Βαρεθηκα να..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

Βαρεθηκα να..

προσπαθω παντα για τους αλλους και μενα οχι. Βαρεθηκα να ακουω τα προβληματα τους και να μη λεω τα δικα μου. Βαρεθηκα να κυνηγαω τον κοσμο για να μου δωσει λιγη φιλια ρε. βαρεθηκα επισης να λεω δεν πειραζει γιατι συνηθως δεν πειραζει = δεν ΣΕ πειραζε + ΜΕ πειραζει. βαρεθηκα τις φορες που εχω αναγκη την παρεα και αναγκη των αλλων παραπανω απο οσο αυτοι τη δικια μου. βαρεθηκα επισης να δινω πολλα ωστε να περιμενω πολλα, γιατι δε το κανω απευθειας σε μενα τοτε?
    θα αρχισω να δινω αγαπη και αξια στον εαυτο μου και οχι να περιμενω να τα βρω στα ματια των αλλων.

Senior Member
    αν μου επιτρέπεις, δεν πιστεύω πως δεν προσπαθείς για σενα. αν θες, ακομα κ μονο απο αυτο το μηνυμα νιωθω οτι προσπαθεις για σενα.

Senior Member
    Lef εντυπωσιάζομαι απο το πόσο ξεκάθαρα βλέπεις τι κάνεις και πώς ενεργείς σε σχέση με τους άλλους. \"Βαρεθηκα να κυνηγαω τον κοσμο για να μου δωσει λιγη φιλια ρε\", \"βαρεθηκα επισης να δινω πολλα ωστε να περιμενω πολλα\", για παράγειγμα.
    Χαίρομαι πάρα πολύ που βαρέθηκες να δίνεις για να πάρεις, να κάνεις πίσω μπας και κάποιος φιλοτιμηθεί να σε βάλει μπροστά, να ζητιανεύεις την παρέα των άλλων. Χαίρομαι που θυμώνεις και σου εύχομαι αυτό που έχεις ήδη αποφασίσει : \"θα αρχισω να δινω αγαπη και αξια στον εαυτο μου και οχι να περιμενω να τα βρω στα ματια των αλλων\".
    Καλώς σε βρήκα lef.
    Μάκια...

Senior Member
    συμφωνω Φοιβη, μόνο που κ το ποσο καλα ειμαστε τελικα δεν κρινεται κ φαινεται μονο στη σχεση που εχουμε με τον εαυτο μας αλλα κ με τους άλλους.

κ το λέω γιατι βλέπω πολλες φορές να υποννοειται πώς οσο πιο καλα ειμαι τοσο περισσοτερο δεν εχω αναγκη άλλους ανθρωπους, τη βοηθεια τους, την αγάπη τους....

Senior Member
    Συμφωνώ Σοφία μου σ\' αυτό που λες : \"το ποσο καλα ειμαστε τελικα δεν κρινεται κ φαινεται μονο στη σχεση που εχουμε με τον εαυτο μας αλλα κ με τους άλλους\".
    Αλλά νομίζω οτι είναι άλλο αυτό που λέει εδώ ο lef, οτι δηλαδή ως τώρα περίμενε να βρει την αγάπη και την αξία προς τον εαυτό του στα μάτια των άλλων.
    Για μένα τουλάχιστον είναι κάτι πολύ διαφορετικό να χρειάζομαι τους άλλους για να μου δώσουν κάτι που εγώ δεν μπορώ να δώσω στον εαυτό μου, να μου καλύψουν κάποιο κενό, αν θες, και άλλο να τους χρειάζομαι σαν σχέση, ως ίση προς ίση, για να τους δώσω και να μου δώσουν, να πάρω και να πάρουν, να αλληλομοιραστούμε τους ευατούς μας και τις ζωές μας.
    Μάκια...

Member
    Το να κάνουμε περισσότερα πράγματα για τους άλλους και να βάζουμε τον εαυτό μας σε 2η μοίρα είναι οξύμωρο και προδίδει ανασφάλεια και όχι καλή αυτοεκτίμηση.
    Δίνω πολλά στους άλλους διότι έτσι τους υποχρεώνω κατά κάποιο τρόπο να είναι πάντα κοντά μου και να νοιώθω ποιό σίγουρος.
    Βάζω τις δικές μου ανάγκες κάπου παρακάτω διότι δεν έχω μάθει να παίρνω και πολύ χαρά από αυτά που μου συμβαίνουν και υποτιμάω λίγο τον εαυτό μου

Senior Member
    Originally posted by Φοίβη
    είναι κάτι πολύ διαφορετικό να χρειάζομαι τους άλλους για να μου δώσουν κάτι που εγώ δεν μπορώ να δώσω στον εαυτό μου, να μου καλύψουν κάποιο κενό, αν θες, και άλλο να τους χρειάζομαι σαν σχέση, ως ίση προς ίση, για να τους δώσω και να μου δώσουν, να πάρω και να πάρουν, να αλληλομοιραστούμε τους ευατούς μας και τις ζωές μας.
    αυτο πολλες φορές ειναι εξαιρετικα δυσδιακριτο. ποσες φορες δεν απαιτουμε ουσιαστικα απο τους άλλους να καλυψουν δικα μας κενα?αγνοωντας στην ουσια πώς αυτο δεν γινεται αν δεν κανουμε κ εμεις τη δικη μας \"δουλεια\", αν δεν τα βρουμε με τον εαυτο μας?

Senior Member
    Originally posted by Sofia

αυτο πολλες φορές ειναι εξαιρετικα δυσδιακριτο. ποσες φορες δεν απαιτουμε ουσιαστικα απο τους άλλους να καλυψουν δικα μας κενα?αγνοωντας στην ουσια πώς αυτο δεν γινεται αν δεν κανουμε κ εμεις τη δικη μας \"δουλεια\", αν δεν τα βρουμε με τον εαυτο μας?
    Κι αυτήν ακριβώς την ψευδαίσθηση νομίζω οτι κατάφερε και \"έσπασε\" ο Lef. Γι\' αυτό χάρηκα τόσο πολύ. Γιατί, όπως λες κι εσύ, είναι πολύ δύσκολο να διακρίνεις για τον εαυτό σου οτι έχεις πέσει σ\' αυτή την παγίδα.
    Μάκια...

Senior Member
    παιδια εγω πιστευω πως τις σχεσεις δεν πρεπει να τις βαζουμε στη ζυγαρια.Καποτε θα χρειαστει να δωσουμε εμεις,καποτε οι αλλοι.Οταν εχουμε αναγκη να μας δωσουν κ δε μας δινουν το βλεπουμε εν τελει εγωιστικα κ τα βαζουμε στο μετρο.Μηπως lef δεν ειναι πραγματικοι φιλοι κ δε σου δινουν αυτο που εχεις αναγκη?

Senior Member
    \"παιδια εγω πιστευω πως τις σχεσεις δεν πρεπει να τις βαζουμε στη ζυγαρια\",αυτο δεν ισχυει.
    νομιζω επειδη δε τους εβαζα στη ζηγαρια κατεληξα ετσι, εφτασα στο ακρο

Senior Member
    μμμ...

δεν ειναι οτι βαζεις μονο αυτους τους ανθρωπους στη ζυγαρια

αυτο που παει να μπει στη ζυγαρια

ειναι το ποιος και γιατι παει να τους συνναντησει..

παει ο λεφ που δεν ξερει την αξια του και σκαει μυτη μπας και του πουν ποση αξια εχει?

η παει ο λεφ που ξερει ποιος ειναι και τι αξια εχει και ως ισος προς ισον οπως ειπωθηκε χαιρεται την παρεα των φιλων του?

Senior Member
    Originally posted by researcher
    μμμ...

δεν ειναι οτι βαζεις μονο αυτους τους ανθρωπους στη ζυγαρια

αυτο που παει να μπει στη ζυγαρια

ειναι το ποιος και γιατι παει να τους συνναντησει..

παει ο λεφ που δεν ξερει την αξια του και σκαει μυτη μπας και του πουν ποση αξια εχει?

η παει ο λεφ που ξερει ποιος ειναι και τι αξια εχει και ως ισος προς ισον οπως ειπωθηκε χαιρεται την παρεα των φιλων του?

εννοειται πως ολο αυτο με εκφραζει απολυτα εννοω οτι η προτελευταια ερωτηση για μενα ισχυει κατα πολυυυυυυ στην πραξη...

Senior Member
    πρεπει να αρχίσεις να δίνεις αγάπη κ αξία στον εαυτό σου κ όχι να περιμένεις απο τους άλλους
    συνηθως πέφτουμε στην παγίδα στο να προσπαθούμε πάντα για τους άλλους κ στο τέλος για εμας;;; κανεις αν όχι εμείς για μας!!! Lef στεναχωρηθηκα που ειμαι τοσο στο προβλημα μου κ δεν ειδα οτι... καν το τοπικ σου, ειμαι εδω για σενα κ περιμενω κ εχω αναγκη την παρεα σου, χωρις να ζηταω τιποτα παραπανω, στο πα κ νωριτερα κ δεν ειχα διαβασει καν το τοπικ σου, αν κ ερχομαι σε δυσκολη θεση που σου γραφω, δεν εχω γνωρισει πιο γλυκο παιδι απο σενα κ αξιζεις πολλα κ συνεχισε την προσπαθεια σου κ θα δεις οτι τιποτα δεν παει χαμενο, αναγνωρισουν δεν αναγνωρισουν οι αλλοι, το θεμα ειναι να ειμαστε ικανοποιημενοι εμεις με το εαυτο μας σε ότι κανουμε.

Senior Member
    :)

Λεφ....δεν σε ξέρω, αλλά μπορώ να καταλάβω την πληγή σου. ΘΑ σου πω το εξής και δεν είναι καθόλου εγωιστικό. Οι σχέσεις είναι δίνω-παίρνω. Είτε είναι φιλικές είτε είναι συναισθηματικές είναι ακριβώς το ίδιο. Μάθε στη ζωή σου να δίνεις και να μη ζητάς βέβαια, αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν έχει την ευαισθησία να σου δώσει, πήγαινε παρακάτω, δεν αξίζει. Όταν δίνεις, δίνεις, δίνεις, και ο άλλος δεν έχει την ευαισθησία να σου δώσει το μονο που καταφέρνεις είναι να ζεις σε μια αρωστημένη κατάσταση....Εκεί φεύγεις και πας παρακάτω...

Φιλικά.

Page 1 of 3 123 LastLast