Επιτέλους, η δίαιτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

Επιτέλους, η δίαιτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό!

Power girl να την κανεις αλλα μη μασας οτι κ καλα την εκανε ο Γπηγορακης η οτι ενεργοποιει το μεταβολισμο. Γιατι τα αντιοξειδωτικα κ αντιφλεγμωνοδη ειναι γνωστα χρονια τωρα κ γιατι ο μεταβολισμος ειναι ηδη ενεργοποιημενος οταν κανουμε την τροφη ενεργεια.Οταν θελουν ομως να πλασαρουν κατι κ να πουλησουν...

Senior Member
    Παντως δεν υπαρχει κανενας π μπορει να σ πει καλυτερα τι ειναι αυτο που σε παχαινει... εσυ ξερεις!

Senior Member
    υγειηνη ειναι,δε χανεις κατι,και ισορροποιημενη φαινετα...αλλα 4 κιλα σε μια εβδομαδα λογω των αντιοξειδωτικων???

Senior Member
    χαχαχαχα...οκ καλη ειναι η διαιτα αλλα νταξ, δε γινονται και θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη!

Senior Member
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin: ουτε το θαυμα των Χριστουγεννων βλεπω να μας σωζει...

παντως πες μας πως θα τα πας..good luck!

Senior Member
    Ξεκινησες;:starhit:

Ανδρέας Ζ.
    Guest

Senior Member
    Ανδρεα καλησπερα!θελω να σε ρωτησω κατι αν εχεις αποψη:τι γινεται με τη σπιρουλινα??εχω αγορασει αλλα θελω πρωτα να κοψω το καπνισμα για να την ξεκινησωuzzledβασικα εννοω να την ενταξω στο προγραμμα μου οταν κοψω ΚΑΙ αυτη την κακη συνηθεια), επισης παιρνω και σιδηρο γιατι εχω πολυ χαμηλο σιδηρο και φεριτινη...

ο συνδιασμος σιδηρου-φεριτινης πως σου φαινεται??too much ισως??μισω το χαπακωμα...

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    Originally posted by absolute
    Ανδρεα καλησπερα!θελω να σε ρωτησω κατι αν εχεις αποψη:τι γινεται με τη σπιρουλινα??εχω αγορασει αλλα θελω πρωτα να κοψω το καπνισμα για να την ξεκινησωuzzledβασικα εννοω να την ενταξω στο προγραμμα μου οταν κοψω ΚΑΙ αυτη την κακη συνηθεια), επισης παιρνω και σιδηρο γιατι εχω πολυ χαμηλο σιδηρο και φεριτινη...

ο συνδιασμος σιδηρου-φεριτινης πως σου φαινεται??too much ισως??μισω το χαπακωμα...
    Για την σπιρουλίνα γράφω στο μπλογκ μου αναλυτικά, βρες από το search ότι θες.

Στην δεύτερη ερώτηση δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς ακριβώς, όπως και να έχει αν έχεις χαμηλό σίδηρο και φεριτίνη συνέχισε την αγωγή σου όπως σου συνταγογράφησε ο ειδικός υγείας που επισκέπτεσαι.

Senior Member
    εννοω αν ειναι υπερβολη να παιρνω και σιδηρο και σπιρουλινα ταυτοχρονα(σιδηρο θα παρω 3 μηνες ακομη σιγουρα)

πχ, σιδηρο το πρωι με αδειο στομαχι και 3 σπυρουλινες την ημερα πριν απο καθε γευμα(μεσημεριανο, ενδιαμεσο,βραδυνο)

πολλα χαπια...τι πιστευεις?

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    εννοω αν ειναι υπερβολη να παιρνω και σιδηρο και σπιρουλινα ταυτοχρονα(σιδηρο θα παρω 3 μηνες ακομη σιγουρα)

πχ, σιδηρο το πρωι με αδειο στομαχι και 3 σπυρουλινες την ημερα πριν απο καθε γευμα(μεσημεριανο, ενδιαμεσο,βραδυνο)

πολλα χαπια...τι πιστευεις?
    Πιστεύω ότι πρέπει να ενημερωθείς αν αξίζει να παίρνεις χάπια σπιρουλίνας και μετά να πάρεις μόνη σου την απόφαση.

http://metavolismos.com/?p=751

Senior Member
    αυτο διαβαζα τωρα

δεν περιμενα θαυματα απο τη σπιρουλινα ετσι κ αλλιως και οπως ειπωθηκε στο blog σου στα comments "Μέχρι τότε μπορούμε να την βλέπουμε ως μια φυσική ?πολυβιταμίνη?.
    απλα η ερωτηση μου ειναι πιο συγκεκριμενη,απο τη στιγμη που εγω θελω να την παρω, να την παιρνω ταυτοχρονα με το σιδηρο ή μπορει να δημιουργηθει θεμα με το πολυ...χαπακωμα??

πολυ ενδιαφερον το blog σου πραγματικα...και τελειο το αρθρο"οχι δεν ειμαστε οτι τρωμε"

:thumbup:

Senior Member
    Originally posted by PowerGirl
    καλά τώρα που λέτε για σπιρουλίνες και τα σχετικά... προχθες ειχα πάει φαρμακείο και ηταν ενα ζευγάρι που με εξόργισε!!!! ειχαν ενα μωρό 3 ετών με αναπνευστικο πρόβλημα κ θέλανε ματζουνια ομοιοπαθητικά να το αντιμετωπίσουν!!! Ο εισαγγελέας ηταν η λύση στο πρόβλημα του μωρου!!! τερατα!
    πσσσσσσσσσσσσσ, ε ποτε λεμε...γονεις σου λεει μετα!!!
    (σορρυ που εχω ανακαταψει το θεμα σου,αλλα εδω πετυχα τον Ανδρεα:starhit )

Senior Member
    Originally posted by PowerGirl
    Aαααα... οχι και άνθρακας!!!!

Εγω να φανταστείς μεσα σε λίγες ώρες έχασα τα 2 απο τα 4 κιλα και επιπλέον νιωθω το δέρμα μου πιο απαλό από ποτέ!!!!!!
    χαχαχαχαχαχα

(δεν είπα ποτέ οτι θα ακολουθήσω αυτή τη διατροφή για την αντιξειδιωτική της δράση... μ'αρεσει απλώς σαν διατροφή ! μου ταιριαζει ! αν χάσω κ κανα κιλάκι θα ειμαι ακόμη πιο χαρούμενη. Αλλωστε ουτε ακραία είναι ουτε επικινδυνη ..)

lessingggggg ναι βρε!!! εννοειται!!! και την αλλη Πέμπτη πάω για τη πρωτη μου συνεδρια σε ψυχολογο...
    Ωραια αν σου ταιριαζει 1 χαρα.Πες νεα απο φυχολογο!:starhit:

Ανδρέας Ζ.
    Guest
    αυτο διαβαζα τωρα

δεν περιμενα θαυματα απο τη σπιρουλινα ετσι κ αλλιως και οπως ειπωθηκε στο blog σου στα comments "Μέχρι τότε μπορούμε να την βλέπουμε ως μια φυσική ?πολυβιταμίνη?.
    απλα η ερωτηση μου ειναι πιο συγκεκριμενη,απο τη στιγμη που εγω θελω να την παρω, να την παιρνω ταυτοχρονα με το σιδηρο ή μπορει να δημιουργηθει θεμα με το πολυ...χαπακωμα??

πολυ ενδιαφερον το blog σου πραγματικα...και τελειο το αρθρο"οχι δεν ειμαστε οτι τρωμε"

:thumbup:
    Η σπιρουλίνα έχει μέσα και σίδηρο οπότε δεν θα σου συνιστούσαν να το παρακάνεις με την πρόσληψη σιδήρου.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια , όπως και την Powergirl. Χαίρομαι που βρίσκετε χρήσιμο το blog μου.:wink2:

Page 1 of 3 123 LastLast