Results 46 to 55 of 55
Thread: Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!
-
10-12-2010, 17:05 #46
Originally posted by yannaki
Η ψυχολογος που μίλησα εκεί πάντως μου συνέστησε να βρω κάποιον γιατί λέι αυτό που σε οδηγεί στο φαγητό για ανακούφιση μετα την επέμβαση δε θα υφισταται και θα χρειαστώ βοηθεια να καλ'υψω το κενό του φαγητου!!!
Ψυχολόγος χρειάζεται ούτως ή άλλως για ν'αντιμετωπίσουμε ισόβια
τη σχέση μας με το φαγητό.Συμφωνώ στην προτροπή,αμφιβάλλω για το λόγο.
- 10-12-2010, 17:21 #47
Ναι υπάρχει , αλκοολ αναψυκτικά και γλυκα είναι καταστρφικα! το στομάχι δεν μεγαλωνει αλλο αλλα αν τρως μιση τούρτα κατα τη διαρκει ατης ημέρας...
Αυτο που σου λέι όμως είναι οτι εφοσον δερν θα έχεις εκριση γρελινης δεν θα έχεις την τάση για όλα αυτά γιατι απλά δεν θα το σκέφτεσαι.
Βεβαια εγω μέσω του γιατρου καλά τα λέω αλλά σάυτο νομιζω ότι θα μπορούσε καποιος που το έχει ηδη κανει να μας πει αν πράγματι έτσι είναι.
Οσο για το λόγο που μου είπε αυτά η ψυχολόγος πιστεύω ότι ειχε να κάνει με αυτά που της είπα. Μιλαω πάντα για την δική μου περίπτωση, δεν μπορω να προτεψω ολους να κάνουν το ιδιο.
Κι εγώ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο Nadine αλλα προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη οτι δεν θα είναι έτσι.
Ευτυχως στη δική μου περιπτωση δεν ειχα πρόβλημα με τα γλυκα και τα αναψυκτικα αλλα με το φαγητό, οπότε δεν προβληματίζομαι ιδιαιτερα γι αυτα. Με προβληματίζουν οι κρίσεις φαγητου που παθαινω όταν δεν είμαι καλά.. Ελπιζω ομως....:blush:
10-12-2010, 17:31 #48
Το ότι καταναλώνεις μεγάλες ποσσότητες φαγητού είναι θετική ένδειξη
για την καταλληλότητα της sleeve για την περίπτωση σου,Γιάννα μου!
Εγώ πάντως από την κλινική κιόλας πεινούσα συνέχεια κι ούτε σταμάτησε
να με απασχολεί το φαγητό τις στιγμές,που είχα μάθει να το χρειάζομαι.
Βέβαια,έχω μιλήσει με άτομα πολλά,που ούτε πεινούσαν ούτε ερχόταν
στο μυαλό τους οι παλιές για φαγητό σκέψεις κι ανάγκες...Εύχομαι
και στα δικά σου!Αφού αποφασίσατε την επέμβαση,αν θέλεις ρίξε
μια ματιά στο μανικοτόπικ.Ίσως λυθούν εκεί κάποιες σου απορίες.
--->SLEEVE (Επιμήκης Γαστρεκτομή)
10-12-2010, 21:34 #49
πουφ θα σκασω. Μόλις ανακοινωσα στην οικογενεια μου το τι θα κανω και η αντιμετώπιση τους ήταν αρκετα αρνητικη. Ναι μεν θα με στηριξουν αλλα δεν συμφωνούν! Καλό εε πρωτα σε γ*****με και μετα σε στηρίζουμε! βλακείες και πάλι βλακείες
Πραγματικα με χάλασε αυτή η κουβεντα απίστευτα πολυ!
Ακομη και όταν τους ειπα ότι θα χρειαστώ και ψυχολογική βοήθεια και εκει φοβούνται μηπως μου δώσουν χάπια! Για τη μανα μου για όλα φταιει ο άντρας μου! Ε γω λέει μόνο γιατι αφησα τον εαυτο μου να τον κάνει ότι θέλει και να υποχωρώ πάντα εγώ!
Ε όχι πια θέλω να το κάνω θέλω να ξεπεράσω αυτόν τον νταλ΄κα που με ταλαιπωρει από την εφηβεία μου και μετά να ασχοληθώ με το παρασύνθημα!
11-12-2010, 01:22 #50
Ελπίζω να κοιμάσαι ήσυχα αυτήν τη στιγμή,Γιάννα μου
και να ξυπνήσεις ανάλαφρη με δυνατό χαμόγελο αισιοδοξίας!
Είμαι σίγουρη πως θα έχεις τη στήριξη των αγαπημένων σου
σ'αυτό σου το εγχείρημα,απλά δώσε τους λίγο χρόνο
να συμφιλιωθούν με το ξαφνικό νέο.Εσύ να είσαι σίγουρη
και θετική για το βήμα αυτό κι όλα τ'άλλα βρίσκονται!
11-12-2010, 07:34 #51
Nadine σ΄ευχαριστω πολύ για τη δύναμη που εκπέμπεις. Καλά κοιμήθηκα αλλά ξύπνησα με ένα πλάκωμα στο στήθος....
Δεν ξέρω ίσως δεν περίμενα τέτοια αντιδραση και μου ρθε κάπως. Με αγαπάνε και το ξέρω αλλά καμιά φορά η αντίδραση τους( με κρίνουν ) είναι κάπως. Χτες είπα στη μαμά μου ότι είχα βουλιμικά επεισοδια και πετάχτηκε από την καρέκλα'' Εμ καπου το διάβασες και το έκανες κι εσύ" Αυτή ήταν η εξηγησή της. Αντί να σκεφτεί και να πει γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να φτασω στο σημείο να το κάνω τα έριξε στο χαρακτήρα μου!
Περιτο να σας πω ότι από εχτες έχω φαει τα πάντα απο τη σκασίλα μου...
11-12-2010, 07:55 #52
Καλημέρα καλή μου. Καταρχάς προσπάθησε να ηρεμίσεις και δες το και λίγο αλιώς. Συνήθως οι δικοί μας, που δεν μας καταλαβαίνουν και 100% επειδή δεν έχουν περάσει τα όσα και εμείς, φοβούνται να δεκτούν οποιεσδήποτε "παράτολμες" αποφάσεις πάρουμε. Γιαυτούς είναι πολύ πιο εύκολο να μας βλέπουν να ταλεπορούμαστε με δίαιτες χορίς αποτέλεσμα, παρά να μας στηρίξουν σε ένα χειρουργείο μιαμιση ώρα που σίγουρα θα αλλάξει την κατάστασή μας προς το καλύτερο.
Εσύ πήρες την απόφαση για σένα και τελείωσε. Και πιστέυω πρέπει να τους δείξεις ότι πια παίρνεις την ωή στα χέρια σου και δεν επιτρέπεις σε κανάνε να στο χαλάσει αυτό.
12-12-2010, 10:01 #53
Καλημέρα σε όλους!!!
Σήμερα τα πράγματα τα βλέπω αρκετά πιο θετικά! Μίληασ επιτέλους με τον άντρα μου για το της επέμβασης και με συμβούλεψε ούτε λίγο ουτε πολύ ότι και εσείς! Να το ψάξω πολύ στο θέμα γιατρων και να σκεφτώ το ενδεχόμενο μήπως είναι καλύτερο να κάνω πτύχωση για αρχή και να αντιμέτωπίσω το ψυχολογικό θέμα του φαγητου με βοήθεια και αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε να κάνω την αφαίρεση στομάχου(super sleeve) Με ξάφνιασε απίστευτα όταν διαπίστωσα ότι τις τελευταιες μέρες έχει ξεψαχνισει τον κυβερνοκόσμο για τις μεθόδους και τους γιατρους.!!!:bouncing:
Μου είπε πως αν το αποφάσισα σοβαρά να το ψάξω όσο πιο καλά γίνεται και να εχω όσο πιο σφαιρική άποψη γίνεται! Ψάψνοντας λοιπόν και διαβαζοντας πολλα δικά σας post για έναν συγκεκριμενο γιατρό στο Ιασω(ΔΡ. Σκρ...) Θα κλείσω ραντεβου μαζί του και με κάποιον αλλο στο Ιπποκρατειο. όποιος με εμπνευσει καλύτερα. Και αυτή τη φορά δεν θα πάω μόνη μου αλλα με τον συζυγό μου που του έχω εμπιστοσύνει και θα κάνει και ερώτησεις που εγώ ίσως να μην έχω σκεφτει να κάνω!
12-12-2010, 10:03 #54
Καλά από ορθογραφία σκίζω ώρες ώρες:lol::lol::lol:
13-12-2010, 08:39 #55
Καλημέρα Γιάννα μου!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!! Το οτι ο σύζυγος ένδιαφέρετε και το ψάχνει το θέμα θα πει ότι τα πράγματα οδεύουν προς το καλύτερο και σε αυτό το θέμα!!!! Τελικά είδες καμιά φορά που μια απόφασή μας για ένα τομέα στην ζωή μας επιρεάζει και τους άλλους τομείς θετικά? Χέρωμαι πολύ πολύ πολύ για σένα!!!!!
Ήρθε και η δική μου ώρα…
10-07-2025, 19:46 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία