ενα λαθος που γινεται στο φορουμ - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 486
    Senior Member
    Σας πληροφορω οτι σε ολα τα φορουμ τρωγονται.Ακομα κ επιστημονων κ πολυ πολυ χειροτερα απο μας.Πρεπει να ειναι χαρακτηριστικο των Ελληνων δεν εξηγειται αλλιως.Χτες που εβλεπα στο Σκαι το αφιερωμα για το 1821 ελεγε οτι οι Ελληνες ειχαν μαχες μεταξυ τους!απο την αρχη της επαναστασης!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μαρία της Ελπίδας,είτε τα γράφεις στα ελληνικά κεφαλαία είτε στα ξένα μικρά,
    ένα έχω να πω:με διαβάλεις!Ουδεπόποτε σε βοήθησα και μη μου βάζεις τη ρετσινιά!
    Μάθαμε τώρα και όλοι βοηθάμε όλους!Στοιχεία έχεις;Μην πετάμε λόγια στον αέρα
    και θίγουμε υπολήψεις,παρακαλώ πολύ!Ν'ανακαλέσεις πάραυτα!Akous?AΚΟΥΣ;

Όσο για το τρωγόμαστε...όλα γύρω από την τροφή γυρίζουν εδώ μέσα...Τι άλλο να κάνουμε;
    Να ήμασταν φόρουμ ψυχολογικό να το ψυχαναλύαμε,φετιχιστικό να δενόμασταν,να μαστιγωνόμασταν κλπ...

Εμένα μου πέρασε πάντως ό,τι με είχε αναστατώσει...Περασμένα-ξεχασμένα!
    Είμαι διαθέσιμη οπουδήποτε τυχόν μπορώ να φανώ χρήσιμη...
    Μόνο μη μου ζητήσετε να βοηθήσω τη Μαρία της Ελπίδας!:bouncy:

χαχαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!χιλ� �α συγνωμη για τα ψευδη μου...δεν θα επαναληφθει!!!!!!:yes:
    :smilegrin: υποσχομαι να καθαρισω το ονομα σου nadine μου....:yes:
    οσο για τα υπολοιπα.....χμ......αλλη μια φορα με αφησες αφωνη και συγκεκριμενα αγραφτη οποτε δεν σχολιαζω απλα χαμογελω και συμφωνω.....:thumbup::thumbup::thumbup::spi n:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Σας πληροφορω οτι σε ολα τα φορουμ τρωγονται.Ακομα κ επιστημονων κ πολυ πολυ χειροτερα απο μας.Πρεπει να ειναι χαρακτηριστικο των Ελληνων δεν εξηγειται αλλιως.Χτες που εβλεπα στο Σκαι το αφιερωμα για το 1821 ελεγε οτι οι Ελληνες ειχαν μαχες μεταξυ τους!απο την αρχη της επαναστασης!
    ειναι στο αιμα μας οντως....:wink1::yes: εχουμε εντονο ταπεραμεντο τι να κανουμε??????????χιχιιχιχιχιχι ιχιχ:smilegrin:

Senior Member
    Ειλικρινά το τρόπο λειτουργίας του φόρουμ δε τον πιάνω... αρχικά νόμιζα οτι όλα είναι ΟΚ, έβλεπα κυρίως μηνύματα συμπαράστασης, προβληματισμού κλπ, τα φυσιολογικά δλδ. Γι' αυτό και έμεινα, πείστηκα οτι η απουσία διαχείρισης δεν έβλαπτε.

Έχω εμπειρία πάνω από δεκαετία σε δύσκολα φόρουμ, σε φόρουμ οπαδικά και τεχνολογίας, με άτομα τρελά φανατισμένα μέσα.

Αυτό το πράγμα που βλέπω εδώ τις τελευταίες 2-3 δε το έχω ξανασυναντήσει, όποιος δε βλέπει οτι χρειάζεται άμεσα διαχειριστές το φόρουμ για να επιβάλλουν τη τάξη στρουθοκαμηλίζει. Αφού δεν επικρατεί η ψυχραιμία, πρέπει να επιβληθεί.

Senior Member
    εγω δε νομιζω οτι το φορουμ πλεον χρειαζεται διαχειριστη......
    εξορκιστη χρειαζεται!!!!

Senior Member
    Φίλιππα μην αισθάνεσαι και τόσο περίεργα . Η αντιπαράθεσηπου παρακολούθησες όντως ξέφυγε και αυτο γιτι θιχτικε ένα μέλος από κάποιο άλλο με τρόπο προκλητικό! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση της το ίδιο θα αντριδούσα και θα περίμενα την υποστηριξη ατόμων που μιλάω και με καταλαβαίνουν! Εχεις δίκιο στο οτι ξέφυγε αλλά καμιά φορα δεν μπορείς να μην απαντας. Και μέχρι να αντιληφθει ο όποιος διαχειριστής τι έγινε το κακό έχει συνήθως γίνει.
    Θα πω ότι νομίζω οτι σαν μεγάλοι άνθρωποι θα έπρεπε να απαντάμε πάντα με κοσμιο τρόπο ωστε να μη προσβάλουμε και θίγουμε τους άλλους> Πιστεψέμε κρατήθηκα δύσκολα να μην απαντήσω αναλόγως προχτές στο ατομο που θεωρώ οτι έκανε άδικη επίθεση με τόσο κοροϊδευτικά σχόλια.

Senior Member
    τις τελευταιες 2 μερες οντως

εντιτ: στο ποστ της σμαρτ πηγαινε αυτο

Senior Member
    ειχε πανσεληνο για αυτο!! αλλα και ο εξορκιστης δεν ειναι κακη ιδεα τελικα :P

Senior Member
    Originally posted by smart
    εγω δε νομιζω οτι το φορουμ πλεον χρειαζεται διαχειριστη......
    εξορκιστη χρειαζεται!!!!
    και ενας νηπιαγωγος καλος θα ηταν

Senior Member
    ενα θα πω μονο : έξω απ το χορο πολλά τραγούδια λέμε.. καληνύχτα σε όλους..

Senior Member
    granita το να ειμαι εξω απο το χορο ειναι επιλογη μου,οπως επιλογη μου ειναι να φερομαι σαν ενηλικας και οχι σαν μωρο του νηπιαγωγειου

Senior Member
    Priinceps gloriosissime cælestis militiæ, sancte Michaël Archangele, defende nos in prælio et colluctatione, quæ nobis adversus principes et potestates, adversus mundi rectores tenebrarum harum, contra spiritualia nequitiæ, in cælestibusus. Veni in auxilium hominum, quos Deus creavit inexterminabiles, et ad imaginem similitudinis suæ fecit, et a tyrannide diaboli emit pretio magno.

Senior Member
    Οριστε ο εξορκισμος γραφτηκε,για να δουμε τωρα θα ησυχασουν τα πνευματα?:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    forty θα σε ρωτησω κατι εντελως ηρεμα και φιλικα γιατι δε σε ξερω ουτε θυμαμαι να εχουμε μιλησει σε καποιο τοπικ εδω μεσα.Αν δεχοσουν επιθεσεις απο το πουθενα σε ενα φορουμ και χωρις λογο τι θα εκανες εσυ;Το λεω γιατι ανεφερες πως ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να μεινεις εξω απο το χορο.Οταν δλδ συμβαινει σε καποιο μελος αυτο τι πρεπει να κανει, να το παιζει υπερανω και να μη μιλαει;

Senior Member
    constance σε ποστ που ειχα γραψει και ενω απευθυνομουν σε καποιον αλλο πεταχτηκε ενα μελος και ειρωνευτηκε αυτο που εγραψα,απλα δεν απαντησα.Με μερικα πραγματα μου φαινονται πολυ γελοιο να ασχοληθω και να γινω το ιδιο με αυτον που με ειρωνευεται.Θεωρω οτι καποιο προβλημα εχει και ξεσπαει ετσι

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast