ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 33 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 486
    Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Originally posted by absolute
    και πως το ξεπερασες??

εγω αυτο το "πανω κατω" το κανω απο τα 18,μη σου πω και νωριτερα...
    και ειμαι 29, το 1/3 της ζωης μου....
    αυτο ειναι για ενα αλλο θεμα..μη χαλασουμε το θεματακι που ειναι τοσο ευστοχο και καλο...εγω ημουν απο τα 14 μεχρι τα 24
    και τωρα ειμαι 30...6 χρονια εκτος συμπτωματος
    :thumbup:
    αντε και στα δικα μας!!!:starhit:

Senior Member
    έκανα αυτό το θέμα να είναι πάντα πρώτο στην κατηγορία "παχυσαρκία" ευελπιστώντας πως θα μπορούν να το διαβάζουν αρκετοί επισκέπτες που πρωτομπαίνουν εδώ, ακόμη κι αν το θέμα δεν έχει νέες απαντήσεις.

Εχω και γω προβληματιστεί πολύ με τα διάφορα θέματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα και που είναι τόσο αντίθετα με την φιλοσοφία αυτού του φόρουμ.

Δεν ξέρω τι αλλο θα μπορουσαμε, διαχείριση και μέλη να κάνουμε ώστε να ευαισθητοποιησουμε περισσότερο τους επισκέπτες και τα μέλη.
    Καθε ιδέα, καλοδεχούμενη.

Senior Member
    Σε ευχαριστουμε πολυ κ πανω απο ολα εγω σε ευχαριστω για την υπαρξη αυτου του φορουμ.Θα σκεφτουμε νομιζω ολοι πανω σε αυτο που λες.

Senior Member
    Σκεφτηκα κατι.Θα μπορουσε στην αρχικη σελιδα του φορουμ να γινει μια αλλαγη.Θα μπορουσε να λεει:Τι ειναι διατροφικη διαταραχη; Μια εμμονη σε σχεση με το φαγητο.Στην περιπτωση της παχυσαρκιας η λανθασμενη εντυπωση πως καθε φορα η καινουργια διαιτα θα κανει το θαυμα,οτι σημασια εχει να χαθουν τα κιλα γρηγορα κ μετα να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα,οτι αυτη ειναι η τελευταια κ η πιο αυστηρη προσπαθεια με οτι επακολουθα αυτη η νοοτροπια φερνει(φαυλος κυκλος)
    Στην περιπτωση της βουλιμιας που ειναι η αλλη ακρη της ανορεξιας η εμμονη εκφραζεται διαφορετικα αλλα η βαση ειναι ιδια.Μη-ισσοροπημενη σχεση με το φαγητο με πιο βιαιους τροπους αλλα με ιδια κρυμμενα αλυτα ζητηματα απο κατω.Γιατι ο ανορεξικος θελει να καταλαμβανει οσο λιγωτερο χωρο γινεται;Γιατι ο βουλιμικος δεν ανεχεται καμμια ''παρασπονδια'' σε σχεση με την τροφη;Κ.Λ.Π.Κ.Λ.Π.απλως μια ιδεα τα κειμενα μπορουν να δουλευτουν διαφορετικα.Θα σκεφτω κ αλλα

Senior Member
    απο που να ξεκινησω.....:shocked2:
    νυσταζω και εχω φαει και πολυ...

ρε, εκτος απο το αψογο ποστ, εγινες και πρωτη μουρη τοπικ. εμφανιστηκε ο αντμιν, εκανε το θεμα σου pinned!!!

μας εχεις παρει τον αερα κοπελια :smilegrin:

Junior Member
    Originally posted by penelope1985
    Eισαι πολυ σωστη... Το προβλημα του φορουμ ειναι οτι μπαινει κοσμος για να μαθει ποια ειναι η διαιτα που θα τον κανει αδυνατο τρωγοντας γαριδακια και σοκολατες ή ποιος ειναι ο πιο trendy διαιτολογος. Ενω το θεμα ειναι ενα... ο ανθρωπος π μπαινει εδω πρεπει να συνειδητοποιησει οτι α) εχει προβλημα με το φαι και οχι με το βαρος απαραιτητα... Εγω αυτη τη στιγμη δεν εχω προβλημα με το βαρος αλλα θα εχω για παντα προβλημα με το φαι... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... Με λενε Πηνελοπη και θελω να τρωω... πως το λενε δλδ?

και β) οτι για να αδυνατησεις πρεπει να πεινασεις... δεν γινεται αλλιως.... δεν μπορεις να τρως σοκολατες και να αδυνατιζεις... δεν μπορεις να τρως μερα παρα μερα ΄πιτογυρα και μετα να παραπονιεσαι οτι εχει κολλησει ο μεταβολισμος σ...

Αυτα!

Συμφωνώ με Lessing και Πηνελόπη- αλλά κυρίως με Spaceride.
    Ας μην παραγνωρίζουμε πάντως τη σημασία της Μεθόδου στη διαδικασία επίτευξης ενός στόχου. Οι προτεινόμενες δίαιτες και το ημερήσιο ζύγισμα είναι μια Μέθοδος. Βάσει των εμπειριών μας ξέρουμε ότι δεν λειτουργούν βέβαια. Ωστόσο δεν βλέπω πολλά άλλα τόπικ που να προτείνουν διαφορετικές Μεθόδους στηριγμένες στην κατανόηση των αιτιών του προβλήματος και κυρίως στο πώς από την κατανόηση θα περάσουμε στη συνειδητοποίηση και από εκεί στην πράξη- για μια ζωή. Εμένα ο δρόμος ανάμεσα σ' αυτά τα βήματα μου φαίνεται πολύ μακρύς...

Senior Member
    Και πολυ καλα εκανε ο admin.Ο καθενας εδω μεσα μπαινει και κανει ενα καρο αχρηστα ποστ, επιτελους καποιος μιλησε σωστα.

Senior Member
    Originally posted by NikosD.

Εχω και γω προβληματιστεί πολύ με τα διάφορα θέματα που κυκλοφορούν εδώ μέσα και που είναι τόσο αντίθετα με την φιλοσοφία αυτού του φόρουμ.

Δεν ξέρω τι αλλο θα μπορουσαμε, διαχείριση και μέλη να κάνουμε ώστε να ευαισθητοποιησουμε περισσότερο τους επισκέπτες και τα μέλη.
    Καθε ιδέα, καλοδεχούμενη.
    Καλημέρα Νίκο!Καλημέρα lessing και λοιπά μέλη!
    Κι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη,ενίοτε αγανακτισμένη,άλλοτε απογοητευμένη...
    Και μ'εσένα έχω κατά καιρούς θυμώσει,Νίκο,με την απουσία σου...Οκ,αντιλαμβάνομαι πως δε θα έχεις ιδιαίτερο χρόνο
    στη διάθεση σου,έχεις τη δουλειά σου,την προσωπική σου ζωή,το άλλο το φόρουμ,που φαντάζομαι,είναι πιο απαιτητικό...
    Όμως εδώ είμαστε ξέφραγο αμπέλι.Θα μου πεις χρειαζόμαστε χωροφύλακα;Μακάρι να μη χρειαζόμασταν,
    αλλά να που κάτι,κάποιος,κάπως πρέπει να συντονίζει την κατάσταση εδώ μέσα.Αν όχι εσύ,κάποιοι άλλοι...
    Δε λέω πως δε σε νοιάζει...Απλά σκέφτομαι τα όνειρα σου πριν χρόνια όταν το πρωτοάνοιξες
    κι αναρρωτιέμαι αν η εικόνα,που κάποτε είχες οραματιστεί,έχει καμία σχέση με αυτό,που εξελίχθηκε το φόρουμ.

Σκέφτηκα κι εγώ κατά καιρούς να ανοίξω τόπικ για το θέμα αυτό,αλλά παρόμοιες απόπειρες μου
    στο παρελθόν κατέληξαν σε δυσάρεστες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα μέλη(κάποια αισθάνθηκαν πως δέχονται επίθεση,
    επειδή υπήρξε αρνητική αναφορά σε τόπικς,που συνηθίζουν να γράφουν)και με απέτρεψα.
    ʼλλη φορά σκέφτηκα πιο δεικτικούς τρόπους.Να γεμίσω το φόρουμ απαράδεκτα τόπικς,τύπου ωριαίο ζύγισμα,
    τι έφαγα το πρωί,τι το μεσημέρι,τι το βράδυ,τι το ενδιάμεσο,αλλά φοβήθηκα μήπως γράψουν κάποιοι και το πάρουν σοβαρά...

Βλέπω πόσο ψηλά είναι σε θεάσεις κι απαντήσεις κάποια τόπικς,βλέπω απαράδεκτες δίαιτες να προτείνονται,
    βλέπω την εμμονή γύρω από το ζύγισμα και την τροφή με παροπίδες,λες και δεν πηγάζει από κακώς κείμενα μέσα μας...
    Ελάχιστα άτομα κατευθύνουν την κουβέντα σε μια πιο βοηθητική κατεύθυνση,ανοίγουν πιο ουσιώδη τόπικς,δεν ξέρω...
    Με στεναχωρεί πολύ αυτό,που συμβαίνει.Πονά η ψυχή μου για οσα άτομα θα μπουν και θα βρει πάτημα και τροφή η διαταραχή τους.
    Φοβάμαι συνεργεί αρνητικά το φόρουμ...πως ψάχνοντας απλά μια δίαιτα μπορεί κάποιος να χωθεί πιο βαθειά στην εμμονή
    ή απενοχοποιείται από την σύμπραξη κι άλλων,παρασύρεται,το αφήνει να εκτυλίσσεται ανενόχλητα...

Ειλικρινά απορώ πραγματικά αν κάποιος έχει βοηθηθεί ουσιαστικά από το φόρουμ(και τέτοιο τόπικ ήθελα ν'ανοίξω).
    Δε μιλώ αν γνώρισε κάποια αξιόλογα άτομα κι ανέπτυξε φιλίες,αλλά αν αναφορικά με το πρόβλημα του όντως βοηθήθηκε!
    (οι βαριατρικά χειρουργημένοι στο κομμάτι της επέμβασης τους έχουν κάτι να προσκομίσουν,οκ,το βλέπω αυτό)
    Το έχω συζητήσει πολλές φορές το θέμα με πολλά μέλη,έχω σκεφτεί να φύγω κι εγώ,γιατί άλλο δε μπορώ να βλέπω τι γίνεται...
    Αλλά πάλι δεν ησυχάζω...Δεν ξέρω...Αναρρωτιέμαι πώς λειτουργεί αυτό το σύστημα αυτοβοήθειας εδώ μέσα...

Πάντως δε νομίζω πως είναι καλό να υπάρχουν τόπικς τύπου "καθημερινό ζύγισμα",χωρίς φυσικά να μέμφομαι τα μέλη,
    που τα άνοιξαν και γεμίζουν τις σελίδες τους.Δεν ξέρω πώς λειτουργούν άλλα φόρουμς ούτε τι είναι δεοντολογικό.
    Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να κινούμαστε κυρίως στο φόρουμ της ψυχολογίας και στα διάφορα.
    Με την έννοια να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας συμβαίνει και γιατί(ψυχολογία)
    και να στρέψουμε το ενδιαφέρον και τη σκέψη μας σε άλλους τομείς πέραν της τροφής(διάφορα).
    Δε λέω να μη μιλήσει ο κάποιος για το πρόβλημα,που αντιμετωπίζει,δε λέω να μην ενημερωθεί για επεμβάσεις
    από μέλη,που χειρουργήθηκαν και μοιράζονται την εμπειρία τους,δε λέω να μην υπάρχουν και τα άλλα φόρουμς,
    αλλά να εστιάζουμε σε πιο βοηθητικούς για την απεμπλοκή μας δρόμους και προβληματισμούς και όχι να φωτίζουμε τον πάτο!

Εγώ πάντως έχω κουραστεί κι απογοητευτεί...Και δυστυχώς στα τρία χρόνια,που συμμετέχω ενεργά,έχω δει άτομα
    με αξιόλογη γραφή και σκέψη να εξαφανίζονται(χωρίς βέβαια να απορώ ή να τους κατηγορώ).
    Μπράβο,lessing,που ανακίνησες το θέμα!Πραγματικά ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση και μάλιστα σύντομα!

Senior Member
    Originally posted by lessing

Σκεφτηκα κατι.Θα μπορουσε στην αρχικη σελιδα του φορουμ να γινει μια αλλαγη.Θα μπορουσε να λεει:Τι ειναι διατροφικη διαταραχη; Μια εμμονη σε σχεση με το φαγητο.Στην περιπτωση της παχυσαρκιας η λανθασμενη εντυπωση πως καθε φορα η καινουργια διαιτα θα κανει το θαυμα,οτι σημασια εχει να χαθουν τα κιλα γρηγορα κ μετα να ασχοληθουμε με τα υπολοιπα,οτι αυτη ειναι η τελευταια κ η πιο αυστηρη προσπαθεια με οτι επακολουθα αυτη η νοοτροπια φερνει(φαυλος κυκλος)
    Στην περιπτωση της βουλιμιας που ειναι η αλλη ακρη της ανορεξιας η εμμονη εκφραζεται διαφορετικα αλλα η βαση ειναι ιδια.Μη-ισσοροπημενη σχεση με το φαγητο με πιο βιαιους τροπους αλλα με ιδια κρυμμενα αλυτα ζητηματα απο κατω.Γιατι ο ανορεξικος θελει να καταλαμβανει οσο λιγωτερο χωρο γινεται;Γιατι ο βουλιμικος δεν ανεχεται καμμια ''παρασπονδια'' σε σχεση με την τροφη;Κ.Λ.Π.Κ.Λ.Π.απλως μια ιδεα τα κειμενα μπορουν να δουλευτουν διαφορετικα.Θα σκεφτω κ αλλα
    Lessing μου,κάτι σχετικό υπάρχει στην αρχική σελίδα του eatingdisorders:

--->http://www.eatingdisorders.gr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

Θα δεις στα αριστερά τα περί παχυσαρκίας,περί βουλιμίας,περί ανορεξίας.
    Θα μου πεις πόσοι τα έχουν διαβάσει,ειδικά με το που πρωτοβρίσκουν το φόρουμ από το google.

Ίσως καλό θα ήταν μια που υπάρχει τρόπος να μπαίνει ένα τόπικ μόνιμα πρώτο στη λίστα,
    να ξεκινά κάθε σχετικό φόρουμ με τα "περί" του,σαν μια γενική πρώτη κατεύθυνση.

Φοβάμαι όμως πως δεν αρκεί αυτό...Έχω την αίσθηση πως οι δημοκρατικές μου αντιλήψεις λυγίζουν μπροστά στο γενικότερο καλό.
    Θέλω τα απολύτως αποπροσανατολιστικά της βοηθητικής κατεύθυνσης τόπικς να εκλείψουν!Να σβηστεί κάθε στερητική δίαιτα,
    κάθε τόπικ,που δίνει χώρο σε λανθασμένες πρακτικές να διαιωνίζονται.Καταλαβαίνω πως ο καθένας πρέπει να διανύσει το δικό του δρόμο,
    να κάνει τα δικά του λάθη,να μάθει μέσα από αυτά,να στροβιλιστεί στους φαύλους κύκλους του,να αγγίξει τα όρια της αντοχής του...
    Από ένα φόρουμ όμως,όπου αναζητάς φίλο όταν η τροφή γίνεται εχθρός περιμένω πολλά περισσότερα!Έχει άλλη ευθύνη ο χώρος αυτός.

Senior Member
    Καλώς ή κακώς είμαστε μία μικροκοινωνία με ποικιλία απόψεων και βιωμάτων. Όπως όλοι, έχω με τη σειρά μου παρατηρήσει πλήθος μηνυμάτων χωρίς ουσία, χωρίς καν την έννοια της διασκέδασης. Πρόσεξα επίσης ότι το φόρουμ δίνει βήμα για να εκτονώσουμε τις προσωπικές μας εμπάθειες και να επιτεθούμε ο ένας στον άλλο χωρίς ουσιαστική αιτία.
    Μήπως το παρακάνουμε με την έννοια της διαταραχής? Μήπως πίσω από αυτή την ταμπέλα αισθανόμαστε ότι μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε, όπως το θέλουμε, χωρίς συνέπειες? Έχουμε άραγε θέμα μόνο με τη διατροφή μας ή είμαστε γενικότερα διαταραγμένες προσωπικότητες?
    Δε μπορούμε να αστυνομεύσουμε το φόρουμ, γιατί δε μπορούμε να ελέγξουμε τι γράφει και κυρίως ποιος το γράφει και γιατί. Αλλά ένας ένας μπορούμε να σκεφτούμε λιγάκι πώς θα μπορέσουμε να λάβουμε και να προσφέρουμε ουσιαστικότερη βοήθεια.

Senior Member
    Αχ,ʼβα...Κι εγώ κάποτε ονειρευόμουν αυτό το ένας ένας,
    προσπαθούσα να είμαι χαλαρή αναφορικά με το ότι είναι μια μικρογραφία της κοιωνίας,
    διαφορετικοί άνθρωποι,διαφορετικές αντιλήψεις,ανάγκες,τρόποι επικοινωνίας...Όλα αυτά θεμιτά
    στο επίπεδο,που μιλάμε για αντιδεοντολογική συμπεριφορά και πληθώρα ανούσιων τόπικς.Μικρό το κακό.
    Αυτό δεν είναι επικίνδυνο,μπορεί ο καθένας να επιδείξει ανοχή και να μη συμμετέχει όπου δεν τον αφορά.
    Το ζήτημα,που έχω την αίσθηση πως συζητούμε,αφορά άλλα θέματα,που κυκλοφορούν,μη σου πω
    πως έχουν κάνει κατάληψη στο χώρο.Εγώ πάντως από καιρό έπαψα να εμπιστεύομαι όποιον μπαίνει τι θα ποστάρει!
    Θέλω αστυνόμευση γιατί είναι πιο σημαντικό για μένα να μην εκτεθεί σε μεγαλύτερο κίνδυνο έστω κι ένας ακόμη!

Senior Member
    Γλυκειά μου, ονειροπόλα μου Ναταλίτσα! Αν δεν πάθουμε, πώς θα μάθουμε? Προσωπικά έπαθα από διαιτολόγο, παρακαλώ. Είχα πάει όταν ήμουν γύρω στα εβδομήντα κιλά, έδωσα ένα κάρο χρήματα και μου έδωσε να ακολουθήσω επί μήνες μία δίαιτα πρωτεινική, όπως την έλεγε. Ούτε μια μπουκιά ψωμάκι, ούτε ένα φρούτο, υδατάνθρακες και ζάχαρη μηδέν. Αίσχος. ʼφθονα κρέατα, λίπη, άσπρο αλκοόλ, δίαιτα το λες αυτό το πράγμα? Και μάλιστα από επαγγελματία? Απορώ πώς δέχτηκα τέτοιο πράγμα. Πού το είχα το μυαλό μου? Ναι, είχα χάσει κιλά, αλλά να μπω εδώ μέσα και να την προτείνω? Όχι βέβαια. Γιατί η απώλεια βάρους δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Θα μπορούσαμε, μόλις δούμε να προτείνεται κάτι τέτοιο, να απαντούμε αποτρεπτικά. Πώς κάνουμε μόλις βλέπουμε διαφήμιση? Αυτό.

Senior Member
    Ελένη,σε παρακαλώ πολύ,μην το παίρνεις προσωπικά!Ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος,που δραστηριοποιείται
    σε θέματα,που εγώ τουλάχιστον δεν αντιλαμβάνομαι τη βοηθητική τους λειτουργία.Δεν ενόχλησες κάποιον
    ούτε χρειάζεται ν'αποσυρθείς.Αλίμονο!Αν μπορείς,βοήθησε με να καταλάβω!Σε τι σε βοήθησε η καταγραφή αυτή;
    Ζητώ την άποψη σου!Όχι απολογία.Ρωτώ με απορία κι από ουσιαστικό ενδιαφέρον,χωρίς την παραμικρή διάθεση επίθεσης!
    Το ζητούμενο εδώ είναι να διαμορφώσουμε το φόρουμ μας με τον θετικότερο δυνατό τρόπο!Κάθε άποψη μετρά!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Γλυκειά μου, ονειροπόλα μου Ναταλίτσα! Αν δεν πάθουμε, πώς θα μάθουμε?
    ʼβα μου,το ξέρω από πρώτο χέρι πως μόνο το προσωπικό βίωμα διδάσκει!
    Είμαι 39 και την πρώτη μου δίαιτα την έκανα στα 11.Έκοψα πολλές τροφές,σταμάτησα να ψηλώνω.
    Πέρασα την εφηβεία μου με κάθε ανόητη χημική δίαιτα,με αφαγίες,με ανελέητο κοπάνημα γυμναστικής,ενέσεις,μηχανή ματα...
    Δε χάρηκα σχεδόν τίποτα,επειδή θα το χαιρόμουν όταν θα αδυνάτιζα,έκανα τόσα λάθη...Κατέστρεψα τη σωματική και ψυχική μου υγεία!
    Ειλικρινά με θαυμάζω που άντεξα!Όλη η ζωή μου θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά αν είτε δεν αντιμετώπιζα καθόλου πρόβλημα βάρους
    είτε αν το διαχειριζόμουν με καλύτερο τρόπο.Και τώρα μετά από τόσα χρόνια,που επιτέλους κατάφερα να έχω άλλη οπτική,
    ίσως ακούγεται δικτατορικό αυτό μου το συναίσθημα,αλλά θέλω,θέλω πραγματικά πολύ,όσο το συντομότερο δυνατό
    και με το μικρότερο δυνατό κόστος να συντονιστούμε όλοι στην βοηθητικότερη για τον καθένα μας κατεύθυνση!
    Θα μου πεις "θέλε!"Οκ.Εγώ δεν είχα ίντρνετ.Αν είχα,θα μπορούσα να είχα αποφύγει αρκετές κακοτοπιές,είμαι σίγουρη.
    Σήμερα λοιπόν,που έχουμε πρόσβαση σε τόση πληροφόρηση,δεν είναι κρίμα,να μη φωτίζονται έστω κάποιες κατευθυντήριες
    και να επισκιάζονται από εκείνες που διαιωνίζουν,αν όχι μεγενθύνουν το πρόβλημα;Αυτό με τρώει!
    Κι ειδικά επειδή το φόρουμ μας είναι εύκολα προσβάσιμο σε πολλά άτομα,η συμβολή του αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία!

Senior Member
    Οπότε,αν κατάλαβα καλά,Ελένη,κρίνεις εκ του αποτελέσματος.Πως χάρη σε αυτήν την καταγραφή είσαι σήμερα στο βάρος,
    που είσαι και όχι σε αυξημένο,όπως σε προηγούμενους χειμώνες.Δεν υποτιμώ τη σπουδαιότητα αυτού,απλά αναρρωτιέμαι.
    Πέρα από αυτό,ως προς την ουσία της σχέσης σου με το φαγητό,νιώθεις να έχει αλλάξει κάτι;Κι αν ναι,ποιό είναι αυτό;
    Είσαι περισσότερο συνειδητοποιημένη όταν αναζητάς τροφή όχι από πείνα,τι ακριβώς σημαίνει και πώς να το διαχειριστείς;
    Σου κάνω προσωπικές τώρα ερωτήσεις,το καταλαβαίνω...Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένη ν' απαντήσεις.Περισσότερο ρητορικά τις θέτω.

Το σκεπτικό μου είναι πως ορισμένες φορές νιώθουμε πως βοηθούμαστε από κάτι,που μακροπρόθεσμα καταλήγει αρνητικό.
    Κοιτάζουμε το δέντρο κι όχι το δάσος,το οποίο συνεχίζει να υφίσταται,οπότε και κινδυνεύουμε να χαθούμε μέσα του,να μας καταπιεί!
    Χάσαμε όλοι τόσα και τόσα κιλά στη ζωή μας!Δείξαμε παραδειγματική πειθαρχία κι ακολουθήσαμε κάθε πρακτική,
    που βρέθηκε στο δρόμο μας ως μέσο για να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος και όσα για τον καθένα συνεπάγεται.Ε,και;
    Γιατί είμαστε σήμερα ακόμα εδώ;Γιατί οι περισσότεροι έχουμε πάρει κι άλλο βάρος;Γιατί στερούμαστε χαρές της ζωής κι ευκαιρίες για κάποια ψωροκιλά;
    Γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας;Γιατί δίνουμε τόση σημασία στην εικόνα,υποτιμώντας τα υπόλοιπα μας;Χίλια γιατί!
    ʼρα κάτι δεν κάνουμε σωστά,γι'αυτό κι επανέρχεται μέχρι να του δώσουμε τη δέουσα προσοσχή!Κάτι θέλει να πει ο ποιητής!Τι;

Page 2 of 33 FirstFirst 123412 ... LastLast