Βαρεθηκα να.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    LEF ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by Lef
    προσπαθω παντα για τους αλλους και μενα οχι. Βαρεθηκα να ακουω τα προβληματα τους και να μη λεω τα δικα μου.

Τους ακουω, αλλα εμενα ποιος θα ακουσει? Περιμενω, ισως καποτε, μου πουνε , μιλα! Εκτος, αν πιο πριν το διεκδικησω μονος εγω για μενα. Γιατι αντι να βασιζομαι σε μια αμφιβολη φιλοτιμια και ευαισθησια του αλλου, μπορω να βασιστω στον σεβασμο που τρεφω για τον εαυτο μου και τις αναγκες του.

Βαρεθηκα να κυνηγαω τον κοσμο για να μου δωσει λιγη φιλια ρε.
    Βαρεθηκα να κυνηγαω λιγη φιλια. Απλα θα εκδηλωσω την καλη μου θεληση, θα δειξω την προθεση μου και την πορτα μου θα κρατω ΑΝΟΙΧΤΗ. Θα εχω υπομονη, θα περιμενω. Αρκει να μπορω τη μοναξια, οταν κανενας αξιος φιλος δεν θα ειναι εκει. Αρκει να αντεχω, να μην ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ απο τον ιδιο μου τον φοβο να υποχωρω σε αθλια κυνηγητα.

βαρεθηκα επισης να λεω δεν πειραζει γιατι συνηθως δεν πειραζει = δεν ΣΕ πειραζε + ΜΕ πειραζει.
    Βαρεθηκα να μην ΕΚΦΡΑΖΩ τα αληθινα μου λογια, και στη θεση τους να βαζω αυτα που πιστευω οτι δεν θα σε απομακρυνουν. Οτι δεν θα ενοχλησουν, οτι δεν θα δυσαρεστησουν.

βαρεθηκα τις φορες που εχω αναγκη την παρεα και αναγκη των αλλων παραπανω απο οσο αυτοι τη δικια μου.

Καποιες φορες μπορει να χρειαζομαι εγω πιο πολυ τον αλλον, τους αλλους και αλλοτε εκεινοι εμενα. Ισως αυτο στο οποιο υστερω να ειναι το ποσο ευκολα βρισκω καταφυγιο στον αλλον παρα σε εμενα, στο ποσο αντεχω τη μοναξια προκειμενου να αφησω και σε κεινον το χωρο και το χρονο να φροντισει για τη σχεση και να μην τρεχω μονο εγω.

βαρεθηκα επισης να δινω πολλα ωστε να περιμενω πολλα, γιατι δε το κανω απευθειας σε μενα τοτε?

Δινω για να λαβω.... ειναι ανθρωπινο. Μα οταν συγκαλυπτει αλλα πραγματα γινεται πιεστικο. Αν θελω να λαβω, το ζητω. Κι αν θελω να δωσω, δινω. Οχι υπερβολικα, μα οσο επιθυμω... γιατι δεν ειναι αναγκη να \"εξασφαλισω\" την δικη σου δοτικοτητα! Απλα την αξιζω, απλα θελεις να με στηριξεις, απλα και φυσικα σε μια σχεση ποτε δινει ο ενας και ποτε ο αλλος.

θα αρχισω να δινω αγαπη και αξια στον εαυτο μου και οχι να περιμενω να τα βρω στα ματια των αλλων.
    Ηδη εχεις αρχισει... ισχυρος απολογισμος, ωφελιμη συνειδητοποιηση. Ειμαστε διπλα σου! Μου θυμιζεις δρομους που εχω διαβει, κι ακομα διαβαινω:) Κουραγιο!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Τα λογια σου και παλι με συγκινησαν...
    Εχουν πολυ πονο μεσα τους.
    Να ξερεις, οτι δεν εισαι μονος.
    Οτι ολα στο χερι σου ειναι, στο να μη χρειαζεσαι διαμεσους για να φτασεις στον εαυτο σου!
    Πιστεψε, και απλα καντο!

Senior Member
    βαρεθηκα να κανω μαλακιες αναξιες τις ηλικιας μου και να φερομαι ετσι απορω για ποσο ακομα θα με ανεχεται οταν εγω η ιδια κοντευω να με σιχαθω ετσι οπως κανω :(

Senior Member
    Originally posted by Helena
    βαρεθηκα να κανω μαλακιες αναξιες τις ηλικιας μου και να φερομαι ετσι απορω για ποσο ακομα θα με ανεχεται οταν εγω η ιδια κοντευω να με σιχαθω ετσι οπως κανω :(
    γιατι δεν κανεις το \"για ποσο ακομα θα με ανεχεται\" \"για ποσο ακομα θα το ανεχομαι αυτο απο εμενα?\" με το \"αυτο \" εννοω το να μου δημιουργω τυψεις και αισθηση οτι με σιχαινομαι λογω του πως πραττω.
    Λοιπον, βαλε το οριο εσυ σε σενα και μην περιμενεις απο τη σταση του αλλου.Διοτι ειναι πιο επωδυνο και λιγοτερο αποτελεσματικο:)

Senior Member
    ειμαι σε μια φαση που δε μπορω να δεχτω καθολου ευκολα κατι καλο απο αλλους ..ακουγεται περιεργο αλλα δυσκολευομαι να πω ενα ευχαριστω, ευχαριστω παντως

Senior Member
    Originally posted by Lef
    προσπαθω παντα για τους αλλους και μενα οχι.
    Προσπαθώ και για μένα αλλά εκεί που μπορώ να βοηθήσω τους άλλους δεν περιμένω να μου το ζητήσουν πότε. Να ούτε εσύ μου το ζήτησες και είπα να σου πω πως τα βλέπω εγώ. Μου φτάνει και χαίραμε όταν είμαι χρήσιμος , εκεί περιορίζομαι και δεν περιμένω πότε ανταπόδοση . Η χαρά που παίρνω όταν δίινω είναι το αντάλλαγμα.

Βαρεθηκα να ακουω τα προβληματα τους και να μη λεω τα δικα μου.
    Και γιατί δεν του λες απλά παιδιά θέλω την προσοχή σας έχω ένα πρόβλημα. 1+1=2 απλά πράγματα απλούστατα . Τι είναι οι φίλοι μας μάγοι που θα βλέπουν τι μαγική γυάλα και θα καταλάβουν ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα;

Βαρεθηκα να κυνηγαω τον κοσμο για να μου δωσει λιγη φιλια ρε. βαρεθηκα επισης να λεω δεν πειραζει γιατι συνηθως δεν πειραζει = δεν ΣΕ πειραζε + ΜΕ πειραζει.
    Αυτό δεν το κατάλαβα δηλαδή τι κάνεις ;

βαρεθηκα τις φορες που εχω αναγκη την παρεα και αναγκη των αλλων παραπανω απο οσο αυτοι τη δικια μου.
    Πολύ εγωιστικό και σε διαβεβαιώνω όσο θα βλέπεις τα πράγματα κάτω από αυτήν την οπτική γωνία θα υποφέρεις πάντα , γιατί θα μπαίνεις στο τρυπάκι της συγκρίσεις . Άσε μετά ότι μπορεί στην πραγματικότητα να μην έχεις καν καλή αντίληψη για το πόσο σε θέλουν οι φίλοι σου .
    βαρεθηκα επισης να δινω πολλα ωστε να περιμενω πολλα, γιατι δε το κανω απευθειας σε μενα τοτε?
    Επειδή κάποιος δεν σε αγαπάει όπως εσύ θέλεις δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά με όλη τη δύναμη της ψυχής του .
    Να δώσεις αγάπη στον εαυτό σου και πολύ μάλιστα αλλά είναι υπέροχο να μοιράζεσαι , το να αγαπάς και μόνο είναι αρκετό μα εσύ συναλλάσσεσαι …

θα αρχισω να δινω αγαπη και αξια στον εαυτο μου και οχι να περιμενω να τα βρω στα ματια των αλλων.
    Αυτό δεν σε εμποδίζει όμως να δίνεις και στους άλλους . Η αγάπη είναι ο δρόμος όπου και να πας προς τα μεσα η προς τα έξω σου σπείρε αγάπη και θα δεις ότι θα θερίσεις ευτυχία . ( και πόνο και πίκρα μα και πολύ αγάπη )

Originally posted by weird

Οτι ολα στο χερι σου ειναι, στο να μη χρειαζεσαι διαμεσους για να φτασεις στον εαυτο σου!

weird.... για άλλ μια φορά τα είπες όλα με μια μόνο πρόταση.......

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by weird

weird.... για άλλ μια φορά τα είπες όλα με μια μόνο πρόταση.......
    Θεοφανια μου,
    ουσιαστικα την \"αληθεια\" αυτη την ψιθυρισε μονος του ο lef λεγοντας \"γιατι δεν το κανω απευθειας σε μενα τοτε?\". :))

Senior Member
    Originally posted by Lef
    ειμαι σε μια φαση που δε μπορω να δεχτω καθολου ευκολα κατι καλο απο αλλους ..ακουγεται περιεργο αλλα δυσκολευομαι να πω ενα ευχαριστω, ευχαριστω παντως
    Δεν μπορεις να αλληλεπιδρασεις μαζι μας?
    Ξερεις συχνα εχω χρησιμοποιησει ετσι το φορουμ, σαν ενα εργαλειο \"θεραπευτικης\" αλληλεπιδρασης.
    Τι σκεψεις σου δημιουργησαν τα οσα ειπωθηκαν?
    Σε οδηγησαν καπου?
    Σε αγγιξαν?
    Αν θελεις φυσικα....
    Ειμαστε εδω, να μοιραζεσαι, να ανοιγεσαι.

Senior Member
    Originally posted by Lef
    προσπαθω παντα για τους αλλους και μενα οχι. Βαρεθηκα να ακουω τα προβληματα τους και να μη λεω τα δικα μου. Βαρεθηκα να κυνηγαω τον κοσμο για να μου δωσει λιγη φιλια ρε. βαρεθηκα επισης να λεω δεν πειραζει γιατι συνηθως δεν πειραζει = δεν ΣΕ πειραζε + ΜΕ πειραζει. βαρεθηκα τις φορες που εχω αναγκη την παρεα και αναγκη των αλλων παραπανω απο οσο αυτοι τη δικια μου. βαρεθηκα επισης να δινω πολλα ωστε να περιμενω πολλα, γιατι δε το κανω απευθειας σε μενα τοτε?
    Σε νιώθω αλλά νομίζω πως είτε είσαι γεννημένος να κυνηγάς είτε όχι...Είναι να μην το έχεις μέσα σου..Δεν θα ανοίξεις τα μάτια σου και θα πεις \"Δεν γαμιούνται όλοι σήμερα\" και να το εννοείς...απλά μπορείς να προσπαθήσεις να δείχνεις πως δεν σε νοιάζει και τόσο......Ξέρεις κυνηγώντας γίνεσαι εκμετελλεύσιμος.....Κάνε καλύτερες επιλογές τουλάχιστον στο ποιους θα κυνηγάς την επόμενη φορά.....και κυνήγα λιγότερο....

Senior Member
    διαβασα πολλες φορες και αργα αυτα που γραψατε σαν απαντηση στις αρχικες προτασεις μου.. ( μια περιεργη εικονα ; αισθανομαι αυτα που εγραψα σαν μπαρες πανω σε στηριγματα και με τις προτασεις σας σα να λιπανθικαν λιγο οι μπαρες και να ..μετακινουνται πιο ευκολα ή να βρηκαν αλλους τροπους κινησης .) προσπαθω να καταλαβω τι με ενοχλει πραγματικα..μηπως κρυβεται κατι αλλο πισω απτις συμπεριφορες που περιεγραψα.. αισθανομαι παραξενα οταν ατομα που με καταλαβαινουν ασχολουνται με μενα, ισως εχω συνηθισει στο επιφανειακο ενδιαφερον [ καλα? καλα ]. [ αλλη μια περιεργη εικονα αισθανομαι οτι τα προβληματα μου ειναι μια μεγαλη μπαλα απο χαρτι που απο τελειται απο μικρα χαρτια που τα εχω τσαλακωσει και ενωσει μεταξυ τους:p ]. οι ριζες αυτων των \"καθημερινων\" προβληματων που περιεγραψα ισως βρισκονται σε πραγματα για τα οποια δε σας εχω μιλησει για μενα αλλα δε το εχω κανει γιατι δε ξερω ποια ειναι αυτα.. αμα τα προσδιορισω λιγο θα επανελθω, δυναμικο μπερδεμα..!

Senior Member
    Originally posted by Lef
    διαβασα πολλες φορες και αργα αυτα που γραψατε σαν απαντηση στις αρχικες προτασεις μου.. ( μια περιεργη εικονα ; αισθανομαι αυτα που εγραψα σαν μπαρες πανω σε στηριγματα και με τις προτασεις σας σα να λιπανθικαν λιγο οι μπαρες και να ..μετακινουνται πιο ευκολα ή να βρηκαν αλλους τροπους κινησης .) προσπαθω να καταλαβω τι με ενοχλει πραγματικα..μηπως κρυβεται κατι αλλο πισω απτις συμπεριφορες που περιεγραψα.. αισθανομαι παραξενα οταν ατομα που με καταλαβαινουν ασχολουνται με μενα, ισως εχω συνηθισει στο επιφανειακο ενδιαφερον [ καλα? καλα ]. [ αλλη μια περιεργη εικονα αισθανομαι οτι τα προβληματα μου ειναι μια μεγαλη μπαλα απο χαρτι που απο τελειται απο μικρα χαρτια που τα εχω τσαλακωσει και ενωσει μεταξυ τους:p ]. οι ριζες αυτων των \"καθημερινων\" προβληματων που περιεγραψα ισως βρισκονται σε πραγματα για τα οποια δε σας εχω μιλησει για μενα αλλα δε το εχω κανει γιατι δε ξερω ποια ειναι αυτα.. αμα τα προσδιορισω λιγο θα επανελθω, δυναμικο μπερδεμα..!
    Εδω μεσα το επιφανειακο ενδιαφερον ατονει και μπαινουμε σε πιο βαθια ποταμια.
    Φυσικα και κρυβονται παγιωμενα σχηματα, συναισθηματα και ασυνειδητα κινητρα οπως και αλλες ψυχολογικες διεργασιες πισω απο τις πραξεις και τις στασεις σου, οπως συμβαινει με τον καθενα.
    Ομορφος ο τροπος που περιγραφεις τα προβληματα ως χαρτομπαλα, ειναι συχνο να τα κανουμε αχταρμα για να βλεπουμε ακομα και τα προβληματα μας οπως μας βολευει.
    Σεβομαι την αποφαση σου να επανελθεις οταν θα νιωσεις πιο ετοιμος.
    Να εχεις στο νου σε παρακαλω, οτι δεν εισαι μονος. Εχεις ανθρωπους που ενδιαφερονται πραγατικα να σε ακουσουν.

Senior Member
    Originally posted by Helena
    Και μετά το κοντεύω είναι το έφτασα.
    .
    .
    .
    .
    .
    Ε, τι και αν έφτασα.
    Θα προσπαθήσω περισσότερο (και ας βαρέθηκα να μην έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    esy ti provlima exeis akrivos re just you ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast