Γίνεται;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: Γίνεται;

Γίνεται;

Το σκέφτομαι εδώ και μέρες. Είμαι 130 κιλά εννοείται πως το σώμα μου είναι ένα μάτσο χάλια και περισσεύματα. Αυτό που με ενοχλεί πολύ πολύ είναι η κοιλιά. Επειδή εδώ είναι ένα μεγάλο φόρουμ με ανθρώπους που κουβαλούν και από μια ιστορία με τα κιλά τους ήθελα να συζητήσω για το αν υπάρχει μέθοδος για μείωση του όγκου της κοιλιάς. Πχ με λιποαναρόφηση. Στα κιλά που είμαι. Έχω μπει σε διαδικασία να προσέχω με το φαγητό και έχω χάσει 2 κιλά περίπου. Αλλά θέλω να κάνω κάτι για αυτό να αισθανθώ καλύτερα

Senior Member
    Από όσο ξέρω, όχι, δε γίνεται. Θα γίνει μόνον όταν χάσεις τα περιττά κιλά και επέμβει ο γιατρός σε ό,τι "προεξέχει". Η πλαστική χειρουργική, αν εξαιρέσουμε περιπτώσεις αποκατάστασης από ατυχήματα, απευθύνεται σε άτομα που στοχεύουν στη λεπτομέρεια και στην τελειότητα. Έχει να κάνει κυρίως με την αισθητική. Μπορεί και να κάνω λάθος. Συνέχισε την προσπάθειά σου, έτσι κι αλλιώς η κοιλιά θα μειωθεί με αυτό που κάνεις, έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Senior Member
    η λιποαναρροφηση νομιζω απευθυνεται σε ατομα που εχουν λιγα κιλα να χασουν.η κοιλια παντως μονο με διατροφη μπορει να μαζευτει,ακομη και οι κοιλιακοι χωρις διατροφη δεν κανουν σχεδον τπτ

Για την λιποαναρόφηση κάτι παρόμοιο βρήκα ότι πρέπει να έχεις τοπικό πάχος και όχι γενικά να είσαι με μεγάλο Δ.Σ. Έλεγα μήπως και υπήρχε καμιά καινούρια μέθοδος να δω λίγο αλλιώς το σώμα μου:spin:

Senior Member
    Λιχουδίτσα,καταλαβαίνω την ανάγκη σου,αλλά θεωρώ πως το ομοιόμορφο πάχος ως εικόνα
    είναι καλύτερη από το αφύσικα τοπικό.Θέλω να πω πως αν εξαφανιστεί η κοιλιά,που σ'ενοχλεί,
    δε θα είναι δυσανάλογα τα πέριξ της;Δεν ξέρω...στη δική μου φαντασία,στο δικό μου σώμα,
    που είναι τύπου αχλάδι,θα ήταν αλλόκοτο το αποτέλεσμα,νομίζω...
    Υπάρχουν πάντως άτομα,που έχουν κάνει κοιλιοπλαστική μαζί με τη βαριατρική τους επέμβαση.
    Δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κοιλιά,αλλά όχι πως αποκλείεται να συμβεί.
    Είχα γνωρίσει μια κοπέλα,που το έκανε στα 150 κιλά(ήταν η γραμματέας ενός χειρουργού μου)
    και μου είχε πει πως η μόνη πλαστική που γίνεται και σε πολλά κιλά είναι της κοιλιάς,
    αν και αν την κάνεις στο τέλος της απώλειας το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.
    Αν το σκέφτεσαι σοβαρά και δεν είναι απλά μια ευχή σου,καλό θα είναι ν'απευθυνθείς
    σε πλαστικό.Ο δικός μου πάντως με θέλει 80 κιλά για να ξεκινήσουμε.

Senior Member
    ΛΙΧΟΥΔΙΤΣΑ οπως θα δεις κ με τα ποστ πολλων ανθρωπων εδω,μπορεις να χασεις τα κιλα κ μετα βλεπεις-μπορει να εχει εξαφανιστει κ η κοιλια!Θελει υπομονη ποικιλια στη διατροφη κ συνολικη προσεγγιση κ υποστηριξη