Tassimo vs Dolce gusto
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Tassimo vs Dolce gusto

Θα ήθελα να αγορασω μία από τις 2, εσείς έχετε κάποια από αυτές να μου πείτε τη γνώμη σας? Εχω κολλησει λιγο γιατί η tassimo εχει μεγαλη ποικιλια ροφηματων αλλα φτιαχνει μονο ζεστα ενώ η dolce gusto φτιαχνει και κρυα ροφηματα αλλα μικρη ποικιλια. Περιμένω τις γνωμες και τις γευστικες σας εμπειριες...!!!

Senior Member
    Eγω ουτε ξερω τι ειναι αυτα νομιζα οτι μιλαγες για σοπρανο της οπερας τυπου Τembaldi contra Callas να φανταστεις χα χα! Μιλας για τσαγια η κατι mixed?

Senior Member
    Χαχα! :-) προκειται για μηχανες που κανουν καφε, λατε, σοκολατες και τσαι! Μιλαμε για καφετιερεσ πολυμηχανημα!!! :-)

Senior Member
    :eureka:

Junior Member
    τις έχω δοκιμάσει εγώ. Όντως η Τασσιμο έχει μεγαλύτερη ποικιλία αλλά εμένα μου αρεσαν περισσότερο οι καφέδες της dolce gusto. μου είπαν ότι θα φέρουν και αυτοι και αλλα ροφήματα. εκει που κόλλησα ειναι τα bars. h tassimo εχει μονο 3 νομίζω ενω η dolce 15. θα το καταλαβεις αν δοκιμασεις εσπρεσσο ειναι πολυ καλυτερος της dolce. ελπιζω να βοηθησα

Senior Member
    Ποσο κανουν;Ξερετε περιπου;

Senior Member
    krups
    εμενα δεν μ αρεσουν οι καφετιερες που χρησιμοποιουν τα στανταρ ροφηματα σε μεριδες γιατι σε δεσμευουν να παιρνεις παντα αυτα, ενω εχει τοσους ωραιους καφεδες η αγορα....
    εχω κανονικη πολυκαφετιερα που βαζω οτι καφε θελω και τον κανω οπως θελω εγω, φρεσκοκομμενο απο οπου θελω...

Junior Member
    H dolce gusto exei 3 modela. 79, 129 k 159 euro. Diaferoun mono sto design. H tassimo exei 2. 139 & 169 euro. Mporeis na pas se ena media markt h saturn na tis dokisameis. Nomizv kathe savvato exoun provthish

Junior Member
    H dolce gusto exei 3 modela. 79, 129 k 159 euro. Diaferoun mono sto design. H tassimo exei 2. 139 & 169 euro. Mporeis na pas se ena media markt h saturn na tis dokisameis. Nomizv kathe savvato exoun provthish