Results 766 to 780 of 2845
-
31-03-2011, 12:29 #766
Δεν είναι άσχημη η ιδέα σου να ξεφύγετε λιγάκι με το παιδί καθώς έχετε εκεί τριήμερο.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως η Πωλίνα,που ξέρουμε,δεν έχει πού να πάει!
Αν είναι θέμα το οικονομικό και δεν υπάρχει σπίτι για φιλοξενία και η ημερίσια στη φύση
δεν είναι άσχημη ιδέα!Τη μία μέρα με το παιδί να χαρεί κι εκείνο και την επόμενη
το αφήνεις στον μπαμπά του ή στη μαμά σου και ξεκλέβεις εσύ κάποιες ώρες με τον εαυτό σου
να στανιάρεις.Πριν πεις δε γίνεται,δες λίγο μήπως γίνεται!Δεν είναι δα και τόση πολυτέλεια!
- 31-03-2011, 12:50 #767
Το οικονομικό είναι το πρόβλημα ναι.... Και δεν έχω που πα πάω να με φιλοξενήσουν. Μόνο η ξαδέλφη μου είναι, που τώρα είναι στα μαχαίρια με τον άντρα της, και δεν θέλω να πάω και εγώ μεστα πόδια της....
Η μαμά και ο μπαμπάς φεύγουν αύριο μεσημέρι για τριήμερο!!!!!!!!! Τους τιχερούς.......
Στον άντρα μου δεν θέλω να τον αφήσω, γιατί μετά θα μου το βγάλει ξυνό "μου άφησες τον μικρό, και έφυγες, να δούμε που πήγες, και εμένα με τρέλλανε," κτλ κτλ κτλ.....
31-03-2011, 13:26 #768
Γενικά, οι άντρες μπορούν να "ξεκλέβουν" κάποιες ώρες για αυτούς, είτε λέγεται καφενείο, είτε γήπεδο, είτε απλά αντροπαρέα, και να θεωρείται φυσικό να κρατάμε μόνες τα παιδιά, είτε είναι ένα ή περισσότερα. Αν όμως μια γυναίκα "κλέψει" λίγες ώρες ακόμη και για να πάει μόνη της σούπερ-μάρκετ, έχει να αντιμετωπίσει τις ατάκες του στυλ που ανέφερες "πού με άφησες μόνο με το μικρό, τρελλάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω" κλπ. Φταίμε, φταίμε χίλιες φορές! Τους μαθαίνουμε να μας εμπιστεύονται, και νιώθουμε ενοχές αν χρειαστούμε λίγο χρόνο προσωπικό!
Αν δεν τα καταφέρεις να αποβάλεις αυτές τις ενοχές, στην ανάγκη ρίξε τον μικρό στο αμάξι και κάνε την για άγνωστη κατεύθυνση. Ένας λόφος κάπου κοντά, μια παραλία να ρεμβάσεις τη θάλασσα, μια διαδρομή που όλο τη σκεφτόσουν και ποτέ δεν έβρισκες χρόνο. Πήγαινε απλά μια βόλτα στην ξαδέλφη για καφέ. Βγες έξω - σε περιτριγυρίζει μια ψιλοκατάθλιψη, πάλεψέ την πριν σε νικήσει! Έχεις τόσες δικτυακές φίλες να σε στηρίζουν με τη σκέψη τους!
31-03-2011, 13:34 #769
Και τί δεν θα έδεινα αυτές οι διαδυκτιακές φίλες να ήταν πιο κοντά...... Δεν με νιάζουν οι ώρες του ταξιδιού φτάνει να μπορούσα να πάω με το αυτοκίνητο...... Κάτι θα βρω να κάνω...... Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω έτσι...... Μόλις κανόνισα να έρθει αύριο η οικιακή βοηθός αντί για το σάββατο, για να έχω το σαββατοκυρίακο μου ελέυθερο...... Σίγουρα κάτι θα κάνω......
εν μπορώ να είμαι έτσι... Τα θαυμαστικά μου τα αντικατέστησαν τα αποσιοποιητικά και αυτό το συχένομαι...
31-03-2011, 13:57 #770
Originally posted by polinaki1983
Θέση τηλεφωνήτριας? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι και τέτιος υποβιβασμός ρε συ Αννα μου!!!
31-03-2011, 15:43 #771
Originally posted by NADINE
Originally posted by anna65
Αν η νέα θέση δεν απαιτεί σέξι στυλ και ομιλία, αλλά δεξιότητες νταλικέρη, τότε η θέση είναι στο τσεπάκι σου!
31-03-2011, 15:47 #772
Καρδουλιτσα μου τι μου επαθες?:barfy:
Εισαι η χαρα της ζωης μην το ξεχνας,εχεις και τον Αντρικο σου την Χαρα της χαρας της ζωης ε?ε?ε?ε?ε?ε?ε?
31-03-2011, 18:06 #773
Τί να πάθω συμπεθέρα μου.....
Τα γνωστά, δεν τα ξέρεις? Τον αντρίκο τον έχω, την χαρά της ζωής δεν την έχω όμως.....
31-03-2011, 18:14 #774
Πωλινα αυτα τα προβληματα υπηρχαν κ πριν δεν ειναι καινουργια.Εστιασε τωρα στον εαυτο σου.Απολαυσε το οτι η μεγαλη σου επιθυμια εγινε πραγματικοτητα.Εστιασε στην υγεια σου κ στην καλη σου διατροφη.Εστιασε σε σενα.Κανε κατι που να σε ευχαριστει κ μην σκεφτεσαι αντιδρασεις των αλλων.Ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος!
31-03-2011, 18:26 #775
Ευκολα τα λέμε λέσσινγκ μου, δύσκολα όμως γίνονται. Πόσο εύκολο είναι να είσαι καλά, και να μην δίνεις καμμία απολύτως συμασία σε κάπιον που μένει μαζί σου? Δεν μπορείς!!!!! (να και τα θαυμαστικά μου).
Να σας πω και ένα νέο, πήγα στην εξέταση, και τα πήγα περίφημα!!!!!!!!!! Το πρώτο τεστ ήταν 20 λεπτά, και έκανα 22 ερωτήσεις ενώ από ότι είδα οι άλλοι είχαν προλάβει να κάνουν μέσο όρο 10-15 ερωτήσεις.
Το δέυτερο τεστ ήταν 12 λεπτά, και έκανα 26 ερωτήσεις ενώ οι άλλοι έλεγαν πως πρόλαβαν μόνο 13-15.
Το τρίτο τεστ ήταν 40 λεπτά, και απάντησα και τις 10 ερωτήσεις με κάθε λεπτομέρεια. Φεύγοντας άκουσα πολλούς να παραπονιούντε πως ήταν δύσκολα τα θέματα. Εμένα μου φάνηκαν πολύ πολύ εύκολα!!!!
Τώρα μένει να τα βαθμολογίσουν, και να μας καλέσουν για συνέντευξη.
31-03-2011, 19:42 #776
ʼντε,καλά αποτελέσματα τώρα,Πωλινάκι μου!
31-03-2011, 19:57 #777
Για αρχή Πωλινάκι καλα σκατά(έτσι μας ευχόταν ο μπαμπας μου και όλα πήγαιναν καλά) ακόμη δηλαδη γιατι η αδελφή μου κάνει μεταπτυχιακό ή μάλλον είναι υποψηφια δοκτορ, και στα σαραντα της κάνει το κολλεγιοπαιδο!!
Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι της ετοιμ'οτητας σου για φυγή. Δεν θα σου πω παρα μόνο ένα : η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα κλονίζουν αυτά που ηξεραν οι άλλοι για εμάς τωρα που βλέπουν κατι άλλο μπροστά τους και κάνουν σπασμωδικες κινήσεις. Τα υπόλοιπα θα τα πουμε στο σκαϊπ....
31-03-2011, 21:00 #778
κοριτσάκι μου εσυ, παρε τους 4 τροχους σου και το αντράκι σου και φύγε.... φυγε μακρυα όπου σε βγάλει μιας και το εχεις αναγκη! μην ασχοληθείς με τίποτα αλλο εκτός από αυτό που θες!!! όλοι εχουμε προβληματα είτε σοβαρά είτε λιγοτερο σοβαρα.. Θα πρέπει να συμφωνησω με αυτο που σου είπε η anna65 δυστυχως ετσι είναι και δυστυχώς φταιμε εμεις... προσεχε τον εαυτουλη σου γιατί ακόμα προσαρμοζεται στην νεα πραγματικότητα.
α και μπραβο πολλά πολλά πολλά για τις εξετασεις σου!!!
σε φιλώ γλυκα και σε καληνυχτω!!!
31-03-2011, 22:09 #779
Originally posted by yannaki
Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι της ετοιμ'οτητας σου για φυγή. Δεν θα σου πω παρα μόνο ένα : η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα κλονίζουν αυτά που ηξεραν οι άλλοι για εμάς τωρα που βλέπουν κατι άλλο μπροστά τους και κάνουν σπασμωδικες κινήσεις. Τα υπόλοιπα θα τα πουμε στο σκαϊπ....
31-03-2011, 22:16 #780
Originally posted by angel79
κοριτσάκι μου εσυ, παρε τους 4 τροχους σου και το αντράκι σου και φύγε.... φυγε μακρυα όπου σε βγάλει μιας και το εχεις αναγκη! μην ασχοληθείς με τίποτα αλλο εκτός από αυτό που θες!!! όλοι εχουμε προβληματα είτε σοβαρά είτε λιγοτερο σοβαρα.. Θα πρέπει να συμφωνησω με αυτο που σου είπε η anna65 δυστυχως ετσι είναι και δυστυχώς φταιμε εμεις... προσεχε τον εαυτουλη σου γιατί ακόμα προσαρμοζεται στην νεα πραγματικότητα.
α και μπραβο πολλά πολλά πολλά για τις εξετασεις σου!!!
σε φιλώ γλυκα και σε καληνυχτω!!!
Σήμερα ήταν τα γενέθλια της θείας μου δίπλα, ήρθε το γαιδούρι σπίτι στις 5μιση να πιάσει κάτι και να πάει εργοστάσιο και του λέμε θα είσαι σπίτι μέχρι τις 8 που είμαστε καλεσμένοι στην θεία? ναι λέει. αν ήρθατε εσείς κορίτσια, ήρθε και αυτός. Ακόμα λείπει. Το έκανε σκόπιμα γιατί νομίζει πως έτσι με προσβάλλει. Νομίζει πως έτσι υποτιμά εμένα. Αλλά κάνει μεγάλο λάθος. Τον ίδιο του τον εαυτό προσβάλει. Οταν πήγαμε μου λέει η θεία, που είναι ο Γιώργος, λέω δεν ξέρω. Λέει η μαμά μου είπε θα είναι σπίτι μέχρι τις 8. λέει η θεία η ώρα είναι 8 και τέταρτο, πούντος. Δεν απάντησα. Φάγαμε, σβήσαμε τα κεράκια, έγεινε 9μιση και γυρνάει και λέει η θεία στον θείο μου, δεν μας καταδέκτηκε ο Γιώργος? Εμείς προχτές πήγαμε στα δικά του γενέθλια.
Εκανα πως δεν άκουσα γιατί δεν ήθελα να σπείρω δυχόνια, αλλά μου άρεσε που έπεσε στα μάτια τους.
Βάζει μόνος τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του και νομίζει πως κάνει σε μένα κακό.
Εγώ περασα πολύ όμορφα, πήγα με τον μικρό μου σούπερ μάρκετ και πήραμε πραγματάκια που δικαιούμαι να φάω, πήγαμε στην θεία και έκατσε φρόνυμος και έφαγε το φαγάκι του, την τούρτα του, ήρθαμε πάνω κάναμε μπάνιο, και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί. τον κοίμησα και ούτε μια στιγμή δεν έψαξε τον μπαμπά του. Αχ τί ωραία θα ήταν να ήταν πάντα έτσι η ζωή μου.....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια