ΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

ΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ!

Νευριάζω απίστευτα με τους συνήθως αδύνατους ανθρώπους που νομίζουν οτι επειδή αυτοί είναι εγκρατείς στο φαγητό τους, ή επιβάλλονται στον εαυτό τους και αδυνατίζουν μόλις πάρουν 2-3 κιλά,ΝΟΜΙΖΟΥΝ-ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι είναι εύκολο για μας τους παχύσαρκους να κάνουμε το ίδιο!!!
    -''τι λες καλέ; λες κι εγώ ήθελα να φτάσω στα κιλά που έφτασα!''
    γρρρ!!!

Senior Member
    Originally posted by yannaki
    Νευριάζω απίστευτα με τους συνήθως αδύνατους ανθρώπους που νομίζουν οτι επειδή αυτοί είναι εγκρατείς στο φαγητό τους, ή επιβάλλονται στον εαυτό τους και αδυνατίζουν μόλις πάρουν 2-3 κιλά,ΝΟΜΙΖΟΥΝ-ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι είναι εύκολο για μας τους παχύσαρκους να κάνουμε το ίδιο!!!
    -''τι λες καλέ; λες κι εγώ ήθελα να φτάσω στα κιλά που έφτασα!''
    γρρρ!!!
    Εγω εκνευριζομαι με αυτους οι οποιοι ενω ειναι λεπτοι πιανουν το ενα γραμαριο λιπους το ανυπαρκτο στην κοιλια η στο πλαι κ αναφωνουνε:Πω πω πως παχυνα!Νομιζω πως το κανουν επιτηδες για να ψαρευουν κομπλιμεντα

Senior Member
    lessing δεν ισχυει παντα αυτο- δε στο τοπικ "ατακες"

Senior Member
    Εγω ειχα αρκετες φιλες παντως που εκαναν ακριβως οτι λεει η lessing και πραγματικα ηθελαν κοπλιμεντα!

Senior Member
    Ναι το εχω δει το τοπικ ατακες το παραδειγμα που λες με την κοπελα που κοκκινησε πραγματι αξιοπεριεργο αλλα για φαντασου να ειμαι εγω στα αποδυτηρια 90 κιλα κ ναχω ενα τσιρο απεναντι να πιανει τα ανυπαρκτα ψωμακια του κ να μου λεει ναζιαρικα- Αχ πααααχυνααα.Το σκοτωνεις κυριε προεδρε η δεν το σκοτωνεις;Και εν χορω να ερχονται οι υπολοιποι χαζοβιολικοι τσιροι κ να της λενε:Αχ οχι λουλα λολιτα μπουλα πως τη λενε εισαι μια χαραααα!Και αυτο:-Αχ οχι βρε κοριιιιιτσιααααα.Πρεπει να αρχισω διαιτααααα.-α-Αν εσυ πρεπει να αρχισεις διαιτα εγω τι να πω της λεω-Μη κυτας εσυ εσυ τα εχεις παντου εγω εχω ψωμακια(Το σκοτωνεις κ.προεδρε η δεν;

Senior Member
    To σκοτωνεις!
    Αθωα ομοφωνα!

Senior Member
    ΟΛΑ!!!!!!!!!!!111
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flami ng::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::f laming::flaming::flaming:
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flami ng::flaming:
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flami ng::flaming:
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:

Senior Member
    Originally posted by smart
    ΟΛΑ!!!!!!!!!!!111
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming::flaming::flaming:
    :flaming::flaming::flaming::flaming:
    :flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flam ing::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming:: flaming:
    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: :thumbup::thumbup:

Senior Member
    xa xa