Results 226 to 240 of 486
Thread: ενα λαθος που γινεται στο φορουμ
-
28-01-2011, 20:04 #226
σεβασμος στο προβλημα του καθενα χωρις ακυρη κριτικη και βιαστικα συμπερασματα,δεν γνωριζουμε ποιον εχουμε απεναντι μας,τι του συμβαινει και τι του εχει συμβει,δεν μας εχει κανει κακο, και ειναι εδω για τον ιδιο λογο που ειμαστε και εμεις.
μπραβο κοριτσι μου :thumbup: αλλα δεν το βλεπω... δυστηχως...
- 28-01-2011, 20:06 #227
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by mitsokolo
σεβασμος στο προβλημα του καθενα χωρις ακυρη κριτικη και βιαστικα συμπερασματα,δεν γνωριζουμε ποιον εχουμε απεναντι μας,τι του συμβαινει και τι του εχει συμβει,δεν μας εχει κανει κακο, και ειναι εδω για τον ιδιο λογο που ειμαστε και εμεις.
28-01-2011, 20:07 #228
αν το υιοθετησουμε πλεον ΟΛΟΙ ομως νομιζω δεν θα υπαρχει προβλημα...
28-01-2011, 20:10 #229
αγγελουδακι αυτο το εγραψε η ABSOLUTE :P
28-01-2011, 20:22 #230
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
το ειδα μιτσι αλλά πήγα να κάνω έντιτ και μπέρδεψα τα κουότ και το άφησα όπως ήταν
28-01-2011, 20:29 #231
Τhe unique is universal
Eγω εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω κ δημοσια αν χρειαστει οτι αυτο το συγκεκριμενο φορουμ με ΒΟΗΘΗΣΕ παρα πολυ στο εξης:Μεχρι πριν πεσω πανω στο φορουμ ειχα την αισθηση μιας φοβερης ΜΟΝΑΞΙΑΣ. Και αυτο το ακουω απο πολλα μελη που το βρισκουν.Ενοιωθα οτι ειμαι Μονη μου στο θεμα αυτο κ κακα τα ψεματα αλλο να σε καταλαβαινει ενας ανθρωπος 1 φορα την εβδομαδα σε μια συνεδρια κ αλλο μια κοινοτητα με τα ιδια προβληματα σε καθημερινη βαση.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα υπερφαγικα μου επεισοδια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ μετα απο ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ απο τον 2ο μηνα που ημουνα στο φορουμ.Κατα τα αλλα κ αυτος ο χωρος εδω ειναι ενας μικροκοσμος με τα προβληματα του τις δυναμικες τις συγκρουσεις κ.λ.π.Πιστευω πως υποκειται σε μας πως θα συνδεθουμε κ τι θα αποκομισουμε /απορριψουμε.Επισης ΝΙΚΟ D.εγω σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ για την πρωτοβουλια σου να κανεις αυτο το φορουμ τη στιγμη που εισαι κ ο μονος που το σκεφτηκε στον Ελληνικο χωρο κ ιδιως για τον Ροτζεριανο τροπο που το εκανες.Και μακαρι να το ειχα ανακαλυψει νωριτερα.
28-01-2011, 21:06 #232
το καθε φορουμ ειναι μικρογραφια του εξω κοσμου. πισω απο usernames ειναι ανθρωποι που κυκλοφορουν και εξω.
θα ειχαμε ποτε την απαιτηση σε καθε συζητηση, οπουδηποτε, να ακουμε παντα αυτο που θελουμε να ακουσουμε?
αφου η συντριπτικη πλειοψηφια συμφωνουμε οτι αυτο το φορουμ οπως ειναι ΒΟΗΘΑΕΙ, γιατι να αλλαξει για ενα-δυο χατηρια?
28-01-2011, 21:11 #233
niko D,ευχαριστω για την απαντηση
προσωπικα πιστευω οτι προτροπές, επισημάνσεις, υποστήριξη υπαρχουν.
ενα προβλημα ισως ειναι-οπως επισημανθηκε ηδη απο αλλο μελος- οτι ολα τα προβληματα δεν θεωρουνται .."ισοτιμα" να το πω?
γι αυτον που το βιωνει ομως ειναι ενα σοβαρο προβλημα.
θεωρω οτι το καλυτερο που εχει να γινει ειναι να αχολειται ο καθενας με το δικο του προβλημα (αναφερομα ιστο ειδος του προβληματος).
δε χρειαζεται να επεκτεινεται στα υπολοιπα, αν αυτα τον ξενιζουν.
κανεις απο εμας πιστευω δεν ειναι αρμοδιος, ουτε εχει τη γνωση κ κυριως την απαιτουμενη αποστασιοποιηση να κρινει ποιο προβλημα ειναι πιο σοβαρο κ για ποιον.
αρα, με ποια κριτηρια θα ειναι εξ ορισμου αυτος που θα κατευθυνει κ θα συμβουλεψει?
(σ.σ. δε θεωρω οτι προσωπικα απεχω απο ... "προβληματικες " συμπεριφορες.. ισως καποιες στιγμες να εχω στεναχωρησει, να εχω ισως θιξει καποιους... απο τη στιγμη που δεν εχουμε κατι να μοιραοσυμε, κακως το εκανα.. δε γινεται ομως κ να μην απαντησω οταν νιωθω οτι με προκαλουν... οπως κ να χει, ξαναλεω, κακως.... το θεμα ειναι ομως οτι καποιοι εχουν επιγνωση οτι μπορει να κανουν λαθη... ποιοι ειναι αυτοι που αισθανονται οτι ειναι υπερανω των λαθων κ των ανθρωπινων αδυναμιων ωστε να ειναι καλοι moderators?)
28-01-2011, 21:14 #234
Originally posted by smart
(σ.σ. δε θεωρω οτι προσωπικα απεχω απο ... "προβληματικες " συμπεριφορες.. ισως καποιες στιγμες να εχω στεναχωρησει, να εχω ισως θιξει καποιους... απο τη στιγμη που δεν εχουμε κατι να μοιραοσυμε, κακως το εκανα.. δε γινεται ομως κ να μην απαντησω οταν νιωθω οτι με προκαλουν... οπως κ να χει, ξαναλεω, κακως.... το θεμα ειναι ομως οτι καποιοι εχουν επιγνωση οτι μπορει να κανουν λαθη... ποιοι ειναι αυτοι που αισθαnονται οτι ειναι υπερανω των λαθων κ των ανθρωπινων αδυναμιων ωστε να ειναι καλοι moderators?)
29-01-2011, 01:50 #235
Originally posted by NikosD.
Originally posted by absolute
Υποτιθεται οτι το 90% εδω μεσα εχει ΔΠΤ, ποιος μπορει να κρινει ποιο ειναι αυτο το υπολοιπο 10% που ειναι καταλληλο να προτρεψει,να αποτρεψει και να συμβουλευεσει και οτι θα εχει επιπλεον τη διαθεση και το χρονο να ασχοληθει...??uzzled:
Εχω δει πάρα πολλούς ανθρώπους εδώ μέσα να έχουν διάθεση να βοηθήσουν, να έχουν σεβασμό προς όλα τα μέλη που συμμετέχουν και εν τέλει να υπάρχουν εδώ με έναν πολύ γόνιμο τρόπο, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους άλλους.
02-02-2011, 13:11 #236
Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους σε αυτούς που αντιμετωπίζουν μια ΔΠΤ και άρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν εθελοντικά στο φόρουμ και σε αυτούς που δεν αντιμετωπιζουν κάποια ΔΠΤ και άρα μπορούν να βοηθήσουν.
Μέρος του προβλήματος σε μια ΔΠΤ είναι η εμμονική ενασχόληση με το πρόβλημα. Όσο περισσότερο χώρο καταλάμβάνει μέσα μας, στη σκέψη και στο συναίσθημα μας, τόσο περισσότερο το τρέφουμε το πρόβλημα.
Το να αφιερώσουμε χρόνο ή ενέργεια στο να βοηθήσουμε τον χώρο και τους άλλους ανθρώπους, από μόνο του, είναι ικανό να δώσει δύναμη ή ακόμη-ακόμη, να λειτουργήσει (ψυχο)θεραπευτικά, ίσως γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το ίδιο θέμα, μέσα απο διαφορετικά πρίσματα.
Δεν θα επιμείνω ωστόσο. Κάθε άλλη πρόταση/ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
02-02-2011, 13:18 #237
Δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους σε αυτούς που αντιμετωπίζουν μια ΔΠΤ και άρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν εθελοντικά στο φόρουμ και σε αυτούς που δεν αντιμετωπιζουν κάποια ΔΠΤ και άρα μπορούν να βοηθήσουν.
Μέρος του προβλήματος σε μια ΔΠΤ είναι η εμμονική ενασχόληση με το πρόβλημα. Όσο περισσότερο χώρο καταλάμβάνει μέσα μας, στη σκέψη και στο συναίσθημα μας, τόσο περισσότερο το τρέφουμε το πρόβλημα.
Το να αφιερώσουμε χρόνο ή ενέργεια στο να βοηθήσουμε τον χώρο και τους άλλους ανθρώπους, από μόνο του, είναι ικανό να δώσει δύναμη ή ακόμη-ακόμη, να λειτουργήσει (ψυχο)θεραπευτικά, ίσως γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το ίδιο θέμα, μέσα απο διαφορετικά πρίσματα.
Δεν θα επιμείνω ωστόσο. Κάθε άλλη πρόταση/ιδέα είναι ευπρόσδεκτη.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:
03-02-2011, 09:45 #238
Από τη στιγμή που ο admin μας
μας δηλώνει ότι όντως χρειάζεται την βοήθεια κάποιων
από το χώρο για να μπορεί να είναι το φόρουμ σε τάξη
θεωρώ ότι όσοι έχουν τον απαραίτητο χρόνο θα έπρεπε
να σπεύσουν να βοηθήσουν.......
δεν είναι σωστό τώρα που μας ζητάει βοήθεια να φερθούμε για άλλη μια
φορά σαν κακομαθημένα και να αφήσουμε το φόρουμ στην τύχη του......
το ξαναείπε άλλωστε πως δεν πρόκειται για αστυνόμευση......
Προτείνω λοιπόν και ελπίζω στη δική σας υποστήριξη.
Να αναδιαρθρωθούν οι κατηγορίες, να συμμαζευτούν κάποια θέματα,
να υπάρχουν ενεργοί διαχειριστές,
όχι ως δικαστές ή διαιτητές
αλλά με διάθεση να εξηγήσουν,
να τακτοποιήσουν, να πυροσβέσουν, να υποστηρίξουν.
Αυτό καλό δεν είναι ρε παιδιά?????????
03-02-2011, 10:37 #239
η αποψη καποιων ειναι αυτο κ ΜΟΝΟ:ΑΠΟΨΗ!!
ουτε μπορει ουτε πρεπει να αποτελεσει ουτε ανασταλτικο παραγοντα ,εφοσον ο διαχειριστης θεωρει οτι πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες, ουτε αλλοθι για οσους υποστηριζουν οτι ειναι προθυμοι να προσφερουν τη βοηθεια τους.
ιδού η Ρόδος....
03-02-2011, 13:34 #240
2. Από τις μέχρι τώρα αποκρίσεις, μοιάζει η ιδέα να μην έχει ανταπόκριση, απεναντίας να δημιουργεί προβληματισμό ή/και ενόχληση. Ισως κάτι να μην μπορώ να δω που όσοι συμμετέχετε και ζείτε το φόρουμ ,να μπορείτε να το διακρίνετε καλύτερα.
Οκ, μπορούμε να την αφήσουμε την ιδέα και να πάμε παρακάτω.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ασχοληθώ
αλλά πιστεύω πως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω?.
Και θέμα χρόνου έχω και γνώσεις μου λείπουν?..
Όσοι λοιπόν νομίζουν ότι έχουν χρόνο??
Ας συνεχίσουν να το σκέφτονται?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση