ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Μ&Μ ολα στο μθαλο μας ειναι αρκει να καταλαβουμε οτι ειμαστε πολυ δυνατοτεροι απο οσο νομιζουμε!!
    αλεξανδριτα εγω ημουν 45 κιλα κ θπαρχει κ μια μικρη πιθανοτητα να ημοθν κ λιγο λιγοτερο!
    καλα κ τι κανεισ για την περιοδο?πηγες σε γιατρο?τι σ ειπε?

Senior Member
    εχω παει ναι.ο γυναικολογος μου ειπε απλως οτι δεν εχει νοημα να μου δωσει χαπια για να αδιαθετησω και προς το παρον να μην κανουμε τιποτα.εννοειται οτι εκανα εξετασεις και ολα οκ. ο ψυχιατρος ηταν πολυ πιο απολυτος στο να μην παρω φαρμακα και ειπε οτι μονο αν ανεβασω κιλα και ποσοστο λιπους θα αδιαθετησω...
    τωρα τι να σου πω,επειδη γενικα εχω ενα ταλαιπωρημενο οργανισμο ποτε με αφαγια και με πολλες κρισεις βουλιμιας και εμετους,και λιγο διαστημα σχετικα προσπαθω να ακολουθω ισορροπημενη διατροφη,κανω λιγη υπομονη μπας και συνελθει ο οργανισμος απο το σοκ που εχει υποστει με τοση κακομεταχειριση...

Senior Member
    καταλαβα...... κατι παρομοιο κ εγω...
    ποσο χροννων εισαι? κ σε γενικα πλαισια ποια ηταν η πηγη του "κακου"??

Senior Member
    ειμαι 27,για την ακριβεια σε 4 μηνες κλεινω τα 28 (ναι τωρα στα γεραματα την πατησα σαν 16χρονη)
    η αφορμη της ανορεξιας ηταν καταθλιψη απο μια ερωτικη απογοητευση... το περασμα στη βουλιμια εγινε λογω αναγκαστικης αποχης απο τη γυμναστικη για 3 μηνες (αλλο περιεργο κι αυτο) περυσι τετοια εποχη ακριβως και ειναι οι χειροτερες στιγμες που εχω ζησει.... δεν ξερω αν θα καταφερω να το ξεπερασω ολο αυτο,νιωθω οτι εχω στιγματιστει,πως ο,τι κι αν κανω παντα αυτες οι αναμνησεις θα με ακολουθουν.

αλλα επειδη εχω βαρεθει τις πολλες δικαιολογιες, η πηγη του κακου νομιζω οτι ειναι o κάλος που εχω στον εγκεφαλο...

εσυ freedom?

Senior Member
    μα τι σχεση εχει η αποχη απο την γυμναστικη με την βουλιμια? πρωτα ειχεσ ανορεξια κ μετα σου μετατραπικε σε βουλιμια?
    ελα ρε συ δεν αξιζεις να τα περνας ολα αυτα για εναν αλλον ανθρωπο.....
    εγω απο ενα καλο στον εγκεφαλο οπως λες....μαζι με λιγη ωραιοπαθεια-τασεις ανεξαρτησιας-μετα αδιαφορια για τον εαυτο μ!κ το κερασακι στην τουρτα μια στεναχωρια οικογενειακη που ουσιαστικα ηταν φουσκα........

Senior Member
    Originally posted by freedom30
    μα τι σχεση εχει η αποχη απο την γυμναστικη με την βουλιμια? πρωτα ειχεσ ανορεξια κ μετα σου μετατραπικε σε βουλιμια?
    ελα ντε?
    μαλλον επειδη την περιοδο που ημουν σε ανορεκτικη φαση επετρεπα στον εαυτο μου να τρωει μονο αν εκανα εξαντλητικη γυμναστικη...
    οποτε απο την απογοητευση που δεν θα μπορουσα να γυμναζομαι και τον τρομο οτι θα παχυνω,μου γυρισε σε βουλιμια με εμετους...
    βεβαια ψυχολογικα δεν ημουν καθολου καλα,κι ακομα δεν μπορω να πω οτι ειμαι αλλα προσπαθω...

Senior Member
    ισωσ μπορω να σε καταλαβω!!!!!!!!!!!!!!!!!
    το κολομυαλο μας τα φταιει ολα!!!!!

Senior Member
    Originally posted by freedom30
    ελα ρε συ δεν αξιζεις να τα περνας ολα αυτα για εναν αλλον ανθρωπο.....
    εγω απο ενα καλο στον εγκεφαλο οπως λες....μαζι με λιγη ωραιοπαθεια-τασεις ανεξαρτησιας-μετα αδιαφορια για τον εαυτο μ!κ το κερασακι στην τουρτα μια στεναχωρια οικογενειακη που ουσιαστικα ηταν φουσκα........
    Είναι απλό... για να δικαιολογήσεις τον ευατό σου να φας πρέπει να έχεις ξεσκιστεί στην γυμναστική. Παλαιότερα το έκανα και όταν μόυ έλεγαν ότι αυτό είναι συμπεριφορά ανορεξικής εγώ δεν το παραδεχόμουν ούτε σε εμένα την ίδια!!! Έλεγα ότι το κάνω γιατί μου αρέσει η γυμναστική .... Τότε πήγαινα και στην Ανάσα. Ήμουν 46 κιλά και ένιωθα χοντρή. Βέβαια καμία σχέση σε ύψος ... είμαι 1.59. Σαν ΔΜΣ δεν ήμουν πολύ κάτω αλλά .... όσοι με βλέπαν φρικάραν και με ρωτούσαν έντρομοι εαν είμαι άρρωστη. Όλοι λέγαν πόσο άσχημη ήμουν στον ... γάμο μου. Είχα πολύ χαμηλό ποσοστό λύπους στο σώμα μου και ήμουνα άθλιος σκελετός ..... Καλή επιτυχία freedom ..... να απομακρυνθείς από την νεύρωση αυτή. Καθένας που τα καταφέρνει εδωμέσα δίνει κουράγιο και στους άλλους

Page 2 of 2 FirstFirst 12