ΠΟΛΛΕς ΔΙΑΙΤΕς
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

ΠΟΛΛΕς ΔΙΑΙΤΕς

εχω δοκιμασει κατα καιρους πολλες διαιτες θα ηθελα λοιπον αν εχετε καποια υποψην να μου προτεινετε γιατι η ζυγαρια ανεβαινει

irenep
    Guest
    κοιτα τα υ2υ σου, σου εχω στειλει κατι.

Senior Member
    Sokolatitsa για αρχη θα ηταν καλο να αλλαξεις νικ χα χα.Σου προτεινω τα εξης:Πρωι κουακερ μισο φλυτζανι με μελι κ γαλα 1,5 λιπαρα κ φρουτα η/τοστ με μαυρο ψωμι ζαμπον τυρι κ ντοματ κ γιαουρτι 1,5 λιπ. η/δημητριακα ρηχο πιατο με γαλα σογιας η αγελαδας κ δαμασκηνα (με τα κουκουτσια οχι εκεινα τα ανοστα χωρις)η/φρουτα κ γιαουρτι αν δεν σε ενοχλει ο συνδιασμος η/αναλατους κ οχι ψημενους ξηρους καρπους 6-7 με γαλα η γιαουρτι.
    Ενδιαμεσα: φρουτα κ αν πινεις καφε η χυμο φρεσκο
    Μεσημερι:Λογικη μεριδα πρωτεινης(1 παλαμη του χεριου)με λογικη προς ελατωμενη μεριδα υδατανθρακα κ σαλατα οση θες Απο τα μεσημερια σου προτεινω 1 φορα την βδομαδα να τρως κοτοπουλο η γαλοπουλα,2 με 3 ψαρι.2 οσπρια κ 1 λαδερα.Αν δεν εχεις ελειψη σιδηρου 1 στις 15 κοκκινο κρεας εκτος αν εισαι χορτοφαγος οπου θα πρεπει να κανεις συνδυασμους για Β12 αλλα δεν ανεφερες κατι τετοιο.
    Απογευμα:Φρουτο η γιαουρτι κ ροφημα π.χ.πρασινο τσαι
    Βραδυ:Το μισο μεσημεριανο η το 1/3 του πρωινου.
    Καθημερινα 1 κουταλια σουπας ελαιολαδο το μεσημερι στη σαλατα η στο φαγητο κ 1 γλυκου στο βραδυ.
    Βαλε κινηση στη ζωη σου οπως περπατημα η γυμναστικη η οτι βσου αρεσει.Θα χασεις ευκολοτερα ποντους.Καλη επιτυχια.Ελπιζω να μη μας δειρει ο Σπεις