλέον όλα τα κιλά που έχεις χάσει. Είναι αισθητή η διαφορά και σίγουρα δεν θα ξανακούσεις τη λέξη "παχιά". Τώρα πια είσαι "κανονική" και σύντομα θα περάσεις στο "αδύνατη". Δεν υπάρχει καλύτερη ικανοποίηση από το να δικαιώνονται οι κόποι σου. Και πάλι μπράβο σου για όλα.:duh::duh:

Senior Member
    Πολινακι συνχαρητηρια για την απωλεια των κιλων και για τις ζωγραφιες που δημιουργισες.:starhit:

Senior Member
    Συγχαρητήρια Πωλινάκι! Είσαι μια κούκλα και οι δημιουργίες σου εξαιρετικές!

Senior Member
    Πωλίνα μου, συγχαρητήρια και για τα υπέροχα γλυκά και για το υπέροχο κορμί!
    Ερασιτέχνης = εραστής της τέχνης, και συ σίγουρα είσαι από τους καλύτερους στο είδος σου!
    Όσο για την κορμοστασία, πάντοτε "ζήλευα" τους άλλους δίπλα μου που ήταν "κανονικοί" στα κιλά. Τώρα τους βρίσκω όλους αυτούς τετράπαχους, κι ας μην έχουν βάλει γραμμάριο από τότε. ʼλλαξε απλά το μέτρο σύγκρισης, τώρα έχω βάλει τη δική μου φιγούρα για "νορμάλ". Δεν έχει παχύνει η αδελφή σου, απλά μπροστά σου δεν έχει καμία ελπίδα! Εσύ πήρες τη ζωή σου στα χέρια σου, κι αυτή τρώει πια τα λυσσακά της!

Senior Member
    Δεν το βρίσκω όμορφο αυτό.Ούτε που έβαλες φωτογραφία της αδερφής σου εν αγνοία της(φαντάζομαι),Πωλίνα,
    ούτε που γίνονται άσχημα σχόλια για κείνη,χωρίς να μπορεί καν να υπερασπιστεί τον εαυτό της.Όσο για
    το "δεν έχει καμία ελπίδα" ʼννα μου,θα διαφωνήσω.Όλοι μας έχουμε κάποια ελπίδα να γίνουμε καλύτεροι.
    Ο καθένας έχει τους λόγους του να βγάζει ό,τι άσχημο,επιθετικό,αρνητικό φωλιάζει μέσα του.Η αγάπη
    είναι η απάντηση κι όχι η αντίρδαση ή η εκδίκηση,που τρέφουν το φαύλο κύκλο.Κι αν σε έχουν κατά καιρούς
    πληγώσει,Πωλίνα μου,τώρα που αντιστρέφονται οι ρόλοι,μην κάνεις κι εσύ ό,τι σιχαινόσουν να σου κάνουν.
    Δες το σαν έναν ακόμα τομέα εξέλιξης σου.Τώρα που νιώθεις ομορφότερα με τον εαυτό σου είσαι σε θέση
    να το διαχειριστείς καλύτερα.Τακτοποίησε ό,τι κρατάς φυλαγμένο μέσα σου κι ελεθέρωσε το μέσα από
    τη συγχώρεση,την κατανόηση και την αγάπη.Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα μπορείτε καλύτερα
    να χαρείτε την υγεία σας κι όλα τα δώρα Θεού/ζωής/ό,τι πιστεύει ο καθένας τέλος πάντων,που σας δίνονται.

Senior Member
    Ελα μωρε ναντιν =(

Εχει δικιο η πωλινα να θελει να χαρει τη επιτυχια της. Και τη καταλαβαινω απολυτα αν της εχει μεινει καποιο αχτι. Ασ'την σε παρακαλω να το ξεσπασει, να το χαρει. Μετα απο τοσο κοπο, το αξιζει.
    Δεν της βγαινει κατι επιθετικο/ασχημο, της βγαινει το αχτι. Δεν θα το'χε η πωλινα αν δεν της κανανε τη ζωη πατινι και να τη πριζουν και να προσπαθουν να της συντριψουν τη αυτοπεποιθηση.
    Αν το εκανε, χωρις να υπαρχει λογος, ναι. Αλλα με το παρασκηνιο που εχει, οπως ειπα, τη καταλαβαινω απολυτα και δε το βλεπω σαν κακια. Καλυτερα να σου βγαινει το αχτι, θα σου βγει, θα το ευχαριστηθεις, θα σου περασει. Η κακια ειναι μονιμη.

Καλα τα ειπε και η αννα, αλλαζει το μετρο συγκρισης καποιου. Και καταλαβαινω απολυτα τι εννουσε.

ΠΩΛΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

καταρχας, φοβερο στυλ οπως παντα! Πολυ αποτομα αλλαζεις λουνα μου! θα τρομαξω να σε γνωρισω στις επομενες μου φαινεται!

Senior Member
    Nadine μου γλυκιά, που προσπαθείς πάντα να επαναφέρεις την ηρεμία και τη γαλήνη! Όχι, δεν είναι όμορφο να σχολιάζουμε αρνητικά για κάποιον τρίτο. Δεν είπαμε ποτέ όμως ότι είμαστε τέλειοι, απλά ότι είμαστε ανθρώπινοι! Και η ανθρώπινη φύση έχει κρύψει πολλά απωθημένα μέσα μας, που βγαίνουν σε απίθανες στιγμές. Πχ, όταν βλέπω παλιές μου φίλες να έχουν χτυπήσει τα 80-85 κιλά, ξέρω πως είναι λόγω ηλικίας/παιδιών/άγχους κλπ και δεν μπορώ να τις κατηγορήσω. Ωστόσο, στο μυαλό μου γυρίζουν συνέχεια φάσεις από το παρελθόν που οι ίδιες μου χτυπούσαν "πρόσεχε τον εαυτό σου, πώς αφέθηκες έτσι, πότε θα ξεκινήσεις δίαιτα" κ.ο.κ. Το ότι έχω κατανόηση, δεν σημαίνει ότι μπορώ ή ότι πρέπει να διαγράψω όλα εκείνα τα άσχημα συναισθήματα που είχα.
    Όσο για το ότι "δεν έχει καμιά ελπίδα", κι αυτό στο ίδιο πλαίσιο είναι. Ελπίδα έχουν μόνο όσοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Με οποιοδήποτε τρόπο, φτάνει να είναι αποφασισμένοι.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και αγόρι και σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ναταλάκι μου η αδελφή μου ξέρει πως έβαλα την φώτο μας μέσα στο φόρουμ, την ρώτησα πρώτα αν μου επιτρέπει να την βάλω.

Τώρα, οκ μπορεί να μην ξέρει το τί λέγονται, αλλά στο χέρι της είναι να μάθει άμμα θέλει, αφού ξέρει για την ύπαρξη του φόρουμ.

Πάντος προτιμώ αυτό που νιώθω να το λέω εδώ, και να "ξεφορτώνομαι" τα κακά συναισθήματα λέγοντάς τα σε σας, και μαζί της να είμαι καλά παρά να τα λέω σε αυτή. Δεν θέλω να νιώσει άσχημα και να κλειστεί πιο πολύ στον εαυτό της από όσο είναι τώρα. Στην προσωπική μας ζωή προσπαθώ να την βοηθήσω με ένα πιο όμορφο και πλάγιο τρόπο να δει την πραγματικότητα.

Ομως η ίδια δεν το βλέπει, ή αρνείτε να το δει αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω μόνο να ανοίξει τα μάτια της πρωτού να είναι αργά, γιατί πραγματικά δεν θέλω να καταφύγει στις δικές μου λύσεις.

Senior Member
    E, δεν θα έβλεπα τη φώτο ???? Κούκλα είσαι, και επιτέλους μια φώτο που είσαι και βαμμένη....

Τώρα για την τούρτα, τι να πω.... δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο... είναι τέλεια, εγώ δεν θα ήθελα να τη φάω για να μη χαλάσει!!

Senior Member
    Γιατί καλή μου, δεν είμαι όμορφη άβαφτη? Εχω φυσική ομορφιά εγώ, δεν χρειάζομαι να είμαι βαμμένη:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Οσο για την τούρτα, άμμα δεν την φας πως θα νιώσεις αυτό τον οργασμό ουρανίσκου που προσφέρουν οι θεσπέσιες γεύσεις μου?