diouritika
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: diouritika

Junior Member

diouritika

Είμαι καινούρια στο site και θα ήθελα να ρωτήσω αμα ξέρει κάποιος να μου πει μερικα πράγματα για τα διουρητικά σε τι ακριβώς βοηθάνε τι παρενέργειες έχουν και ποια είναι αξιόπιστα. Οποιος μπορεί ας μου απαντήσει.

Junior Member
    μάλιστα ευχαριστώ πάντως!!!

Junior Member
    μπα για απώλεια βάρους ψάχνω.

Junior Member
    να πω την αλήθεια έχω ψάξει πολύ για χάπια που αδυνατίζουν τα πάντα διουρητικά δεν ήξερα τι είναι ακριβώς αλλα και τα χάπια δεν πως να τα πάρω και ποιο είναι το καλύτερο

Junior Member
    τα τελευταια 3 χρονια εχο χασει συνολικά 16 κιλα αλλα αυτο το χρονο δεν μπορω αλλο βαρεθηκα να κανω διαιτες και να μην τα καταφερνω εχω ξεκινησει γυμναστηριο και με εχει βοηθησει αρκετα αλλα θελω να χασω τουλαχιστον 10 κιλα και δεν μπορω

Junior Member
    πιστεψε με δεν ξερεις ποσο εχω μειωσει τις θερμιδες αλλα και παλι ειμαι 17 χρονων σχεδον δεν εχω χρονο να πηγαινω γυμναστηριο τοσο συχνα αλλα περιμενω τν αλλη παρασκευη να κλεισει το σχολειο και να ξαναγραφτω αλλα θελω ενα πιο γρηγορο τροπο να χασω

Junior Member
    δεν εχω παει ακομα δεν φταιει οτι εχω μειωσει πολυ τις θερμιδες αλλα το οτι δεν κανω τοσο εντατικη γυμναστικη σε σχεση με αυτη που εκανα

Senior Member
    Με τα διουρητικα χανεις νερο οχι λιπος.Γιατι βιαζεσαι τοσο να χασεις τα 10 κιλα;

Senior Member
    τα διουρητικα ειναι για τους καρδιοπαθεις.

εισαι καρδιοπαθης?

Senior Member
    παντως τα διουρητικά έχουν πολλές παρενέργειες αν τα πάρει κάποιος που δε τα χρειάζεται καθώς επισης αυτό που θα χάσεις θα είναι νερό κ οχι λίπος όπως σου ειπαν παραπάνω πολύ σωστά (lessing).

Senior Member
    διουρητικα παιρνει η γιαγια μου!!!17 χρονων παιδι τι να τα κανεις???

το νερο ειναι απαραιτητο για το σωμα μας και η αφυδατωση εχει ασχημες επιπτωσεις!!

Junior Member
    παιδια ηρεμηστε καταρχας θελω να χασω αυτα τα κιλα γιατι το χω απωθημενο και θελω να αποδειξω στον εαυτο μου οτι μπορω να το κανω αλλα και σε λιγους μηνες ερχεται η 4ημερη και θελω να περασω καλα με καινουριο λουκ αυτο κυριως και μια ερωτηση εκανα αρχικα πεσατε ολοι να με σκοτωσετε

Senior Member
    Originally posted by Chloe
    παιδια ηρεμηστε καταρχας θελω να χασω αυτα τα κιλα γιατι το χω απωθημενο και θελω να αποδειξω στον εαυτο μου οτι μπορω να το κανω αλλα και σε λιγους μηνες ερχεται η 4ημερη και θελω να περασω καλα με καινουριο λουκ αυτο κυριως και μια ερωτηση εκανα αρχικα πεσατε ολοι να με σκοτωσετε
    Δε νομιζεις οτι τοσοι ανθρωποι που ασχοληθηκαν μαζι σου το καναν γιατι ανησυχησαν για σενα επειδη ακουσαν για διουρητικα;ΔΗΛ.τι ηθελες να σου απαντησουν πανω στην ερωτηση που εκανες;Ολα καλα κ παρε τα διουρητικα πλακωσε τα κ μεις μαζι σου;Θελεις να περασεις καλα στην 4ημερη με καινουργιο λουκ;Τι να σου πω...να πας κομμωτηριο ισως; Και παραλληλα να κανεις μια νορμαλ προσπαθεια με λιγωτερες ποσοτητες κ κινηση κ βλεπεις πως θα τα πας;Πως σου φαινεται αυτη η εκδοχη;