Αγαπητοι συναγωνιστες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    κοριτσια καλως ηρθατε στο φορουμ κ καλη επιτυχια στον αγνωνα σας !
    σας θαυμαζω απεριοριστα, πρεπει να εχετε απειρο κουραγιο :)

Senior Member
    Originally posted by Morticia80

...να σημειωσω πως αν κατι με εχει βοηθησει πραγματικα ειναι το περπατημα...
    ακουστικα στ αυτια και παιρνω τους δρομους.....νομιζω οτι το μισο αποτελεσμα οφειλεται εκει
    Tην καλύτερη δουλειά κάνεις!Συνέχισε να περπατάς μουσικά προς τα καλύτερα σου!

Junior Member
    Οχι ακομα δεν ειμαι παντρεμενη ειμαι απο Αθηνα στα 30 μου και το μονο θετικο ειναι πως ειμαι στο 1,70 με μεγαλο και βαρυ σκελετο οποτε αυτο νομιζω κανει λιγο τα πραγματα πιο ευκολα χαχα :blush:
    Weight Loss Center is your best free resource for weight loss

m&m
    Guest
    Πες τε το οπως θελετε... αδυναμια, ισως ειναι η πιο ηπια απο αυτες.
    Σιχαινομαι που το παραδεχομαι αλλα η μονη αρχη που ειπα οτι θα διατηρησω απο τη στιγμη που αποφασισα να εκμεταλευτω την παρεα σας ηταν η ειλικρινεια.
    χθες, τα πραγματα πηγαν ...ΧΑΛΙΑκαι στην επιστροφη σπιτι, βρηκα στο σπιτι ενα κεικ που η γειτονισα εφτιαξε για να με ευχαριστησει. και το εξαφανισα. οπως εξαφανισα και τη μερεντα και τις σοκολατενιες καραμελες που ειχα για τα ανηψια μου οπως και το βαζακι μαρμελαδας που ειχα φτιαξει το μαη και μια κονσερβα τονο (τωρα αυτος που κολλησε δεν το καταλαβα... ) και για να σταματησω πηγα να κοιμηθω. και σε λιγοτερο απο μια ωρα σηκωθηκα και εφαγα μισο βαζακι μελι.
    δεν θα πω πως κοιμηθηκα. θα πω οτι ξυπνησα και προσπαθησα να σταματησω και το μονο που καταφερα ειναι να ειμαι ολο νευρα, τοσο που οταν πηγα για καφε το πρωι στον πατερα μου (σημερα ειχα αδεια) κατεληξα να φαω 2 μπανανες, και κατι κουλουρακια που πιθανοτατα τα εχει στο ψυγειο μηνες και μονο τοτε μειωθηκε λιγο ο εκνευρισμος μου. Η ψυχολογια μου....οσο ετρωγα ηρεμουσα και μολις σταματαγα, ηθελα να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου, τις ενοχες μου, κια την προσπαθεια τοσες βδομαδες που παει στραφι.
    για να μην φαω κατι αλλο εφυγα και πηρα τους δρομους για να απασχολησω τον εαυτο μου. (Τουλαχιστον δεν εχω καταριψει το τελευταιο ταμπου μου να μην τρωω οταν ειμαι εκτος σπιτιου). Μεχρι και στον κωτσοβολο πηγα και κοιταζα καφετιερες και κλιματιστικα (ασχετο). αλλα προφανως καποια στιγμη τα μαγαζια κλεινουν και εγω κουραστικα να ειμαι εξω απο τις 12. Τωρα ειμαι λιγο πιο ηρεμη αλλα και παλι μετα βιας δεν παω να ανοιξω ντουλαπι ή ψυγειο... μολις και μετα βιας.
    δεν μπορω ρε παιδια.... ξερετε τι σημαινει να με ενοχλει το δακτυλιδι και παρολα αυτα να περιμενω να περασει το ασχημο αισθημα για να ξαναξεκινησω? αν δεν το ειχα και αυτο , φοβαμαι τι αλλο θα ετρωγα... και ρε παιδια δεν μπορω νατα βγαλω... ποναω υποφερω και το στομαχι μου τα βασταει μεσα... Μα το θεο φτανω να ευχομαι να μπορουσα να τα βγαλω...αηδιαζω οταν συνειδητοποιω τι εχω φαει, και τρελαινομαι ακομα πιο πολυ οταν πιανω τον εαυτο μου να ΖΗΛΕΥΕΙ τις κοπελες με βουλιμια και τι εχω κανει στην προσπαθεια μου και ομως ενα μερος μου λεει "δεν πειραζει το ειχες αναγκη, παρε κιαλλο θα σε βοηθησει, θα περασει" και βρισκω τον εαυτο μου να συμφωνει ... :no:
    το να ξερεις απο τι παχαινεις δεν σημαινει οτι μπορεις παντα να το αντιμετωπισεις
    τωρα ειμαι λιγο καλυτερα που σας τα εγραψα και αισθανομαι ψιλοασχημα που σας θυμισα καταστασεις
    θα ειμαι καλα... πρεπει... :(

Senior Member
    εγω δεν ξερω κ πολλα απο το συγκεκριμενο θεμα...
    ξερω ομως οτι
    ΑΝ οι στρατηγοι τα παρατούσαν καθε φορα που εχαναν μια μαχη, πολλα πραγματα δεν θα ειχαν γινει στην ιστορια...κ πολλα περισσοτερα θα ειχαν γινει :) (οχι απαραιτητως καλα :S)
    το οποιο τι σημαινει?
    προχωραμε :)

m&m
    Guest
    να'σαι καλα smart
    το μυαλο μου σε καταλαβανει, η καρδια μου ομως ... :(
    θα περασει και αυτη η νυχτα :(

Junior Member
    Kalispera sas! Dystyxws logw diavazmatos den exw xrono na diavazw oles tis anartiseis kai na summetexw energa sto forum.
    Wstoso tha ithela na kalwsorisw ki egw ti m&m kai na tis efxithw o,ti ma o,ti kalytero! Thelei polli upomoni kai to vasikotero...allagi plefsis..
    Se mas pou eimaste eksartimenoi apo to fagito, me opoiadipote ennoia mporei afto na exei, xreiazetai na gemizoume ti zwi mas me pragmata pou
    mas aresoun kai asxolies pou mas efxaristoun...
    Tha ithela episis na pw kati sti "smart". Diavazontas to forum, epese to mati mou sto rito pou grafei katw katw se kathe anartisi sou.
    "an kaneis afto pou ekanes panta, tha exeis afto pou eixes panta".
    Einai apistefto, alla to epikaloumai apo tote se polla pragmata sti zwi mou kai me exei boithisei polu!
    Thank u smart ;-)

Senior Member
    Mηπως θα ηταν καλυτερα σε αυτη τη φαση να μην εχεις στο σπιτι πραγματα που σε βαζουν σε πειρασμο κ να μην περνεις τετοια δωρα απο τη γειτονισσα;Νομιζω πως θα ειναι πολυ βοηθητικο.Το οτι κυλησες μια μερα δεν σημαινει οτι εχασες οτι κατακτησες ως τωρα δες το απλα σαν ενα πισωγυρισμα κ συνεχισε σαν να μην εγινε τιποτα.Αυτο ειναι το θεμα:μην του δωσεις τεραστιες διαστασεις

Senior Member
    Μου φαίνεται απίστευτο που σε καθε έναν και μία από εσάς βρίσκω ένα κοινό σημειο με εμένα!
    Και διαπιστώνω ότι όταν έχεις ξεπεράσει τα 100 η γ****νη ψυχολογία σε όλους μας είναι καταστροφική και μας γυρνάει πίσω και απογοητευόμαστε.
    Εμένα προοσωπικά με παρηγορεί αφάνταστα ότι εδώ με καταλαβαίνετε και εκεί που σκέφτομαι να φάω ένα πιατο μακαρονια για πρωινό για να αισθανθώ καλυτερα δεν το τρώω!
    Συμπάσχω και ευχομαι να βρούμε όλοι τη δυναμη να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι κι αν είναι αυτοί!

Senior Member
    Καλημέρα,m&m!
    Ετικέτες τύπου "αδύναμη" δε νομίζω πως λειτουργούν βοηθητικά σε κάτι.
    Τι σε απασχολεί αυτό το διάστημα;Ποιές είναι οι ανάγκες σου;Οι σκέψεις σου...
    Πού διοχετεύεις την ενέργεια σου;Τι σου δίνει χαρά και σε γεμίζει;
    Ας αφήσουμε λίγο το φαγητό στην άκρη κι ας δούμε σε τι μας εξυπηρετεί.

m&m
    Guest
    Τiger, yannaki, nadine & lessing σας ευχαριστω πολυ, ειλικρινα.
    Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα, και ξανααρχισα την προσπαθεια, γιατι στο κατω κατω αυτο ειναι...προσπαθεια

lessing η γειτονισα για καλο το εκανε, και υπο φυσιολογικες συνθηκες θα το πηγαινα στην αδερφη μου επανω.
    Προσωπικα δεν αφηνω πολλα πραγματα σπιτι, αλλα λογω γιορτων ειπα να εχω τιποτα προμηθειες. Φυσιοκα... λαθος !

Γιαννακι εχεις δικιο. Η ψυχολογια μας ειναι υπευθυνη για πολλα όχι μονο για τις 100+ αλλα για ολους

Nadine Σ'ευχαριστω! Ξερω οτι κανεις τις ερωτησεις που πρεπει. τις κανω και εγω. χρειαζομαι παντως λιγο περισσοτερο χαρα :(

Senior Member
    Καλημέρα,m&m μου!

Τα τελευταία τρία χρόνια πηγαίνω σ'έναν ψυχολόγο(ούσα 160-130 κιλά).
    Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με το φαγητό τύπου τι τρώω,πόσο τρώω κλπ.
    Αυτό που ήθελε να φροντίσω είναι "κλικς" χαράς,όπως τα έλεγε.
    Σα να είμαι σ'ένα σπίτι με φράχτη και να με εγκλωβίζω εκεί,όπου έχω περιορισμένες κινήσεις
    και μου ζητούσε σιγά σιγά ν' αρχίσω να βγαίνω,να δραστηροποιούμαι,ένα κλικ παραέξω τη φορά.
    Να είμαι ανοιχτή σε εμπειρίες,να αρχίσω ν'αντλώ χαρά από γεύσεις ζωής εκτός φαγητού.
    Με το να μη μιλάμε καθόλου γι'αυτό και να εστιάζουμε στα άλλα,που χρειαζόντουσαν ενδυνάμωση
    (και για άλλους φυσικά λόγους,που δεν ενδιαφέρουν αυτήν τη στιγμή)νομίζω κάτι καταφέραμε.

Αν έχεις εναποθέσει μόνο στο φαγητό τις ανάγκες σου για ικανοποίηση,γέμισμα κενού μοναξιάς ή πλήξης,
    επιβράβευση,παρηγοριά,χαρά ,δεν είσαι ανόητη να σου το στερήσεις ΚΑΙ αυτό,όχι τουλάχιστον πριν βρεις
    κάπου αλλού να διοχετεύσεις ικανοποιητικά αυτές σου τις ανάγκες.Πριν αλλάξεις σκαλοπάτι,πρέπει να πατήσεις
    στο επόμενο.Αλλιώς πέφτεις στο κενό.Απλά το σκαλοπάτι,που εμμένουμε να πατάμε δε μας οδηγεί στον επιθυμητό
    προορισμό.Είναι σα να βρήκαμε ένα πλατύσκαλο βολικό και να μην τολμούμε να πάμε στο επόμενο κι ας είναι
    πιο δελεαστική από κει ψηλά η θέα.Βέβαια,όσο κι αν τη φανταζόμαστε και ξεγελιόμαστε με την ψευδαίσθηση της,
    δεν έχει καμία σχέση με το ζωντανό!Οι ανάγκες από την άλλη,δεν κορέγνυνται και συνεπώς δεν παύουν να υφίστανται!
    Σκέψου ένα μωράκι,που κλαίει επειδή πεινάει κι εσύ του δίνεις τσαγάκι.Το ξεγελάς για λίγο,αλλά πάλι θα κλάψει
    γιατί δεν είναι αυτό,που χρειάζεται για να ηρεμήσει.Το ξέρω πως χρειάζεσαι το χρόνο σου κι ασφαλώς δεν αλλάζουν
    συνήθειες χρόνων από τη μιά στιγμή στην άλλη.Απλά θέλω να σου πω πως είναι εφικτό να αλλάξεις τη σχέση σου
    με το φαγητό και τότε το σύμπτωμα του αυξημένου σου βάρους θα αλλάξει!Εύχομαι να είσαι προσανατολισμένη
    σε ό,τι λειτουργεί για σένα βοηθητικά!Εδώ είμαστε όποτε θέλεις να τα λέμε!Καλή σου δύναμη!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    [i]Αν έχεις εναποθέσει μόνο στο φαγητό τις ανάγκες σου για ικανοποίηση,γέμισμα κενού μοναξιάς ή πλήξης,
    επιβράβευση,παρηγοριά,χαρά ,δεν είσαι ανόητη να σου το στερήσεις ΚΑΙ αυτό,όχι τουλάχιστον πριν βρεις
    κάπου αλλού να διοχετεύσεις ικανοποιητικά αυτές σου τις ανάγκες.Πριν αλλάξεις σκαλοπάτι,πρέπει να πατήσεις
    στο επόμενο.Αλλιώς πέφτεις στο κενό.Απλά το σκαλοπάτι,που εμμένουμε να πατάμε δε μας οδηγεί στον επιθυμητό
    προορισμό.Είναι σα να βρήκαμε ένα πλατύσκαλο βολικό και να μην τολμούμε να πάμε στο επόμενο κι ας είναι
    πιο δελεαστική από κει ψηλά η θέα.Βέβαια,όσο κι αν τη φανταζόμαστε και ξεγελιόμαστε με την ψευδαίσθηση της,
    δεν έχει καμία σχέση με το ζωντανό!
    δν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα..

m&m
    Guest
    @ Nadine : μακαρι να εισουν κοντα να σου δωσω μια αγκαλια.. Σ'ευχαριστω!
    εχω αρχισει να σκεφτομαι για ψυχολογο, αλλα εχοντας δει μερικους σε φιλικη παρεα, καταλαβαινω ποσο σημαντικο ειναι να βρω καποιον σωστο και καταληλο.
    μπορει να σε ενοχλησω καποια στιγμη γι απληροφοριες!!!

Senior Member
    Αν έχεις εναποθέσει μόνο στο φαγητό τις ανάγκες σου για ικανοποίηση,γέμισμα κενού μοναξιάς ή πλήξης,
    κάπου αλλού να διοχετεύσεις ικανοποιητικά αυτές σου τις ανάγκες
    .Πριν αλλάξεις σκαλοπάτι,πρέπει να πατήσεις
    στο επόμενο.Αλλιώς πέφτεις στο κενό.
    Nadine μου,
    αυτην ακριβως την οπτικη εχει και ο ψυχιατρος μου...
    αλλα αυτα τα ατιμα τα σκαλοπατια γιατι να απεχουν μεταξυ τους τοοοοοοσο πολυ?συνεχεια πεφτω στο κενο.....
    Ευχομαι να εχεις τουλαχιστον εσυ καταφερει να κανεις το πολυποθητο επομενο βημα.....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast