Results 1 to 9 of 9
-
08-12-2010, 00:08 #1
ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Καλησπερα φιλοι μου...
Εχω καιρο να γραψω και η αληθεια ειναι οτι το δεν το εκανα ως τωρα επειδη δεν ειχα κατι αξιολογο να πω...
Οπως βλέπετε απο το τικερακι μου μεσα στο καλοκαιρι που μας περασε , δεν ξερω τι εγινε και γυρισε το μυαλο μου και επιτελους καταφερα να χασω μερικα από τα κιλα που για διαφορους λογους κουβαλούσα τα τελευταια χρόνια.
Δεν υπάρχει μυστικό, δεν έκανα κατι φοβερό , απλά το πήρα απόφαση και ξεκίνησε η πολυπόθητη απώλεια...μειωνοντας τις ποσότητες και τρωγοντας πολυ επιλεκτικα, αφου η ολη προσπαθεια συνέπεσε και με ενα φοβερο πρόβλημα στο στομαχι που ακόμη με βασανίζει δυστυχως.
Δεν πανηγυρίζω με έπαρση, ξέρω ότι έχω μεγάλο δρόμο ακόμη μπροστά μου....μου έχουν μείνει αρκετα κιλάκια ακόμη και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα χάνονται αυτά τα τελευταία.
Συνεχίζω την προσπαθεια με αλλη ψυχολογία ομως....
Το μόνο που έχω να σας πω είναι να μην το βάλετε ποτε και για τίποτα κάτω...σας μιλάει ένας άνθρωπος που για χρόνια πάλευε με την παχυσαρκία και πίστευε οτι δε θα τα κατάφερνε ποτέ....
Για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα που γίνεται η αρχή....
Σας στέλνω την αγάπη μου και την ειλικρινή συμπαράστασή μου στην προσπάθεια σας....με αντάλλαγμα τη δική σας για το δικό μου αγώνα που συνεχίζεται...και θα συνεχίζεται για όσο χρειαστεί.
Ενα θα ήθελα να πω και να κλείσω να μη σας κουράζω :Τωρα που είδα πως είναι να νιώθεις υγιής, να ντύνεσαι οπως και από όπου θες, να τραβάς τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, να αισθάνεσαι τόσο ,μα τόσο όμορφα ΔΕ ΓΥΡΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΠΙΣΩ!!!!
- 08-12-2010, 10:15 #2
Πολυ ωραιο το μυν.σου.Τελικα σκεφτομαι πως το αποτελεσμα ειναι θεμα ''κλικ''για τον καθενα.Αλλου θα του κανει ''κλικ'σε Χ χρονο αλλου σε 2Χ.Αυτο που θεωρω ενδιαφερον σε σενα ειναι οτι αν καταλαβα καλα δεν υπηρξε μια αφορμη απλως χαλαρα μειωσες το βαρος η οχι;
08-12-2010, 10:27 #3
μπραβο σου dalia, πολυ χαρηκα που διαβασα τα τοσο ευχαριστα νεα σου!
στειλε μου λιγη απο τη θετικη σου ενεργεια, και θα προσπαθησω να την εισπραξω
λιγουλακι μονο, οσο σου περισσευει (γιατι κατα πως φαινεται σου περισσευει, εγινε το "κλικ" για σενα!)
08-12-2010, 10:29 #4
μπραβο σου νταλια
08-12-2010, 10:34 #5
Kαλώς σε βρίσκουμε και πάλι,Ντάλια,σε πολύ καλύτερη διάθεση και φυσική κατάσταση πλέον!
Να ξεμπερδεύουμε με όσα εμποδίζουν τις καρδιές μας να πετάξουν!Κι εγώ ασφαλώς σου εύχομαι να κρατήσει,
αλλά κι αν προς στιγμή γυρίσεις πίσω σε παλιές συμπεριφορές,μην τρομάξεις,απογοητευτείς κι εγκαταλείψεις!
Η εξέλιξη είναι συνήθως κάποια πολλά βήματα μπροστά και κανά δυό πίσω...Όποτε όμως οπισθογυρίζουμε
το όποιο αρνητικό συναίσθημα μας υπενθυμίζει τους σημαντικούς λόγους,που έχουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε
για το καλύτερο δυνατό μας!Σήμερα είναι τα κιλά,αύριο θα είναι κάτι άλλο...Καλή δύναμη σε κάθε σου βήμα,Ντάλια μου!Φιλάκια!
08-12-2010, 10:51 #6
Aπ' ό,τι ανέφερε,κορίτσια,αντιμετωπ ίζει ένα πρόβλημα στο στομάχι,που φαντάζομαι,την ανάγκασε να τροποποιήσει τη διατροφή της.
Το προσπαθούσε και το ήθελε καιρό,ήρθε κι αυτό κι έδεσε!Δεν είναι το κλικ το μήνυμα εδώ,να εστιάσουμε στο δικό της για να γίνει και το δικό μας.
Το κλικ του καθενός είναι τόσο προσωπικό κι απροσδιόριστο όσο ο κεραυνοβόλος έρωτας,χωρίς λέξεις ικανές να τον περιγράψουν.
Το μύνημα είναι το εφικτό του πράγματος για όποιον νιώθει πως απομακρύνεται από τον στόχο του κι έχει τάση να εγκαταλείψει,
είναι το ανάλαφρο θετικό συναίσθημα του μετά κι όσα από την εμμονή μας με τα κιλά αφήνουμε να γλυστρήσουν από τα χέρια...
Έτσι τουλάχιστον το εκλαμβάνω εγώ...Επίσης δεν πιστεύω πως ένα κλικ απλό είναι η λύση μας.Για να μιλάμε για αλλαγή
στην προβληματική μας σχέση με το φαγητό θέλει πολλά περισσότερα από ένα κλικ.Εξάλλου όλοι στο ιστορικό μας έχουμε κλικς,
που μας έριξαν το βάρος,αλλά με το επόμενο κλικ μας το ανέβασαν ξανά!Συνειδητοποίηση των λόγων κι εστίαση στην αλλαγή συμπεριφοράς!
Το μόνο "κλικ",που για μένα έχει διάρκεια στο χρόνο!Κι ο λόγος,που ο καθένας χρησιμοποιεί το φαγητό,αυτός κι αν είναι προσωπικός!
08-12-2010, 21:00 #7
DALIA χαίρομαι πολύ για σένα έιναι πολύ ελπιδοφόρο παλιά μέλη να επανέρχονται με επιτυχίες..καλή συνέχεια και να απολαύσεις στο έπακρό ότι κατάφερες σου έυχομαι απο καρδιάς.
09-12-2010, 04:36 #8
Originally posted by NADINE
Aπ' ό,τι ανέφερε,κορίτσια,αντιμετωπ ίζει ένα πρόβλημα στο στομάχι,που φαντάζομαι,την ανάγκασε να τροποποιήσει τη διατροφή της.
Το προσπαθούσε και το ήθελε καιρό,ήρθε κι αυτό κι έδεσε!Δεν είναι το κλικ το μήνυμα εδώ,να εστιάσουμε στο δικό της για να γίνει και το δικό μας.
Το κλικ του καθενός είναι τόσο προσωπικό κι απροσδιόριστο όσο ο κεραυνοβόλος έρωτας,χωρίς λέξεις ικανές να τον περιγράψουν.
Το μύνημα είναι το εφικτό του πράγματος για όποιον νιώθει πως απομακρύνεται από τον στόχο του κι έχει τάση να εγκαταλείψει,
είναι το ανάλαφρο θετικό συναίσθημα του μετά κι όσα από την εμμονή μας με τα κιλά αφήνουμε να γλυστρήσουν από τα χέρια...
Έτσι τουλάχιστον το εκλαμβάνω εγώ...Επίσης δεν πιστεύω πως ένα κλικ απλό είναι η λύση μας.Για να μιλάμε για αλλαγή
στην προβληματική μας σχέση με το φαγητό θέλει πολλά περισσότερα από ένα κλικ.Εξάλλου όλοι στο ιστορικό μας έχουμε κλικς,
που μας έριξαν το βάρος,αλλά με το επόμενο κλικ μας το ανέβασαν ξανά!Συνειδητοποίηση των λόγων κι εστίαση στην αλλαγή συμπεριφοράς!
Το μόνο "κλικ",που για μένα έχει διάρκεια στο χρόνο!Κι ο λόγος,που ο καθένας χρησιμοποιεί το φαγητό,αυτός κι αν είναι προσωπικός!
09-12-2010, 10:52 #9
Το ''δε γυριζω πισω''πολυ μου αρεσε
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση