Results 16 to 18 of 18
Thread: κατάθεση ψυχής
-
09-12-2010, 12:48 #16
ΦΟΥΧΙΑ τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα; ΔΗΛ.στο παρον η τι κανεις ηδη για να περασεις καλα κ να αποφορτιστεις;
- 10-12-2010, 16:37 #17
ευαριστώ για όλες τις απαντήσεις μου δίνετε δύναμη! Εδώ και μέρες τα πάμε μια χαρά, θα προσπαθήσω να διατηρήσω αυτούς τους τόνους.
Πρέπει να σφίξω τα δόντια και να πω θα φτάσω εκεί που θέλω και στο κάτω κάτω αν δεν μου αρέσει ο νέος μου εαυτός ή ότι άλλο συνεπάγεται μια καλύτερη εμφάνιση(!), δεν είναι δύσκολο να επανέλθω χαχαχα.. Αλλά πρέπει να νικήσω τη δύναμη της συνήθειας και το φόβο κάθε αλλαγής...Εδώ και 1 μήνα σχεδόν ακολουθώ σωστή διατροφή χωρίς επεισόδια, εκτός από κάποιες μέρες που έφτανα θερμίδες συντήρησης αλλά από βρώμη με κακάο πχ κι όχι 10 σοκολάτες κ ένα κουτί μπισκότα... Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
lessing θα μάθω κιθάρα που πάντα μου άρεσε, επίσης γράφω στίχους, ολόκληρα ντουλάπια έχω γεμάτα με τραγούδια, και τέλος αν μου μένει χρόνος θα ζωγραφίζω γιατί η τέχνη είναι από τις μεγάλες μου αγάπες:)
Πάντως είσαστε απίστευτη παρέα, δε γράφω συχνά πλέον αλλά σας διαβάζω καθημερινά!Φιλιά!:love:
10-12-2010, 16:52 #18
:) Eυλογημένα προικισμένα φουξιοχέρια κάντε το δημιουργικό σας θαύμα!
Ντύστε με νότες,λέξεις και πινελιές τις διστακτικές στιγμές του μη γνώριμου...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία